figure figure

Seng med skuffer

De bedste senge med skuffer

Der findes et hav af muligheder, hvis du er på udkig efter en seng med skuffer. Senge med enten indbyggede eller ekstra skuffer er blevet meget populære, og derfor kommer der hele tiden nye og forbedrede muligheder på markedet.

På denne side vil vi gennemgå de bedste muligheder der findes på markedet, hvad angår senge med skuffer. Sengene opfylder en lang række kriterier mht. pris, kvalitet og design, som vi hos Sleepzone.dk finder relevante for et godt køb.

Kaagaard Senge med Skuffer Model 380 (Bøg) – 80×200

2290.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Fuldend din seng med en flot sengeramme med skuffer, så dit soveværelse får personlighed.

Denne sengeramme har 28 formspændte lameller, hvoraf 5 af dem er justerbare. Sengerammen kan også bestilles med elevationslamelbund, hvis du har en elevationsseng.

Køb Kaagaard Senge med Skuffer Model 380 (Bøg) – 80×200
Group 45 28 lameller
Group 45 Velegnet til elevation, madras og boksmadras

Sengerammens indvendige frihøjde er 16 cm, og afstanden af sengerammens bund til gulvet er 24 cm. En sengeskuffe kan tilkøbes, så du nemt og pænt kan udnytte pladsen under sengerammen til opbevaring.

Læs mere
tick Sov i din nye seng i op til 50 dage - og ombyt fastheden for 1 kr.
tick Rentefri finansiering
tick 5 stjerner på Trustpilot

Messina Seng med Skuffer

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Vi lægger ud med en sengeramme i et yderst smagfuldt design. Stilrent og minimalistisk er ordene, som meget præcist beskriver denne seng med indbyggede skuffer.

Den indeholder 4 skuffer, som kan trækkes ud under sengen. Derudover kan der tilkøbes sengehylder til montering i forlængelse af senges gavl.

Køb Messina Seng med Skuffer
Group 45 Forskellige størrelser
Group 45 Massivt træ
Group 45 Gratis levering

Denne seng er til dig, som er på udkig efter en dobbeltseng i et yderst gennemtænkt design. Sengen er praktisk og funktionel. Skufferne under sengen fungere upåklageligt, og du har en løsning, du bliver glad for. Der er god plads i skufferne, og du har derfor mulighed for at opbevare alt fra skitøj, sengetøj, sko mm.

Sengerammen fås i flere forskellige materialer, som alle fremstår i særklasse. Alt efter hvilket materiale du ønsker, varierer prisen ud fra materialets kvalitet.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Sengeskuffer til din nuværende seng

En anden løsning er at tilkøbe sengeskuffer til din nuværende seng. Du kan købe separate sengeskuffer til din seng, og ikke ligesom ovenstående, hvor de er integreret i selve sengerammen. Her har du muligheden for selv at vælge størrelse og design.

Mange tænker, at sengeskuffer er kedelige og ikke passer ind i et stilfuldt soveværelse. Dette behøver ikke at være tilfældet, da sengeskuffer fås i mange forskellige designs, som med sikkerhed kan tilpasses lige præcis det, som du leder efter til soveværelset.

Sengeskuffer fra Bedre Nætter

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev