figure figure

Sengerammer

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - Maj 2024

De bedste sengerammer

Sengerammer bidrager måske ikke direkte med en bedre søvnkomfort, men rammerne er med til at gøre sengen pænere og mere indbydende at se på. Og en indbydende seng har faktisk en indirekte effekt på din søvn. For hvis sengen ser indbydende ud, så viser undersøgelser, at du har nemmere ved at falde i søvn – og det er en stor fordel!

Største besparelse

Mollis Sengerammer 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Mollis Sengerammer er det ideelle valg for dem, der ønsker at indføre kvalitet og komfort i deres danske hjem. Med deres elegant betrukne sengerammer, som er både blø[..]

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick 30 dages prisgaranti
tick Rente- og gebyrfrit finansiering
tick Gratis levering

Populært valg

Mollis Bouclé Sengerammer 180×200 i Danmark – Komfort og stil

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Velkommen til Mollis Bouclé Sengerammer 180×200 i Danmark. Disse sengerammer er kendt for deres komfort og stil og er et perfekt tilføjelse til dit soveværelse. [..]

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick 30 dages prisgaranti
tick Rente- og gebyrfrit finansiering
tick Gratis levering

Delta Sengeramme – 180×200

1699 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Den smarte sengegavl bidrager med en ekstra dimension og ikke mindst en god komfort, hvis du for eksempel godt kan lide at sidde oprejst i sengen.

Style Sengeramme (Hvid) – 160×200

1899 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Sengen måler 160×200. og er til dig, der er på udkig efter en robust løsning, som ikke går på kompromis med hverken design eller funktionalitet. Desuden er prise[..]

Messina Fyr Olie – 180×200

4799 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Sengerammen er udstyret med skuffer, hvilket gør den perfekt til opbevaring. For at være helt præcis får du fire skuffer under sengen – og det er en smart måde at udn[..]

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick 30 dages prisgaranti
tick Rente- og gebyrfrit finansiering
tick Gratis levering

Messina Fyr Hvid Sengeramme – 180×200

4799 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Fyrtræet er ekstremt holdbart og så er det ganske enkelt dejligt at se på. En seng som er dejlig at se på, det er typisk en seng du sover godt i. Det er værd at huske[..]

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick 30 dages prisgaranti
tick Rente- og gebyrfrit finansiering
tick Gratis levering

Hvem forhandler en sengeramme?

Her hos Sleepzone.dk har vi været på en stor og omfattende jagt efter de bedste sengerammer.

Ønsker du at lade dig inspirere af det sortiment, som nogle af førnævnte forhandlere lagerfører, så anbefaler vi, at du klikker dig ind og tjekker følgende udvalg af sengerammer ud:

  • Sengerammer hos Bedre Nætter – Dette er en af de mest populære forhandlere af sengerammer online. Hurtig levering og altid 30 dages prisgaranti på sengerammer.
  • Sengerammer hos ILVA – Den velkendte danske forhandler har naturligvis også et bredt udvalg af sengerammer. Med ILVAs hurtige levering af sengerammer skal du ikke selv tænke på at skulle transportere det med dig hjem. Derudover sælges sengerammerne til utroligt gode priser.
  • Unoliving – Her finder du nogle af landets bedst sælgende sengerammer (både med og uden opbevaring). Leveringstiderne afhænger meget af, hvilken sengeramme du ønsker.

Fra disse forhandlere har vi udvalgt de mest populære rammer til sengen, så du hurtigt og nemt kan danne dig et overblik over, hvilke sengerammer, der er værd at bruge penge på.

Se alle sengeforhandlere

Sengerammer i massivt træ er de bedste

Objektivt set er sengerammer i massivt træ de bedste. Og hvorfor så det? Massivt træ har en meget bedre holdbarhed sammenlignet med komposit, MDF og lignende. Du får altså en mere kvalitetsfyldt ramme ved at gå efter massivt træ.

Derudover er sengerammer i massivt træ også kendte for at være flottere. I den forbindelse bør det også nævnes, at massivt træ med tiden vil få en smuk patina, der blot gør sengerammen endnu smukkere.

Vi anbefaler egetræ, fyr eller kernebøg

Hos Sleepzone.dk anbefaler vi, at du vælger en sengeramme i egetræ, fyr eller kernebøg. Disse tre træsorter er ekstremt holdbare samtidig med, at der er tale om tre flotte materialer. Ovenstående sengerammer fra Bedre Nætter er alle i massivt træ – og derfor et glimrende køb!

Den perfekte indramning af din madras

Er du ved at være træt af at have en fritlæggende madras, der ikke just bidrager til en pæn indretning i soveværelset? Hvis ja, så bør du købe en sengeramme. Sengerammen er nemlig den perfekte indramning af din madras.

Fordelen ved at vælge en sengeramme til madrassen er, at stort set alle madrasser vil passe i en ramme til sengen. Der findes nemlig et væld af størrelsesmuligheder, hvorfor det ikke burde være et problem at finde en ramme som passer ”fod i hose” med din madras.

Som tidligere nævnt er vi hos Sleepzone.dk meget begejstret for sengerammen, da den gør sengen meget mere indbydende og flot at se på. Derudover fås mange rammer også med opbevaring, hvilket er en genial funktion. På den måde kan du nemt og praktisk opbevare ekstra sengetøj, dyner, puder – og hvad du ellers måtte have lyst til at opbevare under sengen.

Se alle sengerammer med opbevaring

Derfor skal du vælge en sengeramme med opbevaring

Der er mange gode grunde til at vælge en sengeramme/seng med opbevaring. Herunder har vi listet de absolut største fordele sådan type ramme:

  • Det er altid rart med ekstra opbevaringsplads
  • Det er en pladsbesparende måde at opbevare ting og sager på
  • Sengerammer med opbevaring er ikke dyre sammenlignet med rammer uden opbevaringsmuligheder
  • Perfekt til lejligheder hvor pladsen kan være trang og opbevaringsmulighederne små
Vis senge med opbevaring

Vedligeholdelse af din sengeramme

Vælger du en sengeramme i træ, så skal du vide, at der er tale om et levende materiale fra naturen. Det betyder dog ikke, at du skal passe og pleje rammen med diverse smøremidler. En sengeramme i massivt træ er faktisk uhyre nem at vedligeholde.

Vi anbefaler, at du af og til tørrer rammen af med en fugtig klud. Efterfølgende er det en god ide at tørre efter med en tør klud, så rammen ikke er våd. Langt de fleste sengerammer i træ behøves ikke diverse smøremidler og lignende, da de ofte er behandlet på forhånd. Derfor skal du kun koncentrere dig om at tørre støv og andet snavs af et par gange om måneden.

OBS: Vi anbefaler i øvrigt, at du hyppigt gør soveværelset rent og får støvet af. Da du i gennemsnit bruger otte timer om dagen i soveværelset, er det vigtigt, at indeklimaet er optimalt. Et dårligt indeklima med for meget støv og uren luft vil øge risikoen for allergi – og forværre dine symptomer, hvis du allerede er allergisk påvirket. Du kan læse mere om rengøring, indeklima og allergi hos Astma-Allergi Danmark.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat