figure figure

Jensen senge

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - Maj 2024

Jensen kunne af navn sagtens have stammet fra Danmark, men virksomheden bag de populære senge er rent faktisk fra Norge. Dansk og norsk kvalitet minder dog meget om hinanden, hvorfor du som udgangspunkt er i gode hænder med en seng i norsk kvalitet.

Jensen senge skiller sig rent visuelt ikke så meget ud fra mængden. Det er dog en helt anden snak, når det kommer til funktionaliteten. Sengene fra den norske sengeproducent er nemlig spækket med fantastiske funktioner.

Det er ikke mindst uundgåeligt at nævne det populære zonesystem, der ikke kun garanterer en god nattesøvn, men som også er med til at forebygge en lang række skavanker og smerter i bl.a. nakke, hofte og ryg. Mere om dette senere i guiden.

Jensen er et norsk foretagende, men hvad er der ellers særligt ved denne producent, og hvilke af deres senge er de bedste til prisen? Du finder svarene på denne underside.

Jensen senge findes i 3 serier

Jensen har fornøjelsen af at præsentere dig for 3 forskellige sengeserier. Derudover kommer de rent faktisk med 3 forskellige elevationssystemer.

Serierne går under navnene Diplomat, Ambassadør og Prestige. Hvad angår elevationssystemerne, så går de under navnene Dream, Aqtive 1 og Aqtive 2.

I denne guide kan du læse om alle 3 sengeserier, ligesom vi kommer kort ind på de forskellige elevationssystemer.

Om det er en kontinentalseng, elevationsseng eller en helt tredje seng, du søger fra den norske sengeproducent, så er din næste seng kun få klik væk.

Herunder følger en række præsentationer af senge fra Jensen. Ønsker du mere viden om de udvalgte senge, så anbefaler vi dig at besøge den forhandler, vi har valgt at henvise til. Alle senge kan leveres hjem til dig inden for x uger.

Se stort udvalg af Jensen senge

It’s not just a bed….

It’s a Jensen.

Ordene stammer fra producenten selv.

Producenten lyder måske lidt selvglad, men Jensen har bestemt noget at have det i. De har nemlig fuldstændig ret i, at en seng fra deres kollektion ikke bare er en seng.

Jensen senge har efterhånden en meget lang historie. Faktisk startede udviklingen for mere end 70 år siden. Så mange års erfaring kan de færreste sengeproducenter trods alt bryste sig med. I dette afsnit vil vi koncentrere os om at fremhæve de vigtigste fordele omkring Jensen og deres senge.

Her er nogle af fordelene:

  1. Design og fremstilling af møbler siden 1947 – Jensen blev stiftet helt tilbage i 1947, umiddelbart efter anden verdenskrigs afslutning. Siden 14. februar 1947 har Jensen ikke kun produceret sofaer og stole, som i starten var deres primære produkter, men også senge i lange baner. Producenten hed oprindeligt Jensen & Birkeland, men går i dag under navnet Jensen. Jensen hører i dag til blandt de førende sengemærker og er repræsenteret i over 20 lande.

Siden Jensen fremstillede de første madrasser af hestehår og bomuld er der sket rigtig meget. Der er investeret millioner i forskning, design og udvikling for at skabe de bedste senge. Nogle af disse senge er blevet omtalt tidligere i guiden her.

  1. Unikt og anerkendt zonesystemJensen Original Zonesystem hører til blandt de allerbedste zonesystemer. Dette system sikrer bl.a. maksimal støtte til skuldre og lænd, så du kan sove godt og slippe for at vågne med skulder- og lændesmerter. Faktisk er dette system så godt, at det vil kunne forebygge smertefulde lidelser i ryg, nakke, hofte etc.
  2. Op til 25 års garanti – Med en Jensen seng får du op til 25 års garanti. Typisk medfølger der 5 års totalgaranti og 25 års garanti mod fjeder- og rammebrud. Dette siger i sig selv en hel del om kvaliteten og håndværket.
  3. Allergivenlige og hygiejniske – Dernæst er det en kendsgerning, at alle Jensen senge er både allergivenlige og hygiejniske. Samtlige liggeflader kan nemlig vaskes ved 60 grader. Det er dermed muligt at eliminere bakterier og vira. Denne fordel er ikke mindst afgørende for allergikere.
  4. Svanemærket – Jensen senge er også for dig, der er på udkig efter en svanemærket seng. Sengene opfylder nemlig kravene i henhold til Svanemærket og er derfor blevet certificeret. Dette er endnu en indikation af god kvalitet.

Tilbehør til senge fra Jensen

Jensen senge forhandles til konkurrencedygtige priser hos Time2sleep, hvor det også er muligt at købe forskelligt tilbehør. Det gælder selvfølgelig sengeben og sengegavle, men også hovedpuder, natborde, lagner og sengebænke kan købes til overkommelige priser.

Skal du alligevel have opgraderet og moderniseret dit soveværelse, så kan du foruden en ny seng overveje at købe noget af det øvrige inventar og tilbehør. Det hele leveres i en meget høj kvalitet, og der er ofte gunstige garantivilkår.

Det samlede beløb for en ny seng og diverse tilbehør kan blive højt, hvorfor du måske lige nu er ved at regne på, om det kan hænge sammen økonomisk. Vær i den anledning opmærksom på, at du kan søge kredit via forhandleren. Du kan f.eks. afdrage over 10, 20 eller 30 måneder, hvis du ønsker det. Med andre ord kan du købe en seng på afbetaling, hvor du kun betaler et mindre beløb om måneden i x måneder.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat