figure figure

Ben til boxmadras

De bedste ben til boxmadras

Har du købt en boxmadras, er det naturligvis også vigtigt, at du finder det helt rigtige bensæt. Ben til boxmadras kommer i mange forskellige varianter, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse din seng, som du har lyst.

Du kan få ben til boxmadras i forskellige materialer, højder og former. På den måde kan du få lige præcis det udtryk frem i din seng, som du ønsker. Desuden giver de smukke ben til boxmadras dig mulighed for at skabende en sammenhængende indretning i dit soveværelse.

Rund Metal Ben – 19 cm

299.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

De runde metal ben til boxmadras er 19 centimeter høje, og er derfor til dig, der ønsker en god højde på din seng. Med et par høje ben til boxmadras kan du tilføre sengen den elegance, som du er på udkig efter.

 

Køb Rund Metal Ben – 19 cm
Group 45 Materiale: Metal
Group 45 Højde: 19 cm
Group 45 Prisgaranti

De runde metal ben til boxmadras er lavet i et tidløst design, som er med til at afslutte sengen på elegant vis. Derfor kan disse ben være den sidste detalje, som du har brug for, hvis du skal smukt i mål med indretningen af soveværelset.

Hvis du vælger at købe de runde metal ben til boxmadras, får du gratis levering til kantstenen. Dermed kan du vente i spænding, indtil benene ankommer til din adresse. Hos BedreNætter får du desuden prisgaranti, så du er sikker på, at du køber varen til den bedste pris.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Runde Egeben til Boxmadras

349.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Går du efter et mere naturligt og autentisk udtryk til din seng, kan det være en god idé at vælge ben i materialet træ. De lyse egetræsben bidrager nemlig både til et lyst og let look. De moderne egetræsben passer derfor perfekt ind i soveværelser i skandinavisk stil.

Køb Runde Egeben til Boxmadras
Group 45 Højde: 10cm + 19cm
Group 45 1 sæt = 4 stk. ben.
Group 45 Prisgaranti

De lyse ben til boxmadras i egetræ fås både i højden 10 centimeter og i højden 19 centimeter. Dermed har du mulighed for at vælge, hvad der passer allerbedst til din seng. Ved at vælge ben til boxmadras, kan du tilpasse din seng fuldstændig efter dine egne ønsker.

Hos BedreNætter er du sikker på at få prisgaranti. Finder du dine ben til boxmadras til en lavere pris i en anden forretning, vil det altså sige, at prisen på dit køb bliver matchet. Dermed er du sikker på at få dine ben til boxmadras til den helt rigtige pris.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Runde Egetræsben til Boxmadras

490.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Har du lige købt ny seng? Eller ønsker du blot at give din boxmadras et nyt udtryk? Med disse egetræsben kan du give lige, hvad din boxmadras har brug for, når det gælder den sidste finish. Disse ben til boxmadras har et formbevidst design, som passer perfekt ind i de fleste soveværelser.

Køb Runde Egetræsben til Boxmadras
Group 45 Højde: 10cm + 19cm + 23cm
Group 45 Topkvalitet

De runde egetræsben til boxmadras fås i tre forskellige højder. Du kan købe de runde ben til boxmadras i en højde på 10 centimeter, 16 centimeter eller 22 centimer. Når det gælder ben til boxmadras anbefales det at købe enten 16 eller 22 centimeter. De 10 centimeter høje egetræsben egner sig typisk bedre til de, i forvejen høje, kontinentalsenge.

De runde egetræsben til boxmadras har den største diameter tættest på boxmadras og bliver smallere ned mod gulvet. Dette giver et klassisk og elegant look, som er med til at skabe den helt rigtige afrunding på enhver boxmadras. Disse ben til boxmadras leveres med beslag og skruer.

 

Læs mere
tick Sov i din nye seng i op til 50 dage - og ombyt fastheden for 1 kr.
tick Rentefri finansiering
tick 5 stjerner på Trustpilot

Børstet stål Ben til Boxmadras

10995.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Hos Sengetid finder du blandt andet runde ben til boxmadras i børstet stål. Disse ben fås i to forskellige højder nemlig 10 centimeter og 19 centimeter. Det børstede stål giver benene en flot overflade. Dermed får du en raffineret afslutning på din seng.

Køb Børstet stål Ben til Boxmadras
Group 45 Højde: 10 og 19 cm
Group 45 Materiale: Børstet stål

De runde ben til boxmadras har samme diameter i hele benets længde. Med andre ord går benene altså lige op og ned. Disse ben til boxmadras er hverken larmende eller forstyrrende på anden vis. Derfor er det et oplagt valg til den minimalistiske indretning af soveværelset.

Prisen på de runde ben til boxmadras i børstet stål er inklusive levering. Således skal du ikke bekymre dig om at bruge mange penge på fragt, når du gennemfører købet af de smukke ben til boxmadras. Benene findes desuden også i farven sort på Sengetids hjemmeside.

Læs mere
tick Rentefri finansiering
tick Gratis levering
tick 101 dages prøve

Hvilke ben til boxmadras skal jeg købe?

Skal du indrette et smukt soveværelse, er det vigtigt, at du har øje på de mindste detaljer. Det er for eksempel ikke ligegyldigt, om dine ben til boxmadras er lavet af egetræ eller metal. Når du køber din boxmadras er det derfor en god idé at få de helt rette ben med.

Her på siden vil vi præsentere dig for en række af ben til boxmadras. På den måde kan du få øjnene op for de mange forskellige varianter. Dermed er det vores håb, at du kommer i mål med at vælge de helt rigtige ben til boxmadras.

Vis mig nogle flotte ben til en boxmadras

Hvor mange ben til boxmadras skal jeg bruge?

En seng er en stor investering, og derfor vil den samme seng sandsynligvis følge dig en stor del af livet. Dette behøver dog ikke at være tilfældet med dine ben til boxmadras. Dem har du nemlig alle muligheder for at skifte, efterhånden som din personlige stil ændrer sig.

Skal du købe nye ben til boxmadras, er det dog altafgørende, at du køber det rette antal ben. Skal du bruge ben til boxmadras til en 80×200 cm boxmadras, har du kun brug for fire ben – nemlig et ben i hvert hjørne. Skal du bruge men til boxmadras til en dobbeltseng, er antallet af ben i højere grad et spørgsmål, som du bør tage stilling til.

Med en dobbeltseng kan du nemlig enten vælge mellem en 4-bensløsning med et skjult støtteben eller en 8-bensløsning. Ved 8-bensløsningen er alle otte ben synlige på sengerammen. Dermed er dit valg med til at definere udseendet af din seng.

Se alle dobbeltsenge

Hvor høje skal mine ben til boxmadras være?

Køber du ben til boxmadras kan du typisk vælge mellem flere højder. Her er der naturligvis tale om et præference-spørgsmål. Typisk vil de lave ben til boxmadras på omkring 10 centimeter rette sig mod kontinentalsengene, som naturligt har en højere madraskonstruktion end boxmadrasser.

Vil du bruge pladsen under sengen til opbevaring, er det oplagt at vælge nogle af de højere ben til boxmadras. På den måde sikrer du dig nemlig, at der er plads til opbevaring under din seng. De høje ben til boxmadras er i den grad fordelagtige, hvis du kun har få kvadratmeter at gøre godt med.

 

Vælg de rette ben til boxmadras til dit gulv

Gulvet er sandsynligvis den overflade, som dine ben til boxmadras kommer til at være tættest på. Når du køber dit bensæt, er det derfor en god idé at overveje hvilken farve, der harmonerer bedst med gulvets farve.

Hvis du har et trægulv og ønsker ben af træ, kan det være svært at finde den helt rigtige farvekombination. I dette tilfælde kan det være en smuk løsning at placere din seng oven på et gulvtæppe.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev