figure figure

Kontinentalseng 180x200

Et godt kontinentalseng 180×200 tilbud

En Kontinentalseng 180×200 er til dig, som drømmer om at vågne frisk og veludhvilet hver nat. Med en kontinentalseng får du hverdagsluksus og bedre nætter, så dit ønske om at optimere din søvnkvalitet kan blive opfyldt. De seneste år er kontinentalsenge blevet rigtig populære, og det er ikke uden grund. En kontinentalseng er til dig, som gerne vil have en høj komfort og en bedre søvnkvalitet.

Bedst til prisen

Senses Kontinentalseng – 180×200

Sleepzone score:

golden-star golden-star golden-star golden-star golden-star

Kontinentalsengen Senses er en af BedreNætters bedst sælgende kontinentalsenge.

Senses er en danskproduceret kontinentalseng, som er OEKO-TEX-certificeret. Med en Senses kontinentalseng, får du en seng, hvor hver del er udviklet af søvnspecialister for at sikre dig en høj søvnkvalitet.

Group 45 6 cm topmadras
Group 45 5 komfortzoner
Group 45 Prøv i 100 dage

Topmadrassen på Senses Pulse er udviklet i høj kvalitet, for at give dig den bedste søvnoplevelse. Topmadrassen er det øverste lag, og derfor også det eneste lag, som vores krop er i direkte kontakt med. Derfor er det vigtigt med en topmads i høj kvalitet, og det er der i høj grad lagt vægt på med en Senses Pulse kontinentalseng. Topmadrassens kerne er 6 centimeter tyk og består udelukkende af latex. Med en topmadras i latex vil du opleve, at madrassen føles enormt blød og behagelig mod hunden. Samtidig er latex et fantastisk materiale, fordi det er meget åndbart.

Derudover er sengens midterste lag; springmadrassen, udviklet på en måde, så madrassen tilpasser sig din krops konturer og bevægelser. Boxmadrassen består af pocketfjedre og en 14 cm træramme, som sikrer dig en stabil og komfortabel nattesøvn. Når du køber en Senses kontinentalseng får du ovenikøbet en sengegavl med i prisen.

Læs mere

Norland Eksklusiv Komfort Kontinentalseng – 180×200

Sleepzone score:

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Norland Eksklusiv Komfort 180×200 er kåret som en bestseller hos Sengetid.

Kontinentalsengen fra Norland har den klassiske opbygning med tre madraslag. Sengens tre komfortlag sikrer en søvnoplevelse udover det sædvanlige.

Boksbadrassen, som er sengens nederste lag, er fremstillet af langtidsmodnet svensk fyrretræ, som gør sengen indbydende og pæn at se på. Springmadrassen er vendbar, og opbygget af pocketfjedre som er belagt med et 25 mm Cooltex skum, som sikrer en høj komfort.

Group 45 Danskproduceret
Group 45 3 komfortlag
Group 45 Latex/Wonderpur topmadras

For at beskytte underlagt er springmadrassen pakket ind i en tyk og slidstærk tekstil. De mange lag giver sengen ekstra højde, som bidrager til at det er lettere at komme ud af sengen igen. Med en Norland Eksklusiv Komfort er det i høj grad topmadrassen, som fuldender værket.

Hertil følger nemlig en Norland Eksklusiv topmadras, som er en topmadras af ypperste kvalitet. Topmadrassen fås i to varianter; Latex og Wonderpur. Hvilken topmadras du skal vælge, afhænger af dine behov.

Læs mere

Anatomic Diamant Kontinentalseng – 180×200

Sleepzone score:

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Ifølge BedreNætter er Anatomic Diamond en af de mest eksklusive kontinentalsenge på markedet.

Med Anatomic Diamond får du en kontinentalseng, som er udviklet i samråd med ortopædiske specialister og fysioterapeuter. Sengen er specielt designet til at sikre dig høj komfort og kompromisløs kvalitet.

Anatomic Diamond er udviklet med udgangspunkt i kroppens anatomi, så du vil opleve ergonomisk og korrekt støtte. Med denne kontinentalseng er du garanteret en god nattesøvn.

Group 45 100 dages prøve
Group 45 Ensartet overflade på topmadrassen
Group 45 Anatomic-pocket

Sengens øverste lag, topmadrassen, er produceret ud fra Sonocore-metoden. Denne metode sikrer at latexen i madrassen får en mere ensartet og åben overflade, som giver dig den ideelle sovetemperatur for en bedre og dybere søvn. Topmadrassen er behandlet med grafitpartikler, som gør madrassen mere slidstærk og åndbar.

Det er ikke kun topmadrassen, der er af højeste kvalitet. Springmadrassen er udviklet på en ny og innovativ måde, så du oplever endnu mere støtte og komfort. Det samme gør sig gældende for boxmadrassen, som består af fjedre i stedet for skum, for at sikre dig den bedste komfort.

Læs mere

ProSleep Manhattan L600 Kontinentalseng – 180×200

Sleepzone score:

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

ProSleep Manhattan L600 er kåret som en topmodel hos Soveland. Med denne kontinentalseng får du en unik søvnoplevelse. Sengen er udviklet til at give dig korrekt ergonomisk støtte samt et ventileret sovemiljø.

Denne kontinentalseng har et dobbeltlag af enkeltstående fjedre, som sikrer en individuel støtte og en komfort udover det sædvanligt. Derudover får du et ventileret sovemiljø takket være sengens Cooltex skum, som lader luften bevæge sig på tværs af sengens lag.

Group 45 Top model
Group 45 8 cm Latex topmadras
Group 45 Pritmatch

Med en ProSleep Manhatan L600 får du det rette grundlag for en sund og naturlig søvn. Topmadrassen giver dig den optimale støtte, samtidig med at den er åndbar, og forstærker den naturlige luftstrømning gennem sengens ventilationslag.

Med en kontinentalseng fra ProSleep får du en seng med et elegant ydre, som gemmer på et hav af gode egenskaber, som hver især skal sikre dig den bedste nattesøvn. Med en ProSleep kontinentalseng får du den optimale og korrekte støtte, så din krop kan hvile og restituere.

Læs mere

Hvad er en kontinentalseng 180×200?

De seneste år er kontinentalsenge blevet rigtig populære, og det er med god grund. En kontinentalseng adskiller sig fra almindelige senge ved at kontinentalsenge har et ekstramadraslag. Kontinentalsenge består af tre madraslag, hvilket sikrer en bedre komfort. Med det ekstra madraslag, som kontinentalsengen har, vil du opnå en væsentlig bedre søvnoplevelse.

Højden i fokus

Når du ser en kontinentalseng ved siden af en almindelig seng, så vil du hurtigt bemærke at kontinentalsengen er væsentligt højere end en almindelig seng.

Kontinentalsengens ekstra højde er karakteristisk for denne type senge, og det er det ekstra madraslag, som gør sengen højere end andre senge. Det tredje madraslag bidrager derved ikke kun til en uovertruffen komfort men også til et karakteristisk udseende, der gør kontinentalsengen let at genkende fra andre senge.

Springmadras med 2 kerner

I en kontinentalseng består springmadrassen af to kerner samlet i ét betræk. Udover at forlænge sengens levetid, så medfører det også, at der er mulighed for forskellig fasthed, såfremt I sover to i sengen. Med en kontinentalseng er der altså mulighed for individuel tilpasset støtte, også selvom I deles om sengen.

Lag på lag

De fleste kontinentalsenge er opbygget ved at en boxmadras danner sengens platform. Boxmadrassen er typisk bygget op omkring fjedre eller komfortskum, dette afhænger af den enkelte model.

Ovenpå denne ligger der en springmadras, som sørger for komforten. Det er springmadrassen, som afgør sengens fasthed.

Ovenpå springmadrassen lægges en topmadras, som skal sikre dig en fuldstændig søvnoplevelse. Da dette er sengens øverste lag, er det vigtigt med en topmadras af høj kvalitet. Der findes et stort udvalg af topmadrasser til kontinentalsenge, og hvilken topmadras du skal vælge, afhænger af hvordan du foretrækker at ligge, når du skal.

Sund liggeposition

Med en kontinentalseng vil du opnå en sund liggeposition, som er godt for kroppen, samt en restituerende nattesøvn som er god for både krop og sind. For at optimere din søvnkvalitet er det vigtigt ikke at gå på kompromis med kvaliteten, når der skal vælges kontinentalseng.

Heldigvis findes der et stort udvalg af kontinentalsenge, så du kan finde den seng, der passer bedst til dig og dine behov. Herunder finder du nogle af de mest populære kontinentalsenge, så du bedre kan træffet valget om hvilken seng, der skal være din nye seng.

Hvilken kontinentalseng 180×200 skal jeg vælge?

Kontinentalsenge er en af de mest populære sengetyper på markedet, og det skyldes naturligvis den høje grad af komfort, som man får fra de tre madraslag. Hvis du har besluttet dig for, at din næste seng skal være en kontinentalseng, så findes der et stort udvalg af kontinentalsenge hos de forskellige sengehandlere.

Læs guide til valg af seng

Det er med senge, som det er med så meget andet; Der er forskel på kvalitet.

Når du skal købe din nye seng, så er pengene godt givet ud hvis du investerer i en seng af god kvalitet.

Med en danskproduceret seng, kan du være sikker på at sengen lever op til de danske kvalitetsstandarder, som generelt er ret høje.

Derudover er der naturligvis også forskel på pris. Kvalitet og pris går af og til hånd i hånd, men det er ikke en selvfølge, at den dyreste seng nødvendigvis er den bedste seng. Hvis du har et budget for hvad din nye seng må koste, så kan det være en god idé at undersøge markedet for, hvilke senge der er bedst til prisen.

Det kan også være en god idé at opsøge professionel vejledning fra en sengespecialist, når du skal købe din nye seng. Du kan få hjælp af en sengeekspert både online og i de fysiske butikker. Hvis du på forhånd ved hvilke krav, du har til din nye seng, så gør det også processen nemmere.

Hvad betyder kontinentalseng?

En kontinentalseng er en sengetype, som består af tre madraslag; En boxmadras, en springmadras og en topmadras.

En kontinentalseng adskiller sig fra almindelige seng ved at have et ekstra madraslag. Det ekstra madraslag gør at denne sengetype er ekstremt komfortabel, hvorfor det også er den mest populære sengetype.

Du kan genkende en kontinentalseng på højden, da kontinentalsenge oftest er højere end almindelige senge grundet det tredje madraslag. I hvert madraslag er der sørget for at komforten er i højsædet, så du får den bedste søvnoplevelse. Kontinentalsengen er udviklet med henblik på at forbedre og optimere søvnen, så du vil opleve en bedre søvnkvalitet såfremt du vælger at investere i en kontinentalseng.

Se alle kontinentalsenge

Madrassens fasthed

Når du har fundet din nye kontinentalseng, er der et par ting, du skal tage stilling til. Oftest vil du skulle tage stilling til, hvilken topmadras du kunne tænke dig. Her kan man oftest vælge mellem en topmadras i Latex eller memory foam. Hvilken topmadras du skal vælge, afhænger af, hvordan du foretrækker at ligge i sengen.

Derudover vil du også skulle tage stilling til madrassens fasthed. Det er madrassens fasthed som bl.a. afgør om din seng føles hård eller blød. Hvis du ved at du foretrækker din seng enten blød eller hård, så kan det være med til at afgøre hvilken fasthed, du skal vælge. Derudover anbefales det, at du vælger fasthed ud fra vægt. Følgende fastheder anbefales til forskellige vægtklasser;

  • Mindre end 75 kg: Medium fasthed
  • Mellem 75 kg og 95 kg: Fast fasthed
  • Over 95 kg: Ekstra fasthed

Når der skal vælges fasthed på madrassen, er det en god idé at forhøre sig hos en sengeekspert. Nogle kontinentalsenges springmadras består nemlig af to lag i samme betræk, hvorfor man kan vælge to forskellige fastheder, hvis man deler seng med en partner, som er af en anden vægtklasse.

Fordele ved en kontinentalseng 180×200

De fleste ved hvor vigtigt det er med en god nattesøvn. En god nattesøvn sikrer os et bedre velvære og trivsel. Desværre lider flere og flere danskere af søvnproblemer, og det skyldes desværre at mange danskerne ikke får nok søvn.

Søvn er en af de vigtigste faktorer for, at vi som mennesker kan fungere. Det er i søvnen at vores krop og vores hjerne bliver udviklet og udhvilet, så vi kan blive klar til en ny dag. At man ikke får søvn nok, kan der være flere årsager til men en dårlig seng bør aldrig være årsagen til, at du ikke får en ordentlig nattesøvn. Hvis du drømmer om at optimere din søvnoplevelse med en bedre seng, så du kan opnå en højere søvnkvalitet, så er en kontinentalseng helt sikkert det rette for dig.

Der er mange fordele ved at vælge en kontinentalseng 180×200. Først og fremmest får du masser af plads med en kontinentalseng 180 x 200. Kontinentalsenge udstråler ro og hvile, og det er netop også denne oplevelse du får, når du lægger dig i sengen.

Med en kontinentalseng vil du opleve total afslappelse, hver gang du ligger dig på sengen. Derudover er en kontinentalseng en flot seng med et indbydende udseende, som fuldender ethvert soveværelse. Med en kontinentalseng er det næsten umuligt ikke at få en bedre nattesøvn.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev