figure figure

Boxmadras 90×200

Tilbud på boxmadrasser 90×200

Her hos Sleepzone.dk har vi fundet nogle af de bedste boxmadras 90×200 tilbud, hvor du får høj kvalitet til prisen.

Nedenfor finder du vores favorit boxmadrasser 90×200, som helt sikkert er dine penge værd.

 

Venus Diamant Boxmadras – 90×200

10999.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Den første boxmadras på listen er Venus Diamant, som købes hos Bedre Nætter.
Denne boxmadras er produceret i Danmark af Danmarks egne håndværkere. Boxmadrassen er billig, men stadig i top kvalitet.

Køb Venus Diamant Boxmadras – 90×200
Group 45 25 års garanti på fjedre og rammebrud
Group 45 7-Zoner

Madrassen har syv komfortzoner, som sikrer den bedste oplevelse for dig som bruger. Disse syv komfortzoner skulle give dig den bedste mulige nattesøvn. Sengen er opbygget omkring pocket-fjedre, som giver støtte hele vejen rundt, da hver fjeder støtter individuelt. Derudover indeholder madrassen hybridskum, som er at foretrække, da skummen har mange funktioner. Skummen sikrer, at temperaturen i sengen er tilpas.

Denne boxmadras følger også med et godt tilbud, som gør den allerede billige madras endnu billigere. Du kan selv vælge topmadras, som er inkluderet i prisen til din boxmadras seng. Ved ønske om gavl, kan dette tilføjes nemt, så du kan få netop den seng, som du drømmer om nemt og billigt.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Essence Boxmadras – 90×200

9999.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne boksmadras består af multipocketfjedre, hvilket betyder at din krop får helt op til 504 støttepunkter pr. m2. På den måde vil en Essence Boxmadras kunne give dig optimal individuel støtte, så dine muskler kan slappe af når du sover.

Køb Essence Boxmadras – 90×200
Group 45 5 komfortzoner
Group 45 Multipocketfjedre
Group 45 Cooltex polstring

Hvis dette bliver din nye seng, vil du altså sove på en kvalitetsmadras produceret i Horsens, som gør at du vågner op mere udhvilet og veloplagt til en ny dag.

Læs mere
tick Gratis levering og montering
tick 150 dages komfort garanti
tick 14 dages fuld returret

Norland GreenElite Elevationsseng – 90×200

22995.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Vælger du at investere i en Norland GreenElite elevationsseng, får du en madras bestående af kvalitetspræget natur latex samt en topmadras på intet mindre end 11 cm.

Ved denne model er intet overladt til tilfældighederne, hvorfor der ligeledes er en sommer og vinter side og endvidere er topmadrassen udstyret med et vaskbart betræk, der er nemt at af- og påmontere.

Køb Norland GreenElite Elevationsseng – 90×200
Group 45 LINAK motor
Group 45 Trådløs fjernbetjening
Group 45 2 automatiske nakkevip

Selve elevationsmotoren kan betjenes ved hjælp af en trådløs fjernbetjening, men du kan også vælge at koble din smartphone eller tablet op til at kunne styre den. Hele denne herlighed kan du nyde med ro i sindet, for du får nemlig fem års fuld garanti.

Læs mere
tick Rentefri finansiering
tick Gratis levering
tick 101 dages prøve

Jensen Ambassadør Seamless Boxmadras – 90×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne boksmadras er fjedret med det helt særligt panterede system kaldet Aloy 2.0.

Dette giver en overflade med høj blødhed, og først når kroppen synker længere ned i madrassen tiltræder de ekstra støttende punkter. På denne måde får du en utrolig blød seng, som samtidig giver din krop den nødvendige støtte.

Køb Jensen Ambassadør Seamless Boxmadras – 90×200
Group 45 Pocket fjedersystem
Group 45 Medfølger Softline 3 topmadras

Det er muligt at få sengen i 3 forskellige fastheder, men prisen du ser ved at følge linket nedenfor, er med en medium fasthed.

Norland Luksus Box – 90×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne luksuriøse Boksmadras har kvalitet på alle barometre. Den er både af dansk design og danskproduceret med tolags pocketfjedre, så den lever op til danskernes forventninger til en seng.

Køb Norland Luksus Box – 90×200
Group 45 101 dags gratis prøveperiode
Group 45 Dansk design og produktion

Hvis du følger linket nedenfor, vil du se, at du har mulighed for at prøve denne fantastiske boksmadras på egen krop i hele 101 dage, og eventuelt gratis returnere den. Det er en god mulighed for at blive overbevist om, at sengen giver dig bedre nattesøvn.

Læs mere
tick Rentefri finansiering
tick Gratis levering
tick 101 dages prøve

Nocturne Classic 315 Boxmadras – 90×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Er du på udkig efter en boksmadras som både er i god kvalitet og til gode penge, så er denne et godt bud. Boksmadrassen er udstyret med de populære bonellfjedre, og med fast affjedring.

Køb Nocturne Classic 315 Boxmadras – 90×200

Til prisen medfølger en topmadras med 4 cm skum, og aftageligt samt vaskbart betræk, så din seng kan bibeholde god hygiejne.

Nocturne Gold 1141 Boxmadras – 90×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne gold boksmadras indeholder 2 lag af de meget populære pocketfjedre, som støtter kroppen utrolig godt. Affjedringen er medium, så sengen hverken er for blød eller for hård.

Køb Nocturne Gold 1141 Boxmadras – 90×200
Group 45 5 komfortzoner
Group 45 4 cm latex topmadras
Group 45 OEKO-TEX®-certificeret

Til boksmadrassen medfølger en latex topmadras med en særlig cool-feeling funktion, som kan regulere kroppens temperatur, og på den måde give en bedre søvn.

Mangler du en ny boxmadras 90×200?

Og er du lidt i tvivl om, hvad du bør vælge?

Det kan vi godt forstå. Der findes hundredevis af forskellige 90×200 boxmadrasser på markedet. Vi har gjort det nemt at vælge. Her på siden har vi fundet nogle af de bedste tilbud på boxmadrasser i størrelsen 90×200. Fælles for alle tilbud er, at du får høj kvalitet til en fair pris.

Særligt kan du hos sengeforhandlere som Bedre Nætter og Sengefabrikken få rigtig gode boxmadras tilbud. Vi viser dig nogle af dem her

Derfor er en boxmadras 90×200 et godt valg

Boxmadras 90×200 er en rigtig populær sengestørrelse i Danmark, og det er ikke uden grund. En boxmadras 90×200 er en ideel løsning til personen / personerne, som vil have en komfortabel og nem kvalitetsseng til en billig pris. Det gode ved en boxmadras er, at den indeholder den hårde ramme rundt om, og ved køb af en 90×200-madras mangler du kun benene til selve sengen.

Det er en nem, praktisk og ikke mindst billig måde at få en lækker seng uden at gå ned på kvaliteten. Boxmadrassen som måler 90×200 er derudover nem at flytte rundt på, da det blot er en stor box, som skal flyttes. Det bedste ved boxmadrassen i forhold til andre senge er, at den som regel er billig og du ofte kan finde den på tilbud.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev