figure figure

Seng med opbevaring

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - August 2021

De bedste senge med opbevaring

Vi har hos Sleepzone.dk kigget nærmere på de mange muligheder, der findes inden for senge med opbevaring. Vi har opstillet en oversigt herunder med nogle af de bedste muligheder, du har, når du er på udkig efter din næste seng med opbevaring.

Vi har taget højde for pris samt kvalitet – og spurgt os selv: Hvor får vi mest for pengene? Vi har ligeledes haft et skarpt øje på designet, som vi har vægtet højt. Sidst men ikke mindst har vi også kigget på sengerammer med gode opbevaringsmuligheder, som både er funktionelle og simple på samme tid.

Testvinder

Messina Fyr Hvid Sengeramme – 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Sengen har opbevaring i form af 4 skuffer underneden, hvortil der er mulighed for tilkøb af sengehylder, som monteres på siden af sengen. Det lyse fyrretræ udgør en s[..]

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Find lamelbund og madras hos Bedre Nætter

De fleste sengerammer leveres ikke med tilhørende lamelbund og madras. Derfor har vi opstillet en lille oversigt over, hvor du kan købe din lamelbund samt en tilhørende madras til din sengeramme.

Hos Bedre Nætter kan du tilvælge lamelbund samt madras, når du køber en sengeramme. Vi anbefaler, at du køber en fastrammet lamelbund fra danske Kaagaard. Ved brug af denne lamelbund er du sikret den optimale støtte gennem natten, og du sikrer, at grundlaget for din madras er robust. Lamelbunden fås både i 90×200 eller 140×200 cm.

Se flere senge med opbevaring hos Bedre Nætter

Hvorfor vælge en seng med opbevaring?

Der findes adskillige gode grunde til, at du skal vælge en seng med opbevaring. Herunder har vi listet de mest åbenlyse fordele ved at vælge en seng med plads til opbevaring:

Ekstra opbevaringsplads

Det giver dig flere muligheder for at gøre din bolig mere overskuelig. Overflødige ting, som du ikke skal bruge til hverdag kan med fordel gemmes væk under din seng. Skitøj, sengetøj, sommertøj, sko osv. kan gemmes væk og tages frem, når det skal bruges.

Perfekt til den manglende plads

Disse rum er typisk i pladsmangel. Det er for det meste her, at de overflødige ting ryger hen. Hermed er det en stor fordel at have ekstra opbevaringsplads, så du slipper for at gøre disse rum mindre end de er. Det er en optimal udnyttelse af pladsen i rummet, da man typisk ikke bruger pladsen under sengen.

Skånsom opbevaring

Mange mennesker opbevarer mange ting under sengen. Der er forskel på, hvordan vi bærer os ad. Nogle kommer det i kasser, hvor andre blot smider det ind under sengen. Den sidstnævnte metode er hård ved eksempelvis dit tøj, da det opsamler en masse støv og skidt, og tøjet kan på denne måde blive beskadiget.

God pris

Ekstra opbevaringsplads er ikke ensbetydende med at du skal slippe flere penge for produktet. Typisk er sengerammer med opbevaringsplads ikke dyrere end sengerammer uden opbevaring, hvilket gør det fordelagtigt at udnytte pladsen optimalt uden at bruge flere af dine penge.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat