figure figure

Kontinentalseng 180x200

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - April 2024

Et godt kontinentalseng 180×200 tilbud

En Kontinentalseng 180×200 er til dig, som drømmer om at vågne frisk og veludhvilet hver nat. Med en kontinentalseng får du hverdagsluksus og bedre nætter, så dit ønske om at optimere din søvnkvalitet kan blive opfyldt. De seneste år er kontinentalsenge blevet rigtig populære, og det er ikke uden grund. En kontinentalseng er til dig, som gerne vil have en høj komfort og en bedre søvnkvalitet.

Største besparelse

Haven Original kontinentalseng – BedreNætter

27999 DKK

11999 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star golden-star
Læs mere (Spar 57%)
tick 100 dages prøve
tick 30 dages prisgaranti
tick Rente- og gebyrfrit finansiering
tick Gratis levering

Populært valg

Jupiter Kontinentalseng – 180×200

14999.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Som standard leveres sengen uden gavl, men mod merpris kan der tilkøbes en væghængt gavl i to forskellige højder, ligesom der kan tilkøbes puder, der sidder behagelig[..]

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick 30 dages prisgaranti
tick Rente- og gebyrfrit finansiering
tick Gratis levering

Edda Älv – 180×200

18495.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Sengen er bygget op med fokus på at støtte kroppen, så alle kroppens trykpunkter aflastes korrekt. Edda Älv består af tre madraslag og hele sengen er Oeko-tex 100 ce[..]

Læs mere
tick Sov i din nye seng i op til 50 dage - og ombyt fastheden for 1 kr.
tick Rentefri finansiering
tick 5 stjerner på Trustpilot

ProSleep Manhattan L600 Kontinentalseng – 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Med en ProSleep Manhatan L600 får du det rette grundlag for en sund og naturlig søvn. Topmadrassen giver dig den optimale støtte, samtidig med at den er åndbar, og fo[..]

Snefrid Fjäll – 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Sengen er bygge op af 3 madraslag, som alle håndbygget i Danmark. Sengen skiller sig yderligere ud ved at have Ergonomic + fjedre i både boxmadrassen og springmadrass[..]

Ophelia Kontinentalseng – 180×200

10199 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Ydermere finder du fem komfortzoner, der sikrer kroppen en optimal støtte gennem hele natten. Topmadrassen består af en 6 cm latexkerne og et vaskbart betræk, hvilket[..]

Senses Kontinentalseng – 180×200

19999 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Topmadrassen på Senses Pulse er udviklet i høj kvalitet, for at give dig den bedste søvnoplevelse. Topmadrassen er det øverste lag, og derfor også det eneste lag, som[..]

Læs mere
tick Sov i din nye seng i op til 50 dage - og ombyt fastheden for 1 kr.
tick Rentefri finansiering
tick 5 stjerner på Trustpilot

Hvad er en kontinentalseng 180×200?

De seneste år er kontinentalsenge blevet rigtig populære, og det er med god grund. En kontinentalseng adskiller sig fra almindelige senge ved at kontinentalsenge har et ekstramadraslag. Kontinentalsenge består af tre madraslag, hvilket sikrer en bedre komfort. Med det ekstra madraslag, som kontinentalsengen har, vil du opnå en væsentlig bedre søvnoplevelse.

Højden i fokus

Når du ser en kontinentalseng ved siden af en almindelig seng, så vil du hurtigt bemærke at kontinentalsengen er væsentligt højere end en almindelig seng.

Kontinentalsengens ekstra højde er karakteristisk for denne type senge, og det er det ekstra madraslag, som gør sengen højere end andre senge. Det tredje madraslag bidrager derved ikke kun til en uovertruffen komfort men også til et karakteristisk udseende, der gør kontinentalsengen let at genkende fra andre senge.

Springmadras med 2 kerner

I en kontinentalseng består springmadrassen af to kerner samlet i ét betræk. Udover at forlænge sengens levetid, så medfører det også, at der er mulighed for forskellig fasthed, såfremt I sover to i sengen. Med en kontinentalseng er der altså mulighed for individuel tilpasset støtte, også selvom I deles om sengen.

Lag på lag

De fleste kontinentalsenge er opbygget ved at en boxmadras danner sengens platform. Boxmadrassen er typisk bygget op omkring fjedre eller komfortskum, dette afhænger af den enkelte model.

Ovenpå denne ligger der en springmadras, som sørger for komforten. Det er springmadrassen, som afgør sengens fasthed.

Ovenpå springmadrassen lægges en topmadras, som skal sikre dig en fuldstændig søvnoplevelse. Da dette er sengens øverste lag, er det vigtigt med en topmadras af høj kvalitet. Der findes et stort udvalg af topmadrasser til kontinentalsenge, og hvilken topmadras du skal vælge, afhænger af hvordan du foretrækker at ligge, når du skal.

Sund liggeposition

Med en kontinentalseng vil du opnå en sund liggeposition, som er godt for kroppen, samt en restituerende nattesøvn som er god for både krop og sind. For at optimere din søvnkvalitet er det vigtigt ikke at gå på kompromis med kvaliteten, når der skal vælges kontinentalseng.

Heldigvis findes der et stort udvalg af kontinentalsenge, så du kan finde den seng, der passer bedst til dig og dine behov. Herunder finder du nogle af de mest populære kontinentalsenge, så du bedre kan træffet valget om hvilken seng, der skal være din nye seng.

Hvilken kontinentalseng 180×200 skal jeg vælge?

Kontinentalsenge er en af de mest populære sengetyper på markedet, og det skyldes naturligvis den høje grad af komfort, som man får fra de tre madraslag. Hvis du har besluttet dig for, at din næste seng skal være en kontinentalseng, så findes der et stort udvalg af kontinentalsenge hos de forskellige sengehandlere.

Læs guide til valg af seng

Det er med senge, som det er med så meget andet; Der er forskel på kvalitet.

Når du skal købe din nye seng, så er pengene godt givet ud hvis du investerer i en seng af god kvalitet.

Med en danskproduceret seng, kan du være sikker på at sengen lever op til de danske kvalitetsstandarder, som generelt er ret høje.

Derudover er der naturligvis også forskel på pris. Kvalitet og pris går af og til hånd i hånd, men det er ikke en selvfølge, at den dyreste seng nødvendigvis er den bedste seng. Hvis du har et budget for hvad din nye seng må koste, så kan det være en god idé at undersøge markedet for, hvilke senge der er bedst til prisen.

Det kan også være en god idé at opsøge professionel vejledning fra en sengespecialist, når du skal købe din nye seng. Du kan få hjælp af en sengeekspert både online og i de fysiske butikker. Hvis du på forhånd ved hvilke krav, du har til din nye seng, så gør det også processen nemmere.

Hvad betyder kontinentalseng?

En kontinentalseng er en sengetype, som består af tre madraslag; En boxmadras, en springmadras og en topmadras.

En kontinentalseng adskiller sig fra almindelige seng ved at have et ekstra madraslag. Det ekstra madraslag gør at denne sengetype er ekstremt komfortabel, hvorfor det også er den mest populære sengetype.

Du kan genkende en kontinentalseng på højden, da kontinentalsenge oftest er højere end almindelige senge grundet det tredje madraslag. I hvert madraslag er der sørget for at komforten er i højsædet, så du får den bedste søvnoplevelse. Kontinentalsengen er udviklet med henblik på at forbedre og optimere søvnen, så du vil opleve en bedre søvnkvalitet såfremt du vælger at investere i en kontinentalseng.

Se alle kontinentalsenge

Madrassens fasthed

Når du har fundet din nye kontinentalseng, er der et par ting, du skal tage stilling til. Oftest vil du skulle tage stilling til, hvilken topmadras du kunne tænke dig. Her kan man oftest vælge mellem en topmadras i Latex eller memory foam. Hvilken topmadras du skal vælge, afhænger af, hvordan du foretrækker at ligge i sengen.

Derudover vil du også skulle tage stilling til madrassens fasthed. Det er madrassens fasthed som bl.a. afgør om din seng føles hård eller blød. Hvis du ved at du foretrækker din seng enten blød eller hård, så kan det være med til at afgøre hvilken fasthed, du skal vælge. Derudover anbefales det, at du vælger fasthed ud fra vægt. Følgende fastheder anbefales til forskellige vægtklasser;

  • Mindre end 75 kg: Medium fasthed
  • Mellem 75 kg og 95 kg: Fast fasthed
  • Over 95 kg: Ekstra fasthed

Når der skal vælges fasthed på madrassen, er det en god idé at forhøre sig hos en sengeekspert. Nogle kontinentalsenges springmadras består nemlig af to lag i samme betræk, hvorfor man kan vælge to forskellige fastheder, hvis man deler seng med en partner, som er af en anden vægtklasse.

Fordele ved en kontinentalseng 180×200

De fleste ved hvor vigtigt det er med en god nattesøvn. En god nattesøvn sikrer os et bedre velvære og trivsel. Desværre lider flere og flere danskere af søvnproblemer, og det skyldes desværre at mange danskerne ikke får nok søvn.

Søvn er en af de vigtigste faktorer for, at vi som mennesker kan fungere. Det er i søvnen at vores krop og vores hjerne bliver udviklet og udhvilet, så vi kan blive klar til en ny dag. At man ikke får søvn nok, kan der være flere årsager til men en dårlig seng bør aldrig være årsagen til, at du ikke får en ordentlig nattesøvn. Hvis du drømmer om at optimere din søvnoplevelse med en bedre seng, så du kan opnå en højere søvnkvalitet, så er en kontinentalseng helt sikkert det rette for dig.

Der er mange fordele ved at vælge en kontinentalseng 180×200. Først og fremmest får du masser af plads med en kontinentalseng 180 x 200. Kontinentalsenge udstråler ro og hvile, og det er netop også denne oplevelse du får, når du lægger dig i sengen.

Med en kontinentalseng vil du opleve total afslappelse, hver gang du ligger dig på sengen. Derudover er en kontinentalseng en flot seng med et indbydende udseende, som fuldender ethvert soveværelse. Med en kontinentalseng er det næsten umuligt ikke at få en bedre nattesøvn.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat