figure figure
Gør årets kup!

Black Friday Senge

Spar op til 70% på senge til Black Friday og få vilde besparelser fredag den 27. november 2021.

Køb din seng på Black Friday – vi lover dig for, at der vil være store rabatter at hente!

Den 29. november kan du gøre dig årets bedste køb og få din drømmeseng til helt unikke priser. Faktisk kan du på Black Friday kan spare op mod 75% på luksus senge, de bedste dyner, de mest komfortable sovesofaer og meget mere.

Er det så også de bedste senge som kommer på tilbud? Det er det helt sikkert.

De største sengeforhandlere som blandt andet Bedre Nætter, Dinseng, Sengefabrikken og Soveland dig unikke tilbud på næsten hele deres sortimentet – kun Black Fridag den 29. november.

Og vi har samlet et udvalg af deres bestemt tilbud lige her!

Sengeforhandlere med Black Friday tilbud på senge

Hvilken sengeforhandler finder du de bedste Black friday tilbud hos? Vi har samlet nogle af de mest populære sengeforhandlere, både udbyder vanvittige Black Friday priser på senge, sovesofaer, dyner, indretning til soveværelset, madrasser osv. Hos nogle af dem kan du enda spare 50-60-70-80% på din kommende drømmeseng.

Se alle elevationsseng tilbud

Bedre Nætter – 100 dages prøveperiode

Bedre Nætter er en online sengeforhandler, der er kendt for at have et stort og luksuriøst udvalg til gode priser. De har alt fra smarte elevationssenge til ergonomiske hovedpuder. Bedre Nætter har altid gode Black Friday tilbud og rabatter – så det er et godt sted at starte din Black Friday shopping. Og husk Bedre Nætter har gratis sengevejledning (du kan ringe eller skrive).

Se Black Friday senge hos Bedre Nætter her

Drømmeland – 60 dages prisgaranti

Hos Drømmeland er det muligt at spare op mod 80% på køb af ny seng. Du har sikkert hørt om Drømmeland før: De er nemlig repræsenteret i form af fysiske butikker i mere end 20 danske byer. Det vil sige, at du har mulighed for at prøve og se sengen i en butik, inden du går hjem og køber den med stor rabat online på deres webshop.

Se Black Friday senge hos Drømmeland her

Sengefabrikken – 30 dages returret

Sengefabrikken er i forvejen kendt for at have nogle af de absolut laveste priser. Derfor er deres Black Friday tilbud i en liga for sig selv. Hvis du virkelig er på udkig efter at spare mange penge, så kan vi trygt anbefale dig at kigge nærmere på Sengefabrikken.

Se Black Friday senge hos Sengefabrikken her 

ILVA – 30 dages prissikkerhed

ILVAs tilgang til Black Friday kommer til at være meget lig det IDEmøbler gør. Det vil sige gode tilbud på møbler, boliginteriør og senge samt ekstra længe åbent i bolighusene. ILVA vil både have gode tilbud online, men som sagt også i de fysiske butikker.

Se Black Friday senge hos ILVA her

Soveland.dk – 90 Dages fuld returret

Soveland.dk er en forhandler, der også har et stort udvalg af senge, madrasser, sovesofaer, dyner, lagner osv. En solid dansk forhandler med markedets bedste priser på dyner og puder samt sengetøj – så vidt det nu er muligt online. De bliver anmeldt med mange stjerner, så Soveland.dk er også en forhandler vi kan anbefale at købe Black Friday senge hos.

Se Black Friday senge hos Soveland.dk her

Spar MANGE penge på køb af ny seng på Black Friday

Black Friday er fredagen efter Thanksgiving i USA. Black Friday bliver af mange anset som begyndelsen på den store julehandel. Dagen er den mest travle shoppingdag i USA. Navnet ”Black Friday” kommer oprindeligt fra Philadelphia. Her blev det brugt til at beskrive den store mængde af biler og fodgængere, der opstod dagen efter Thanksgiving (det var sort af mennesker).

Guide til køb af seng på afbetaling

Spar tusindevis at kroner

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at du kan spare mange tusinde kroner ved at købe seng på Black Friday. Hvis der for eksempel bliver givet 50% på en seng til 20.000 kr., så sparer du 10.000 kr. Det er altså et beløb, der kan mærkes – på den positive måde.

På Black Friday og i januar skal du købe seng 

Hvis du ikke kunne finde en god seng på Black Friday, så fortvivl ej. Januar-måned plejer nemlig også at være et godt tidspunkt at købe senge og møbler på. Det er ikke sikkert, at du kan få ligeså god tilbud i januar som på Black Friday, men tilbuddene er stadig gode.

Tip til dig, der køber ny seng på Black Friday

Det er en god ide at tjekke om pågældende forhandler er medlem af ehandelsmærket. På den måde sikrer du dig selv mod svindel.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er fredagen efter Thanksgiving i USA. Black Friday bliver af mange anset som begyndelsen på den store julehandel. Dagen er den mest travle shoppingdag i USA. Navnet ”Black Friday” kommer oprindeligt fra Philadelphia. Her blev det brugt til at beskrive den store mængde af biler og fodgængere, der opstod dagen efter Thanksgiving (det var sort af mennesker).

Hvis du vil være klogere på Black Friday, så se videoen her:

 

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat