figure figure

Møbler

Landsdækkende møbelfirma med 37 butikker

Møblér er en dansk kæde, der er bestående af selvstændigt ejede møbelforretninger. Spredt over hele landet består kæden af 37 butikker. Foruden dette driver de naturligvis en webshop, hvor hele deres sortiment kan handles.

Deres udvalg består blandt andet af et hav af forskellige senge, hvorfor udvalget sandsynligvis også indeholder noget, der harmonerer med de tanker, du har gjort dig. Det er gældende, hvad enten du leder efter en fornuftigt prissat boxmadras eller en elevationsseng, hvor der ikke er sparet på noget.

Få alt til soveværelset hos Møbler.dk

Tilbyder 100% prismatch på alle senge

Når du handler hos Møblér, er du sikker på at få din seng til markedets bedste pris. De har nemlig prismatch på alle deres senge. Derfor er du også sikret, at de altid matcher den laveste butiks- og netpris på hver og en af deres mange senge.

Er du i færd med at købe en seng hos Møblér, men finder den til en lavere pris hos en anden dansk forhandler, så skal du blot give Møblér besked. Hvis du kan dokumentere det, så matcher de prisen. Det er dog et krav, at det ikke er udstillingsmodeller, køtilbud osv.

Vil du være sikker på, at du ikke ender med at betale overpris, når du køber din nye seng, er Møblér derfor et sted, hvor du trygt kan handle. Finder du fx din seng hos en anden webshop, så send blot et link til kundesupporten hos Møblér, hvorefter de matcher prisen.

Hvilke senge har Møbler.dk?

Op til 125 dages ombytningsret på madrasser

De fleste ved, at det ikke er nemt at vurdere, hvorvidt en given madras eller seng er den rette. Ofte kræver det, at man får lov til at sove i den nye seng i en rum tid, før man kan vurdere det. Det er dog ikke så hensigtsmæssigt, da det kræver, at du først køber den pågældende seng.

Beslutter du dig for at købe en seng fra Møblér, er det dog ikke noget, du skal tænke for meget over. Her får du nemlig ikke blot din seng med prismatch, så du er sikker på, at du ikke betaler overpris for den. De har nemlig også op til 125 dages ombytningsret på stort set alle deres madrasser.

Prøv madrassen derhjemme

Hvad det betyder er, at du kan få lov til at prøve madrassen derhjemme, før du beslutter dig for, om det er den rette madras, du har købt. Er det ikke det, kan du enten bytte madraskerne eller hele din madras. Derved er du garanteret, at du får en seng, der harmonerer med dine præferencer.

Her bør det selvfølgelig nævnes, at det ikke er helt gratis. Der vil blive opkrævet et lille gebyr ved ombytning. Når du ombytter din madras, får du en tilsvarende madras med anden hårdhed. Ombytter du en kerne, får du en tilsvarende kerne, men med en anden hårdhed.

Stort sortiment af senge i høj kvalitet

Der findes adskillelige forhandlere, der har fokus på at vælge billig senge. Møblér er ikke én af dem. De har i stedet valgt at holde fokus på at skabe et udvalg af senge, der alle er i høj kvalitet. Hvad det betyder er, at du ikke skal bekymre dig om kvaliteten af sengene, du kan finde hos Møblér.

Hvis du vil være helt sikker på, at du får købt en elevationsseng, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet, så er Møblér et godt sted at lede. Her kan du nemlig være sikker på, at du både kan finde en seng, der lever op til de krav, du har, men som gør det uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Du skal dog ikke tro, at det betyder, at du skal betale en mindre formue for din nye seng. Blandt de mange senge, der er at finde hos den danske forhandler, er der også et utal fa senge, som kan købes til priser, hvor de fleste kan være med.

Vælg den seng der passer til dig!

Senge fra flere kendte mærker

Det er ikke alle forhandlere af senge, der forhandler senge fra velkendte brands. Det betyder ikke, at det ikke er gode senge, men der er dog en vis tryghed ved at købe en seng fra et velkendt brand. Derved er du nemlig garanteret, at du får leveret en seng, der byder på en høj kvalitet.

Hvis det er noget, du ønsker at være sikker på, er det værd at overveje at handle hos Møblér. Deres udvalg er nemlig ikke blot et stort udvalg af senge fra ukendte producenter. Derimod består deres udvalg af senge fra kendte brands som Auping, Dunlopillo, Jensen, Restzone og ZensiZone.

Fælles for alle de brands, der er at finde herover er, at det er yderst velkendte brands. De er dog ikke blot kendte, men er kendte for at byde på en kvalitet og komfort, der er i top. Derfor kan du også med ro i maven købe en seng fra et hvilket som helst af disse brands.

Få rentefri betaling i op til 50 måneder

Det er ikke billigt at købe en ny boxmadras. Derfor er det ikke alle, der har råd til at købe den seng, som de egentlig drømmer om. Betyder det, at man skal gå på kompromis med købet af sin kommende seng, fordi man ikke kan finde finanserne?

Det kan være nærliggende at tro, at man skal gøre dette, men det er dog ikke tilfældet. I stedet bør man spare penge op eller finde en alternativ finansieringsløsning. Handler du hos Møblér kan du finansiere betalingen af din seng via Santander Consumer Bank.

Hvis det er noget, du har et ønske om, så har du faktisk flere muligheder. Du kan vælge en løsning, hvor du betaler sengens pris af over 10 måneder. Vælger du dette, så er det både rente- og gebyrfrit, hvorfor det faktisk ikke koster dig at noget at indgå en sådan ordning.

Synes du ikke, at 10 måneder er nok til at betale af på købet af din seng, tilbyder Møblér også, at du kan betale af på sengen over 36 måneder. Denne løsning er rentefri, men der er dog en række gebyrer forbundet med den.

Læs mere om rentefri betaling på Møbler.dk

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat