figure figure

Om Sleepzone

Et overblik over senge og søvn

Bedre søvn

Sleepzone.dk er en gratis vidensportal, der handler om én ting: Bedre søvn. I gennemsnit bruger vi en tredjedel af vores liv i sengen. Derfor handler det om at sove så godt som muligt, så krop og sind har de bedste forudsætninger for at fungere optimalt. Og det er lige præcis dét vi vil hjælpe med.

Mød senge- og søvneksperterne

Bag Sleepzone.dk finder du Kristian og Søren med en abnorm stor interesse for senge, madrasser og ikke mindst søvnoptimering. Vi har begge en til tider travl og presset hverdag, hvorfor det er vigtigt, at deres søvn ”sidder lige i skabet”. Ellers kan vi ikke præstere optimalt i hverdagen – og det kan have alvorlige konsekvenser.

Interesse for søvn driver værket

Det er i høj grad vores store interesse for søvn og optimering af denne, som driver værket. I mange år har vi forsøgt os med forskellige optimeringsmetoder inden for senge og søvn, der både har kastet gode og dårlige erfaringer af sig. Disse erfaringer bliver nu givet videre i form af dette website med henblik på at gøre det nemmere for dig at sove bedre.

Kristian

Kristian sørger for, at Sleepzone.dk er opdateret med den nyeste og bedste viden om søvnoptimering. Han er en ekspert på området!

Når Kristian ikke bruger tid på at finde de bedste tips og tricks om optimering af søvn, studerer han og bruger mange timer i træningscentret. Derfor ved han om nogen, hvad en god søvn har af betydning for en optimal hverdag.

Søren

Søren står for at holde hjemmesiden brugervenlig og opdateret.

Oplever du udfordringer med hjemmesiden, så kan du altid blot kontakte Søren og han vil få det fikset med det samme.

Derudover har Søren også afprøvet en række af sengene, som vi anbefale her på Sleepzone. Så han kan stå inde for vores anbefalinger.

Andre facts

Vi er på jagt efter ny viden om søvn og senge

Her hos Sleepzone.dk ønsker vi ikke at hvile på laurbærrene. Vi er hele tiden på jagt efter ny viden om søvn og senge. Viden som kan hjælpe dig til en bedre søvnkomfort og dermed en bedre hverdag. Vi holder et vågent øje med nye tendenser inden for sengeverdenen og læser et væld af videnskabelige artikler om søvn. 

Vi vil være de bedste senge- og søvneksperter

Vi har et klart mål om at være de bedste senge- og søvneksperter online. Dette er måske et meget ambitiøst mål, men vores mission er urokkelig. Vi ønsker at være det foretrukne medie, når du gerne vil vide hvordan du optimerer din søvn, hvordan du vælger den rigtige madras, hvilken bæreevne er den bedste osv.

En gratis vej til viden

Sleepzone.dk er 100% gratis at bruge. Vi har ingen ”betalingsmure” eller lignende. Indholdet du finder her på siden er altså frit tilgængeligt. Dette kan lade sig gøre, da vi er reklamefinansieret. Reklamefinansieringen dækker bl.a. Sleepzone.dks omkostninger til webhotel, vedligeholdelse og markedsføring.

csr-maerket logoMiljøvenligpakning

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat