figure figure

Boxmadras 120×200

Boxmadras 120×200 til den manglende plads

Hvis du er på udkig efter den bedste boxmadras med målene 120×200, så behøver du faktisk ikke lede længere. Vi kommer herunder med vores mest kvalificerede bud på, hvilken boxmadras 120×200, som du bør vælge.

Vi har undersøgt markedet for boxmadrasser med målene 120 x 200 cm, og vi guider dig derfor ganske gratis igennem de muligheder, som du har for at gøre en god handel. Det kan godt være en jungle at navigere igennem de mange forskellige boxmadrasser, der i dag findes på markedet. Med nedenstående liste har vi dog gjort det markant lettere for dig at købe den ønskede boxmadras.

Nordkap Elevationsseng – 120×200

16999.00 DKK

7490.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star golden-star

Hvis du ønsker en seng, som kan tilpasses dine personlige behov 100%, så er Nordkap elevationsseng et rigtig godt bud. Med både pocketfjedre og elevationsbund tilpasser sengen sig din krops konturer.

Køb Nordkap Elevationsseng – 120×200
Group 45 5 komfortzoner
Group 45 28 elevationslameller
Group 45 Motor fra LINAK

Elevationen kan du styre med en trådløs fjernbetjening, hvilket giver frihed. Topmadrassen kan du selv vælge, men den er med i prisen, hvis du føler nedenstående link, med et tilbud på en 120x200cm elevationsseng.

Læs mere (Spar 56%)
tick Sov i din nye seng i op til 50 dage - og ombyt fastheden for 1 kr.
tick Rentefri finansiering
tick 5 stjerner på Trustpilot

Saga Älv Boxmadras – 120cm x 200cm

13995 DKK

4995 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star golden-star

Årets tilbud på en boxmadras i størrelsen 120×200 cm skal findes hos Nordic Dream. Her er denne Saga Älv Boxmadras lige nu til salg – og det må du under ingen omstændigheder gå glip af, hvis du er på udkig efter en boxmadras i denne størrelse.

Køb Saga Älv Boxmadras – 120cm x 200cm
Group 45 GIver støtte til skuldre, ryg og hofter
Group 45 Dobbelt fjedrelag

Denne boxmadras er, til trods for den lave pris, en sang i absolut højeste klasse. Sengen er produceret i Danmark af erfarne sengehåndværkere, og er endvidere udviklet i samarbejde med eksperter i ergonomi. Det betyder blandt andet, at du her får en boxmadras, der støtter de væsentligste områder i din krop; skuldre, ryg og hofter.

Derudover kan det nævnes, at der er lagt et ekstra lag fjedre i denne boxmadras. Dette sikrer dig endnu mere komfort og kvalitet til prisen.

Rabatkode: Skriv til kundeservice på chatten og få gratis indbæring til din ordre!

Venus Boxmadras – 120×200

14998.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne boxmadras er blevet kåret som testvinder af mange digitale magasiner – intet mindre end 10.000 skandinaviere sover på en Venus seng hver evig eneste nat! Det er endvidere en af de bedst sælgende boxmadrasser hos forhandleren, hvilket vidner om den høje kvalitet, som Venus boxmadressen besidder.

Køb Venus Boxmadras – 120×200
Group 45 OEKO-TEX-certificeret
Group 45 Pulse Latex topmadras
Group 45 100 dages fuld returret

Denne kvalitetsseng er produceret i Danmark. Du er derfor sikret en seng, hvor der ikke er blevet gået på kompromis med kvaliteten eller de skandinaviske detaljer. Sætter du din lid til, at din nye seng skal kunne veksle søvnen til enrgi i dagstimerne, så er denne Venus boxmadras 120×200 et godt valg.

Det stilrene design er vi helt vilde med. Derudover er komforten i dnne seng ikke til at tage fejl af. På samme tid er prisen så lav, at dette bliver vores absolutte testvinder hvad boxmadresser i størrelsen 120×200 angår.

Der er heller ikke skåret ned på kvaliteten ift. topmadrassen. Den er naturligvis Svanemærket, som sikrer dig en sund seng.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Tromsø Elevation (Sand) – 120×200

20999.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Tromsø elevationssengen på 120×200 cm er det moderne valg, som passer ind i de fleste hjem. Motoren er fra det danske mærke LINAK, som giver en glidende og problemfri elevation med et minimum af støj.

Køb Tromsø Elevation (Sand) – 120×200
Group 45 5 komfortzoner
Group 45 Valgfri LUX topmadras
Group 45 15 års fabriksgaranti

Springmadrassen er vendbar, hvilket giver bedre holdbarhed, og så er den latexpolstret, som giver en god åndbarhed. Netop åndbarhed er afgørende for, at du får den bedst tænkelige søvn hver nat.

Læs mere
tick Sov i din nye seng i op til 50 dage - og ombyt fastheden for 1 kr.
tick Rentefri finansiering
tick 5 stjerner på Trustpilot

Moment Elevationsseng – 120×200

15799.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne elevationsseng bliver produceret i Horsens, og har en motor fra danske LINAK. Sengen består af 5 symmetriske komfortzoner, så den ikke kan vendes forkert. Den er en rigtig god elevationsseng på 120×200 til prisen.

Køb Moment Elevationsseng – 120×200
Group 45 5 komfortzoner
Group 45 Valgfri topmadras
Group 45 Pocketfejdre

Du kan vælge imellem en Latex eller en Celsius topmadras. Hvis du følger linket her nedenunder, så kan du se en video om sengen, og hvorfor den er et godt valg.

Læs mere
tick Gratis levering og montering
tick 150 dages komfort garanti
tick 14 dages fuld returret

Essence Elevationsseng – 120×200

21999.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne elevationsseng på 120×200 cm er ren luksus. Den har en blanding af pocketfjedre og multipocketfjedre, hvilket betyder, at der kan være helt op til 504 pocketfjedre pr m2. Sengen har en cooltex polstring, som giver høj åndbarhed, og man sover bedre.

Køb Essence Elevationsseng – 120×200
Group 45 Cooltex polstring
Group 45 Lys under seng
Group 45 Gratis levering

Sengen er produceret af Horsens, og har en LINAK-motor, som styres med en fjernbetjening. Denne fjernbetjening, kan også tænde lys under sengen.

Læs mere
tick Gratis levering og montering
tick 150 dages komfort garanti
tick 14 dages fuld returret

Jensen Diplomat Dream Elevationsseng – 120×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

En elevationsseng som denne fra Softline serien, er til dig der gerne vil ligge helt perfekt og blødt. Sengen har stadig pocketfjedre, som gør at din krop får støtte de steder, hvor det er nødvendigt.

Køb Jensen Diplomat Dream Elevationsseng – 120×200
Group 45 Sense pocketfjedre
Group 45 Softline topmadras
Group 45 Linon motor

Senges elevationsmotor er fra Linon, som giver dig muligheden for at gemme unikke positioner, som giver dig den optimale komfort og søvn. Elevationen kan du styre gennem en app på din smartphone.

Boxmadras 120×200 tilbud

Vi lægger ud med at adressere, om der på nuværende tidspunkt er nogle tilbud på en boxmadras 120×200.

Ønsker du at se markedets bedste tilbud lige nu, kan du følge de førnævnte links. Ønsker du i stedet at blive guidet igennem de boxmadrasser á størrelsen 120×200, som vi mener, er de bedste køb her i 2020, så læs videre herunder.

Herunder finder du tilbud på boxmadras 120×200 hos Sengetid:

Boxmadras 120x200 hos NordicDream

Hvilken boxmadras er bedst?

Der findes ikke ét svar på, hvilken boxmadras der er bedst. Ligesom der findes et hav af forskellige sovesofaer, dyner og topmadrasser, som hver især har deres fordele og ulemper, så er det samme tilfældet med boxmadrasser. Man bør i stedet for spørge om, hvilken boxmadras der er bedst for en selv.

Din kropstype, samt måden hvorpå du sover, er vigtig at have in mente, når den rigtige boxmadras 120×200 skal vælges. Herunder ses et eksempel på nogle af de specifikationer, som den føromtalte Stavanger boxmadras kan bryste sig af. Som det ses af infografikken, så er det bestemt ikke de små detaljer, man går ned på; og netop derfor kan man ikke komme med ét svar på, hvilken der er den bedste boxmadras.

stavanger-boxmadras-120x200-specifikationer

Topmadras til boxmadras på 120×200

Du skal altid sørge for at have en topmadras, der passer til din kropstype. Du kan typisk vælge mellem en “almindelig” med memory skum eller en latex topmadras. Vi har udpenslet fordele og ulemper ved dem begge.

Nogle gange kommer boxmadrasser med en indbygget topmadras, og andre gange skal man selv købe en med. Derfor bør du være særligt opmærksom på, om den boxmadras, som du overvejer at købe, har en medfølgende topmadras.

Latex topmadras som passer til en 120x200 boxmadras

Den rette fasthed

Skal du vælge en madras, så er det vigtigt, at du holder nøje øje med den fasthed, som du vælger. Typisk kan du vælge mellem disse to:

 • Medium
 • Fast
 • Ekstra fast

De fleste forhandlere er gode til at guide dig igennem dette valg (ofte skal valget tages ud fra hvor mange kg, man vejer). Derudover har forhandlere online ofte en live-chat, man kan skrive til, hvis man skulle have spørgsmål. Dette kan anbefales at gøre brug af, da personerne på den anden side af skærmen er eksperter indenfor deres felt.

Hvad er en boxmadras?

En boxmadras (også kendt som en boksmadras) er ganske enkelt en “base”, hvor alt “inventaret” i sengen er samlet i en ramme. Denne ramme kan være lavet af stof eller træ. Med indmad menes eksempelvis:

 • Boxmadrassens fjedre
 • Polsteret
 • Selve madrasserne

Typisk vil en boxmadras bestå af selve boksmadrassen/boksmadrasserne (det er faktisk ganske normalt, at der er 2 madrasser) samt den topmadras, som man har valgt at toppe sengen op med. Enkelte gange kan denne topmadras godt være indbygget.

En boxmadras står i kontrast til eksempelvis en kontinentalseng, som også er ganske populær at købe i Danmark. Typisk ses det dog, at når der købes en trekvartseng, så er det i form af en boksmadras. Et helt tredje alternativ er en elevationsseng, men det vil vi ikke komme nærmere ind på herunder.

Vil du se en kontinentalseng som passer til din 120×200 boxmadras?

Ja tak, vis mig en boxmadras

Hvad er forskellen på boxmadras og springmadras?

Spørgsmålet får vi ofte, for ved første øjekast kan det faktisk godt være svært at se, hvad forskellen på en boxmadras og en springmadras er. Vi vil dog forsøge at tydeliggøre det herunder.

 • Boxmadras: Her er der tale om en boksmadras, der allerede ér påsat en “bund”/”ramme”. Denne sengeramme er (typisk) lavet af træ. Køber du derfor en boxmadras 120×200, så skal du ikke selv ud og købe en sengeramme eller lignende.
 • Springmadras: Her er der tale om selve madrassen. Du skal derfor selv ud og finde en lamelbund eller en sengeramme til springmadrassen.

Mange vil derfor også mene, at det er nemmere at købe en boxmadras 120×200 end alternativt at købe en springmadras og herefter skulle ud og investere yderligere i en sengeramme.

Se en springmadras

Hvordan sætter man ben på en boxmadras?

Det er faktisk ganske nemt at sætte ben på en boxmadras. Nedenstående video vil guide dig hele vejen igennem.

Som det ses af ovenstående video, så er det slet ikke så svært igen at montere ben på en boxmadras. Så længe man har en boremaskine, så går det hele ganske nemt og hurtigt.

Hvordan renser man en boxmadras?

Har du behov for at rense din boxmadras, så er det først og fremmest en god idé at undersøge hos forhandleren, hvad der bliver rådet til. Dernæst kan du på begynde processen.

Hos Bobedre har man udarbejdet en guide til rensning af en madras. Her skal man gøre brug af følgende:

 • Natron (450 gram cirka)
 • Olie (Æterisk olie)
 • En god støvsuger (husk at vaske støvsugermundstykket først)

Du kan læse resten af guiden hos BoBedre ved at klikke her.

Andre størrelser på boxmadrasser

Som du måske allerede har gættet dig til, så findes der naturligvis boxmadrasser i langt de fleste størrelser. Vi har skrevet om udvalgte størrelser. Disse artikler kan du tilgå ved at følge nedenstående henvisninger:

Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal bruge, så anbefales det at læse ovenstående guides.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev