figure figure

Auping senge

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - Oktober 2021

En skræddersyet seng

Drømmer du om en seng, som sammensættes fuldstændig efter netop dine behov? Hvor der er garanteret kvalitet, ligegyldig hvad du vælger? Så er en seng fra Auping måske noget for dig.

Her på siden kan du læse mere om 4 udvalgte Auping senge, der giver en god nattesøvn.

Testvinder

Auping Original med Adagio – 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Med kombinationen af en Auping Original elevationsbund og Adagio madras får du en komplet løsning, som med garanti vil give dig en god nats søvn.

Auping Original med Inizio – 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Den har en Auping sengeramme, som er solid men minimalistisk i sit udtryk, og passer derfor ind i de fleste hjem.

Auping Original med Cresto – 180×210

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

En Latex Pura topmadras skaber god ventilation, hvilket både giver dig en bedre nattesøvn, og gør, at sengen bedre kan ånde. Det er derfor et godt valg for både dig o[..]

Auping Auronde – 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Vil du have en Auping seng i et personligt design og med høj komfort? Så følg nedenstående link og se et godt Auping tilbud.

Auping Auronde med Vivo – 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Madrasserne byder på fem komfortzoner, en støttende skulderzone samt en blød hoftezone. Betrækket har endda temperaturregulerende egenskaber, hvilket sikrer, at da al[..]

Auping Essential elevation med vivo – 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Dette inkluderer materialer såsom træ, stål og aluminium, der er 100 % genanvendelige. Med i prisen får du også Auping Vivo-madrasser, der er forsynet med fem komfort[..]

Auping Original med Adagio og elevation – 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Derfor er det en seng, der tilpasser sig dine specifikke behov. Komforten sikres af de to Adagio-madrasser, der er med i prisen. De byder bl.a. på et komfortlag af la[..]

Auping Essential med Cresto – 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Det høje komfortniveau sikres yderigere af de to Cresto-madrasser, der hver især har fem komfortzoner, et komfortlag af latex kaldet Perfo samt en fleksibel og blød s[..]

Hvad er særligt ved en Auping seng?

Det er især Auping sengenes spiralnetsbund, som gør, at du oplever optimal sovekomfort. Med denne opnås bedst mulig ventilation, så din søvn bliver uforstyrret, og du restituerer bedre. Desuden falder du også nemmere i søvn, og du vil starte dine dage veludhvilet.

Video: Se hvordan Auping sengenes spiralnetbund fungerer

Vælg det rigtige tilbud på en Auping Seng

Når det kommer til at vælge den rigtige seng, skal man huske, at ikke to mennesker er ens. Det bedste råd er at følge ovenstående links til de forskellige senge, således du først og fremmest kan danne dig et overblik over, hvad lige netop du søger. Vælg eventuelt tre ting som det er vigtige for dig, at din seng kan.

Se et godt tilbud på en Auping seng

Prøv sengene på egen krop

Det kan være en god idé at prøve sengene på egen krop, hvilket møbler.dk tilbyder. Når du senere har besluttet dig derhjemme, er det utrolig nemt at bestille din nye Auping seng via hjemmesidernes Auping tilbud.

Sæt prikken over i’et med en Auping topmadras

Trods mange af ovenstående senge er eksempler på pakkeløsninger, der giver dig gode Auping tilbud, så er det ikke alle Auping madrasser, som har en indbygget topmadras. Derfor kan det være en god idé at tilkøbe dette. Om du ønsker, at din seng får én samlet overflade eller ekstra komfort, så er en Auping topmadras en god idé.

Se alle topmadrasser

Forkæl dig selv med Auping dyner og puder

En god nattesøvn afhænger ikke blot af en god seng men også af din dyne og pude. Med Auping dyner skaber du det ideelle soveklima. Det er slut med at vågne op enten badet i sved eller med ondt i halsen. God ventilation er nøgleordene. God nakkestøtte er også vigtigt, så man ikke får ondt i hovedet, og det kan Auping puder give dig.

Se en Auping dyne til en god pris

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat