figure figure

Seng med skuffer

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - Oktober 2021

De bedste senge med skuffer

Der findes et hav af muligheder, hvis du er på udkig efter en seng med skuffer. Senge med enten indbyggede eller ekstra skuffer er blevet meget populære, og derfor kommer der hele tiden nye og forbedrede muligheder på markedet.

På denne side vil vi gennemgå de bedste muligheder der findes på markedet, hvad angår senge med skuffer. Sengene opfylder en lang række kriterier mht. pris, kvalitet og design, som vi hos Sleepzone.dk finder relevante for et godt køb.

Testvinder

Kaagaard Senge med Skuffer Model 380 (Bøg) – 80×200

2290.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Sengerammens indvendige frihøjde er 16 cm, og afstanden af sengerammens bund til gulvet er 24 cm. En sengeskuffe kan tilkøbes, så du nemt og pænt kan udnytte pladsen [..]

Læs mere
tick Sov i din nye seng i op til 50 dage - og ombyt fastheden for 1 kr.
tick Rentefri finansiering
tick 5 stjerner på Trustpilot

Messina Seng med Skuffer

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne seng er til dig, som er på udkig efter en dobbeltseng i et yderst gennemtænkt design. Sengen er praktisk og funktionel. Skufferne under sengen fungere upåklagel[..]

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Sengeskuffer til din nuværende seng

En anden løsning er at tilkøbe sengeskuffer til din nuværende seng. Du kan købe separate sengeskuffer til din seng, og ikke ligesom ovenstående, hvor de er integreret i selve sengerammen. Her har du muligheden for selv at vælge størrelse og design.

Mange tænker, at sengeskuffer er kedelige og ikke passer ind i et stilfuldt soveværelse. Dette behøver ikke at være tilfældet, da sengeskuffer fås i mange forskellige designs, som med sikkerhed kan tilpasses lige præcis det, som du leder efter til soveværelset.

Sengeskuffer fra Bedre Nætter

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat