figure figure

Dobbeltseng

Hvilken dobbeltseng er bedst?

Et spørgsmål mange stiller sig selv, når det er blevet tid til at kigge efter tilbud på dobbeltsenge.

Vi ved, hvor svært det kan være at få et overblik over hele markedet for senge. Et overblik, der skal sikre, at du finder frem til den bedste dobbeltseng. Lad os hjælpe dig!

Venus Diamant Boxmadras – 180×200

19999.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne dobbeltseng ved navn Venus Diamant er produceret i Horsens af danske håndværkere – og det er din garanti for en meget høj kvalitet. Sengen er udstyret med pocketfjedre, der bidrager til en optimal støtte af kroppen gennem hele søvnen.

Køb Venus Diamant Boxmadras – 180×200
Group 45 25 års garanti
Group 45 7-Zoner
Group 45 Antiskrid indbygget

Dobbeltsengens fundament består af en stærk træramme. Det vil sige, at den er yderst holdbar samtidig med, at du kan montere ben direkte i rammen.

Bedre Nætter har udviklet Venus Diamant til at være fire gange mere varmeafledende end almindeligt latex. På den måde får du nemmere ved at falde i søvn – og det sikrer dig en stabil og behagelig nattesøvn fra start til slut.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Highline Elevationsseng – 180×200

14490.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Ud af dobbeltsengens 42 lameller er der seks, der kan tilpasses, så de passer til din krop. Sammen med en fasthed, der passer til din vægt, giver det dig en seng, der støtter dig bedst muligt.

Køb Highline Elevationsseng – 180×200
Group 45 25mm Cooltex polstring
Group 45 25 års garanti
Group 45 3 fastheder

Madrassens cooltex polstring gør den mere åndbar, mens topmadrassens bambusbetræk hjælper dig til at holde en stabil temperatur natten igennem.

Læs mere
tick Gratis levering og montering
tick 150 dages komfort garanti
tick 14 dages fuld returret

Krone box NU – 160×200

14495.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Her er endnu et eksempel på en dobbeltseng, som du som forbruger skal tage et nærmere kig på. Prisen siger lidt sig selv – dette er et tilbud, som helt klart er en overvejelse værdigt.

Køb Krone box NU – 160×200
Group 45 Gratis ombytning
Group 45 Valgfri ben
Group 45 Valgfri Krone 7cm topmadras

Krone er en dansk producent, som er aldeles anerkendt ikke kun på det danske, men også på det internationale marked. Udover en boxmadras med 5 komfortzoner, får du også en valgfri Krone 7 cm. topmadras med i købet. Topmadrassen har vaskbart betræk, hvilket giver dig mulighed for at opretholde det sunde klima i madrassen.

Du får 15 års garanti på madrassen, hvilket også vidner om den lange holdbarhed, denne madras har besidder. Boxmadrassen fås med tilhørende gavl, hvilket kan være med til at give sengen en ekstra finish og personlighed.

Læs mere
tick Rentefri finansiering
tick Gratis levering
tick 101 dages prøve

Norland Eksklusiv Dobbeltseng – 160×200

24895.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Dette er en kontinentalseng fra danske Krone, hvilket skinner igennem i alle materialerne, der er brugt i fremstillingen af denne seng.

Køb Norland Eksklusiv Dobbeltseng – 160×200
Group 45 Nordisk kvalitet
Group 45 Tre komfortlag
Group 45 Valgfri Norland topmadras

Sengen har hele to komfortlag, som sikrer dig en sublim komfort. Du har ligeledes mulighed for at vælge mellem enten en latex eller en Wonderpur topmadras med sommer- og vinterside. Herved er du sikret en optimal søvnkomfort gennem hele året.

Med sengen følger 25 års garanti, så du er sikret imod uventede skader på sengen. Denne kontinentalseng er til dig, som er på udkig efter topkvalitet til en utrolig attraktiv pris.

Læs mere
tick Rentefri finansiering
tick Gratis levering
tick 101 dages prøve

Norland Luksus EL Box 2D – 180×200

41995.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Selvom det er en elevationsseng, er hele madrassen samlet i en boks. Det sikrer, at den ikke skrider ud, når du justerer madrassen op og ned.

Køb Norland Luksus EL Box 2D – 180×200
Group 45 Dansk design og produktion
Group 45 Motor fra danske LINAK

Du kan styre motoren med en app på din mobil. Appen kan blandt andet huske dine yndlingsstillinger i sengen, så du hurtigt kan finde frem til den rette.

Læs mere
tick Rentefri finansiering
tick Gratis levering
tick 101 dages prøve

Jupiter Elevationsseng – 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Med næsten topkarakter for produktkvalitet, komfortniveau, levering & kundeservice får du her en dobbeltseng med elevation af en høj kvalitet. Sengen er produceret af Kinnabädden og udstyret med multipocketfjedre, hvilket bidrager med en sublim komfort.

Køb Jupiter Elevationsseng – 180×200
Group 45 100 nætters risikofri prøve
Group 45 Prisgaranti
Group 45 5 års garanti på motor

Dobbeltsengen består af 500 posefjedre pr. m2. Fjedre, som er fordelt på fem zoner. Så mange fjedre fordelt på så mange zoner er med til at støtte kroppen på en ganske optimal måde. Husk der er 15 års garanti på ramme og fjedrebrud, hvis du køber denne elevationsseng.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Venus Nova Elevationsseng – 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Hvis du gerne vil have en høj dobbeltseng med elevation til en god pris, så bør du tage et nærmere kig på Venus Nova Elevationsseng. Her får du en dobbeltseng, som vil give dig en optimal søvn fra dag 1.

Køb Venus Nova Elevationsseng – 180×200
Group 45 100 dages prøve
Group 45 Svanemærket topmadras
Group 45 Mayan Pulse 100% naturlatex

Sengen er udstyret med dobbeltfjedret boxelevation med en dertilhørende slideback funktion. En funktion du har svært ved at undvære, når først du har prøvet den. Dobbeltsengen er danskproduceret, hvilket garanterer dig en høj kvalitet fra A til Z.

Værd at vide er, at elevationsmotoren er produceret af Linak. Linak er en dansk producent, der laver funktionsdygtige og støjsvage motorer til elevationssengen. Vil du have noget af det bedste inden for dobbeltsenge med elevation, så kan vi trygt anbefale dig denne model.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Budget Elevationsseng – 160×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne lille og kompakte elevationsseng/dobbeltseng er sammensat af to madrasser på 80 x 200 og en gavl i flot, gråt stof. Dermed får du den ultimative komfort i sengen. Med to senge kan I indstille dem enkeltvis.

Køb Budget Elevationsseng – 160×200
Group 45 250 pocketfjedre
Group 45 20 mm polyetherskum i madras

Selve madrassen er skabt med pocketfjedre og har fem komfortzoner. De tilpasser sig hver især til din krop, så du får den støtte, som du har brug for.

Jensen Ambassadør Kontinentalseng – 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Det patenterede Aloy 2,0 fjedersystem giver en god overflade blødhed i hele sengen. Det er først, når du synker dybere ned i sengen, at du kan mærke dens fasthed. Den temperaturregulerende topmadras sikrer en stabil varme gennem natten.

Køb Jensen Ambassadør Kontinentalseng – 180×200
Group 45 Aloy 2.0 pocket fjedersystem
Group 45 Softline3 topmadras

Med den store madraskerne kommer I ikke til at være generet af en opdelende revne i sengen, selvom det er to madrasser, der er sat sammen

Ophelia Kontinentalseng – 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Ophelia er en ”bedste dobbeltseng til prisen” seng. Faktisk er der tale om en kontinentalseng med et luksuriøst design.

Ophelia består først og fremmest af en vendbar madras, der er udstyret med multipocketfjedre (370 pr. m2) med COOL-TEX polstring. Denne polstring bidrager til en fugtabsorberende og ventilerende effekt.

Køb Ophelia Kontinentalseng – 180×200
Group 45 15 måneders garanti
Group 45 Multipocketfjedre
Group 45 Madrashårdhed: Medium og fast

Ydermere finder du fem komfortzoner, der sikrer kroppen en optimal støtte gennem hele natten. Topmadrassen består af en 6 cm latexkerne og et vaskbart betræk, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for at sove på en komfortabel og ikke mindst sund måde.

Husk der er 15 års garanti på og fjedrebrud.

NB: For at finde produktet skal du på Unoliving.dk søg på ‘Athena Boxmadras – 160×200 – medium og fast madras’

Messina Sengeramme

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Messina er en luksuriøs sengeramme, der efter vores vurdering er prisfastsat alt for lavt taget kvaliteten i betragtning. Her får du en dobbeltseng med opbevaring i form af smarte skuffer. I disse skuffer kan du for eksempel opbevare sengetøj, ekstra dyner og puder – og hvad du ellers måtte føle for.

Messina sengerammen passer til en dobbeltseng i 160×200 cm og 180×200 cm.

Køb Messina Sengeramme
Group 45 4 Skuffer under seng
Group 45 Massivt fyr
Group 45 Funktionelt design

Sengerammen er lavet i massivt træ, og det betyder som bekendt lang levetid og et lækkert udseende. Designet er betegnet som minimalistisk, hvorfor rammen vil passe ind i langt de fleste soveværelser. Den fås i øvrigt i flere forskellige størrelser.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Dobbeltsenge fra DK’s bedste sengeforhandlere

Vi været på udkig hos en række danske forhandlere af dobbeltsenge med henblik på at finde dobbeltsenge, der er ekstra gode til prisen. Du kan derfor finde dobbeltsenge fra nogle af Danmarks bedste sengeforhandlere lige her:

Gratis vejledning i valg af dobbeltseng

Som lovet ville vi fortælle dig, hvordan du vælger den bedste dobbeltseng. Og det er faktisk nemmere end du tror. Læs hvorfor herunder.

Vi anbefaler: Få gratis hjælp af eksperterne fra Bedre Nætter

Hvorfor selv bruge tid på at finde den bedste dobbeltseng, når du kan få sengeeksperter til at gøre det for dig – gratis?

På BedreNætter.dk kan du gratis og uforpligtende skrive med sengeeksperter. Disse eksperter kan uden problemer hjælpe dig med at finde frem til den dobbeltseng, der er bedst for dig og dine behov.

Bedre Nætter er en forhandler af senge og madrasser. Selvom de yder rådgivning i valg af seng, så er det ikke ensbetydende med, at du SKAL købe en dobbeltseng hos dem. Deres rådgivning er gratis og uforpligtende og binder dig altså ikke til noget som helst. Vi anbefaler blot, at du bruger vejledningen som en hjælpende hånd til at finde frem til den type af dobbeltseng, der passer bedst på dig.

Det er ikke uden grund, at dobbeltsengen er en af de mest populære sengetyper i Danmark. Med en dobbeltseng får du nemlig masser af plads, høj komfort og i mange tilfælde får du også opbevaringsplads i form af skuffer under sengen.

Her på Sleepzone.dk vil vi gerne hjælpe dig med at finde den bedste dobbeltseng til prisen – som samtidig er tilpasset dine behov og kropsmål. Ved at læse med her på siden vil du blive i stand til at vælge den helt rigtige dobbeltseng – helt uden hjælp fra sengesælgeren.

Derudover vil vi også præsentere dig for en række billige dobbeltsenge på tilbud, som – vi har analyseret os frem til – er værd at tage et nærmere kig på, hvis du gerne vil have meget kvalitet og seng for prisen. Lad os starte med at se på de gode tilbud!

Tilbud på dobbeltsenge

Herunder har vi fundet en række tilbud på dobbeltsenge, hvor du får ekstra meget kvalitet for pengene. Der er tale om henholdsvis to dobbeltseng af boxmadrasser og en dobbeltelevationsseng.

Har du overvejet en dobbeltseng med opbevaring og skuffer?

Det kan være ganske fordelagtigt at vælge en dobbeltseng med opbevaring. Som du kan se på ovenstående sengeramme, så vil fire skuffer under sengen hjælpe dig med at udnytte opbevaringspladsen optimalt.

Dette kommer dig især til gode, hvis du bor i en lille lejlighed eller har et kompakt soveværelse, hvor opbevaringsmulighederne er små. Her hos Sleepzone.dk vil vi til hver en tid anbefale dig at købe en dobbelt seng med skuffer eller lignende. Det giver dig alt andet lige et mere afslappet soveværelse, hvor ekstra dyner, sengetøj osv. ikke ligger og flyder.

Vedligeholdelse af en dobbeltseng med opbevaring

Vedligehold af dobbeltsenge med opbevaring er noget af det nemmeste. Det kræver blot en aftørring med en fugtig klud i ny og næ. Mere skal der faktisk ikke til for at holde dit sengestel pænt.

Derudover anbefaler vi selvfølgelig også, at du af og til trækker skufferne ud, støvsuger under sengen og evt. tørre skufferne af med en fugtig klud. På den måde undgår du, at der samler sig for meget støv under sengen. Jo mindre støv i soveværelset, jo bedre søvn!

Se udvalget af dobbeltsenge med opbevaring hos forhandleren BedreNætter.dk.

Checkliste: Sådan finder du den bedste dobbeltseng

Som lovet giver vi dig her viden om, hvordan du på egen hånd finder den bedste dobbeltseng til dig og dit behov. Det er faktisk slet ikke så svært, når først du ved, hvilke faktorer du bør vægte højt, når du skal købe ny seng.

Læs med herunder og lær, hvordan du vælger den bedste dobbeltseng!

1. Størrelsen på dobbeltsengen

Det første du skal afgøre er, hvor stor en seng, du ønsker. 160×200, 180×200 og 180×210 er de gængse dobbeltsenge-størrelser. Langt de fleste vælger at købe 180×200.

Dog er det vigtigt, at du vælger en seng, der minimum er 10 cm længere end din højde. Det vil sige, at du skal vælge en seng som er 180×210, hvis du selv måler 200 cm. På den måde er du sikker på, at du kan være i sengen og sove optimalt uden at blive generet af for lidt plads.

Hvis du bor alene og gerne vil have en dobbeltseng, så vil 160×200 være et glimrende bud. Denne størrelse giver dig pladsen du har brug for uden at være for stor. Derudover sparer du typisk en del penge ved at vælge en mindre størrelse end 180×200 cm.

Se en 180x200 dobbeltseng

2. Valg af madrastype og dertilhørende fasthed

Når du har besluttet dig for, hvilken størrelse du ønsker, så er det tid til at vælge madras. Som du nok allerede ved, så findes der forskellige madrastyper – for eksempel:

Valg af madrastype og fasthed afhænger af din vægt. Derfor skal du se bort fra udseende og evt. ”sælgergas”, når du skal vælge madrastype. Herunder kan du se vores og mange sengeforhandleres anbefaling til valg af fjedre og fasthed:

  • Under 75 kg: Medium fasthed og pocket-fjedre
  • 75 kg – 95 kg: Fast fasthed og pocket-fjedre
  • Over 95 kg: Fast fasthed og multipocket-fjedre

Er I et par som skal dele dobbeltsengen? I så fald er det vigtig at overveje om I skal have hver jeres madras. Hvis I ikke vejer ca. det samme, så anbefaler vi, at I får jeres egen madras. På den måde er madrassen tilpasset hver jeres krop – og det giver alt andet lige den bedste nattesøvn.

Hvis I derimod får den samme madras at sove på, så vil I med stor sandsynlighed opleve, at nattesøvnen går hen og bliver et decideret mareridt. En madras som ikke tilpasset din krop vil resultere i dårlig søvn, smerter og en hverdag, der bærer præg af træthed. DERFOR: Få som udgangspunkt jeres egen madras!

Se alle madrasser

3. Almindelig seng, kontinentalseng eller elevationsseng?

Bør du vælge en almindelig dobbeltseng, kontinentalseng eller måske en elevationsseng? Valget kan være svært. For hvilken sengetype giver dig de største fordele?

Hos Sleepzone.dk anbefaler vi altid, at du køber en elevationsseng. Grunden til dette skyldes, at elevationsdobbeltsengen ganske enkelt besidder de fleste og største fordele. Ud over en yderst komfortabel dobbeltseng, så får du også elevation. Muligheden for elevation giver dig et væld af tilpasningsmuligheder. Tilpasningsmuligheder, der alt andet lige vil gøre din hverdag i sengen mere komfortabel.

Elevationssengen er det perfekte valg, hvis du godt kan lide at læse i sengen, se tv, sidde med din computer, have benene op efter en hård træning, er gravid eller måske har problemer med ryggen. Hvis du ikke laver andet i sengen end at sove, ikke har problemer med ryggen og ikke er gravid, så kan du fint ”nøjes” med en almindelig dobbeltseng eller en kontinentalseng.

Ulempen ved at vælge elevationssengen, det er selvfølgelig prisen. Elevationssenge er dyrere end andre sengetyper pga. elevationsmotoren. Derfor skal du gøre op med dig selv, om du vil ofre de ekstra penge det kræver for at få en dobbeltseng med elevation.

Hvis I som par vælger en dobbeltseng med elevation, så er det vigtigt, at I tager stilling til om elevationsmotoren gælder begge madrasser – eller I hver især har mulighed for at indstille jeres ønskede position. Vi anbefaler, at I vælger en model, hvor begge madrasser kan indstilles hver for sig. På den måde undgår I dumme skænderier og kontroverser, der ellers kan opstå, når I er uenige om, hvordan sengen skal indstilles.

Vi mig de bedste elevationssenge

Derfor skal du IKKE købe en FOR billig eller brugt dobbeltseng

Til sidst vil vi gerne slutte denne guide af med en anbefaling: Vi anbefaler IKKE, at du køber en for billig eller brugt dobbeltseng, da det ganske enkelt vil have en meget negativ konsekvens for din nattesøvn.

Hvad sker der, hvis du køber en for billig dobbeltseng?

Hvis du køber en for billig dobbeltseng, så vil du med stor sandsynlighed opleve, at din søvnkomfort bliver skyllet ud i toilettet. En for billig seng bærer typisk præg af dårlige fjedre, dårlige materialer og ikke mindst en dårlig holdbarhed. Derudover kan en for billig seng være ensbetydende med, at den ikke er tilpasset lige præcis dig og dine behov. Det betyder som bekendt, at du kommer til at sove på en seng, der ikke just får dig til at sove godt om natten.

Hvad sker der, hvis du køber en brugt dobbeltseng?

Køber du en brugt dobbeltseng, skal du først og fremmest forvente en kortere levetid. Derudover skal du også forvente en seng, der kun kører på halvkraft: Hvis dobbeltsengen er brugt i en længere periode, så vil fjedre, komfortlag og madrasserne være af en betydelig ringere kvalitet end ved købets start.

Lad os antage, at du køber en brugt seng af en mand, der vejer 90 kg. Manden på 90 kg købte i sin tid sengen, så den var tilpasset hans vægt. Du vejer 70 kg og køber nu den brugte seng. Hvis du har læst med fra start af, så vil du vide, at det er et stort problem. Valg af madras og fasthed afhænger jo af vægten, hvorfor den brugte seng i dette tilfælde er et meget dumt køb, hvis du vil gøre dig nogle forhåbninger om at sove godt.

Tilbud på sengestel til dobbeltsenge

Mange forbinder også dobbeltsenge med sengestel og sengerammer. Derfor har vi selvfølgelig også været på jagt efter nogle gode tilbud inden for disse kategorier.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev