figure figure

Sengefabrikken

Dansk håndværk leveret til døren

Hos Sengefabrikken.dk kan du finde et stort udvalg af moderne, komfortable og innovative produkter til dit soveværelse. De har dog valgt at specialisere sig i at forbedre både søvn og komfort. Derfor er du garanteret, at deres sortiment udelukkende består af gennemtestede produkter, der byder på en høj kvalitet.

Deres sortiment er bestående af alt lige fra komplette senge til topmadrasser og tilbehør. Derfor kan du finde alt, hvad du skal bruge, for at opnå en god nattesøvn. Fælles for alle deres produkter er, at de er i høj kvalitet. Det er også noget, der afspejler sig i de mange Sengefabrikken anmeldelser, der findes på nettet.

Langt størstedelen af de mange produkter, der er at finde på deres side, bliver produceret i Danmark. Det er også gældende for deres senge. Her har de endda selv været en stor del af både design og produktionen. Det har de gjort, så de kan sikre, at de kun leverer produkt i den højeste kvalitet til deres kunder.

Se alle senge hos Sengefabrikken.dk

Der er mange årsager til at handle hos Sengefabrikken

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at der er mange årsager til, at du bør handle hos Sengefabrikken. Det bør du derfor heller ikke tøve med at gøre, hvis du har fundet en skøn seng blandt deres udvalg. Der er mange fordele ved at handle hos dem, men herunder beskrives en række af de mest fremtrædende fordele.

Hvilket udvalg har Sengefabrikken?

1. Høj kvalitet til lave priser

Til trods for, at de ikke er de billigste på markedet, så er de dog en forhandler, der kan give dig god værdi for pengene. Det er selvfølgelig vigtigere end, at det blot er billigt. Hvad det betyder er, at du ved at handle hos Sengefabrikken får det bedste produkt til den bedste pris. Derfor kan du også gøre en rigtig god handel.

Det er også noget, der fremhæves i stort set enhver Sengefabrikken anmeldelse blandt de mere end 2.000 anmeldelser, der er at finde på deres Sengefabrikken Trustpilot. Faktisk har de hjulpet mere end 20.000 danskere med at opnå en bedre nattesøvn siden deres lancering – og det er faktisk kun fem dage siden.

2. Et meget højt serviceniveau

Service er også noget, der vægtes rigtig højt hos Sengefabrikken (som deres navn er i dag). Derfor er der også mange af deres kunder, der har givet dem en samlet score på fem ud af fem stjerner. Det er ikke uden grund, at de har gjort det, og det skyldes ikke blot, at du får en seng i højeste kvalitet, når du handler på denne side.

Det handler i lige så høj grad om, at du får et meget højt serviceniveau. De er nemlig villige til at strække sig rigtig langt for at garantere, at hver enkelt kunde får en unik og god købsoplevelse. Derfor er du også sikret, at det er en god oplevelse at handle hos Sengefabriksudsalg DK – helt fra start til slut.

3. Gratis og hurtig levering

Der skal ikke herske tvivl om, at det ikke er sjovt at betale for levering. Det er de også ganske bevidst om hos Sengefabrikken. Derfor har de valgt, at du altid får gratis og hurtig levering. Det er endda gældende, uanset om du handler for 100 kr. eller 10.000 kr. Den billigste leveringsmulighed vil nemlig altid være gratis levering.

4. Du kan altid få kyndig vejledning

Det er altid muligt at få både hjælp, gode råd og kyndig vejledning hos Sengefabriksudvalg. Som der er givet udtryk for tidligere, er det vigtigt for dem at sikre et højt serviceniveau. Derfor har de valgt, at det altid skal være muligt at komme i kontakt med dem. Det kan du dermed gøre alle ugens dage fra kl. 08 til kl. 22.

I dette tidsrum kan du ikke blot komme i kontakt med dem på tlf. 71 99 63 42. Du kan også skrive til dem via deres livechat, hvis dette foretrækkes. Vil du hellere sende dem en e-mail, kan du også gøre dette, da de besvares døgnet rundt. Derfor får du også et hurtigt svar på det eller de spørgsmål, som du måtte have.

Med andre ord, er der altid en kundeservicemedarbejder, der er klar til at hjælpe dig. Derfor er du ligeledes garanteret, at du altid kan få hjælp til at finde den helt rette seng for dit vedkommende.

5. De tilbyder prisgaranti

Hos Sengefabrikken ApS har de et klart mål om, at de vil være billigst. Derfor har de valgt at have prismatch på alle deres produkter. Det er endda en garanti, der også gælder for deres egne produkter. Hvis du bestiller i dag, men finder produktet billigere i løbet af de næste 30 dage, så tilbagefører de gerne differencen til dig.

Derved er du sikret, at du aldrig ender med at betale for meget for din nye seng. Dog er det ikke kun ved køb af en seng, at du kan gøre brug af deres prisgaranti. Det er et klart bevis på, at de går meget op i at sikre, at deres kunder får den bedste oplevelse. Det bærer de mange Sengefabrikken anmeldelser også præg af.

Prøv din nye seng derhjemme i 50 dage

Når du skal købe en ny seng, er det vigtigt, at du er klar over, at en investering i en ny seng ikke bare er endnu et køb. Det er en direkte investering i en bedre nattesøvn. Hvis du sover godt om natten, så er du også mere frisk og veludhvilet om morgenen. Er du det, vil det være noget, som resten af din dag også bærer præg af.

Derfor er det faktisk ikke kun en investering i en forbedret nattesøvn. Det er derimod en investering i et bedre velvære, mere energi og mere produktivitet. HosSengefabrikken.dk går de op i, at deres kunder ender med at få den rette seng. Derfor har de også valgt at strække sig ekstra langt for at kunne garantere netop dette.

Hvis du handler i en butik, skal du vælge din seng ud fra, at du har prøvet at ligge i et par senge i få minutter. Det er ikke tilfældet, hvis du handler hos Sengefabrikken. Her kan du blot bestille din seng, sove i den i hele 50 dage, og dernæst beslutte om det er den rette. De har nemlig hele 30 dages returret på deres senge.

Prøv en seng i 50 dage - eller få pengene retur!

Du kan også få byttet fastheden

Skulle det vise sig, at du har købt en seng, der har en fasthed, der ikke er den rette, kan du blot få den byttet. Du behøver ikke at returnere hele sengen, men kan nøjes med at bytte selve fastheden. Det koster dig ikke mere end 500 kr. at gøre dette. Derfor er det en nem måde at få justeret sengens fasthed på.

Det er dog vigtigt, at du tager dig tid til at vænne dig til din nye seng. Faktisk tager det gerne et par uger at vænne sig til en ny seng, men det kan dog tage helt op til fire uger. Det er selvfølgelig også derfor, at du får hele 50 dage til at bytte fastheden. Det giver dog sjældent mening at gøre det inden for den første uges tid.

De 500 kr. det koster at ombytte fastheden, omfatter alle udgifterne hertil. Derfor er det et beløb, der dækker over både fragt, den nye madras samt returfragt af den gamle madras.

Ingen fysiske butikker

Hos Sengefabrikken har de fra starten af valgt at placere deres fokus på nettet. Derfor har de aldrig haft en fysisk butik eller et showroom. Det er dog et helt bevidst valg, da det medfører, at de kan spare en del af de udgifter, der er forbundet med at drive en række butikker. Og det er faktisk noget, der kommer dig til gode.

Der er mange, der forbinder det, at en webshop også har en eller flere butikker med troværdighed og service. Der bør dog ikke herske nogen tvivl om, at det ikke er noget, der bliver gået på kompromis med. Til trods for, at det ikke er muligt at se dem og deres produkter i en fysisk butik, er deres serviceniveau dog stadig højt.

Det er selvfølgelig også derfor, at de både er klar ved telefon og livechat mere end 100 timer om ugen. Deres telefon og livechat er – som nævnt – åbent fra kl. 08 til kl. 22 alle ugens dage. Derfor står de altid klar til at finde en seng til dig. De er dog også altid klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du måtter have nogle.

Køb din seng sikkert hos Sengefabrikken.dk

De få minutters prøvetid i butikken gør ingen forskel

Når man handler i en fysisk butik, er det muligt at prøve at ligge i sengene. Det er der mange, der anser som værende en fordel. Faktum er dog, at det ikke gør den store forskel for dig, at du får lov til at ligge i en seng i et par minutter. Slet ikke, hvis du beslutter dig for at prøve at ligge i fx fire eller fem forskellige senge.

Hvis du skal vurdere, om en seng er god for dig, skal du sove i den en hel nat – og faktisk gerne hver nat i min. en uge. Derfor har de hos Sengefabrikken ikke planer om at lade sig hæmme af, at de ikke har nogle fysiske butikker. Tværtimod har de valgt at udnytte den fordel, at de er mere fleksible og konkurrencedygtige.

Faktisk er det mindre end 1 % af alle deres kunder, der ender med at ombytte deres fasthed. Det indikerer, at man sagtens kan finde frem til den helt rette seng, selvom man vælger at handle på nettet. Her kan du endda også gøre brug af en Sengefabriksudsalg rabatkode til at opnå en større besparelse på din nye seng.

Intet kompromis i forhold til kvaliteten

I forhold til kvaliteten af deres produkter, er ethvert produkt i deres sortiment blevet nøje udvalgt. Ikke nok med det, så er de tilmed også blevet gennemtestet. De har også været med i hele produktionsforløbet, hvor de bl.a. har sikret sig, at det kun er de bedste materialer, der bliver brugt til at fremstille deres produkter.

Alle materialerne bliver selvfølgelig valgt med henblik på kvalitet, men også på, at de skal være velegnede til at sikre en god nattesøvn nat efter nat. Hvad dette betyder er, at du kan være sikker på, at alt lige fra skum og latex til tekstiler og fjedre er blevet nærstuderet, for at sikre, at de lever op til deres høje kvalitetskrav.

Ethvert produkt, der er at finde på deres side, er desuden blevet produceret inden for EU. Der er endda flere af dem, der er blevet produceret inden for de danske grænser. Begge dele er dog en medvirkende faktor til, at du ikke skal bekymre dig for kvaliteten. Tværtimod kan du være sikker på, at den er helt i top.

Prøv din favoritmadras derhjemme!

Direkte fra fabrikken til dig

Hvis du beslutter dig for at handle hos Sengefabrikken.dk, bliver der leveret direkte fra fabrikken og hjem til dig. Det betyder, at alle de fordyrende mellemled er blevet sprunget over. Det er selvfølgelig en betydelig fordel, da det medfører at prisen bliver lavere – og den kan endda gøres lavere med en Sengefabrikken rabatkode.

Til trods for de lave priser, er der dog ikke gået på kompromis med kvaliteten. Det er opnået på flere måder. Fx forhandler de ikke nogen af de mere velkendte brands. Det er dog ikke en ulempe, selvom mange tror det. Faktisk er det en klar fordel. Det betyder nemlig, at du ikke betale for mærket, der sidder på sengen.

Når du handler hos Sengefabrikken Viborg, er det udelukkende produktet, der betales for. Det er ikke mærket du betaler for. Dertil køber de også hjem i store mængder, og det er også noget, der kommer dig til gode. Da de køber hjem i store mængder, får de også gode priser – og det medfører at de kan sælges sengene billigere.

Det er imponerende, at de kan garantere så lave priser, taget i betragtning, at alle senge er produceret her i landet. Derfor er der også adskillelige årsager til, at din næste seng bør være fra Sengefabrikken.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat