figure figure

Dunlopillo senge

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - Maj 2024

Dunlopillo er kendt for meget andet end senge. Det store produktsortiment tæller også sengetøj, puder, madrasser og meget mere. I denne guide skal det dog hovedsageligt handle om Dunlopillo senge. Sengene fra det erfarne og populære sengemærke udmærker sig nemlig på rigtig mange parametre.

Dunlopillo er en af de sengeproducenter med flest års erfaring. Faktisk har brandet eksisteret siden 1929 og har nærmest kun fået større og større succes med tiden.

Dunlopillo er specialister i søvnkomfort, hvilket tydeligt afspejler sig af deres senge og øvrige produkter. Du kan bl.a. se frem til at opleve de mange komfortzoner, de solide kvalitetsdele samt masser af flotte såvel som praktiske detaljer.

Dunlopillo udtrykker selv, at deres brand står for kvalitet og omtanke, hvilket vi kan bekræfte. Deres sengeserier består nemlig udelukkende af kvalitetssenge. Find f.eks. din næste kontinentalseng eller elevationsseng fra Dunlopillo. Det vil du ikke fortryde.

De mest populære senge fra Dunlopillo

Med eksistens siden 1920’erne er det klart, at Dunlopillo har designet og udviklet rigtig mange senge. Nogle af disse senge er at betragte som bestsellers, mens andre er mindre populære. Dunlopillo er som mærke et sikkert valg, men hvorfor nøjes med det næstbedste, når du kan få det bedste af det bedste?

Hos Sleepzone under vi dig en fantastisk nattesøvn hver nat, hvorfor vi har fundet de bedste senge fra Dunlopillo. Det gælder i dette konkrete tilfælde modellerne Passion, Pure og Natura. Uanset om det er en elevationsseng, kontinentalseng eller en alm. boxmadras, du er på jagt efter, så vil en af disse modeller kunne indfri dine ønsker.

Dunlopillo er som virksomhed mest kendt for at omdanne flydende latex til brugbart skum. Denne skum er sidenhen blevet brugt i deres madrasser, og kundernes begejstring er ikke til at tage fejl af. Dengang bestod hjælpemidlerne af noget så simpelt som bageforme, en bageovn og en røremaskine. Denne historie kan du blive meget klogere på via Dunlopillos officielle hjemmeside.

Dette kan du forvente dig af en seng fra Dunlopillo

Dunlopillo ér et populært mærke. Det kan vi næsten ikke komme udenom. Men hvorfor lige vælge dette specifikke mærke til fordel for et andet anerkendt sengemærke? Valget er helt op til dig, men det skader selvfølgelig ikke at vide lidt om, hvad der gør Dunlopillo til en af favoritterne på det danske sengemarked.

Nedenfor beskriver vi kort og godt, hvad du kan forvente dig af en Dunlopillo seng:

  1. Dunlopillo tænker på miljøet – Dunlopillo gør som mange andre sengeproducenter en stor indsats for at skåne miljøet så meget som muligt. Producenten bruger udelukkende teknikker, der ikke er en belastning for miljøet. Derudover har Dunlopillo investeret i et vandrensningsanlæg, som hjælper med til at holde vandforbruget nede. Anlægget er i stand til at rense spildevandet, så der kan genbruges 95 % af vandet fra vaskeprocessen. Foruden vandrensningsanlægget, så har Dunlopillo investeret i solcelleanlæg, som ligeledes er med til at tilgodese miljøet.
  2. Samarbejder med verdens bedste latexproducent – En Dunlopillo madras er ikke en madras som alle andre. Det er en helt unik madras, der er fremstillet på verdens førende fabrik inden for produktion af latex. Denne latex stammer fra fabrikkens gummiplantage. Træerne kan typisk bruges til tapning i omkring 32 år, men træerne bliver ofte i gummiplantagen, indtil de er 100 år gamle.
  3. Sengene har en lang forventet levetid – Dunlopillo sengene leveres i enestående kvalitet med en lang forventet levetid til følge. Garantiperioden lyder typisk på 15 år, så du får altså en seng, der kan holde i mange år. Garantien dækker dog ikke nødvendigvis alt.
  4. Der er stor valgfrihed – Dunlopillo byder også på en helt fjerde fordel i form af stor valgfrihed. Ved køb af en seng fra dette mærke kan du typisk helt selv vælge topmadras, fasthed, farve og andre elementer. Du kan desuden vælge mellem en række populære sengetyper – med og uden elevation.
  5. Komforten er i top – Dunlopillo er kun interesseret i at levere de mest komfortable og ergonomiske senge. Derfor har de gennem de 7 komfortzoner, en gennemført forarbejdning og den revolutionerende naturlatexkerne forsøgt at skabe den bedst tænkelige ligge- og søvnoplevelse.

Stort udvalg af senge, madrasser og tilbehør fra Dunlopillo på nettet

Dunlopillo senge, madrasser og tilbehør har i årevis kunne købes via en håndfuld danske forhandlere. Nogle af disse forhandlere består af webshops. En af dem er Time2sleep, som ikke kun giver dig mulighed for nemt og sikkert at shoppe på nettet. Du kan også købe de lagerførte senge i deres fysiske butik, hvis du ønsker det.

På kategorisiden hos Time2sleep kan du sortere sengene fra Dunlopillo efter faktorer som sengetype, bredde, længde, hårdhedsgrad m.v. Du kan også få vist den billigste seng først, hvis du har et stramt budget. Forhandleren har også en glimrende supportafdeling, som du kan kontakte, hvis du har spørgsmål til deres sengeudvalg e.l.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat