figure figure

Boxmadras 80×200

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - Maj 2024

En boxmadras til enkeltmandssengen

Vi har samlet nogle af de mest populære boxmadrasser med målene 80×200.

Når du skal vælge madras, så er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med kvaliteten. Din søvnkvalitet er alfa og omega, og her kan den rette boxmadras være afgørende for, om får en god nattesøvn. Du vil herunder kunne læse nærmere omkring nogle af de boxmadrasser, der oplever størst popularitet på markedet. De er derfor blåstemplet af forbrugere såvel som forhandlere.

Største besparelse

Nordkap Box – 80×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Det er bestemt ikke tilfældigt, at denne Nordkap boxmadras er en af Sengefabrikkens bedst sælgende senge. Et enkelt og stilrent design kombineret med den unikke dobbe[..]

Læs mere
tick Sov i din nye seng i op til 50 dage - og ombyt fastheden for 1 kr.
tick Rentefri finansiering
tick 5 stjerner på Trustpilot

Populært valg

Venus Boxmadras – 80×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Boxmadrassen kommer med den populære topmadras, som både er Svanemærket og har en tyk kerne idet velkendte Pulse Latex. Du får endvidere en stærk træramme med til sen[..]

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick 30 dages prisgaranti
tick Rente- og gebyrfrit finansiering
tick Gratis levering

Boxmadras 80×200 tilbud

Hvis du er på udkig efter et godt boxmadras 80×200 tilbud, så kan vi anbefale, at du leder efter din yndlingsmodel på nettet. Det kan godt være en smule grænseoverskridende at give mange tusinde kroner for en seng på nettet, men netop derfor er serviceniveauet ved online forhandlere også derefter. Hos de fleste forhandlere får du:

  • Rentefri finansiering til at købe sengen
  • Gratis fragt af din seng (nogle tager endda din gamle seng med for et mindre gebyr
  • +100 dages prøve – du kan derfor prøve sengen og få den ombyttet, hvis ikke du bryder dig om den.
  • Prisgaranti
  • Mulighed for at chatte med en sengeekspert nærmest døgnet rundt.
Se alle sengeforhandlere

Chat med en ekspert

Der er mange fordele ved at gøre brug af et godt tilbud på en boxmadras 80×200. Her på siden beskæftiger vi os primært med online forhandlere af senge, da vi mener, at det er her, hvor
fremtiden ligger. Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende en seng eller lignende, så kan du blot spørge eksperter til råds via chatten.

Hos NordicDream kan du chatte med en sengeekspert alle hverdage. Du kan derved få svar på alle de spørgsmål, som du måtte sidde inde med omkring en boxmadras i størrelsen 80×200. Måske er du i tvivl om hvorvidt det er den rette størrelse for dig? I så fald vil NordicDream uden tvivl kunne hjælpe dig i deres chat.

Chat med senge-eksperter hos NordicDream

Hvad er en boxmadras?

En boxmadras (også kendt som en boksmadras) er ganske enkelt blot en madras, hvor indmaden består af både fjedre og polstre. Denne indmad hænger sammen med en sengeramme. Samlet set udgører det en seng, som vi kalder en boxmadras.

Ovenpå en boxmadras vil man typisk have en topmadras. Denne topmadras kan være af latex eller memory skum. Mange vælger en latex topmadras, da de ofte kan købes til en ganske overkommelig pris på nettet.

Boxmadrasser på tilbud – hvordan finder jeg dem?

Der findes en masse forhandlere, som giver nogle gode tilbud på boxmadrasser. Her på siden har vi gennemgået nogle af disse. Du kan eksempelvis kigge nærmere på forhandlere såsom Sengefabrikkken eller Bedre Nætter. De førnævnte er nogle af de mest populære forhandlere af boxmadrasser i størrelsen 80×200 cm.

Som vi tidligere har nævnt, så kan det godt være lidt atypisk at købe en boxmadras online. Herfra kan vi dog anbefale det, da serviceniveauet er i top. Du vil endvidere kunne tilpasse din seng under bestillingsprocessen, så den passer til dine behov.

Når man skal vælge en boksmadras, så er det i vores optik vigtigt, at man ikke gå på kompromis med kvaliteten. Desværre ses det ofte, at forbrugere går på kompromis med kvaliteten, hvilket er en skam, da vi bruger rigtigt meget tid i vores senge. Derfor er det vigtigt, at vi vælger den rette seng, så vi forbedrer vores søvnkvalitet.

Se alle boxmadrasser

Kan det betale sig at købe en boxmadras 80×200 brugt?

Du kan sagtens købe en boxmadras 80×200 brugt – du skal dog være opmærksom på nogle af de ulemper, der er. I og med madrassen er brugt, så vil den allerede være formet efter en anden person. Du vil derfor ikke opleve de fordele, der er ved at købe en ny madras.

Du får dog en seng til en billigere pris, end hvis du købte den fra ny. Derfor skal du gøre op med dig selv, om det er værd for dig at købe en brugt boxmadras, eller om du i stedet vil investere de ekstra penge på at købe en ny.

I vores optik bør man gå med den løsning, der passer bedst til en selv. Man skal dog huske på, at man bruger mere end en tredjedel af sit liv i sin seng, hvilket blot understreger vigtigheden af, at ens boxmadras er velegnet til ens krop. Alternativt kan man kigge efter kontinentalsenge eller elevationssenge.

Lagen til boxmadras 80×200

Skal du bruge et lagen til din boxmadras 80×200, så anbefaler vi, at du kigger nærmere på nedenstående forhandlere. Her vil du uden tvivl kunne finde nogle lækre lagener, der passer til din seng.

  • Sengeland Kurvetlagen til Boxmadras 80×200
  • Faconlagner til Boxmadras 80×200
Se alle lagner til boxmadras

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat