figure figure

Sovesofaer

Brug for en billig sovesofa, et sovesofa tilbud eller den bedste sovesofa? Se det store udvalg af sovesofaer der passer til lige det du leder efter.

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - Maj 2024

De bedste sovesofa tilbud

Er du på udkig efter et godt sovesofa tilbud?

Her har vi samlet en række tilbud på sovesofaer, vi vil anbefale til dig, der er på udkig efter en sovesofa, der rent faktisk er god at sove på. Vi har lavet en oversigt med sovesofa tilbud, så du har nemmere ved at navigere rundt og finde den helt rette sovesofa til dine behov – og så endda til gode priser!

Her på siden finder du en sovesofa med chaiselong, innovation sovesofa, bedste sovesofa, billig sovesofa, osv. inden for nogle af Danmarks bedste online sengeforhandlere som Bedre Nætter, Sengefabrikken, Soveland, Drømmeland, Dinseng og Sengetid.

 

Største besparelse

Hestbæk D419 Sovesofa

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Når sovesofaen fungerer som sofa består ryglænet af puder lavet på koldskum. Koldskum har en god holdbarhed, og former sig efter kropsvægten, imens den giver god støtte.

Populært valg

Osvald de luxe Sovesofa

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Den består af en springmadras med pocketfjedre, som giver rigtig god støtte og en hypersoft skummadras, der giver en blød og himmelsk overflade.

Dragør hjørnesofa med chaiselong og open end

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Sovesofaen har, i enden med chaiselongen, ryglænspuder, som giver en vinkelsofa effekt, og i den modsatte side en bred skråarm, hvilket giver man forskellige mulighed[..]

Recast Sovesofa

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Den måler 140×200 cm., når den er slået ud og kan derfor benyttes af to personer. Den er nem og hurtig at slå frem og tilbage mellem de to funktioner, hvilket gør Rec[..]

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick 30 dages prisgaranti
tick Rente- og gebyrfrit finansiering
tick Gratis levering

Splitback Frej Sovesofa

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Den måler 115×210 cm., og udgør derfor en lille dobbeltseng, hvori det sagtens kan lade sig gøre at overnatte to mennesker. Det er en unik sovesofa til en meget skarp[..]

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick 30 dages prisgaranti
tick Rente- og gebyrfrit finansiering
tick Gratis levering

Hvilken sovesofa skal jeg vælge?

Du vil have en sovesofa. Men hvilken skal du vælge?

Der findes mange forskellige typer af sovesofaer. Nogle er små, andre store. Nogle er af kunststof, andre i læder. Nogle er billige, andre er dyre. Mulighederne er mange og derfor kan det være rigtig svært at vælge den perfekte sovesofa til dig. Læser du videre giver vi dig konkrete forskelle på de mange sovesofaer der findes på markedet, og giver dig svaret på, hvilken god sovesofa som passer til dine behov.

Ved du allerede, at du skal have en billig sovesofa, som stadig giver en god søvn? Så giver vi dig de top 3 bedste, billigste sovesofaer her.

Se alle billige sovesofaer

Sovesofaer til ethvert behov

Sovesofa med chaiselong

Bor du i en lejlighed eller hus, hvor pladsen er trang til overnattende gæster? Eller bor du i en lejlighed, hvor du gerne vil have en sofa, men ikke har plads? Så er en sovesofa med chaiselong et godt bud.

“Chaiselong” er egentlig betegnet som “en lang stol”. En af de mest iøjefaldende fordele ved denne sovesofa er derfor selvfølgelig chaiselongen. Chaiselongen giver dig større komfort ved muligheden for at smække benene op og en ekstra soveplads.

Hvad med pladsen? Ja, en sovesofa med chaiselong fylder naturligvis mere end andre sovesofa modeller. Derfor skal du overveje, hvor meget plads du har til rådighed, før du køber en sovesofa med chaiselong.

Se alle sovesofaer med chaiselong

Innovation sovesofa

Ønsker du den bedste sovesofa i lækkert og funktionelt design, som også er dansk produceret? Eller mangler du en god kvalitets sovesofa? Så er en Innovation sovesofa fra Innovation Living er lige præcis den sovesofa, du leder efter.

Det er der gør sovesofaer fra Innovation Living særligt unikke er for det først at de er dansk produceret. Derudover er de kendt for modeller, der både er praktiske, nemme at slå ud, er komfortable og fremstillet i et særligt, smukt design. Innovation har flere gange vundet international anderkedelse for både kvalitet og dansk design.

Så er det en unik sovesofa, der ikke ligner resten, er det en Innovation sovesofa du skal have.

Se alle innovation sovesofaer

Sovesofa med opbevaring

Er du på jagt efter en sovesofa, hvor du kan opbevare dyner, puder, sengetøj og sengelinned til dine gæster? En sovesofa med opbevaring er rigtig god til at løse netop denne opgave.

En sovesofa med opbevaring er både et smart og praktisk møbel. Sovesofaen hjælper dig med at udnytte hjemmets plads.

Udover, at du får en lækker sovesofa som er af lige så god kvalitet som de andre sovesofa modeller, så koster det typisk ikke ekstra at vælge en sovesofa med opbevaring.

Se alle sovesofaer med opbevaring

Sovesofa i læder

Hvorfor skal du have en sovesofa i læder? Der er næsten kun fordele ved en sovesofa i læder. Har du børn der hopper og leger i sovesofaen? Eller kan du godt lide en dyb og rustik sovesofa? Så bør du vælge en sovesofa i læder som er meget slidstræk og giver et råt look til stuen.

Det der gør en sovesofa i læder rigtig god er – udover den er meget slidstræk – er også, at det er den letteste sofa at rengøre. Læder kan nemlig tørres over med en fugtig klud, hvorimod snavs lettere kan trænge ind i en stofsofa.

Så ønsker du en sovesofa som både er ekstra slidstræk, giver et råt og rustikt look til rummet og er nem at rengøre, så er en sovesofa i læder det rigtige for dig.

Se alle sovesofaer i læder

Bedste sovesofa

Hvad er den bedste sovesofa på markedet? Det kan være svært at svare på, for rigtig mange sengespecialister mener, at de har den bedste sovesofa. Så hvordan vælger du den bedste sovesofa?

Én måde at finde ud af, hvilken sovesofa der er den bedste er ved at kigge på kundeanmeldelser. Den bedste sovesofa behøver derfor ikke være den dyreste sovesofa. Nogle kunder synes også at en billig sovesofa kan være den bedste.

Vi har også gjort det nemmere ved at samlet et udvalg af de bedste sovesofaer ud fra kundeanmeldelser, test af sovesofaer, og hvilke produkter sengeforhandlerne selv fremhæver på deres hjemmesider.

Dog skal du huske på, at ‘den bedste sovesofa‘ er et subjektivt begreb. Så hvis du synes én bestemt sovesofa passer dine behov, men ikke har fået 5 ud af 5 stjerne, så er det ikke ens betydning med, at det ikke kan være bedste sovesofa for dig.

Se de bedste sovesofaer

Billig sovesofa

Er du på udkig efter en billig sovesofa eller et sovesofa tilbud? Så har vi nogle stykker som passer til dit behov.

Når du skal vælge en ny sovesofa, så skal du have prisen med i mente. Pris og kvalitet hænger som oftest sammen her. Derfor skal du over indstille dig selv på, at hvis du vil have en billig sovesofa, så skal du også gå på kompromis med prisen.

Dermed ikke sagt, at du ikke kan få en billig sovesofa, som også er god at sidde i og lækker at sove i. Vi har derfor nogle billige sovesofaer, hvor du både får en god kvalitet til en billig pris.

Se de billigste sovesofaer

Vidste du at...?

… du skal holde nallerne fra kaffe, the og cola stå efter klokken 17. Koffeinen i disse produkter virker opkvikkende, hvilket gør det svært at falde i søvn.

Hvordan finder du det bedste sovesofa tilbud?

Du sidder klar foran computeren eller mobilen. Nu skal du finde den sovesofa, som du så længe har tænkt på. Men det kunne da være fedt, hvis der var et sovesofa tilbud. Så kunne du måske spare 40-50-60% på en sovesofa – og så få mere for pengene. Men hvordan finder du de bedste sovesofa tilbud?

Nedenunder har vi opstillet 4 punkter og en guide du skal overveje, når du leder efter et sovesofa tilbud. Ellers kan du ende med at købe en dårlig sovesofa, der giver dig dårlig søvn og dårlig ryg.

Se de bedste sovesofaer hos Bedre Nætter

1. Er tilbuddet troværdigt?

Fremstår annoncen og det pågældende site troværdigt, eller er der noget mistænkeligt ved annoncen? Hvis du er i tvivl, kan det være en god ide at undersøge siden på for eksempel Trustpilot. Her kan du læse anmeldelser og ratings vedrørende sitet.

3. Er forhandlerne professionelle?

Hvordan er servicen hos den pågældende forhandler? Når du handler produkter på nettet, så har du ikke mulighed for at prøve produktet fysisk inden købet. Derfor tilbyder de fleste forhandlere en prøveperiode på deres produkter, hvor du derefter kan levere produktet tilbage, hvis ikke kvaliteten lever op til dine forventninger. Dette er en god service og giver forbrugeren en sikkerhed, når der handles over nettet.

2. Er kvaliteten i orden?

Mange forhandlere kan stille nogle meget skarpe priser, hvor det næsten kan fremstå for godt til at være sandt. Der er nemlig stor forskel på kvaliteten af de forskellige sovesofaer, som du kan få fingrene i. Pocket-fjedre er en helt klar kvalitetsindikator, hvor du er sikret en liggekomfort, der er helt i top. Du kan læse mere om pocket-fjedre ved at klikke her.

4. Skal jeg købe en brugt sovesofa?

Brugte senge og sovesofaer kan spare dig en masse penge, men de bærer meget ofte også præg af en markant dårligere kvalitet. Levetiden på en madras er typisk mellem 5-8 år. Derfor kan det være en dum ide at købe sin sovesofa brugt, da komforten kan være beskadiget eller slidt ned.

Guide: Sådan finder du det bedste sovesofa tilbud

Hvad er dit behov?

Du skal starte med at fastslå dit behov. Hvad skal sovesofaen bruges til? Hvis du er på jagt efter en sovesofa til stuen, så er det værd at gå efter en model, der har et udseende, som egner sig til stuen. Skal sovesofaen bruges som seng, er det værd at gå efter en model med pocketfjedre og ekstra slidstærkt betræk. Find dit behov!

Hvad er dit budget?

Det er langt de færreste som har et pengetræ til at stå ude i haven, som de kan plukke fra efter behov. Derfor gælder det selvfølgelig også om at kende sine økonomiske begrænsninger i forhold til valg af sovesofa. Hvad er dit budget? Du skal vide, at jo billigere en sovesofa er, jo dårligere er kvaliteten 9 ud af 10 tilfælde. Det handler om at finde den rette balancegang.

Posefjedre giver den bedste komfort

Hvis behovet er, at du skal bruge sovesofaen ligeså meget som seng som sofa, så er det værd at gå efter en model med posefjedre. Posefjedre – eller pocketfjedre – sikrer dig en ligeså komfort som en regulær seng.

Hvad med designet?

Det ville være løgn at sige, at designet er underordnet. Har du nogle præferencer i forhold til farver, type, stil osv.? Et godt tip er at finde en model som matcher indretningen i det værelse, du skal bruge sovesofaen. Du skal vide, at især Innovation Living modellerne kan fås i et væld af forskellige betræk og farver. Derfor skal du ikke blive skuffet, hvis du ser et billede af en model, der ikke passer til din stil: Du kan få andre farver!

Find anmeldelser

Efter du har gennemgået ovenstående punkter, burde du være i stand til at indsnævre markedets udvalg ned til et overskueligt antal sovesofaer. Nu handler det blot om at finde den rette forhandler, du kan købe hos.

I den forbindelse anbefaler vi, at du går efter en forhandler med gode anmeldelser på Trustpilot og lignende, har et stort udvalg, besidder en troværdig webshop og som ikke mindst er til at komme i kontakt med, hvis du har spørgsmål eller lignende.

Vi anbefaler…

Hvis du allerede nu har besluttet dig for at købe en sovesofa, så anbefaler vi en model fra mærket Innovation*.

Innovation Living (som er det officielle navn) har 25 års erfaring med at lave danske møbler i høj kvalitet. De laver derfor nogle af markedets bedste sovesofaer, når det kommer til design, funktionalitet og selvfølgelig kvalitet.

Med en Innovation sovesofa fra Innovation Living får du multifunktionelt møbel af høj, dansk kvalitet i et unikt design.

Se alle Innovation sovesofaer

Har du overvejet en sovesofa med chaiselong?

Har du planer om at købe en sovesofa til stuen? I så fald anbefaler vi, at du vælger en model med chaiselong. Der er et væld af ekstra fordele forbundet med en sovesofa med chaiselong. En af de mest iøjefaldende fordele, det er selvfølgelig chaiselongen. Chaiselongen giver dig større komfort ved muligheden for at smække benene op.

Derudover er en chaiselong-sovesofa typisk ensbetydende med ekstra soveplads. Langt de fleste sovesofaer med chaiselonger har mere soveplads end de ”normale” modeller. Og vi fra Sleepzone.dk synes personligt, at en sovesofa med chaiselong egner sig bedst til stuen.

Se flere chaiselong sovesofaer

Anbefaling af sovesofa med chaiselong

Innovation Living har lavet flere sovesofaer med chaiselonger, men især én fangede vores opmærksomhed. Der er tale om Innovation sovesofaen ved navn Idun Lounger.

Idun Lounger er en luksuriøs sovesofa, der er udstyret med posefjedre i madrasserne. Posefjedre sikrer dig en høj komfort, så sovesofaen med fordel kan bruges som en regulær seng. Som du kan se, er der tale om en meget flot og stilren sovesofa. Perfekt til stuen!

I videoen herunder kan du se, hvordan sovesofaen ser ud, når du omdanner den til seng. Videoen fortæller også, at Per Weiss står bag designet, hvilket blot gør Idun Lounger en tand mere eksklusiv.

Derfor kan du ikke undvære en sovesofa

Ekstra sovepladser

En af de helt store fordele ved at købe en sovesofa er, at det giver dig et par ekstra sovepladser på en smart og pladsbesparende måde. Det er altid godt at have lidt ekstra sovepladser, hvis du for eksempel har gæster som kommer langvejs fra, holder fest eller noget tredje. 

Smart opbevaring

Sidst men ikke mindst bliver sovesofaen købt, fordi den tit og ofte er udstyret med smarte opbevaringsmuligheder. Langt de fleste modeller fra Innovation Living er udstyret med opbevaring under den ene madras. På den måde kan du gemme ekstra dyner og puder uden, at det forstyrrer din indretning.

Høj funktionalitet og komfort

En anden fordel ved at investere i en sovesofa er, at du i mange tilfælde får høj funktionalitet og komfort for pengene. Især funktionaliteten er et stort plus, da du som bekendt kan gå fra sofa til seng (og omvendt) på meget hurtig vis. Derudover bliver mange sovesofaer i dag lavet i en ligeså høj kvalitet som almindelige senge, hvorfor du med fordel kan sove på dem i flere år.

Gode til prisen

Der findes et væld af sovesofaer på markedet som er ekstraordinære gode til prisen. Hvis du kan finde disse, så er du garanteret et godt køb. Igen vil vi slå et slag for Innovation Living. Her er der altså tale om et dansk brand, der laver dansk producerede sovesofaer til ganske favorable priser. Priser som af og til er lavere end normalt, da tilbud og kampagner kører hos diverse forhandlere.

Løsningen på pladsmangel

Bor du i en lejlighed og har samtidig et brændende ønske om at have både en seng og en sofa? I så fald er sovesofaen som skabt til dig. Du vil blive overrasket over, hvor mange danske lejligheder som har en sovesofa. Et perfekt møbel, hvis du gerne vil udnytte kvadratmeterne bedst muligt.

Unikt design

Sovesofaen har den fordel, at det er en to-i-en løsning, da du både får en seng og en sofa samlet i én. Da der findes mange forskellige sovesofa modeller, behøver du ikke gå på kompromis på designet til fordel for komforten. De sovesofaer vi anbefaler på Sleepzone.dk er både komfortable og i unikke designs. På den måde får du en smuk sovesofa, du også kan sove i.

Spørgsmål til sovesofaer?

Brænder du stadig inden med nogle spørgsmål om sovesofaer? Så har vi forsøgt at besvare nogle af dem nedenunder.

Hvilken sovesofa er bedst?
plus

Det er ikke til at sige, hvilken sovesofa der er bedst, for det er en subjektiv holdning og der er mange sovesofaer på markedet som er af samme høje kvalitet og til samme pris.


Som hovedregel skal du særligt kigge efter kundeanmeldelser af en sovesofa, fjedretype, certificeringer, producent, anmeldelser af forhandleren når du skal vurdere om en sovesofa er god.


Vi anbefaler derfor, at du kigger på flere sovesofaer for at sammeligne, hvilken en der er bedst til dig.


Ligger man godt i en sovesofa?
plus

Hvor godt du ligger i en sovesofa afhænger af kvaliteten. Hvis du ønsker en sovesofa som kommer så tæt på en “rigtig seng” som overhovedet muligt, så skal du vælge en sovesofa med pocketfjedre. Det har eksempelvi denne sovesofa.


Er en sovesofa dyr?
plus

Hvis du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, så skal du regne med at en sovesofa kan blive dyr. Den kan koste mellem 3.000 kr. – 15.000 kr.


Til gengæld får en også en sovesofa som holder i mange år og ikke giver dig ondt i numsen eller ryggen når du enten sidder eller sover i den.


Hvem har designet Loke sovesofa?
plus

Loke sovesofaen er designet den danske producent Innovation Living, der har mere end 25 års erfaring med at lave danske møbler i høj kvalitet.


Har i nogle gode sovesofa tilbud?
plus

Ja, det har vi. Når vi vurderer hvilke sovesofaer vi skal formidle på siden, så vælger vi også nogle som er på tilbud.


Gå ind på billig sovesofa for at finde en sovesofa du kan spare penge på.


Har i en billig ilva sovesofa?
plus

Ja, det kan du tro! Du kan finde en rigtig god og komfortabel sovesofa fra Ilva lige her.


Denne sovesofa garanterer dig både god søvn, og så ser den hammer godt ud.


Hvad er ulempen ved sovesofaen?
plus

Du kommer ikke udenom, at en sovesofa selvfølgelig ikke er lige som komfortabel som en almindelig seng. Der er brugt helt andre materialer, teknologi og fjedresystem i en seng end der er i en sovesofa.


Vil du gerne så tæt på en almindelig seng ift. komfort som overhovedet muligt, så anbefaler vi en sovesofa med pocketfjedre eller multipocketfjedre.


Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat