figure figure

Kontinentalseng 140x200

Find den bedste kontinentalseng 140×200

En kontinentalseng er en komplet sengeløsning til dig, som drømmer om en bedre og dybere nattesøvn. En kontinentalseng består af tre madraslag, som hver især skal sikre dig en bedre og mere komfortabel nattesøvn.

Fundamentet for en god nattesøvn er en god seng. Med en kontinentalseng kan du være sikker på at vågne frisk og veludhvilet om morgenen. En kontinentalseng er en sengeløsning, som sikrer en høj komfort takket være de tre madraslag. Hvert madras lag er udviklet med henblik på at sikre dig den bedste komfort, så du kan sove dybt og godt. Udover kontinentalsengens høje komfortevne, så er sengen også et pænt møbel til soveværelset. Kontinentalsenge har et karakteristisk udseende grundet den ekstra højde, som det tredje madraslag tilføjer.

Nordkap Kontinentalseng – 140×200

18999.00 DKK

6990.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star golden-star

Nordkap er en luksuriøst kontinentalseng med en vendbar springmadras, som er inddelt i 5 komfortzoner.

Springmadrassen er udviklet med det formål at sikre dig komfort og støtte. Springmadrassens fjedersystem er udviklet til at give din kroppe støtte og aflastning på de mest udsatte områder.

Køb Nordkap Kontinentalseng – 140×200
Group 45 Produceret i Danmark
Group 45 220 moderne pocket fjedre pr. m2

Nordkaps boxmadras består af en skumbase, som skaber et solidt kontinentalfundament. Med en skumbase får spring- og topmadrassen optimale arbejdsbetingelser til at yde den bedste komfort, så du kan sove dybt og godt om natten.

Med en Nordkap kontinentalseng kan du frit vælge mellem to forskellige topmadrasser. Du kan vælge en topmadras i latex, som sikrer en høj komfort, og som ikke giver efter for din krop. Eller du kan vælge en celcius topmadras med memory foam, som former sig efter din krop ud fra din kropsvægt og kropsvarme.

Læs mere (Spar 63%)
tick Sov i din nye seng i op til 50 dage - og ombyt fastheden for 1 kr.
tick Rentefri finansiering
tick 5 stjerner på Trustpilot

Venus Mayan Kontinentalseng – 140×200

20999.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Med en Venus Mayan kontinentalseng 140×200 får du en seng, som er umådelig svær at komme af om morgenen.

Sengen er udviklet af BedreNætter med henblik på at give dig den bedste søvnoplevelse. Denne kontinentalseng tilbyder en uovertruffen komfort takket være et specielt fjedersystem, som består af 7 komfortzoner.

Køb Venus Mayan Kontinentalseng – 140×200
Group 45 Mayan Pulse 100% naturlatex
Group 45 100 nætters risikofri prøve

Springmadrassen har et trykaflastende fjedremønster, som er inddelt i syv komfortzoner og omkranset af åndbart hybridskum. Dette medvirker til en sundere madras, som har en højere ventilationsevne, der sikrer dig en bedre og dybere nattesøvn. Boxmadrassen, som danner sengens fundament, har et lag af pocketfjedre, som er med til at sikre en høj komfort.

Sidst men ikke mindst har Venus Mayan en topmadras, som er udviklet i naturlige materialer, som er godt for både dig og naturen.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Norland Luksus Kontinental – 140×200

20995.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Norland Luksus Kontinentalseng 140×200 er en danskproduceret seng.

Med en danskproduceret seng er du sikret en seng af god kvalitet, som skinner igennem i alle materialer. Norland Luksus kontinentalseng er til dig, som godt kan lide hverdagsluksus.

Køb Norland Luksus Kontinental – 140×200
Group 45 Topmadras i naturlige materialer
Group 45 Pocketfjedre
Group 45 25 års garanti

Med Norland Luksus får du komfort i tre lag. Topmadrassen, som er sengens øverste lag, er en 10 cm tyk luksus topmadras i vaskbart naturmateriale. Her kan du vælge mellem Luksus Latex eller Wonderpur topmadras, som begge sikrer en høj grad af komfort.

Derudover får du en springmadras med pocketfjedre, cooltex polstring og antiskrid. Springmadrassen er varmeafledende, samtidig med at den bliver liggende, hvor den skal. Boxmadrassen fuldender komforten, så du er garanteret en god nattesøvn.

Læs mere
tick Rentefri finansiering
tick Gratis levering
tick 101 dages prøve

Senses Kontinentalseng – 140×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Senses kontinentalseng 140×200 er udviklet af BedreNætter. Senses er en af BedreNætters bedst sælgende kontinentalsenge, hvilket i høj grad skyldes sengens enorme komfort. Senses er en danskproduceret kontinentalseng, som er OEKO-TEX-certificeret.

Med en Senses kontinentalseng får du en seng, som er udviklet i samråd med søvnspecialister med henblik på at sikre en god og komfortabel nattesøvn.

Køb Senses Kontinentalseng – 140×200
Group 45 Svanemærket
Group 45 3 komfortlag
Group 45 OEKO-TEX-certificeret

Med Senses får du ovenikøbet en Svanemærket topmadras, som består af en latex kerne på 6 cm. Topmadrassen er utrolig blød og behagelig mod huden, og så har latex den fantastiske egenskab at være utrolig åndbart. Derudover får du en springmadras med pocketfjedre inddelt i fem zoner for maksimal komfort.

Hvorfor vælge en kontinentalseng 140×200?

Kontinentalsenge er den mest populære sengetype, og det er ikke uden grund. Med en kontinentalseng får du maksimal komfort og støtte takket være sengens tre madraslag. Det er det ekstra madraslag, som adskiller denne sengetype fra andre senge.

Udover at tilbyde maksimal komfort så er kontinentalsenge også luksuriøse af udseende. Sengens ekstra højde gør den til et pænt og indbydende møbel i soveværelset.

Se den bedste kontinentalseng 140x200

Hvilken kontinentalseng 140×200 skal du vælge?

Med en kontinentalseng 140×200 er du garanteret en god nattesøvn. Hvis du drømmer om at skifte din gamle seng ud med en kontinentalseng, så er der heldigvis masser af senge at vælge imellem.

Der findes nemlig et stort udvalg af 140 x 200 cm store kontinentalsenge, så du kan finde den, der passer bedst til dig og dine behov. Selvom kontinentalsenge har det tilfælles, at de har 3 madraslag, så er der alligevel stor forskel på hver enkelt seng. De forskellige kontinentalsenge adskiller sig fra hinanden i kvalitet, design og materialer. Derfor er det en god idé at gøre op med dig selv, hvilke krav du har til din nye seng.

Se alle kontinentalsenge 140x200 hos Drømmeland

Kan jeg finde kontinentalseng 140×200 på tilbud?

Det vil oftest være muligt at finde et godt tilbud på en kontinentalseng 140×200. De fleste online såvel som fysiske sengehandlere kører oftest kampagner og tilbud på senge, så du kan være heldig at finde din nye kontinentalseng 140×200 på tilbud.

Oftest er det en god idé at undersøge markedet for, hvilke kontinentalsenge 140×200 der er på tilbud.

Et kontinentalseng 140×200 tilbud er oftest værd at vente på, da der er mange penge at spare ved at købe din nye seng på tilbud.

Få et kontinentalseng 140x200 tilbud hos Bedre Nætter

Hvilken topmadras skal jeg vælge?

Hvilken topmadras du skal vælge, afhænger af, hvordan du foretrækker at sove om natten. De forskellige topmadrasser har oftest forskellige egenskaber, som hver især kan tilbyde dig komfort afhængigt af hvad du foretrækker.

Vælger du eksempelvis en topmadras i memory foam, så er du garanteret at ligge blødt, i og med at madrassen former sig efter din krop. En topmadras i memory foam egner sig især til dig, som gerne vil have det varmt om natten. Madrassen omslutter sig om kroppen, og former sig efter både kropsvægt og kropsvarme.

Døjer du derimod med at have det for varmt om natten, så er en celsius topmadras eller en anden form for topmadras med afkølende effekt højest sandsynligt en bedre løsning til dig. Du kan få topmadrasser som er udviklet med henblik på at være varmeafledende så du hurtigere og lettere kan fylde i en dyb søvn uden at døje med at have det for varmt.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev