figure figure

140×200 seng

Gode tilbud på 140×200 senge

140×200 cm er en perfekt størrelse til studieboligen, ungdomsværelset eller det mere kompakte soveværelse. Der god plads til dig selv, men samtidig også plads til en eventuel partner.

Vi vil gennemgå en håndfuld 140×200 senge, som alle lever op til en lang række kriterier, vi hos Sleepzone.dk finder nødvendige for en god seng i målene 140×200 cm.

Kun de bedste senge er valgt.

Tromsø Box (Lysegrå) – 140×200

15999.00 DKK

6790.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star golden-star

Det er ikke muligt at købe en god boxmadras, hvis du ikke er villig til at betale for det. Er du villig til dette, er Tromsø Box værd at tage et kig på. Her er der nemlig tale om en eksklusiv boxmadras med vendbar kerne.

Ikke nok med det, så er den ovenikøbet også produceret i Danmark. Indvendigt i madrassen er der helt op til 261 intelligent pocketfjedre pr. m2, som er blevet inddelt i hele fem komfortzoner øverst.

Køb Tromsø Box (Lysegrå) – 140×200
Group 45 250 individuelle pocket fjedre pr. m2
Group 45 25 års fabriksgaranti

Dertil kan den også bryste sig af at være polstret med 25 mm latex omkring fjedrene. Det sikrer, at du får en ekstra komfort, støtte og åndbarhed, når du sover i den. Desuden gives der hele 25 års garanti på den.

Beslutter du dig for at købe en Tromsø Box, er du sikret, at du får en god boxmadras. Du får dog ligeledes en topmadras med i prisen. Du kan endda selv vælge, om det skal være 50 mm latex eller 50 mm memoryskum.

Læs mere (Spar 58%)
tick Sov i din nye seng i op til 50 dage - og ombyt fastheden for 1 kr.
tick Rentefri finansiering
tick 5 stjerner på Trustpilot

Venus Natural (Sort) Boxmadras – 140×200

14999.00 DKK

5999.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star golden-star

Venus Natural er en seng, der er baseret på den bedst sælgende Venus-seng, men er kombineret med en 100 % naturlig topmadras. Sengen er udviklet med henblik på at skabe den mest komfortable oplevelse.

Dertil byder den på et specialudviklet fjedersystem, der indeholder en lang række individuelle pocketfjedre samt hele syv komfortzoner. Derfor kommer du til at sove bedre, end du nogensinde har gjort før.

Køb Venus Natural (Sort) Boxmadras – 140×200
Group 45 Mayan Pulse 100% naturlatex
Group 45 2 lag pocketfjedre

Det er en madras, der har en kerne med to lag pocketfjedre, der er omgivet af et elastisk hybridskum. Derfor er det ikke blot som følge af fjedrene, men i lige så høj grad som følge af skummet, at du får høj komfort.

Du vil kunne mærke, hvordan den unikke kombination, der har skabt madrassen, nærmest kæler for din krops konturer. Du vil derfor også opleve, at din nattesøvn bliver dybere og mere behagelig.

Læs mere (Spar 60%)
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Nordkap Box – 140×200

12999.00 DKK

4790.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star golden-star

Der er mange, der tror, at det er dyrt at købe en boxmadras i høj kvalitet. Det behøver det dog ikke at være. Det er Nordkap Bo et godt bevis på, da det er en danskproduceret seng i et moderne og stilrent udseende.

Køber du en Nordkap Box, får du derfor ikke blot en middelmådig seng. Derimod er der tale om en seng, der er dobbeltfjedret med hele 261 pocketfjedre i den øverste del, som garanterer, at du får den rette støtte.

Køb Nordkap Box – 140×200
Group 45 7 cm topmadras
Group 45 Dobbeltfjedret
Group 45 Inddelt i 5 komfortzoner

Dette hjælper de fem individuelle komfortzoner dog også med. De giver nemlig en både optimal støtte og aflastning af kroppen, eftersom de er placeret ved de mest udsatte støttepunkter på din krop.

Desuden får du en topmadras med i prisen, til trods for, at det er en madras, der kan købes til en fair pris. Du kan selv vælge, hvorvidt kerne skal være i latex eller memoryskum, afhængigt af, hvad du foretrækker.

Læs mere (Spar 63%)
tick Sov i din nye seng i op til 50 dage - og ombyt fastheden for 1 kr.
tick Rentefri finansiering
tick 5 stjerner på Trustpilot

Senses (Lysegrå) Boxmadras – 140×200

12999.00 DKK

4999.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star golden-star

Denne seng udmærker sig på mange punkter. Den udmærker sig dog især ved at være produceret af dygtige specialister i Danmark. Desuden er det en seng, der kan bryste sig af at være OEKO TEX-certificeret.

Det er selvfølgelig boxmadrassen, der udgør sengens platform. Derfor er der ikke gået på kompromis ift. den i Senses. Derimod får du en dobbeltfjedret kerne, der endda er blevet inddelt i syv komfortzoner.

Køb Senses (Lysegrå) Boxmadras – 140×200
Group 45 100 dages prøve
Group 45 Gratis ombytning
Group 45 Åndbar latex madras

Det medfører, at den på kompromisløs facon tilbyder optimal og personaliseret støtte. Rundt om fjedrene er der polstret med ventilerende og åndbart hybridskum, der selvfølgelig øger komfortniveauet markant.

Dette er med til at adskille Senses fra øvrige boxmadrasser. Derfor bør der ikke være nogen tvivl om, at denne seng lader sig sove trygt, mens den udøver sin magi for både krop og sjæl i løbet af natten.

Læs mere (Spar 62%)
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Trondheim Boxmadras – 140×200

12999.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Vil du gerne have en danskproduceret boxmadras? I så fald er du ikke den eneste. Hvis du ønsker at erhverve dig en sådan madras, er Trondheim Box et rigtig godt bud. Den har nemlig meget at byde på.

Blandt andet kan den bryste sig af hele 261 intelligent pocketfjedre pr. m2. Dette sikrer, at du får en god og differentieret støtte til hele kroppen. Desuden medvirker det også til, at du får en højere komfort.

Køb Trondheim Boxmadras – 140×200
Group 45 Træ- eller metalben
Group 45 Træramme i massivt FSC certificeret svensk fyrretræ

De mange fjedre er desuden blevet inddelt i hele fem komfortzoner. Dette garanterer, at du får en optimal aflastning, når du sover i sengen. Derfor kan du være sikker på at vågne frisk og veludhvilet hver morgen.

Med i prisen får du desuden en valgfri topmadras. Det er ganske vist ikke den tykkeste topmadras, men den har dog en 4 cm tyk kerne. Du vælger selv, hvorvidt kernen skal være af latex eller af memoryskum.

Læs mere
tick Sov i din nye seng i op til 50 dage - og ombyt fastheden for 1 kr.
tick Rentefri finansiering
tick 5 stjerner på Trustpilot

Venus – 140×200

14999.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Her ligger vi igen i den høje ende af prisskalaen. Men vi har i den grad også fat i en danskproduceret topmodel. Denne 140×200 seng er til dig, som er på udkig efter en seng i højeste kvalitet. Den er fremstillet i nogle af de fineste materialer på markedet, hvor eksempelvis betrækket på madrassen udgøres af et eksklusivt møbelstof, som er yderst holdbart og let at rengøre.

Køb Venus – 140×200
Group 45 Flere modeller
Group 45 3 fastheder
Group 45 100 nætters risikofri prøve

Madrassen indeholder Cooltex-skum omkring fjedrene, hvilket giver en væsentlig bedre komfort. Der medfølger gavlpuder til sengen, som er inkluderet i prisen. En valgfri topmadras er inkluderet i prisen, for at give det sidste til komforten.

Bedre Nætter tilbyder, at du kan prøve sengen i 100 dage. Det tager normalt 14 dage at vænne sig til en ny seng. Hos bedre Nætter har du 100 dage til at afprøve sengen i dit eget soveværelse.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Venus Diamant Boxmadras – 140×200

14999.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Venus Diamant er en seng, der kan tage hånd om flere problemer. Du undgår at få det for varmt, ligesom du får mere komfort. Derfor skal du ikke bekymre dig for, hvorvidt du vågner frisk og veludhvilet hver morgen.

Desuden er madrassen udstyret med moderne pocketfjedre, der tilbyder fremragende støtte. Desuden følger der en grafitbehandlet topmadras med, hvilket medfører, at du får en fantastisk, dyb søvn.

Køb Venus Diamant Boxmadras – 140×200
Group 45 Svanemærket
Group 45 Topmadras i latexkerne
Group 45 7 komfortzoner

I denne type seng er det boxmadrassen, der har ansvaret for høj komfort. Derfor er der heller ikke gået på kompromis med den i Venus Diamant, da pocketfjedrene er specialudviklet og inddelt i syv komfortzoner.

Disse zoner er udviklet til at give nakke, skuldre, lænd og hofte en individuel og unik støtte. Desuden er der rundt om fjedrene et lag af åndbart hybridskum, der ganske enkelt giver en forbedret støtte.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Moment Boxmadras – 140×200

10999.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

I dette tilfælde er der tale om en kvalitetsseng, der er produceret på en fabrik i Horsens, Danmark. Det er din garanti for, at du får leveret en boxmadras, der kan bryste sig af en kvalitet, der er helt i top.

Hvis du ikke er villig til at gå på kompromis med dette, er Moment et godt valg. Denne madras udmærker sig på flere punkter, hvilket den bl.a. gør ved at være forsynet med enten pocket- eller multipocketfjedre.

Køb Moment Boxmadras – 140×200
Group 45 5-Zonet Pocket/ multipocket
Group 45 6cm Topmadra
Group 45 3 fastheder

Faktisk er der op til 504 fjedre pr. m2 i den øverste del af madrassen. I den nederste del af madrassen finder du derimod såkaldte Bonell-fjedre. Desuden kan du også vælge mellem tre forskellige fastheder.

Hvis du køber en boxmadras som Moment, så får du også en topmadras med i købet. Du får en topmadras, der har en tykkelse på 6 cm. Du kan dog selv vælge, hvorvidt kernen skal være af latex eller Celsius.

Læs mere
tick Gratis levering og montering
tick 150 dages komfort garanti
tick 14 dages fuld returret

Krone Boxmadras NU – 140×200

11995.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du kan købe boxmadrasser i mange prisklasser. Dette betyder dog ikke, at det ikke kan lade sig gøre at finde en god boxmadras, som du kan erhverve til en god pris.

Det er Krone Box NU et godt bevis på. Her får du nemlig en madras, der både er designet og produceret her i landet. Som følge af den gode kvalitet, som den byder på, får du hele 15 års garanti på sengen.

Køb Krone Boxmadras NU – 140×200
Group 45 15års GARANTI
Group 45 Dansk Design
Group 45 5 komfortzoner

Madrassens fjedre er endda blevet inddelt i fem komfortzoner. Dette sikrer, at du får den rette støtte til alle støttepunkter på kroppen. Endvidere får du selv lov til at vælge de ben, der skal være på din seng.

Til trods for den lave pris medfølger der også en topmadras. Det er endda op til dig selv at vælge den, da du kan vælge mellem forskellige topmadrasser med en tykkelse på 7 cm, som varierer ift. kernen.

Læs mere
tick Rentefri finansiering
tick Gratis levering
tick 101 dages prøve

Krone Signatur Box Cloud – 140×200

13595.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Krone har altid været kendt for at levere en kvalitet, der er i top. Det er bestemt også noget, der er gældende for deres Signatur Box Cloud. Her kan du for alvor fornemme kvaliteten af de materialer, der er anvendt.

Denne boxmadras adskiller sig fra mange andre madrasser på det danske marked. Det er dog især i forhold til komfortniveauet, at den gør sig bemærket, da det føles som en sand drøm at lægge sig i denne seng.

Køb Krone Signatur Box Cloud – 140×200

Du er selvfølgelig sikret at få den rette støtte til kroppen, da madrassen er inddelt i fem komfortzoner. Disse zoner giver dig støtte til de mest udsatte område på kroppen, hvilket sikrer, at du ikke vågner med gener.

Der medfølger også en topmadras. Der er tale om en ventilerende topmadras med et betræk, der er lavet af naturlig bambus. Dertil kan sengen bryste sig af at have en garanti, der lyder på hele 15 år.

Læs mere
tick Rentefri finansiering
tick Gratis levering
tick 101 dages prøve

Essence Boxmadras – 140×200

13999.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Hvis du ikke vil gå på kompromis med dit valg af boxmadras, er det oplagt at tage et kig på Essence. Vælger du denne madras, får du nemlig en madras, der kan bryste sig af en høj kvalitet og produktion i Danmark.

Det er selvfølgelig især den indvendige del af madrassen, der er spændende. Her finder du nemlig enten en række pocket- eller multipocketfjedre. Faktisk er der plads til helt op til 504 fjedre pr. m2 i madrassen.

Køb Essence Boxmadras – 140×200
Group 45 Lynlås i betræk
Group 45 10cm topmadras
Group 45 Dansk Design

Det er dog kun i det øverste lag, at der enten er pocket- eller multipocketfjedre. Uanset dit valg af fasthed, vil der altid være pocketfjedre i det nederste lag. Du vælger selv blandt tre forskellige fastheder.

Desuden kan Essence også bryste sig af at have Cooltex-polstring omkring fjedrene. I madrassen er der også en lynlås i betrækket, hvilket er ensbetydende med, at det er muligt at vende madrassen rundt.

Læs mere
tick Gratis levering og montering
tick 150 dages komfort garanti
tick 14 dages fuld returret

Norland Eksklusiv Box – 140×200

14995.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Har du planer om at investere i en ny boxmadras? I så fald har du mange muligheder. Norland Eksklusiv Box er en af dine muligheder, da det er en madras, der er både designet og produceret her i Danmark.

I og med, at den er fremstillet her i Danmark, er du også sikret, at den nordiske kvalitet skinner igennem ift. alle materialer. Desuden er det også noget, du kan mærke, lige så snart du smider dig i sengen.

Køb Norland Eksklusiv Box – 140×200
Group 45 Valgfri Norland Topmadras
Group 45 To lag kvalitets fjedre
Group 45 Rentefri finansiering

Madrassen er inddelt i fem komfortzoner, ligesom den byder på kvalitetsfjedre i to lag. Det vidner om, at der ikke er sparet på noget, når det kommer til udvikling og produktion af netop denne boxmadras.

Dertil medfølger der også en gratis topmadras. Du kan selv vælge, hvilken af de to muligheder det skal være. Du kan enten vælge en topmadras med kerne af latex eller memoryskum, afhængigt af hvad du foretrækker.

Læs mere
tick Rentefri finansiering
tick Gratis levering
tick 101 dages prøve

Krone Signatur Box Cloud 140x200cm

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Med denne Krone Signatur Seng 140×200 får du en dansk produceret seng, der leveres med en ventilerende latex topmadras. Denne topmadras kommer endvidere med et betræk af naturligt bambus. Du får, med andre ord, rigtigt meget kvalitet for pengene. Sengen har 5 komfortzoner, hvilket sikrer dig en god nattesøvn. Derudover har du selv mulighed for at vælge, hvilke egetræsben, du ønsker at få med til din nye seng.

Køb Krone Signatur Box Cloud 140x200cm
Group 45 Dansk kvalitet

Sengen måler naturligvis 140 x 200, hvilket er det ideelle mål, hvis du er på udkig efter en såkald halvandenmandsseng.

Læs mere
tick Rentefri finansiering
tick Gratis levering
tick 101 dages prøve

Living&more – Elevationsseng 140×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Her stiger vi lidt i pris, da vi har med en elevationsseng at gøre. Sengen måler igen 140×200 cm., og er fremstillet i en uovertruffen kvalitet. Udover sengens kvalitet får du også mulighed for indstille sengen vha. en elektronisk motor, der kan hæve og sænke hoved- samt fodende. Dette er især optimalt, hvis du har problemer med ryggen eller ønsker at sidde i sengen i forbindelse med eksempelvis læsning eller TV.

Køb Living&more – Elevationsseng 140×200
Group 45 Dansk kvalitet
Group 45 Fast hårdhed
Group 45 Med trådløs håndtering

Madrassen har fastheden medium, hvortil der medfølger en latex-topmadras, som giver ekstra komfort til sengen. Madrassen indeholder et 5-zonet fjedersystem, hvilket giver en unik støtte til din krop.

Living&more Boxmadras (Comfort) – 140×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Den sidste seng er også den billigste på listen. Dette betyder dog ikke, at den ikke er på niveau med de andre 140×200 senge, som er beskrevet i denne artikel. Det er en aldeles godkendt seng, som klart er en anbefaling værdi.

Køb Living&more Boxmadras (Comfort) – 140×200
Group 45 Medium hårdhed
Group 45 Med pocket- og bonnellfjedre
Group 45 Medlemsrabat

Madrassen er medium fasthed. Den er inddelt i 5 komfortzoner, bestående af en bund mini bonell-fjedre og en top af pocketfjedre. Der medfølger en 40 mm. latex-topmadras, der er med til at gøre sengen åndbar, og støtte din krop optimalt gennem natten.

Ved modtagelse mangler der blot montering af de medfølgende stålben, og så er du klar til at gøre brug af din nye seng.

ProSleep Bergen M700 Boxmadras – 140×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Der bør ikke herske tvivl om, at du har rigtig mange valgmuligheder, hvis du skal købe en boxmadras. Derfor kan det også være svært at vælge. Det er dog altid et sikkert valg at vælge en danskproduceret madras.

Derfor kan du også roligt vælge Bergen M700, da den netop er produceret i Danmark. Det er en både vendbar og zoneopdelt madras, der kan bryste sig af pocketfjedre i to lag, som garanterer dig en suveræn støtte.

Køb ProSleep Bergen M700 Boxmadras – 140×200
Group 45 Væg mellem 3 fastheder
Group 45 Dansk produceret
Group 45 Pocketfjedre i 2 lag

Desuden er du også sikret, at du får en sund seng med antibakteriel Cooltex-polstring. Den er også blevet udstyret med antiskrid, hvorfor der ikke er nogen fare for at topmadrassen skrider i løbet af natten.

Ikke nok med det, så medfølger der endda også en trykaflastende topmadras med en kerne, der består af memoryskum. Slutteligt skal det også nævnes, at den har en individuelt tilpasset fasthed.

NB: For at finde produktet på Soveland.dk søg efter “ProSleep Bergen M700 – boxmadras 140×200”

ProSleep Tokyo L600 Boxmadras med magasin – 140×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

En af de klare fordele ved at vælge Tokyo L600 er, at der er plads til opbevaring i den. Derfor har du altid et sted, hvor du kan opbevare dyner, puder og sengetøj. Det er der mange, der anser som en fordel.

Madrassen kan desuden bryste sig af at være produceret i Danmark. Her er den fremstillet af professionelle, dygtige håndværkere, der ligeledes har formået at opdele pocketfjedrene i komfortable zoner.

Køb ProSleep Tokyo L600 Boxmadras med magasin – 140×200
Group 45 100% Prismatch
Group 45 Individuelt tilpasset hårdhed
Group 45 E-mærket

Derfor er du selvfølgelig også sikker på, at det er en madras, der kan yde en suveræn komfort. Ikke nok med det, så får du også mulighed for at vælge fasthed i madrassen, da du kan vælge mellem tre fastheder.

Hvis du køber en Tokyo L600 fra ProSleep følger der endda en topmadras med. Det er dog ikke en hvilken som helst topmadras. Der er nemlig tale om en ventilerende topmadras med en tykkelse på 8 cm.

NB: For at finde produktet på Soveland.dk søg efter “ProSleep Tokyo L600 – boxmadras med magasin – 140x200cm”

ProSleep Bergen M600 Boxmadras – 140×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Bergen-serien fra ProSleep er en af de mest populære serie fra ProSleep. Her får du en boxmadras, der bryster sig af at være produceret i Danmark, hvilket er din sikkerhed for, at kvaliteten af madrassen er i top.

Madrassen har rigtig meget at byde på. Blandt andet kan den bryste sig af at være vendbar, hvilket forlænger dens levetid markant. Dertil er det også en zoneopdelt madras, der er forsynet med en række pocketfjedre.

Køb ProSleep Bergen M600 Boxmadras – 140×200
Group 45 Vendbar zoneopdelt madras
Group 45 Cooltex polstring og antiskrid

Pocketfjedrene er ikke blot inddelt i komfortzoner, men er også opdelt i to lag. Desuden vælger du selv den ønskede fasthed, når du bestiller madrassen. Du kan vælge mellem både Medium, Fast og Ekstra Fast.

Beslutter du dig for at investere i en ProsSleep Bergen M600, investerer du samtidig i en sund seng, da den byder på en antibakteriel Cooltex-polstring. Dertil medfølger der også en trykaflastende topmadras på 8 cm.

NB: For at finde produktet på Soveland.dk søg efter “ProSleep Bergen M600 – boxmadras 140×200”

Topline Boxmadras – 140×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Topline er en boxmadras er en danskproduceret boxmadras. Det er ganske imponerende, da den kan købes til en beskeden pris. Mange tror, at det kun er noget, der er gældende for de dyrere boxmadrasser.

Det er Topline dog et bevis på, at det ikke gør. Her får du nemlig en boxmadras, der byder på pocketfjedre af højeste kvalitet. Faktisk har de gjort plads til hele 254 fjedre pr. m2 i denne boxmadras.

Køb Topline Boxmadras – 140×200
Group 45 Dansk produceret
Group 45 Fås i 3 fastheder
Group 45 15 års garanti mod fjedrebrud

Desuden er den også polstret med sort møbelstof med elegant, glat overflade. Dertil kan den også bryste sig af, at fjedrene er blevet inddelt i fem zoner, som giver dig støtte på de mest essentielle fokuspunkter.

Med i prisen får du selvfølgelig også en topmadras, der har en kerne på 40 mm. For at vise, at det er en seng, der byder på en høj kvalitet, ydes der faktisk hele 15 års garanti mod fjedrebrud på denne seng.

Læs mere
tick Gratis levering og montering
tick 150 dages komfort garanti
tick 14 dages fuld returret

140×200 sengen er også kendt som trekvart- og halvandenmandsseng

Senge i målene 140×200 cm. bliver også i daglig tale omtalt som en trekvartseng eller en halvandenmandsseng.

Målene for sengen passer godt til studerende, som enten bor alene eller bor med en partner. En 140×200 seng ses typisk også på ungdomsværelset, så der er plads til en overnattende ven eller kæreste. Også i ferieboliger, sommerhuse, ferielejligheder kan en trekvartseng udgøre et godt valg, da der typisk er mangel på plads disse steder.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev