figure figure

Sengerammer

De bedste sengerammer

Sengerammer bidrager måske ikke direkte med en bedre søvnkomfort, men rammerne er med til at gøre sengen pænere og mere indbydende at se på. Og en indbydende seng har faktisk en indirekte effekt på din søvn. For hvis sengen ser indbydende ud, så viser undersøgelser, at du har nemmere ved at falde i søvn – og det er en stor fordel!

Messina Fyr Olie – 160×200

4798.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Messina er en af de mest populære sengerammer, du kan købe online. Rammen er lavet i kernebøg, hvilket bidrager til et flot udseende – som du også kan se på billederne.

Designet er minimalistisk uden at gå på kompromis med funktionaliteten.

Group 45 Prisgaranti
Group 45 Madrasdybde: 15 cm
Group 45 4 store skuffer

Sengerammen er udstyret med skuffer, hvilket gør den perfekt til opbevaring. For at være helt præcis får du fire skuffer under sengen – og det er en smart måde at udnytte pladsen under sengen på.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Messina Fyr Hvid – 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Messina i fyr er en anmelderrost sengeramme – og vi forstår godt hvorfor. Her får du nemlig en ramme i massiv og hvidmalet fyr.

Som du nok allerede har fundet ud af, så er massiv træ lig med en meget lang levetid.

Group 45 4 skuffer under seng
Group 45 Tilkøb af sengehylder
Group 45 Vælg delbetaling i checkout

Derudover kan du også se og mærke, at der er tale om en høj kvalitet. Messina i hvid fyr er en luksuriøs ramme til sengen, der passer perfekt til nutidens soveværelse.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Delta Sengeramme – 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Delta Sengeramme er en super simpel sengeramme i materialet folie og melamin. Designet er meget tidsløst, hvilket gør rammen ideel til langt de fleste soveværelser og senge.

Group 45 Falmer ikke
Group 45 Modstår ridser
Group 45 Vandafvisende

Den smarte sengegavl bidrager med en ekstra dimension og ikke mindst en god komfort, hvis du for eksempel godt kan lide at sidde oprejst i sengen.

NB: For at finde produktet skal du på Unoliving.dk søg på ‘Delta Sengeramme – 180 x 200 cm’

Style Sengeramme i lyst træ – 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Style er en stilren seng med hovedgærde, der passer til boks-, spring- og elevationsmadras. Den er lavet i komposit træ og måler 160×200 cm.

Group 45 Gratis fragt
Group 45 Materiale: Komposittræ
Group 45 Lamelbund kan tilkøbes

En af de smarte fordele ved denne seng er, at du kan indstille madrassen til to højder. Dette kan især være gavnligt, hvis du for eksempel har svært ved at komme ud af sengen – og derfor gerne vil højere op.

NB: For at finde produktet skal du på Unoliving.dk søg på ‘Style Sengeramme – Lys træ 180×200’

Wrap Sengeramme – 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Wrap er en flot sengeramme i matlakeret egefinér og er udført i et lækkert og eksklusivt design. Den er i skrivende stund set til en god pris hos ILVA, hvilket er en fin pris holdt op mod kvaliteten.

 

Group 45 Til vendbar madras
Group 45 Ben i sort pulverlakeret meta

Gavlen er egefiner og giver dig en god komfort/nakkestøtte – hvilket er behageligt, hvis du for eksempel ser TV i sengen, bruger din computer eller lignende.

Hvem forhandler en sengeramme?

Her hos Sleepzone.dk har vi været på en stor og omfattende jagt efter de bedste sengerammer.

Ønsker du at lade dig inspirere af det sortiment, som nogle af førnævnte forhandlere lagerfører, så anbefaler vi, at du klikker dig ind og tjekker følgende udvalg af sengerammer ud:

  • Sengerammer hos Bedre Nætter – Dette er en af de mest populære forhandlere af sengerammer online. Hurtig levering og altid 30 dages prisgaranti på sengerammer.
  • Sengerammer hos ILVA – Den velkendte danske forhandler har naturligvis også et bredt udvalg af sengerammer. Med ILVAs hurtige levering af sengerammer skal du ikke selv tænke på at skulle transportere det med dig hjem. Derudover sælges sengerammerne til utroligt gode priser.
  • Sengerammer hos Unoliving – Her finder du nogle af landets bedst sælgende sengerammer (både med og uden opbevaring). Leveringstiderne afhænger meget af, hvilken sengeramme du ønsker.

Fra disse forhandlere har vi udvalgt de mest populære rammer til sengen, så du hurtigt og nemt kan danne dig et overblik over, hvilke sengerammer, der er værd at bruge penge på.

Se alle sengeforhandlere

Sengerammer i massivt træ er de bedste

Objektivt set er sengerammer i massivt træ de bedste. Og hvorfor så det? Massivt træ har en meget bedre holdbarhed sammenlignet med komposit, MDF og lignende. Du får altså en mere kvalitetsfyldt ramme ved at gå efter massivt træ.

Derudover er sengerammer i massivt træ også kendte for at være flottere. I den forbindelse bør det også nævnes, at massivt træ med tiden vil få en smuk patina, der blot gør sengerammen endnu smukkere.

Vi anbefaler egetræ, fyr eller kernebøg

Hos Sleepzone.dk anbefaler vi, at du vælger en sengeramme i egetræ, fyr eller kernebøg. Disse tre træsorter er ekstremt holdbare samtidig med, at der er tale om tre flotte materialer. Ovenstående sengerammer fra Bedre Nætter er alle i massivt træ – og derfor et glimrende køb!

Den perfekte indramning af din madras

Er du ved at være træt af at have en fritlæggende madras, der ikke just bidrager til en pæn indretning i soveværelset? Hvis ja, så bør du købe en sengeramme. Sengerammen er nemlig den perfekte indramning af din madras.

Fordelen ved at vælge en sengeramme til madrassen er, at stort set alle madrasser vil passe i en ramme til sengen. Der findes nemlig et væld af størrelsesmuligheder, hvorfor det ikke burde være et problem at finde en ramme som passer ”fod i hose” med din madras.

Som tidligere nævnt er vi hos Sleepzone.dk meget begejstret for sengerammen, da den gør sengen meget mere indbydende og flot at se på. Derudover fås mange rammer også med opbevaring, hvilket er en genial funktion. På den måde kan du nemt og praktisk opbevare ekstra sengetøj, dyner, puder – og hvad du ellers måtte have lyst til at opbevare under sengen.

Se alle sengerammer med opbevaring

Derfor skal du vælge en sengeramme med opbevaring

Der er mange gode grunde til at vælge en sengeramme/seng med opbevaring. Herunder har vi listet de absolut største fordele sådan type ramme:

  • Det er altid rart med ekstra opbevaringsplads
  • Det er en pladsbesparende måde at opbevare ting og sager på
  • Sengerammer med opbevaring er ikke dyre sammenlignet med rammer uden opbevaringsmuligheder
  • Perfekt til lejligheder hvor pladsen kan være trang og opbevaringsmulighederne små
Vis senge med opbevaring

Vedligeholdelse af din sengeramme

Vælger du en sengeramme i træ, så skal du vide, at der er tale om et levende materiale fra naturen. Det betyder dog ikke, at du skal passe og pleje rammen med diverse smøremidler. En sengeramme i massivt træ er faktisk uhyre nem at vedligeholde.

Vi anbefaler, at du af og til tørrer rammen af med en fugtig klud. Efterfølgende er det en god ide at tørre efter med en tør klud, så rammen ikke er våd. Langt de fleste sengerammer i træ behøves ikke diverse smøremidler og lignende, da de ofte er behandlet på forhånd. Derfor skal du kun koncentrere dig om at tørre støv og andet snavs af et par gange om måneden.

OBS: Vi anbefaler i øvrigt, at du hyppigt gør soveværelset rent og får støvet af. Da du i gennemsnit bruger otte timer om dagen i soveværelset, er det vigtigt, at indeklimaet er optimalt. Et dårligt indeklima med for meget støv og uren luft vil øge risikoen for allergi – og forværre dine symptomer, hvis du allerede er allergisk påvirket. Du kan læse mere om rengøring, indeklima og allergi hos Astma-Allergi Danmark.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev