figure figure

Ben til boxmadras

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - April 2024

De bedste ben til boxmadras

Har du købt en boxmadras, er det naturligvis også vigtigt, at du finder det helt rigtige bensæt. Ben til boxmadras kommer i mange forskellige varianter, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse din seng, som du har lyst.

Du kan få ben til boxmadras i forskellige materialer, højder og former. På den måde kan du få lige præcis det udtryk frem i din seng, som du ønsker. Desuden giver de smukke ben til boxmadras dig mulighed for at skabende en sammenhængende indretning i dit soveværelse.

Største besparelse

Rund Metal Ben – 19 cm

299.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

De runde metal ben til boxmadras er lavet i et tidløst design, som er med til at afslutte sengen på elegant vis. Derfor kan disse ben være den sidste detalje, som du [..]

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick 30 dages prisgaranti
tick Rente- og gebyrfrit finansiering
tick Gratis levering

Populært valg

Runde Egeben til Boxmadras

349.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

De lyse ben til boxmadras i egetræ fås både i højden 10 centimeter og i højden 19 centimeter. Dermed har du mulighed for at vælge, hvad der passer allerbedst til din [..]

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick 30 dages prisgaranti
tick Rente- og gebyrfrit finansiering
tick Gratis levering

Runde Egetræsben til Boxmadras

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

De runde egetræsben til boxmadras fås i tre forskellige højder. Du kan købe de runde ben til boxmadras i en højde på 10 centimeter, 16 centimeter eller 22 centimer. N[..]

Læs mere
tick Sov i din nye seng i op til 50 dage - og ombyt fastheden for 1 kr.
tick Rentefri finansiering
tick 5 stjerner på Trustpilot

Hvilke ben til boxmadras skal jeg købe?

Skal du indrette et smukt soveværelse, er det vigtigt, at du har øje på de mindste detaljer. Det er for eksempel ikke ligegyldigt, om dine ben til boxmadras er lavet af egetræ eller metal. Når du køber din boxmadras er det derfor en god idé at få de helt rette ben med.

Her på siden vil vi præsentere dig for en række af ben til boxmadras. På den måde kan du få øjnene op for de mange forskellige varianter. Dermed er det vores håb, at du kommer i mål med at vælge de helt rigtige ben til boxmadras.

Vis mig nogle flotte ben til en boxmadras

Hvor mange ben til boxmadras skal jeg bruge?

En seng er en stor investering, og derfor vil den samme seng sandsynligvis følge dig en stor del af livet. Dette behøver dog ikke at være tilfældet med dine ben til boxmadras. Dem har du nemlig alle muligheder for at skifte, efterhånden som din personlige stil ændrer sig.

Skal du købe nye ben til boxmadras, er det dog altafgørende, at du køber det rette antal ben. Skal du bruge ben til boxmadras til en 80×200 cm boxmadras, har du kun brug for fire ben – nemlig et ben i hvert hjørne. Skal du bruge men til boxmadras til en dobbeltseng, er antallet af ben i højere grad et spørgsmål, som du bør tage stilling til.

Med en dobbeltseng kan du nemlig enten vælge mellem en 4-bensløsning med et skjult støtteben eller en 8-bensløsning. Ved 8-bensløsningen er alle otte ben synlige på sengerammen. Dermed er dit valg med til at definere udseendet af din seng.

Se alle dobbeltsenge

Hvor høje skal mine ben til boxmadras være?

Køber du ben til boxmadras kan du typisk vælge mellem flere højder. Her er der naturligvis tale om et præference-spørgsmål. Typisk vil de lave ben til boxmadras på omkring 10 centimeter rette sig mod kontinentalsengene, som naturligt har en højere madraskonstruktion end boxmadrasser.

Vil du bruge pladsen under sengen til opbevaring, er det oplagt at vælge nogle af de højere ben til boxmadras. På den måde sikrer du dig nemlig, at der er plads til opbevaring under din seng. De høje ben til boxmadras er i den grad fordelagtige, hvis du kun har få kvadratmeter at gøre godt med.

 

Vælg de rette ben til boxmadras til dit gulv

Gulvet er sandsynligvis den overflade, som dine ben til boxmadras kommer til at være tættest på. Når du køber dit bensæt, er det derfor en god idé at overveje hvilken farve, der harmonerer bedst med gulvets farve.

Hvis du har et trægulv og ønsker ben af træ, kan det være svært at finde den helt rigtige farvekombination. I dette tilfælde kan det være en smuk løsning at placere din seng oven på et gulvtæppe.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat