figure figure

Boxmadras 90×200

Tilbud på boxmadrasser 90×200

Her hos Sleepzone.dk har vi fundet nogle af de bedste boxmadras 90×200 tilbud, hvor du får høj kvalitet til prisen.

Nedenfor finder du vores favorit boxmadrasser 90×200, som helt sikkert er dine penge værd.

 

Bedst til prisen

Stavanger Box – 90×200

Sleepzone score:

golden-star golden-star golden-star golden-star golden-star

Hvis du ønsker at forkæle dig selv, så tag et kig nærmere på denne boksmadras fra sengefabrikken. Madrassen er pocket fjedret, så din krop får en fantastisk støtte.

Group 45 Massiv træramme
Group 45 25 års fabriksgaranti
Group 45 Valgfri LUX topmadras

Boksmadrassens 5 komfortzoner giver yderligere individuel støtte, så din krop får den rigtige hjælp til at slappe fuldstændig af. Følg nedenstående link og se prisen på Box Deluxe inklusiv topmadras og ben.

Læs mere

Venus Diamant Boxmadras – 90×200

Sleepzone score:

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Den første boxmadras på listen er Venus Diamant, som købes hos Bedre Nætter.
Denne boxmadras er produceret i Danmark af Danmarks egne håndværkere. Boxmadrassen er billig, men stadig i top kvalitet.

Group 45 25 års garanti på fjedre og rammebrud
Group 45 7-Zoner

Madrassen har syv komfortzoner, som sikrer den bedste oplevelse for dig som bruger. Disse syv komfortzoner skulle give dig den bedste mulige nattesøvn. Sengen er opbygget omkring pocket-fjedre, som giver støtte hele vejen rundt, da hver fjeder støtter individuelt. Derudover indeholder madrassen hybridskum, som er at foretrække, da skummen har mange funktioner. Skummen sikrer, at temperaturen i sengen er tilpas.

Denne boxmadras følger også med et godt tilbud, som gør den allerede billige madras endnu billigere. Du kan selv vælge topmadras, som er inkluderet i prisen til din boxmadras seng. Ved ønske om gavl, kan dette tilføjes nemt, så du kan få netop den seng, som du drømmer om nemt og billigt.

Læs mere

Norland Luksus Box – 90×200

Sleepzone score:

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne luksuriøse Boksmadras har kvalitet på alle barometre. Den er både af dansk design og danskproduceret med tolags pocketfjedre, så den lever op til danskernes forventninger til en seng.

Group 45 101 dags gratis prøveperiode
Group 45 Dansk design og produktion

Hvis du følger linket nedenfor, vil du se, at du har mulighed for at prøve denne fantastiske boksmadras på egen krop i hele 101 dage, og eventuelt gratis returnere den. Det er en god mulighed for at blive overbevist om, at sengen giver dig bedre nattesøvn.

Læs mere

Essence Boxmadras – 90×200

Sleepzone score:

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne boksmadras består af multipocketfjedre, hvilket betyder at din krop får helt op til 504 støttepunkter pr. m2. På den måde vil en Essence Boxmadras kunne give dig optimal individuel støtte, så dine muskler kan slappe af når du sover.

Group 45 5 komfortzoner
Group 45 Multipocketfjedre
Group 45 Cooltex polstring

Hvis dette bliver din nye seng, vil du altså sove på en kvalitetsmadras produceret i Horsens, som gør at du vågner op mere udhvilet og veloplagt til en ny dag.

Læs mere

Jensen Ambassadør Seamless Boxmadras – 90×200

Sleepzone score:

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne boksmadras er fjedret med det helt særligt panterede system kaldet Aloy 2.0.

Dette giver en overflade med høj blødhed, og først når kroppen synker længere ned i madrassen tiltræder de ekstra støttende punkter. På denne måde får du en utrolig blød seng, som samtidig giver din krop den nødvendige støtte.

Group 45 Pocket fjedersystem
Group 45 Medfølger Softline 3 topmadras

Det er muligt at få sengen i 3 forskellige fastheder, men prisen du ser ved at følge linket nedenfor, er med en medium fasthed.

Læs mere

Nocturne Classic 315 Boxmadras – 90×200

Sleepzone score:

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Er du på udkig efter en boksmadras som både er i god kvalitet og til gode penge, så er denne et godt bud. Boksmadrassen er udstyret med de populære bonellfjedre, og med fast affjedring.

Til prisen medfølger en topmadras med 4 cm skum, og aftageligt samt vaskbart betræk, så din seng kan bibeholde god hygiejne.

Læs mere

Nocturne Gold 1141 Boxmadras – 90×200

Sleepzone score:

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne gold boksmadras indeholder 2 lag af de meget populære pocketfjedre, som støtter kroppen utrolig godt. Affjedringen er medium, så sengen hverken er for blød eller for hård.

Group 45 5 komfortzoner
Group 45 4 cm latex topmadras
Group 45 OEKO-TEX®-certificeret

Til boksmadrassen medfølger en latex topmadras med en særlig cool-feeling funktion, som kan regulere kroppens temperatur, og på den måde give en bedre søvn.

Læs mere

Mangler du en ny boxmadras 90×200?

Og er du lidt i tvivl om, hvad du bør vælge?

Det kan vi godt forstå. Der findes hundredevis af forskellige 90×200 boxmadrasser på markedet. Vi har gjort det nemt at vælge. Her på siden har vi fundet nogle af de bedste tilbud på boxmadrasser i størrelsen 90×200. Fælles for alle tilbud er, at du får høj kvalitet til en fair pris.

Særligt kan du hos sengeforhandlere som Sengetid, Bedre Nætter og Sengefabrikken få rigtig gode boxmadras tilbud. Vi viser dig nogle af dem her

Derfor er en boxmadras 90×200 et godt valg

Boxmadras 90×200 er en rigtig populær sengestørrelse i Danmark, og det er ikke uden grund. En boxmadras 90×200 er en ideel løsning til personen / personerne, som vil have en komfortabel og nem kvalitetsseng til en billig pris. Det gode ved en boxmadras er, at den indeholder den hårde ramme rundt om, og ved køb af en 90×200-madras mangler du kun benene til selve sengen.

Det er en nem, praktisk og ikke mindst billig måde at få en lækker seng uden at gå ned på kvaliteten. Boxmadrassen som måler 90×200 er derudover nem at flytte rundt på, da det blot er en stor box, som skal flyttes. Det bedste ved boxmadrassen i forhold til andre senge er, at den som regel er billig og du ofte kan finde den på tilbud.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev