figure figure

Halvandenmandsseng

Halvandenmandsseng: Den lille seng

En halvandenmandsseng (også kaldet en halvanden mands seng og trekvartseng) er løsningen til dig, der ikke har brug for en dobbeltseng, men alligevel vil have plads og mulighed for at brede dig gennem natten.

Det er det oplagte valg, hvis du står i en situation, hvor en dobbeltseng kommer til at fylde for meget i rummet. En halvandenmandsseng måler typisk 140×200 cm. eller 120×200 cm.

Størrelsen på en halvandenmandsseng er typisk foretrukket af ham/hende, som bor i en lejlighed, hvor der ikke er plads til en stor dobbeltseng. Den er også velegnet til teenageværelset, hvor en enkeltmandsseng kan blive for sammenpresset. Gæsteværelset er også velegnet til en halvandenmandsseng, da man uden problemer kan ligge to personer, uden at søvnen bliver forstyrret pga. pladsmangel.

Jupiter Boxmadras – 140×200

9999.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Her er tale om en ’bestseller’ hos forhandleren Bedre Nætter.

Den er produceret med en solid og modstandsdygtig træramme, som hæver sengens kvalitet og holdbarhed. Sengen måler 140×200 cm. og betegnes derfor også som en trekvartseng. Madrassen er inddelt i 5 zoner og indeholder 250 små pocketfjedre pr. m2. Alt dette danner grundlag for en unik komfort, der tilpasser sig din krop og statur gennem natten.

Group 45 100 nætters prøve
Group 45 40mm Latex
Group 45 Gratis levering

Denne halvandenmandsseng leveres med valgfri topmadras, der gør at sengens kvalitet og komfort rykker endnu et step op på skalaen. Topmadrassen giver sengen den sidste finesse, som gør, at du er garantereret den bedste position gennem natten.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Trondheim Box – 140×200

12999.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Hvis du vil have ekstremt meget kvalitet for pengene, så er det nu du skal slå til.

Denne Trondheim Box halvandenmandsseng  er en danskproduceret seng, som i lang tid har været en absolut bestseller hos forhandleren. Sengen har 5 komfortzoner, hvilket betyder, at din krop får den optimale aflastning, som der er behov for, hvis du ønsker en god nats søvn.

Group 45 220 moderne pocket fjedre pr. m2
Group 45 FSC certificeret svensk fyrretræ

Designet er moderne og du kan forvente at få en halvandenmandsseng, der giver de bedste forudsætninger for en dyb nattesøvn.

Du skal endvidere ikke bekymre dig om kvaliteten – forhandleren giver 15 års fabriksgaranti. Det gælder både på rammebrud samt fjederbrud.

Læs mere
tick Sov i din nye seng i op til 50 dage - og ombyt fastheden for 1 kr.
tick Rentefri finansiering
tick 5 stjerner på Trustpilot

Venus Elevationsseng – 140×200

23999.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne seng er i absolut topklasse. Det er en seng i den højere ende af prisskalaen, men det er helt klart også en af de aller bedste på markedet.

En 140×200 cm. elevationsseng produceret i Danmark af danske håndværkere. Kinnabädden har svensk oprindelse med over 60 års erfaring. De har for få år siden rykket noget af deres produktion til Danmark, hvor blandt andet denne model Venus bliver produceret.

Group 45 Svanemærket topmadras
Group 45 +10.000 skandinavere sover på Venus

Madrassen er udstyret med 250 stk. 5-zonet pocketfjedre pr. m2. Dernæst er er sengen polstret med Cooltex polstring, der sikrer dig en behagelig temperatur gennem natten. Ved køb af denne seng medfølger der en valgfri 60 mm. topmadras, og du har selv mulighed for at vælge om du vil have sengegavl på sengen, hvilke ben du ønsker, og hvilken fasthed sengen skal have.

Elevationsbunden består af en 20 cm. træramme, som kan hæve sengen op i en behagelig position. Derudover har du en støjsvag elevationsmotor fra danske Linak, hvor du er garanteret et slidstærkt produkt med lang holdbarhed.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Krone Signatur Kontinental Plus – 140×200

15995.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne Krone Signatur Kontinental Plus halvandenmandsseng er produceret i Danmark.

Sengen måler 140×200, hvilket er en ideel størrelse til en halvandenmandsseng. Med 5 konfortzoner er du her sikret en halvandenmandsseng, som giver dig gode forudsætninger for en fantastisk nattesøvn.

Group 45 2 Komfortlag + topmadras
Group 45 5 Komfortzoner
Group 45 15års garanti

Sengen kommer med 2 komfortlag og derudover også en topmadras. Du er derfor sikret maksimal komfort. Når du bestiller kan du endvidere selv vælge imellem de eksklusive egetræsben!

Læs mere
tick Rentefri finansiering
tick Gratis levering
tick 101 dages prøve

Senses Boxmadras – 140×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Senses-kollektionen består af senge i luksusklassen.

Kollektionen er produceret i Danmark, og besidder derfor en helt unik kvalitet, som meget sjældent ses på denne type senge. Sengen er udstyret med en elevationsmotor, som gør det mulig at regulere sengens form ud fra dine personlige ønsker og behov.

Group 45 Svanemærket topmadras
Group 45 OEKO-TEX-certificeret
Group 45 7 komfortzoner

Sengen er fremstillet ud-i-et, hvilket vil sige, at den ikke er opdelt i to madrasser, som er samlet til én seng. Den måler 140×200 cm. og udgør derfor det, som de fleste danskere vil kalde en trekvartseng.

Madrassen er udstyret med en dobbeltfjedret kerne i syv komfortzoner. Den er polstret med Cooltex postring, som giver sengen en temperaturregulerende effekt, og du derved opretholder en behagelig temperatur igennem hele natten.

Der medfølger en valgfri topmadras til sengen, som igen bidrager til den uovertrufne komfort.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Living&more Elevationsseng (De Lux Classic) – 140×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Her har vi igen med en elevationsseng at gøre.

Prisen er sænket en smule, når man sammenligner med den forrige elevationsseng fra Kinnabädden. Dog skal det tilføjes, at det på ingen måde er ensbetydende med, at vi daler i kvalitet og holdbarhed – på ingen måde! Denne seng fra mærket Living&more er i absolut topklasse.

Group 45 5 års garanti på motor
Group 45 Topmadras i 40 mm latex

Sengen måler 140×200 cm. Den er udstyret med en vendbar 5-zonet madras med medium hårdhed.

Madrassen indeholder pocketfjedre, som giver dig en optimal søvnkomfort. Der medfølger en 40 mm. latex topmadras, der giver den sidste komfort til sengen.

De lux elevationssengen er perfekt til dig, der er på udkig efter en seng, som kan give optimal støtte igennem natten. Du har muligheden for at indstille sengens hældning ved hjælp af den elektriske elevationsmotor, som du samtidig har 5 års garanti på. Denne seng er et kig værdigt og skal helt klart tages med i dine betragtninger, inden du køber din næste seng.

De bedste halvandenmandssenge på markedet

Vi har hos Sleepzone.dk været på jagt efter de bedste halvandenmandssenge på markedet. Vi har opstillet en oversigt over de modeller, som vi vil anbefale dig at tage et kig nærmere på, inden du går ud og køber din næste seng.

Alle senge, som er beskrevet herunder scorer højt på kvalitet, pris og design. Det er de mest eftertragtede modeller på markedet og fremstår meget klart som forbrugernes favoritter.

Se alle halvandenmandssenge hos NordicDream

Hvorfor skal du vælge en halvandenmandsseng?

En seng på 140×200 cm. eller 120×200 cm. er til dig, der enten ikke har brug for en dobbeltseng i fuld størrelse, eller til dig, som ønsker at spare plads.

Selvom størrelsen på sengen er et niveau ned sammenlignet med den traditionelle dobbeltseng på 180×200 cm, så er det slet ikke ensbetydende med, at kvaliteten på sengen falder. Halvandenmandssenge (også kaldet trekvartsenge) laves i same høje kvalitet, som den almindelige dobbeltseng. Teknologien har nået et niveau, hvor der ikke kan mærkes forskel på sengenes kvalitet.

Hvad enten du skal bruge sengen ene mand eller sammen med din partner, så har sengen en optimal størrelse. Ene mand har du plads til at brede dig om natten, hvor du på den anden side også har rigeligt med plads til at ligge to mand i sengen. Det vigtigste er blot, at du gør op med dig selv, hvad du fortrækker. Ønsker du meget plads til at brede dig på om natten, og har du ligeledes en partner, som du skal dele sengen med, så kan det være en god ide at vælge en dobbeltseng på enten 160×200 cm. eller 180×200 cm.

Sengestørrelser i udlandet 

Størrelserne på sengene i udlandet kan variere, alt efter hvor du befinder dig i verden. Dette kan skabe forvirring, når du for eksempel skal booke en overnatning i udlandet. Dernæst kan det også skabe forvirring, når det angår køb af din næste seng, da der kan forekomme uoverensstemmelser vedrørende de forskellige størrelser og betegnelser blandt de forskellige forhandlere.

Her har du en oversigt over de forskellige sengestørrelser ud fra geografisk placering:

  • Danmark: ‘Queen size’ (160×200 cm.), ‘King size’ (180x200cm.)
  • USA/Canada: ‘Queen size’ (152×203 cm. / 60×80 inches), ‘King size’ (193x201cm. / 76×79 inches)
  • UK og Irland: Begrebet ’Queen size’ benyttes ikke I UK. ’King size’ (193×201 cm. / 60×78 inches), ‘Super King size’ (183×198 cm. / 71×78 inches)
  • Asien: ‘Queen size’ (153×198 cm. / 60×78 inches), ‘King size’ (183×198 cm. / 72×78 inches)

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev