figure figure

Bedste boxmadras

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - Maj 2024

Hvilken boxmadras er bedst i test?

Har du besluttet dig for at anskaffe en ny boxmadras, er det naturligvis ikke ligegyldigt, hvilken boxmadras du får fingrene i.

Boxmadrasser findes i uendelig mange kvaliteter, priser og komfortniveauer. Derfor gælder det om at finde den boxmadras, der opfylder alle dine behov. Men hvordan finder du de bedste boxmadrasser? Det giver vi dig svaret på!

Vil du have det bedste af det bedst – og her mener vi selvfølgelig den bedste boxmadras? Så skal du kigge efter de boxmadrasser som er bedst i test. Bedt i test er nemlig din garanti for, at produktet du er interesseret i objektivt klarer sig bedst. Og vi har samlet et udvalg af de bedste boxmadrasser som også er bedst i test – så du får en madras, som giver dig en himmelsk søvn.

Her få du en oversigt over de bedste boxmadrasser, som er vurderet ud fra kvalitet, pris og komfort – som med garanti vil sikre dig en komfortable søvn

Største besparelse

Venus Diamant Boxmadras – 180×200

19999 DKK

10999 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star golden-star

Dobbeltsengens fundament består af en stærk træramme. Det vil sige, at den er yderst holdbar samtidig med, at du kan montere ben direkte i rammen. Bedre Nætter har ud[..]

Læs mere (Spar 45%)
tick 100 dages prøve
tick 30 dages prisgaranti
tick Rente- og gebyrfrit finansiering
tick Gratis levering

Populært valg

Atlas Wood Boxmadras – 120×200

12899.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Selve boxmadrassen i Atlas Wood består af pocketfjedre inddelt i fem forskellige komfortzoner. Zonerne har til fordel at give din krop den støtte og stabilitet, som d[..]

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick 30 dages prisgaranti
tick Rente- og gebyrfrit finansiering
tick Gratis levering

De Lux Natural boksmadras – 140×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Med en kraftig træramme holder sengen formen, selvom du ruller ud på kanterne. Dermed får du en massiv seng i en høj kvalitet.

Læs mere
tick Store rabatter for COOP medlemmer
tick Fri fragt over 299 kr. for COOP medlemmer
tick Hurtig levering: 1-2 dage

Athena Boxmadras – 160×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne boxmadras er opdelt i hele 5 zoner, som er med til at lette trykket på henholdsvis hofter og skuldrer, samt sikrer en optimal position for din rygsøjle uanset l[..]

ProSleep Tokyo L700 Boxmadras – 160×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Boxmadrassen består af pocketfjedre inddelt i fem forskellige zoner. Desuden er madrassen polstret med cooltex skum, som har en kølende effekt. Topmadrassen består af[..]

Jupiter Boxmadras

9999 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Jupiter er produceret i Danmark af Kinnabädden, som har svenske rødder, men som for nylig har flyttet deres produktion til Horsens. Kinnabädden har over 60 års erfari[..]

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick 30 dages prisgaranti
tick Rente- og gebyrfrit finansiering
tick Gratis levering

Lyngdal Box – 180×200 cm.

14999 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Lyngdal Box er en stilren og moderne dobbeltseng, der med høje egetræsben og slidstærkt lysegråt møbeltekstil pryder ethvert soveværelse. Denne dobbeltseng passer til[..]

Læs mere
tick Sov i din nye seng i op til 50 dage - og ombyt fastheden for 1 kr.
tick Rentefri finansiering
tick 5 stjerner på Trustpilot

Vælg bedst i test boxmadras med omhu

En boxmadras er en springmadras bygget på en træramme. Dette giver mulighed for at påsætte ben direkte på sengen uden, at du skal have en overflødig ramme, som kan røve meget plads i soveværelset. Boxmadrassen er en minimalistisk og funktionel løsning, som gør sig godt i ethvert hjem uanset din boligsituation.

Der er flere forskellige muligheder forbundet med boxmadrasser. Enten kan du vælge at bruge boxmadrassen som en del af en kontinentalseng, hvor boxmadrassen er nederst og en springmadras øverst. Ellers kan boxmadrassen benyttes med en topmadras ovenpå, som giver en fantastisk komfort.

Kvaliteten på boxmadrasser kan variere markant, og hvis du ikke er varsom, kan du ende med at ”købe katten i sækken”. Her er en række faktorer, som kan være med til at bestemme kvaliteten af en boxmadras:

Hvilken type fjedre

Bonellfjedre, pocketfjedre eller multipocketfjedre? Både pocketfjedre og multipocketfjedre er med til at støtte kroppen optimalt, hvorimod bonellfjedre må betragtes som værende den ringeste kvalitet på markedet. Hvis du går efter den aller bedste liggekomfort, så skal du gå efter multipocketfjedre, som giver den bedste støtte.

Polstring omkring fjedrene

Der findes flere forskellige slags polstringer. Den bedste polstring du finder nu til dags er Latex, der giver en hel unik støtte og komfort. Polyesterskum er af lidt dårligere kvalitet, men som stadig kan levere en acceptabel støtte.

Højden på madrassen

Fjedre og polstring er en altafgørende faktor, når det gælder madrassens komfort. En højere madras har plads til flere lag af fjedre og polstring, hvilket også betyder en optimeret nattesøvn for dig som forbruger.

Zoneopdeling

Er madrassen opdelt i zoner med forskellig hårdhed? Zoneopdelte madrasser former sig efter din krop, når du sover. De bedste madrasser på markedet er opdelt i 5-7 zoner. Zonerne opdeler madrassen hårdhed efter kroppens former, så de hårde dele kan synke ned i madrassen for at holde en optimal liggeposition igennem natten.

Boxmadras bedst i test; find de gode tilbud

Skal der vælges en boxmadras bedst i test, er der naturligvis flere forskellige parametre, der må kigges nærmere på. Ofte går pris og kvalitet hånd i hånd, og derfor vil de dyre boxmadrasser ofte være i bedre kvalitet. Dog er det vigtigt at holde for øje, at den høje kvalitet ikke nødvendigvis er ensbetydende med øget komfort.

Når vores bedst i test boxmadras skal bedømmes, skal der naturligvis både lægges vægt på komfort, pris og kvalitet. Vil du finde en boxmadras, der udmærket sig på alle tre punkter, bør du derfor kigge efter tilbud på boxmadrasser. Her har du nemlig mulighed for at gøre et køb til den helt rigtige pris, og så får du forhåbentlig komfort og kvalitet oveni.

De bedste boxmadrasser på tilbud hos Bedre Nætter

Hvilken bedst i test boxmadras er den bedste?

Når du læser om boxmadras test på nettet, er det naturligvis altid en god idé at være kritisk. Blandt andet bør du holde øje med hårdheden af madrassen og målene på sengen. Dette er nemlig parametre, der skal tilpasses fuldstændig efter dine behov.

Hvis du køber en boxmadras online, er det altid en god idé at kigge efter en prøveperiode. Med en prøveperiode har du nemlig mulighed for at afprøve madrassen i flere nætter. Således kan du bedømme, om der rent faktisk er tale om den bedste boxmadras. Eller om du skal på nette igen og finde en anden variant.

Se en bedst i test boxmadras

Hvilke kriterier skal din boxmadras bedst i test opfylde?

Skal du finde den boxmadras, som du bliver allergladest for, er det en god idé at kigge på dine egne behov. Ved at overveje, hvilke behov du har, kan du nemlig opstille en liste med kriterier, som boxmadrassen skal opfylde. Ved at kigge på denne liste kan du hurtigt indkredse feltet og finde frem til din boxmadras bedst i test.

I rigtig mange tilfælde er der tale om, at de forskellige boxmadrasser egner sig til forskellige behov. Vil du være sikker på, at du finder den bedste boxmadras, er det derfor en god idé at snakke med en ekspert. Dette kan du enten gøre her på hjemmesiden eller ved at besøge en fysisk butik. Sammen kan I med garanti finde frem til en lækker boxmadras.

Størrelser på de bedste boxmadrasser

Hvis du ønsker nogle af de bedste boxmadrasser på markedet, så findes de heldigvis en flere forskellige størrelser. Så er du garanteret at der også er en bedste boxmadras der passer til dine behov. Du kan se størrelser på boxmadrasser lige her:

Se alle størrelser på boxmadrasser

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat