figure figure

140×200 seng

Gode tilbud på 140×200 senge

140×200 cm er en perfekt størrelse til studieboligen, ungdomsværelset eller det mere kompakte soveværelse. Der god plads til dig selv, men samtidig også plads til en eventuel partner.

Vi vil gennemgå en håndfuld 140×200 senge, som alle lever op til en lang række kriterier, vi hos Sleepzone.dk finder nødvendige for en god seng i målene 140×200 cm.

Kun de bedste senge er valgt.

Venus Boxmadras – 140×200

Sleepzone score:

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Med Venus 140 x 200 boxmadras får du en optimal kombination af fjedring, polstring og komfortzoner. Sengen har af en stærk træramme i massivt, svensk fyrretræ.

Group 45 Prisgaranti
Group 45 Svanemærket
Group 45 Antiskrid indbygget

Venus boksmadras 140×200 har en kerne af pocketfjedre, der er inddelt i syv komfortzoner. Omkring fjedrene finder du et lag af åndbart hybridskum. Således får du formidabel støtte og et sundere sovemiljø.

Læs mere
Bedst til prisen

Krone Signatur Box Cloud 140x200cm

Sleepzone score:

golden-star golden-star golden-star golden-star golden-star

Med denne Krone Signatur Seng 140×200 får du en dansk produceret seng, der leveres med en ventilerende latex topmadras. Denne topmadras kommer endvidere med et betræk af naturligt bambus. Du får, med andre ord, rigtigt meget kvalitet for pengene. Sengen har 5 komfortzoner, hvilket sikrer dig en god nattesøvn. Derudover har du selv mulighed for at vælge, hvilke egetræsben, du ønsker at få med til din nye seng.

Group 45 Dansk kvalitet

Sengen måler naturligvis 140 x 200, hvilket er det ideelle mål, hvis du er på udkig efter en såkald halvandenmandsseng.

Læs mere

Living&more – Elevationsseng 140×200

Sleepzone score:

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Her stiger vi lidt i pris, da vi har med en elevationsseng at gøre. Sengen måler igen 140×200 cm., og er fremstillet i en uovertruffen kvalitet. Udover sengens kvalitet får du også mulighed for indstille sengen vha. en elektronisk motor, der kan hæve og sænke hoved- samt fodende. Dette er især optimalt, hvis du har problemer med ryggen eller ønsker at sidde i sengen i forbindelse med eksempelvis læsning eller TV.

Group 45 Dansk kvalitet
Group 45 Fast hårdhed
Group 45 Med trådløs håndtering

Madrassen har fastheden medium, hvortil der medfølger en latex-topmadras, som giver ekstra komfort til sengen. Madrassen indeholder et 5-zonet fjedersystem, hvilket giver en unik støtte til din krop.

Læs mere

Living&more Boxmadras (Comfort) – 140×200

Sleepzone score:

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Den sidste seng er også den billigste på listen. Dette betyder dog ikke, at den ikke er på niveau med de andre 140×200 senge, som er beskrevet i denne artikel. Det er en aldeles godkendt seng, som klart er en anbefaling værdi.

Group 45 Medium hårdhed
Group 45 Med pocket- og bonnellfjedre
Group 45 Medlemsrabat

Madrassen er medium fasthed. Den er inddelt i 5 komfortzoner, bestående af en bund mini bonell-fjedre og en top af pocketfjedre. Der medfølger en 40 mm. latex-topmadras, der er med til at gøre sengen åndbar, og støtte din krop optimalt gennem natten.

Ved modtagelse mangler der blot montering af de medfølgende stålben, og så er du klar til at gøre brug af din nye seng.

Læs mere

140×200 sengen er også kendt som trekvart- og halvandenmandsseng

Senge i målene 140×200 cm. bliver også i daglig tale omtalt som en trekvartseng eller en halvandenmandsseng.

Målene for sengen passer godt til studerende, som enten bor alene eller bor med en partner. En 140×200 seng ses typisk også på ungdomsværelset, så der er plads til en overnattende ven eller kæreste. Også i ferieboliger, sommerhuse, ferielejligheder kan en trekvartseng udgøre et godt valg, da der typisk er mangel på plads disse steder.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev