figure figure

Kontinentalseng 140x200

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - April 2024

Find den bedste kontinentalseng 140×200

En kontinentalseng er en komplet sengeløsning til dig, som drømmer om en bedre og dybere nattesøvn. En kontinentalseng består af tre madraslag, som hver især skal sikre dig en bedre og mere komfortabel nattesøvn.

Fundamentet for en god nattesøvn er en god seng. Med en kontinentalseng kan du være sikker på at vågne frisk og veludhvilet om morgenen. En kontinentalseng er en sengeløsning, som sikrer en høj komfort takket være de tre madraslag. Hvert madras lag er udviklet med henblik på at sikre dig den bedste komfort, så du kan sove dybt og godt. Udover kontinentalsengens høje komfortevne, så er sengen også et pænt møbel til soveværelset. Kontinentalsenge har et karakteristisk udseende grundet den ekstra højde, som det tredje madraslag tilføjer.

Største besparelse

Venus Mayan Kontinentalseng – 140×200

20999 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Springmadrassen har et trykaflastende fjedremønster, som er inddelt i syv komfortzoner og omkranset af åndbart hybridskum. Dette medvirker til en sundere madras, som [..]

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick 30 dages prisgaranti
tick Rente- og gebyrfrit finansiering
tick Gratis levering

Populært valg

Nordkap Kontinentalseng – 140×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Nordkaps boxmadras består af en skumbase, som skaber et solidt kontinentalfundament. Med en skumbase får spring- og topmadrassen optimale arbejdsbetingelser til at yd[..]

Læs mere
tick Sov i din nye seng i op til 50 dage - og ombyt fastheden for 1 kr.
tick Rentefri finansiering
tick 5 stjerner på Trustpilot

Senses Kontinentalseng – 140×200

16999 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Med Senses får du ovenikøbet en Svanemærket topmadras, som består af en latex kerne på 6 cm. Topmadrassen er utrolig blød og behagelig mod huden, og så har latex den [..]

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick 30 dages prisgaranti
tick Rente- og gebyrfrit finansiering
tick Gratis levering

Stockholm Kontinentalseng (Antracit) – 140×200 cm.

24999 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Med en Stockholm Kontinental får du luksus til din nattesøvn – helt uden at det behøver koste dig en formue. Denne moderne og indbydende kontinentalseng pryder [..]

Læs mere
tick Sov i din nye seng i op til 50 dage - og ombyt fastheden for 1 kr.
tick Rentefri finansiering
tick 5 stjerner på Trustpilot

Hvorfor vælge en kontinentalseng 140×200?

Kontinentalsenge er den mest populære sengetype, og det er ikke uden grund. Med en kontinentalseng får du maksimal komfort og støtte takket være sengens tre madraslag. Det er det ekstra madraslag, som adskiller denne sengetype fra andre senge.

Udover at tilbyde maksimal komfort så er kontinentalsenge også luksuriøse af udseende. Sengens ekstra højde gør den til et pænt og indbydende møbel i soveværelset.

Se den bedste kontinentalseng 140x200

Hvilken kontinentalseng 140×200 skal du vælge?

Med en kontinentalseng 140×200 er du garanteret en god nattesøvn. Hvis du drømmer om at skifte din gamle seng ud med en kontinentalseng, så er der heldigvis masser af senge at vælge imellem.

Der findes nemlig et stort udvalg af 140 x 200 cm store kontinentalsenge, så du kan finde den, der passer bedst til dig og dine behov. Selvom kontinentalsenge har det tilfælles, at de har 3 madraslag, så er der alligevel stor forskel på hver enkelt seng. De forskellige kontinentalsenge adskiller sig fra hinanden i kvalitet, design og materialer. Derfor er det en god idé at gøre op med dig selv, hvilke krav du har til din nye seng.

Se alle kontinentalsenge 140x200 hos Nordic Dream

Kan jeg finde kontinentalseng 140×200 på tilbud?

Det vil oftest være muligt at finde et godt tilbud på en kontinentalseng 140×200. De fleste online såvel som fysiske sengehandlere kører oftest kampagner og tilbud på senge, så du kan være heldig at finde din nye kontinentalseng 140×200 på tilbud.

Oftest er det en god idé at undersøge markedet for, hvilke kontinentalsenge 140×200 der er på tilbud.

Et kontinentalseng 140×200 tilbud er oftest værd at vente på, da der er mange penge at spare ved at købe din nye seng på tilbud.

Få et kontinentalseng 140x200 tilbud hos Bedre Nætter

Hvilken topmadras skal jeg vælge?

Hvilken topmadras du skal vælge, afhænger af, hvordan du foretrækker at sove om natten. De forskellige topmadrasser har oftest forskellige egenskaber, som hver især kan tilbyde dig komfort afhængigt af hvad du foretrækker.

Vælger du eksempelvis en topmadras i memory foam, så er du garanteret at ligge blødt, i og med at madrassen former sig efter din krop. En topmadras i memory foam egner sig især til dig, som gerne vil have det varmt om natten. Madrassen omslutter sig om kroppen, og former sig efter både kropsvægt og kropsvarme.

Døjer du derimod med at have det for varmt om natten, så er en celsius topmadras eller en anden form for topmadras med afkølende effekt højest sandsynligt en bedre løsning til dig. Du kan få topmadrasser som er udviklet med henblik på at være varmeafledende så du hurtigere og lettere kan fylde i en dyb søvn uden at døje med at have det for varmt.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat