figure figure

Lagen til boxmadras

Udvalg af boxmadras lagen

Et lagen til boxmadras opfylder flere funktioner. Uanset om du har fået ny seng, eller du blot har brug for lidt selvforkælelse i soveværelset, har det stor betydning, at du finder det helt rigtige lagen til boxmadras.

Med et lagen til boxmadras er det naturligvis vigtigt, at der er tale om den rette størrelse samt en lækker og blød kvalitet. Dit boxmadras lagen kommer nemlig i berøring med en stor del af din krop, og derfor har det stor betydning, at lagenet for eksempel ikke indeholder skadelige stoffer.

Faconlagen by BN – 120×200

299.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Hos BedreNætter kan du finde lagen til boxmadras i adskillige farver og størrelser. Her har vi valgt at fokusere på et faconlagen, som er en type af lagen, der både dækker topmadras og madras. Det vil sige, at hele liggeflade er dækket samtidig med, at lagenet yder beskyttelse til din boxmadras.

Køb Faconlagen by BN – 120×200
Group 45 TC 200 tråde per kvadrattomme
Group 45 Vægt: 1 kg
Group 45 Flere størrelser

Dette lagen til boxmadras er 30 centimeter højt og passer dermed til de fleste madrasser. Vævningen er ekstra fin percale, og den øgede trådtæthed gør lagnet både blødere, lækrere og stærkere. Dermed kan du gå i seng med en følelse af luksus.

Dette boxmadras lagen afleder fugt hurtigt. Dermed bibeholdes en tør og komfortabel fornemmelse, selv hvis du får det varmt i løbet af natten. Lagnet består af 200 tråde per kvadrattomme, og leveres inden for to til otte hverdage.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Kuvertlagen by BN – 140×200

299.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Med dette kappelagen har du mulighed for at skjule det faktum, at din seng består af to individuelle topmadrasser. Kappelagnet har nemlig tre frithængende sider, hvilket gør det umuligt at spotte skellet mellem dine to boxmadrasser.

Køb Kuvertlagen by BN – 140×200
Group 45 100% bomuldssatin
Group 45 250 tråde per kvadrattomme

Over de sidste år er kappelagnerne steget i popularitet, og dette lagen egner sig altså perfekt til både dobbeltsenge og enkeltmandsenge. Den stigende popularitet af dette lagen til boxmadras skyldes blandt andet, at din seng får et særligt elegant look.

Boxmadras lagenet er blødt og fugtafledende. Dermed er det med til at sikre høj komfort, selv hvis du får det varmt i løbet af natten.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Kappelagen percale til Boxmadras

499.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Et kappelagen er et oplagt lagen til boxmadras, hvis du ønsker at dække din boxmadras til. Dette lagen til boxmadras består nemlig af tre løsthængende sider, og det er således kun siden langs hovedenden, der er kortere.

Køb Kappelagen percale til Boxmadras
Group 45 Oeko-tex 100 certificeret
Group 45 100% bomuldspercale
Group 45 Flere størrelser

Et kappelagen giver dig et mere løsthængende lagen til boxmadras. Lagnet har nemlig 42 centimeter fald på tre af siderne og intet fald ved hovedgærdet. Ydermere er dette lagen til boxmadras OEKO-TEX 100 certificeret. Det vil sige, at lagnet er fuldkommen fri for skadelige kemikalier.

Vævningen af dette lagen til boxmadras er ekstra fin, da det har en TC på 200. Det vil sige, at der er 200 tråde per kvadrattomme. Dette lagen til boxmadras er lavet af 100 procent bomuld.

Læs mere
tick Rentefri finansiering
tick Gratis levering
tick 101 dages prøve

Råhvidt Kuvertlagen (CPH) – 200×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Her er der tale om et kuvertlagen, og det vil sige, at lagenet kun dækker topmadrassen. Denne type lagen til boxmadras er altså til dig, der ikke ønsker at gemme din boxmadras væk. Lagnet består af 100 procent bomuldspercale og er vævet med en TC på 200.

Køb Råhvidt Kuvertlagen (CPH) – 200×200
Group 45 100 procent bomuldspercale
Group 45 OEKO-TEX 100 certificeret

TC står for Thread Count og fortæller, hvor mange tråde, der er på en kvadrattomme. En TC på 200 giver altså et høj trådtæthed, hvilket vil sige, at dette lagen til boxmadras er i en blød og lækker kvalitet. Lagnet passer til en topmadras, der har en højde på mellem seks og ti centimeter. Dette boxmadras lagen er desuden OEKO-TEX 100 certificeret og indeholder derfor ingen skadelige kemikalier.

Flere forskellige lagner

Bare fordi du har en boxmadras, behøver det ikke at være svært at finde lagener. Her på siden tager vi dig gennem nogle af de mest populære typer af lagener til boxmadrasser. På den måde kan du finde det boxmadras lagen, der passer allerbedst til dine præferencer.

Dit boxmadras lagen er sammen med madrasserne med til at afgøre komforten af din seng. Derfor er det ikke ligegyldigt, om der er tale om et lagen i høj kvalitet eller ej. Desuden kan et boxmadras lagen hjælpe dig med at fremhæve sengens smukke udtryk. På denne side kan du forhåbentlig få et større kendskab til de mange forskellige typer af lagen til boxmadras.

Faconlagen, kuvertlagen eller kappelagen til boxmadras?

Når du skal købe lagen til boxmadras, vil du med garanti opdage, at et lagen ikke bare er et lagen. Der findes nemlig et væld af forskellige typer af lagener til boxmadrasser. Faconlagen, kuvertlagen og kappelagen er nogle af de mest gængse typer af lagener.

  • Et kuvertlagen er et faconsyet lagen til topmadrassen. Har du ikke en topmadras på din boxmadras, er dette altså ikke det rette valg for dig.
  • Et faconlagen, også kendt som et boxlagen, passer til alle typer af madrasser med en højde på omtrent 30 centimeter. Lagenet har typisk elastikker i hjørnerne, som sikrer en god pasform.
  • Et kappelagen er syet i hjørnerne, så det hænger pænt ned over sengens sider. Kappelagenet har tre frithængende sider, og sidder tæt oppe ved hovedgærdet.
Se kuvertlagner hos Bedre Nætter

Hvilken kvalitet skal mit boxmadras lagen være?

Når du skal købe lagen til boxmadras, behøver du ikke nødvendigvis at kaste dig over det dyreste lagen på markedet. Dog har det stor betydning, at lagenet er slidstærkt, har en god pasform og er behageligt at ligge på.

Skal du finde et boxmadras lagen i høj kvalitet, er det en god idé at gå efter et lagen i 100 procent bomuld eller andet naturmateriale. Desuden bør dit lagen have en TC på minimum 200, og så kan du ligeledes kigge på vævningen. Satinvævning giver dig nemlig en glat, blank overflade, som er blød og behagelig at ligge på. Mens percalevævning giver dig en mere mat overflade, der er bedre til at lede varmen væk.

Vis mig et lagen i topkvalitet

Sådan vasker du dit lagen til boxmadras

Inden du tager dit nye boxmadras lagen i brug, er det en god idé at give det en tur i vaskemaskinen. Lagener af 100 procent bomuld kan vaskes ved 60 grader. Dit boxmadras lagen kan være svært at stryge glat, hvis det har været i tørretumbleren.

Derfor anbefales det at et boxmadras lagen med percalevævning eller satinvævning hænges til tørre efter vask. Da et stræklagen strækker sig, når det lægges på madrassen, kan denne type lagen sagtens komme i tørretumbleren.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev