figure figure

Bedste boxmadras

Hvilken boxmadras er bedst i test?

Har du besluttet dig for at anskaffe en ny boxmadras, er det naturligvis ikke ligegyldigt, hvilken boxmadras du får fingrene i.

Boxmadrasser findes i uendelig mange kvaliteter, priser og komfortniveauer. Derfor gælder det om at finde den boxmadras, der opfylder alle dine behov. Men hvordan finder du de bedste boxmadrasser? Det giver vi dig svaret på!

Vil du have det bedste af det bedst – og her mener vi selvfølgelig den bedste boxmadras? Så skal du kigge efter de boxmadrasser som er bedst i test. Bedt i test er nemlig din garanti for, at produktet du er interesseret i objektivt klarer sig bedst. Og vi har samlet et udvalg af de bedste boxmadrasser som også er bedst i test – så du får en madras, som giver dig en himmelsk søvn.

Her få du en oversigt over de bedste boxmadrasser, som er vurderet ud fra kvalitet, pris og komfort – som med garanti vil sikre dig en komfortable søvn

Atlas Wood Boxmadras – 120×200

9998.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Atlas Wood er muligvis din bedst i test boxmadras. Sengen er nemlig udviklet og produceret i Danmark, og så har der været fokus på den liggende krops vægtfordeling. Topmadrassen består af en fire centimeter høj latexkerne. Latex er et åndbart materiale, som hjælper med at bibeholde en behagelig temperatur hele natten.

Køb Atlas Wood Boxmadras – 120×200
Group 45 15 års garanti
Group 45 Boksmadras med pocketfjedre
Group 45 100 dages prøve

Selve boxmadrassen i Atlas Wood består af pocketfjedre inddelt i fem forskellige komfortzoner. Zonerne har til fordel at give din krop den støtte og stabilitet, som den har brug for. Når det gælder stabilitet for sengen, er den 20 centimeter høje træramme altafgørende.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Venus Motion Boxmadras – 180×200

19999.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Der kan naturligvis ikke være tale om en boxmadras test, uden at Venus-serien udviklet af Bedre Nætter bliver nævnt. Her er der tale om en Venus Motion boxmadras med målene 180×200 centimeter. Dette er altså de typiske mål for en dobbeltseng.

Køb Venus Motion Boxmadras – 180×200
Group 45 Svanemærket topmadras
Group 45 25 års brudgaranti
Group 45 100 nætters risikofri prøve

Venus Motion scorer højt i en bedste boxmadras test. Sengen er nemlig en kombination af den virkelig populære Venus seng og topmadrassen Motion. Denne Motion topmadras er Svanemærket og udviklet, så varmen ikke hober sig op i løbet af natten.

Boksmadrassen består af pocketfjedre omgivet af skum inddelt i syv forskellige zoner. BedreNætter er så sikker på den høje kvalitet af Venus Motion, at de tilbyder 25 års brudgaranti på ramme og fjedre.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Krone Signatur Box Cloud – 90×210

11595.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Vores næste kandidat i denne test boxmadras udmærker sig blandt andet ved den hele ni centimeter høje latex topmadras. Latex er et ventilerende materiale, der er med til at sikre, at du ikke får det for varmt i løbet af natten. Desuden kommer topmadrassen med et betræk i naturlig bambus.

Køb Krone Signatur Box Cloud – 90×210
Group 45 15 års garanti
Group 45 Ventilerende latex topmadras
Group 45 5 komfortzoner

Krone Signatur Box Cloud er en seng, hvori du får god værdi for pengene. Sengen er nemlig robust, og kan derfor holde i mange år frem. Boxmadrassen består desuden af to lag af fjedre, der er med til at sikre komforten. Ved køb af Krone Signatur Box Cloud kan du forvente levering inden for 10 til 20 hverdage.

Læs mere
tick Rentefri finansiering
tick Gratis levering
tick 101 dages prøve

Essence Boxmadras

20499.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Med Cooltex polstring mellem fjedrene bliver det nemmere for sengen at lede fugt væk. Du kan ikke undgå at svede, når du sover, derfor er det vigtigt, at sengen kan klare fugten, så den kan holde i mange år.

Køb Essence Boxmadras
Group 45 5 komfortzoner
Group 45 Cooltex polstring
Group 45 3 fastheder

Essence Boxmadras er også en meget behagelig boksmadras. Den fås i tre forskellige fastheder, så den kan tilpasses til forskellige vægtgrupper, og har dobbelte pocketfjedre, der sikrer en god støtte til din krop.

Læs mere
tick Gratis levering og montering
tick 150 dages komfort garanti
tick 14 dages fuld returret

Jupiter Boxmadras

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Her får du en model, som opfylder alle de essentielle krav til en boxmadras fra den øverste hylde. Jupiter er en kombineret bestseller og testvinder, hvor du er sikret en tårnhøj kvalitet for pengene.

Sengen er bygget op i en solid træramme, som sikrer dig en stabil position. Jupiter No. 1 er en boxmadras i meget høj kvalitet, hvilket også betyder, at det er en seng, der kan holde i en længere årrække.

Du har mulighed for selv at montere benene på sengen, hvilket tilgodeser dine personlige præferencer. Mange senge tager ikke hensyn til den enkelte forbruger, hvilket kan betyde unødigt stress på din krop. Jupiter tilpasser sig specifikt til din vægt, statur og foretrukne liggeposition. Boxmadrassen er opdelt i 5 zoner, hvilket giver din krop det bedste udgangspunkt for en optimal liggeposition.

Køb Jupiter Boxmadras
Group 45 Danskproduceret
Group 45 Ventilerende topmadras
Group 45 15 års garanti

Jupiter er produceret i Danmark af Kinnabädden, som har svenske rødder, men som for nylig har flyttet deres produktion til Horsens. Kinnabädden har over 60 års erfaring med produktion af skandinaviske kvalitetssenge. Denne boxmadras er en ”lillebror” til Jupiter Continental-seng, hvilket er en klar indikation på Kinnabäddens kvalitetsbevidsthed og deres mange års erfaring indenfor området.

Boxmadrassen er produceret med pocketfjedre, hvilket sikrer dig optimal støtte igennem natten. Jupiter har flotte testresultater i adskillige tests. Disse resultater tager alle udgangspunkt i modellens komfort, hvor den tætte komprimering af pocketfjedre med 250 fjedre pr. m2, bidrager til en sund kropsposition og optimering af forbrugerens søvnkvalitet.

Jupiter er til dig, som ønsker en boxmadras i sublim kvalitet, fremstillet af en førende producent på markedet, og som ønsker mest for dine penge.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Bergen Boxmadras

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne boxmadras er fremstillet af Bedre Nætter i sammenspil med Bergen. Dette partnerskab giver dig en boxmadras i en kvalitet, som ikke er til at tage fejl af.

Bergen by BN er produceret i Danmark. Den er fremstillet med pocketfjedre, som sikrer dig den optimale søvnkvalitet og en sund position for din krop gennem hele natten. Ligeledes er madrassen polstret med Latex Polstring (det skumlag, der ligger omkring fjedrene). Dette giver den bedste udnyttelse af fjedrenes potentiale, og du opnår en lang holdbarhed på boxmadrassen. Latex bliver ikke slidt på samme måde som traditionel polyestherskum, hvilket betyder, at madrassen opretholder sin kvalitet i meget længere tid. Der er tilføjet anti-slid på toppen af boxmadrassen, så en eventuel topmadras ikke skrider ud af position og forstyrrer din position i løbet af natten.

Køb Bergen Boxmadras
Group 45 100 nætters risikofri prøve
Group 45 Svanemærket topmadras
Group 45 Gratis ombytning

Denne boxmadras leveres i to forskellige hårdheder (medium eller fast), som betyder, at du kan tilpasse madrassen til dine egne individuelle behov. Bergen by BN har, netop for denne unikke funktion, opnået fremragende testresultater, hvor både forbrugere og eksperter skamroser modellen og dens komfort.
Hvis du vejer under 75 kg. anbefales fastheden – Medium. Hvis du derimod vejer over 75 kg., så anbefales – Fast. Dette giver en øget funktionalitet, da I som par har mulighed for at specialisere hver side af sengen til den enkelte person.

Denne madras er til dig, som ikke vil gå på kompromis med kvalitet. Det er til dig, som går op i producentens troværdighed samt unikke features.

Norland Luksus Boxmadras – 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Sengen er bygget op med to lag af fjedre. Det nederste lag er meget robust og slidstærkt og sikrer en lang levetid. Det øverste består af fjedre med forskellig spændstighed, så sengen får fem zoner. Den midterste zone giver mere efter, så dine hofter og dine skuldre, kan synke ned i sengen.

Køb Norland Luksus Boxmadras – 180×200
Group 45 Dansk design
Group 45 25 års garanti
Group 45 To lag pocketfjedre

Den 10 centimeter tykke topmadras er prikken over i’et. Vælg mellem latex og WonderPur, begge med vaskbart betræk.

Læs mere
tick Rentefri finansiering
tick Gratis levering
tick 101 dages prøve

Nocturne Silver DF Box – 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Med de fem zoner i madrassen, der er skabt af gode fjedre, får din krop den støtte, som den har brug for. Dine ben og dit hoved har for eksempel brug for en helt anden form for støtte end din ryg og dine skuldre. Med en madras, der tager højde for det, får du en bedre søvn.

Køb Nocturne Silver DF Box – 180×200
Group 45 TANDARD 100 by OEKO-TEX®
Group 45 5 zoner med pocketfjedre

Topmadrassen i latex er med til at sikre, at du ligger behageligt, og at du ikke får det for varmt, når du sover.

De Lux Natural boksmadras – 140×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Når du skal købe en madras, er det vigtigt, at du ser på, hvor meget du vejer. Vejer du over 85 kilo, er denne faste madras ideel for dig. Den vil give din krop den støtte, som den har brug for. Vejer du mindre, bør du gå efter en mindre fast madras.

Køb De Lux Natural boksmadras – 140×200
Group 45 15 års garanti
Group 45 Inkl. topmadras i 5 cm latex
Group 45 7 komfortzoner

Med en kraftig træramme holder sengen formen, selvom du ruller ud på kanterne. Dermed får du en massiv seng i en høj kvalitet.

Budget Boxmadras – 140×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne boksmadras er god til dig, der ønsker en billig seng, der stadig har en god kvalitet. Bonellfjedrene giver en jævn støtte over hele sengen, men er ikke inddelt i zoner. Det bringer prisen betydeligt ned.

Køb Budget Boxmadras – 140×200
Group 45 To lag fjedre
Group 45 Topmadras i polyetherskum
Group 45 365 dages returret

Derudover får du en topmadras i polyetherskum, der kan bruges i mange år. Det vaskbare betræk er med til at øge sengens levetid.

Athena Boxmadras – 160×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne Boxmadras fra Athena er af højeste kvalitet og yder en fabelagtig komfort. Denne seng er i et tidsløst design, som vil pynte i ethvert soveværelse.

Madrassen er polstret med 25 mm. polyestherskum, som sikrer, at din krop ikke udsættes for unødigt tryk gennem natten. Athena har valgt at fremstille denne boxmadras med pocketfjedre – 250 fjedre pr. m2. Det bidrager til en sund liggeposition samt en optimal nattesøvn for forbrugeren.

Køb Athena Boxmadras – 160×200
Group 45 15 måneders garanti
Group 45 5 komfortzoner
Group 45 Pocketfjedre

Denne boxmadras er opdelt i hele 5 zoner, som er med til at lette trykket på henholdsvis hofter og skuldrer, samt sikrer en optimal position for din rygsøjle uanset liggeposition. Madrassen er designet med et Quiltet-betræk, som indeholder fibervat, der ligeledes gør boxmadrassen indbydende.

Athena har modtaget adskillige fine testresultater og anmeldelser. Det er en af de førende modeller på markedet, og er til dig, som ønsker en kompromisløs boxmadras.

NB: For at finde produktet skal du på Unoliving.dk søg på ‘Athena Boxmadras – 160×200 – medium og fast madras

ProSleep Tokyo L700 Boxmadras – 160×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

ProSleep Tokyo L700 udmærker sig især, når det gælder boxmadras bedst i test, på grund af sit opbevaringsmagasin. Opbevaringsrummet åbnes ved hjælp af et håndtag på sengen med teknologi, som samtidig sørger for at holde sengen stabil. Med den ekstra opbevaring skabes der et væld af muligheder for indretning af soveværelset.

Køb ProSleep Tokyo L700 Boxmadras – 160×200
Group 45 Plads til opbevaring
Group 45 8cm ventilerende topmadras
Group 45 Cooltex polstring

Boxmadrassen består af pocketfjedre inddelt i fem forskellige zoner. Desuden er madrassen polstret med cooltex skum, som har en kølende effekt. Topmadrassen består af seks centimeter latex, hvilket betyder, at du får en ventilerende og åndbar topmadras. I de første 100 dage kan du ombytte madrassens hårdhed for et mindre forsendelsesgebyr.

NB: Klik på linket nedenunder og indtast følgende i søgefeltet på Soveland.dk: “ProSleep Tokyo L700 Boxmadras – 160×200

Highline Boxmadras – 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Highline er blandt andet en kandidat til boxmadras bedst i test på grund af sin gode komfort og holdbarhed. Boxmadrassen er dobbeltfjedret og består af pocketfjedre i begge lag. Desuden er madrassen inddelt i fem forskellige komfortzoner, der har til formål at aflaste skuldre, ryg og nakke.

Køb Highline Boxmadras – 180×200
Group 45 25 mm cooltex polstring
Group 45 Valgfri topmadras
Group 45 SMARTpocket

Denne boxmadras er polstret med 25 millimeter cooltex. Cooltex er et godt materiale, når det gælder om at lede fugt væk. Det fugtafledende cooltex er med til at forlænge madrassens levetid. Highline består desuden af en valgfri topmadras i seks centimeters højde. Sengen bliver leveret og monteret gratis inden for 10 til 20 hverdage.

Læs mere
tick Gratis levering og montering
tick 150 dages komfort garanti
tick 14 dages fuld returret

Vælg bedst i test boxmadras med omhu

En boxmadras er en springmadras bygget på en træramme. Dette giver mulighed for at påsætte ben direkte på sengen uden, at du skal have en overflødig ramme, som kan røve meget plads i soveværelset. Boxmadrassen er en minimalistisk og funktionel løsning, som gør sig godt i ethvert hjem uanset din boligsituation.

Der er flere forskellige muligheder forbundet med boxmadrasser. Enten kan du vælge at bruge boxmadrassen som en del af en kontinentalseng, hvor boxmadrassen er nederst og en springmadras øverst. Ellers kan boxmadrassen benyttes med en topmadras ovenpå, som giver en fantastisk komfort.

Kvaliteten på boxmadrasser kan variere markant, og hvis du ikke er varsom, kan du ende med at ”købe katten i sækken”. Her er en række faktorer, som kan være med til at bestemme kvaliteten af en boxmadras:

Hvilken type fjedre

Bonellfjedre, pocketfjedre eller multipocketfjedre? Både pocketfjedre og multipocketfjedre er med til at støtte kroppen optimalt, hvorimod bonellfjedre må betragtes som værende den ringeste kvalitet på markedet. Hvis du går efter den aller bedste liggekomfort, så skal du gå efter multipocketfjedre, som giver den bedste støtte.

Polstring omkring fjedrene

Der findes flere forskellige slags polstringer. Den bedste polstring du finder nu til dags er Latex, der giver en hel unik støtte og komfort. Polyesterskum er af lidt dårligere kvalitet, men som stadig kan levere en acceptabel støtte.

Højden på madrassen

Fjedre og polstring er en altafgørende faktor, når det gælder madrassens komfort. En højere madras har plads til flere lag af fjedre og polstring, hvilket også betyder en optimeret nattesøvn for dig som forbruger.

Zoneopdeling

Er madrassen opdelt i zoner med forskellig hårdhed? Zoneopdelte madrasser former sig efter din krop, når du sover. De bedste madrasser på markedet er opdelt i 5-7 zoner. Zonerne opdeler madrassen hårdhed efter kroppens former, så de hårde dele kan synke ned i madrassen for at holde en optimal liggeposition igennem natten.

Boxmadras bedst i test; find de gode tilbud

Skal der vælges en boxmadras bedst i test, er der naturligvis flere forskellige parametre, der må kigges nærmere på. Ofte går pris og kvalitet hånd i hånd, og derfor vil de dyre boxmadrasser ofte være i bedre kvalitet. Dog er det vigtigt at holde for øje, at den høje kvalitet ikke nødvendigvis er ensbetydende med øget komfort.

Når vores bedst i test boxmadras skal bedømmes, skal der naturligvis både lægges vægt på komfort, pris og kvalitet. Vil du finde en boxmadras, der udmærket sig på alle tre punkter, bør du derfor kigge efter tilbud på boxmadrasser. Her har du nemlig mulighed for at gøre et køb til den helt rigtige pris, og så får du forhåbentlig komfort og kvalitet oveni.

De bedste boxmadrasser på tilbud hos Bedre Nætter

Hvilken bedst i test boxmadras er den bedste?

Når du læser om boxmadras test på nettet, er det naturligvis altid en god idé at være kritisk. Blandt andet bør du holde øje med hårdheden af madrassen og målene på sengen. Dette er nemlig parametre, der skal tilpasses fuldstændig efter dine behov.

Hvis du køber en boxmadras online, er det altid en god idé at kigge efter en prøveperiode. Med en prøveperiode har du nemlig mulighed for at afprøve madrassen i flere nætter. Således kan du bedømme, om der rent faktisk er tale om den bedste boxmadras. Eller om du skal på nette igen og finde en anden variant.

Se en bedst i test boxmadras

Hvilke kriterier skal din boxmadras bedst i test opfylde?

Skal du finde den boxmadras, som du bliver allergladest for, er det en god idé at kigge på dine egne behov. Ved at overveje, hvilke behov du har, kan du nemlig opstille en liste med kriterier, som boxmadrassen skal opfylde. Ved at kigge på denne liste kan du hurtigt indkredse feltet og finde frem til din boxmadras bedst i test.

I rigtig mange tilfælde er der tale om, at de forskellige boxmadrasser egner sig til forskellige behov. Vil du være sikker på, at du finder den bedste boxmadras, er det derfor en god idé at snakke med en ekspert. Dette kan du enten gøre her på hjemmesiden eller ved at besøge en fysisk butik. Sammen kan I med garanti finde frem til en lækker boxmadras.

Størrelser på de bedste boxmadrasser

Hvis du ønsker nogle af de bedste boxmadrasser på markedet, så findes de heldigvis en flere forskellige størrelser. Så er du garanteret at der også er en bedste boxmadras der passer til dine behov. Du kan se størrelser på boxmadrasser lige her:

Se alle størrelser på boxmadrasser

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev