figure figure

Kontinentalseng 160x200

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - September 2021

Find en billig kontinentalseng 160×200

Går du og drømmer om at optimere din søvn? Vores nattesøvn er en af de vigtigste faktorer for vores trivsel og velvære. Derfor er det rigtig vigtigt, at vi får den nattesøvn, vi har brug for, og at søvnkvaliteten af vores nattesøvn er høj.

Hvis du drømmer om at forbedre din søvnkvalitet, så kan det være et godt sted at starte ved at investere i en kontinentalseng. En kontinentalseng er en populær sengetype, som er udviklet med det formål at forbedre og optimere søvnkvaliteten. Denne sengetype består af tre madraslag, som hver især giver øget komfort, så du vil opnå en bedre nattesøvn.

 

Testvinder

Tromsø (Sand) Kontinentalseng – 160×200

24999.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Springmadrassen indeholder 220 pocket fjedre, som er inddelt i 5 komfortzoner, for at garantere din krop den bedst mulige støtte. Springmadrassen er vendbar og latexp[..]

Læs mere
tick Sov i din nye seng i op til 50 dage - og ombyt fastheden for 1 kr.
tick Rentefri finansiering
tick 5 stjerner på Trustpilot

Krone Signatur Kontinental Plus – 160×200

18495.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Krone Signatur Kontinental Plus har to komfortlag; En boxmadras og en springmadras samt en topmadras, som skal sikre en dyb og komfortabel søvn. Du kan vælge mellem e[..]

Læs mere
tick Rentefri finansiering
tick Gratis levering
tick 101 dages prøve

Bergen Diamant Kontinentalseng – 160×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Med Bergen Diamant får du en topmadras i Pulse latex, som giver uovertruffen støtte og sørger for at din krop hurtigere opnår den rette temperatur for en dyb søvn. To[..]

Venus Nova Kontinentalseng – 160×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne seng har nemlig pocketfjedre i både spring- og boxmadrassen, så der er skruet helt op for komforten. Takket være disse to fjedrelag opnår du en omfattende støtt[..]

ProSleep Washington M600 Kontinentalseng – 160×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Med Washington M600 får du en kontinentalseng med et intelligent fjedersystem, så du opnår en dybere og mere rolig nattesøvn. Derudover får du en topmadras, som med s[..]

Nexus Brilliant Kontinentalseng – 160×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Topmadrassen på Nexus Brilliant indeholder en latex-kerne, som sørger for at du ligger behageligt. Derudover er topmadrassen allergivenlig, da bakterier og husstøvmid[..]

Stort udvalg af kontinentalsenge 160×200

Hvis du drømmer om en ny seng og en bedre nattesøvn, så findes der et stort udvalg af kontinentalsenge i forskellige prisklasser.

Der findes et stort udvalg af kontinentalsenge, og derfor fås denne sengetype naturligvis også i forskellige kvaliteter. Vores nattesøvn er rigtig vigtig, og derfor er det også vigtigt med en god seng, som skaber rammen for at vi kan sove godt om natten. Af den grund er det oftest ikke vores seng, som vi ønsker at gå på kompromis med, men det er ikke ensbetydende med, at det behøver at være dyrt at investere i en kontinentalseng.

Se alle kontinentalsenge 160x200 hos Bedre Nætter

Et godt tilbud til prisen

Kontinentalsenge fås i mange forskellige prisklasser, men derudover kan man oftest også være heldig at finde et godt tilbud på kontinentalsenge 160×200.

Hvis du er på tilbud efter en kontinentalseng 160 x 200, så kan det være en fordel at undersøge markedet for, om der er kontinentalseng 160×200 tilbud. Oftest vil man nemlig kunne være heldig at finde kontinentalsenge på tilbud eller på kampagner, som gør det muligt at finde en billig kontinentalseng.

Hvilken kontinentalseng 160×200 skal jeg vælge?

Det kan være svært at afgøre hvilken seng, man skal vælge. Først og fremmest er det en god idé at vælge en seng af god kvalitet. Jo bedre kvalitet sengen er, jo længere levetid har sengen oftest.

Derudover afhænger valget også af, hvilke krav du har til din nye seng. Det særlige ved kontinentalsenge er, at de har 3 madraslag, som hver især er med til at sikre en uovertruffen komfort.

Lag og materiale

Forskellen på de forskellige kontinentalsenge skal oftest findes i måden hvorpå de enkelte lag er bygget op, samt hvilke materialer der er brugt. Hvis du eksempelvis stiller krav til, at din nye seng skal være opbygget på en måde, så du får ergonomisk korrekt støtte, kan det være du skal vælge en kontinentalseng, som hovedsageligt er bygget op omkring fjedre, så din krop bliver løftet op af flere lag.

Din krav har en betydning

Hvilken seng du skal vælge, afhænger altså af hvilke krav og præferencer du har til din nye seng. Det kan også være, at du foretrækker en kontinentalseng 160×200 med opbevaring, så vil dette krav også kunne indsnævre din søgen.

Dyr eller billig seng?

Derudover kan prisen selvfølgelig også være en medvirkende faktor til at beslutte, hvilken seng du skal vælge. Selvom kontinentalsenge oftest ikke er billige, så kan man altså være heldig at finde en kvalitetsseng på et godt tilbud, og det kan oftest betale sig at undersøge markedet for kampagner og tilbud på kontinentalsenge 120×200, hvis du skal have en ny seng.

Hvor finder jeg den bedste kontinentalseng 160×200?

Der findes et stort udvalg af kontinentalsenge 160×200 både hos online forhandlere og i fysiske butikker. Hvilken kontinentalseng 160×200 der er bedst, afhænger af hvilke krav og præferencer du har til din nye seng.

Hvis du gerne vil prøve at ligge i en kontinentalseng 160×200 inden du køber den, så kan det være en god idé at besøge de fysiske sengehandlere først. Her vil du kunne se og mærke sengen, inden du køber den. Fordelene ved at købe din nye kontinentalseng online er, at du oftest vil kunne finde en kontinentalseng 160×200 på et godt tilbud.

Find kontinentalsenge 160x200 hos Bedre Nætter

Hvad betyder kontinentalseng?

En kontinentalseng er en seng med tre madraslag. Det er det ekstra madraslag som adskiller kontinentalsenge fra almindelige senge. I en kontinentalseng består madraslagene af en boxmadras nederst, en springmadras i midten og en topmadras øverst. Kontinentalsengens ekstra madraslag gør kontinentalsengen let genkendelig, da kontinentalsenge oftest er højere end almindelige senge.

Kontinentalsengens ekstra madraslag og deraf ekstra højde giver kontinentalsengen et indbydende udseende, og det ekstra madraslag tilføjer en uovertruffen komfort, som ikke kan sammenlignes med andre sengetype. Netop af den grund er kontinentalsengen også en af de mest populære sengetyper på markedet.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat