figure figure

Snefrid senge

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - Juli 2024

Snefrid er en af de sengekollektioner, der bare ikke er til at komme udenom, når man har et ønske om at købe en moderne og ergonomisk kontinentalseng. Sengene fra denne kollektion lever nemlig op til alle de behov og ønsker, man måtte have til en kontinentalseng.

Nordic Dream tilbyder 100 dages risikofri prøveperiode på alle deres Snefrid senge, så allerede der har du den første gode grund til at købe en seng fra denne kollektion. I guiden vil du dog blive præsenteret for et utal af andre gode grunde til at kigge nærmere på denne sengekollektion.

Snefrid sengene er alle fremstillet på dansk jord og er i øvrigt forhandlerens mest efterspurgte kontinentalsenge i skrivende stund.

Seks gode grunde til at købe en seng fra Snefrid serien

Snefrid ér en yderst populær og eftertragtet sengekollektion, men om det er den rette kollektion for dig afhænger selvfølgelig af dine individuelle præferencer. Der er ikke desto mindre mange gode grunde til at købe en seng fra omtalte kollektion.

De seks gode grunde er som følger:

  1. Sengene yder en fremragende individuel støtte – Snefrid er det helt rigtige valg for dig, der prioriterer din ergonomi og sundhed meget højt. Der er nemlig tale om senge, der er udviklet i tæt samarbejde med både fysioterapeuter og fageksperter med henblik på at sikre den højest mulige ergonomi. Derved er du sikret en god nats søvn.
  2. 25 års garanti – Snefrid senge er kvalitetssenge, hvilket forhandleren sætter en meget tyk streg under ved at yde hele 25 års garanti. Denne garanti gælder på fjedre- og rammebrud. Skulle fjedrene og / eller rammen mod forventning ikke holde i over 25 år, så kan du benytte dig af din garanti.
  3. Bæredygtig produktion – Snefrid er tilmed en bæredygtig sengekollektion. Sengene fra denne kollektion er nemlig langt hen ad vejen fremstillet af bæredygtige materialer. Det gælder bl.a. den bæredygtige topmadras, der bl.a. indeholder en kerne af trykaflastende naturlatex. Du kan derved både købe og bruge sengen med god samvittighed over for klimaet.
  4. Dansk produktion – Snefrid er produceret i Danmark af danske håndværkere. Dette er i sig selv et stort kvalitetsstempel. Sengenes boxmadrasser indeholder bl.a. danskproducerede pocketfjedre.
  5. Gratis ombytning af madrassernes fasthed – Skulle du være så uheldig at have valgt den forkerte fasthed til din madras, så kan du glæde dig over, at du kan ombytte den helt gratis. Det kan du vel at mærke gøre inden for 100 dage.
  6. Konkurrencedygtige priser – Snefrid senge er hverken de dyreste eller de billigste kontinentalsenge på markedet. Vi vil dog mene, at priserne er konkurrencedygtige med den høje kvalitet og ergonomi taget i betragtning. Find de aktuelle sengepriser på forhandlerens website.

Snefrid senge forhandles i disse størrelser

Snefrid senge byder på et utal af unikke funktioner og fordele – det har vi vist slået fast nu. Næste spørgsmål er så, hvilke størrelser disse senge forhandles i. Det skal jo gerne være sådan, at du kan få din kontinentalseng i den ønskede størrelse.

Hvad end det er en trekvart seng, en dobbeltseng eller en king size seng, du er på udkig efter, så bør du kigge nærmere på denne kollektion. Kollektionen indeholder nemlig senge i alle de nævnte størrelser. Prisen på sengen afhænger naturligvis af, hvilken størrelse du vælger, hvilket du vil kunne blive klogere på, på forhandlerens hjemmeside.

Vælg mellem følgende størrelser:

Sidstnævnte størrelse – 210 x 210 – er tilegnet dig, der sætter pris på at have masser af plads i sengen. Med så stor en seng er der ikke kun plads til parret, men til hele familien.

Som udgangspunkt bliver Snefrid sengene leveret med én stor madras, medmindre du vælger den største (210 x 210) størrelse.

Hvad med leveringstiden?

Snefrid sengene er yderst eftertragtede, hvilket naturligvis har indflydelse på produktions- og leveringstiden. Derfor vil du ikke kunne få glæde af dag-til-dag levering af disse senge. På nuværende tidspunkt lyder leveringstiden på omkring 20-30 hverdage.

Ønsker du at udskifte din nuværende seng i den nærmeste fremtid, så kan du med god grund bestille din nye kontinentalseng i god tid. Det tager nemlig omkring de 20-30 hverdage, inden sengen bliver leveret til dig. Der tilbydes direkte levering fra fabrik og hjem til dig – og leveringen er i øvrigt helt gratis.

Du kan selv vælge ben, farve, topmadras og fasthed til din Snefrid seng

Snefrid sengene skræddersys til de enkelte kunder – ud fra deres specifikke ønsker.

Som kunde har du indflydelse på en lang række faktorer, hvilket er med til at sikre dig, at du får en seng, der lever op til alle dine ønsker.

Ved bestilling af en kontinentalseng fra kollektionen kan du vælge både ben, fasthed og topmadras. Du kan desuden tilvælge gavl og kuvertlagen, hvis du ønsker det. Ikke nok med det, så kan du også vælge, om din nye seng skal være lysegrå, dyb grå, antracitgrå eller sandfarvet. Der er altså masser af gode valgmuligheder.

Hvad angår madrassens fasthed, så kan du vælge mellem henholdsvis medium (under 65 kg.), fast (65-95 kg.) og ekstra fast (over 95 kg). Med udgangspunkt i din vægt kan du hurtigt finde ud af, hvilken fasthed der er den ideelle for dig.

Hvad angår benene, så kan du vælge mellem både runde og firkantede ben i alu eller træ.

Når du har skræddersyet din nye seng, så klikker du blot på Læg i indkøbskurv, hvorefter du kan indtaste dine leveringsoplysninger osv.

Nordic Dream planter ét nyt træ pr. solgt seng

Nordic Dream, der forhandler de populære Snefrid senge, går ikke kun op i at forsyne danskerne med ergonomiske og holdbare senge. Forhandleren ønsker også at gøre en forskel for miljøet. Derfor har de – i samarbejde med Naturstyrelsen – valgt at plante ét nyt træ pr. solgt seng. Når du køber en seng, eksempelvis en Snefrid seng, så er du indirekte med til at plante et træ og på den måde bidrage til at sikre rent grundvand, gode levevilkår for vilde dyr osv.

Ergo kan du ikke kun gøre noget godt for dig selv og din nattesøvn, men også for miljøet, når du køber en seng fra en af forhandlerens sengekollektioner. Det er altså ren win-win.

elevationsseng tilbud nordic dream

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat