figure figure

Elevationsseng 180x200

Bedste elevationsseng 180×200

Er det blevet tid til en opgradering af den gamle seng? Gennem de sidste år har elevationssengene vundet popularitet blandt danskerne. Her får du nemlig en fleksibel seng, som kan tilpasses på et utal af måder.

Mest normalt er det, at en elevationsseng 180×200 består af to elevationsbunde. Selvom du har at gøre med en dobbelt elevationsseng, kan du altså kontrollere hver side individuelt. På den måde kan du få lov til at sidde i en behagelig position med hævet hovedende, mens din partner ligger med benene oppe.

Din dobbeltseng elevationsseng kan både give dig og din partner, lige hvad I har brug for!

Stockholm Boxelevation (Antracit) – 180×200

39999.00 DKK

16490.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star golden-star

Stockholm Boxelevation er i sandhed en innovativ dobbelt elevationsseng. Komforten fremkommer især af den dobbeltfjedrede elevationsmadras. Madrassen består af to lag; et lag af pocketfjedre samt et lag af intelligent pocketfjedre inddelt i fem forskellige komfortzoner.

Men de to lag af pocketfjedre er ikke nok! Stockholm Boxelevation elevationsseng 180×200 er nemlig polstret med 25 millimeter latex. Latex giver en mere åndbar og ventilerende springmadras, der adskiller sig fra de typiske madrasser i skum.

Køb Stockholm Boxelevation (Antracit) – 180×200
Group 45 Dobbeltfjedret
Group 45 25 års fabriksgaranti
Group 45 Valgfri LUX topmadras

Topmadrassen til Stockholm Boxelevation elevationsseng 180×200 findes i flere forskellige varianter. Du kan nemlig både vælge mellem fem centimeter latex og fem centimeter memory skum. Derudover kan du vælge mellem en split-topmadras eller to enkelt-topmadrasser i 90×200. Alle topmadrasser til Stockholm Boxelevation har et vaskbart bomuldsbetræk.

En LINAK-motor er koblet direkte på elevationssengen, og du får dermed optimal hæve-/sænkefunktion. Medfølgende er en trådløs fjernbetjening, men du kan ligeledes kontrollere sengen via din smartphone.

Læs mere (Spar 59%)
tick Sov i din nye seng i op til 50 dage - og ombyt fastheden for 1 kr.
tick Rentefri finansiering
tick 5 stjerner på Trustpilot

Jupiter (Sort) Elevationsseng – 180×200

20999.00 DKK

9999.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star golden-star

Jupiter er en af de mest solgte senge i Danmark – og det er ikke overraskende. Her får du nemlig en luksus elevationsseng for en ganske fair pris. Sengen er danskproduceret, hvilket er din garanti for en høj kvalitet. Derudover består elevationssengen af de komfortable pocketfjedre, der sikrer en optimal støtte.

Køb Jupiter (Sort) Elevationsseng – 180×200
Group 45 100 dages prøve
Group 45 Gratis levering
Group 45 15 års garanti

Hvis vi skal vælge en luksus elevationsseng til under 25.000 kr., så er Jupiter uden tvivl vores bedste bud. Du får ikke bedre kvalitet til prisen.

Læs mere (Spar 52%)
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Senses Motion Elevationsseng – 180×200

31999.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Senses Motion er en elevationsseng 180×200 med en støjsvag og pålidelig motor. Motoren er nemlig produceret af det danske LINAK, som i den grad står for kvalitet. Til motoren hører en trådløs fjernbetjening, der giver dig mulighed for at indstille din 180×200 elevationsseng fuldstændig efter dine ønsker.

Senses Motions midterste madras, altså springmadrassen, består indvendigt af pocketfjedre inddelt i fem forskellige komfortzoner. De forskellige zoner har til formål at give din krop lige præcis den støtte, som den har brug for. Hver fjeder er svejset i en stofpose, hvilket forlænger sengens levetid.

Køb Senses Motion Elevationsseng – 180×200
Group 45 100 dages prøveperiode
Group 45 Sengegavl inkluderet
Group 45 3 komfortlag

Topmadrassen i Senses Motion elevationsseng 180×200 er Svanemærket. Topmadrassen er sengens øverste madras, og derfor har kvaliteten af denne madras stor betydning. Senses Motions topmadras er designet, så varmen ikke hober sig op.

Med din seks centimeters topmadras kan du sove godt i Senses Motion dobbelt elevationsseng. Køber du Senses Motion elevationsseng 180×200 får du en prøveperiode på 100 dage. I prøveperioden kan du ombytte fastheden eller returnere sengen ganske gratis.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Krone Elevation Plus – 180×200

22995.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Krone Elevation Plus elevationsseng 180×200 består af en springmadras med pocketfjedre. Madrassen er inddelt i fem forskellige komfortzoner med trykaflastning for skulder- og hofte. Dermed får du lige præcis den støtte, som din krop har brug for.

Køb Krone Elevation Plus – 180×200
Group 45 Gratis levering
Group 45 10 cm valgfri Luksus topmadras

Springmadrassen fås både i medium og fast hårdhed, og kan dermed tilpasses efter din vægt. Over madrassens fjedre er der et lag af skum, som er pakket ind i tykt tekstil. Både på fjedrene og på sengens ramme får du 15 års brudgaranti.

Med Krone Elevation Plus elevationsseng 180×200 har du mulighed for at vælge mellem to forskellige topmadrasser. Topmadrassen fås nemlig både i latex og i det såkaldte Wonderpur. Wonderpur egner sig godt til folk, som ønsker en varmgivende og støttende topmadras. Latex er i højere grad ideelt til den forbruger, der ønsker en kølende og ventilerende effekt.

Læs mere
tick Rentefri finansiering
tick Gratis levering
tick 101 dages prøve

Norland Luksus Elevationsseng – 180×200

33495.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Norland Luksus dobbeltseng elevationsseng er en danskproduceret seng i dansk design. Motoren er af det danske mærke LINAK. Dermed kan sengen både justeres via trådløs fjernbetjening og gennem en app på din smartphone. Desuden får du LED lys via betjening.

Springmadrassen i Norland Luksus elevationsseng 180×200 består af pocketfjedre. Disse fjedre er inddelt i fem forskellige zoner, som er med til at sikre din komfort. Denne dobbeltseng elevationsseng består desuden af 42 lameller, hvoraf de midterste er justerbare.

Køb Norland Luksus Elevationsseng – 180×200
Group 45 Anti-skrid topmadras
Group 45 Latex eller Wonderpur topmadras

Med topmadrassen har du valget mellem en ti centimeters topmadras med kerne af enten latex eller wonderpur. Desuden kommer topmadrassen med et ventilerende og vaskbart bambusbetræk, som sikrer god hygiejne.

Denne elevationsseng 180×200 kommer med 25 års garanti på både ramme- og fjederbrud. Desuden får du 5 års fuld garanti på din LINAK-motor. Sengen bliver leveret inden for 10 til 20 hverdage. Dermed er der ikke langt fra køb til virkelighed.

Læs mere
tick Rentefri finansiering
tick Gratis levering
tick 101 dages prøve

Physio Diamant Elevationsseng – 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Hvis du gerne vil forbedre din nattesøvn, og du deler mantraet; Et godt liv starter med en god nattesøvn, så er Physio Diamant elevationsseng 180×200 garanteret den rette elevationsseng for dig.

Physio Diamant er en elevationsseng, som er skabt til at optimere din nattesøvn. Med Physio Diamat får du en af de bedste topmadrasser på markedet. Topmadrassen, som består af latex, er behandlet efter SonoCore-metoden. Denne behandling gør latexen åndbar, holdbar og elastisk, og så er topmadrassen ovenikøbet behandlet med grafit, for at gøre den ekstra varmeafledende.

Køb Physio Diamant Elevationsseng – 180×200
Group 45 100 nætters risikofri prøve
Group 45 Varmeafledende topmadras

Topmadrassen er den, vores krop er i tættest kontakt med, og derfor er der lagt mange kræfter i at udvikle den højeste komfort for en bedre nattesøvn, men det er ikke kun topmadrassen der højner komforten ved Physio Diamant.

Med Psyhio Diamant elevationsseng 180×200 får du en springmadras, som er udviklet i samråd med ortopædiske eksperter og fysioterapeuter. Springmadrassen består af patenterede fjedre, som er placeret i et revolutionerende mønster for at sikre dig en høj søvnkvalitet. Udover at Physio Diamant bidrager til en bedre nattesøvn, så er Phsyio Diamant også Svanemærket for din sundhed.

ProSleep Boston M700 Elevationsseng – 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

ProSleep Boston M700 er en danskproduceret elevationsseng 180×200. Springmadrassen består af fem forskellige komfortzoner, hvilket giver nakke, skuldre, lænd og hofte individuel støtte. På den måde bliver din dobbelt elevationsseng tilpasset til både din og din partners krop.

ProSleep Boston M700 elevationsseng 180×200 består af en kraftig sengeramme med slidstærkt møbelstof. Denne dobbeltseng elevationsseng er afsluttet med otte centimeter memory skum topmadras. Topmadrassen har vaskbart betræk samt åndbart sportstekstil i siderne.

Køb ProSleep Boston M700 Elevationsseng – 180×200
Group 45 8 cm memory skum topmadras
Group 45 100 dages ombytning
Group 45 LINAK-motor

Med ProSleep Boston M700 elevationsseng 180×200 er der for alvor blevet kredset om detaljerne. Eksempelvis indeholder sengen en sidelomme til den trådløse fjernbetjening samt natbelysning under sengen. Dermed skal du ikke være bange for at gå forkert i mørket, hvis du skal op i løbet af natten.

Din dobbelt elevationsseng ProSleep Boston M700 leveres ganske gratis. Når sengen er produceret, vil du blive oplyst om leveringsdato og tidspunkt. Desuden får du 100 dages ombytning. Inden for de 100 dage, kan du ombytte madrassens hårdhed for et lille forsendelsesgebyr.

NB: Klik på linket og søg på “ProSleep Boston M700 Elevationsseng – 180×200

Dobbelt elevationsseng gør underværker

Det kan være svært at finde rundt i de mange elevationssenge. Her på siden giver vi dig en gennemgang af nogle af de mest populære elevationssenge 180×200. Således kan du forhåbentlig finde den bedste elevationsseng 180×200 til dig og din partner.

Når vi snakker elevationssenge, er elevationsseng 180×200 den mest solgte størrelse. Disse mål er nemlig de gængse mål for dobbeltsenge. En elevationsseng 180×200 kan både fås med to topmadrasser eller med en split-topmadras, der fylder hele sengen. På den måde undgår du revnen i midten, men kan samtidig indstille sengens to sider uafhængigt af hinanden.

Hvilken elevationsseng 180×200 skal jeg vælge?

Nu er du blevet ført igennem en stribe af elevationssenge. Det kan være, at du allerede har fundet den bedste elevationsseng 180×200. Men det kan også være, at du stadig spørger dig selv, hvilken elevationsseng 180×200 du skal vælge.

Hvis det er blevet tid til at skifte den gamle seng ud, er der naturligvis flere ting, som du bør holde for øje. For mange mennesker er det først og fremmest prisen, der er afgørende. En dobbeltseng elevationsseng ligger i et forholdsvis højt prisleje, men heldigvis har du mange muligheder for at finde et elevationsseng 180×200 tilbud.

Derudover bør du overveje, om der er visse funktioner, som du simpelthen ikke kan leve uden. Det kan eksempelvis være, at du har forelsket dig i en topmadras med latexkerne. Netop fordi du sandsynligvis skal sove i din elevationsseng 180×200 i mange år, er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med dine egne krav.

Ved at lave en liste over de elementer, som du prioriterer højt, bliver det lettere for dig at indsnævre feltet. Til sidst vil du kun stå tilbage med ganske få dobbeltseng elevationssenge, og her er det garanteret ikke svært at vælge den bedste elevationsseng 180×200.

Se den bedste elevationsseng 180x200

Hvorfor vælge en dobbelt elevationsseng?

Elevationsseng 180×200 er den mest solgte størrelse inden for elevationssenge. Dette er nemlig de gængse mål til en ganske standard dobbeltseng. De fleste mennesker foretrækker at sove sammen med deres partner.

Med en dobbeltseng elevationsseng får du ligeledes mulighed for at tilpasse sengen efter dine egne personlige ønsker. Det vil altså sige, at du får det bedste fra begge verdener; både nærvær med din partner og individuel tilpasning.

De fleste elevationssenge kan både hæves i fodenden og i hovedenden. Dermed kan den bedste elevationsseng 180×200 opfylde alle dine behov. Den hævede hovedende sikrer dels, at du kan sidde i en behagelig position, og dels at det bliver lettere at komme ud af sengen.

Den hævede fodende derimod er rigtig god, hvis du har hævede ben eller uro i benene. Det kan nemlig gøre underværker at tage en pause i sengen med benene løftet. Således kan en dobbeltseng elevationsseng hjælpe dig med at bringe en smule mere luksus og komfort ind i dagligdagen.

Find en billig elevationsseng 180×200

En dobbeltseng elevationsseng handler i bund og grund om livskvalitet. Sover du godt om natten, vil du sandsynligvis både opleve et højere niveau af energi og overskud. Dog er det ikke meningen, at du skal gå fuldstændig bankerot ved købet af din elevationsseng 180×200.

Da en dobbeltseng elevationsseng hurtigt kan snige sig op på mange tusinde kroner, er det en god ide at kigge efter elevationsseng 180×200 tilbud. Disse tilbud giver dig nemlig muligheden for at finde en billig elevationsseng 180×200.

Hvis du skal have fat i de skarpeste tilbud, bør du søge online. Her kan du nemlig hurtigt danne dig et overblik over dine muligheder og sammenligne forskellige elevationsseng 180×200 tilbud. Holder du øje med de forskellige hjemmesider, vil du med garanti kunne finde en billig elevationsseng 180×200.

Desuden er det en god idé at huske på, at der bliver tilbudt prismatch på flere forskellige hjemmesider. Det vil sige, at hvis du finder din elevationseng 180×200 billigere i en anden forretning, vil den lave pris blive matchet.

Slutteligt kan du overveje at købe din dobbeltseng elevationsseng på afbetaling. Dog er det vigtigt at læse op på alle betingelser, da du helst skal undgå at betale dyre gebyrer og renter på din elevationsseng 180×200.

Se en billig elevationsseng 180x200 hos Sengefabrikken

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev