figure figure

Elevationsseng 180x200

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - Oktober 2021

Bedste elevationsseng 180×200

Er det blevet tid til en opgradering af den gamle seng? Gennem de sidste år har elevationssengene vundet popularitet blandt danskerne. Her får du nemlig en fleksibel seng, som kan tilpasses på et utal af måder.

Mest normalt er det, at en elevationsseng 180×200 består af to elevationsbunde. Selvom du har at gøre med en dobbelt elevationsseng, kan du altså kontrollere hver side individuelt. På den måde kan du få lov til at sidde i en behagelig position med hævet hovedende, mens din partner ligger med benene oppe.

Din dobbeltseng elevationsseng kan både give dig og din partner, lige hvad I har brug for!

Testvinder

Norland Prestige Luksus Elevation – 180×200

33495 DKK

14495 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star golden-star

Med topmadrassen har du valget mellem en ti centimeters topmadras med kerne af enten latex eller wonderpur. Desuden kommer topmadrassen med et ventilerende og vaskbar[..]

Læs mere (Spar 57%)
tick Rentefri finansiering
tick Gratis levering
tick 101 dages prøve

Jupiter (Sort) Elevationsseng – 180×200

20999.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Hvis vi skal vælge en luksus elevationsseng til under 25.000 kr., så er Jupiter uden tvivl vores bedste bud. Du får ikke bedre kvalitet til prisen.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Senses Motion Elevationsseng – 180×200

31999.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Topmadrassen i Senses Motion elevationsseng 180×200 er Svanemærket. Topmadrassen er sengens øverste madras, og derfor har kvaliteten af denne madras stor betydni[..]

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Stockholm Boxelevation (Antracit) – 180×200

39999.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Topmadrassen til Stockholm Boxelevation elevationsseng 180×200 findes i flere forskellige varianter. Du kan nemlig både vælge mellem fem centimeter latex og fem [..]

Læs mere
tick Sov i din nye seng i op til 50 dage - og ombyt fastheden for 1 kr.
tick Rentefri finansiering
tick 5 stjerner på Trustpilot

Krone Elevation Plus – 180×200

22995.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Springmadrassen fås både i medium og fast hårdhed, og kan dermed tilpasses efter din vægt. Over madrassens fjedre er der et lag af skum, som er pakket ind i tykt teks[..]

Læs mere
tick Rentefri finansiering
tick Gratis levering
tick 101 dages prøve

Physio Diamant Elevationsseng – 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Topmadrassen er den, vores krop er i tættest kontakt med, og derfor er der lagt mange kræfter i at udvikle den højeste komfort for en bedre nattesøvn, men det er ikke[..]

ProSleep Boston M700 Elevationsseng – 180×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Med ProSleep Boston M700 elevationsseng 180×200 er der for alvor blevet kredset om detaljerne. Eksempelvis indeholder sengen en sidelomme til den trådløse fjernb[..]

Dobbelt elevationsseng gør underværker

Det kan være svært at finde rundt i de mange elevationssenge. Her på siden giver vi dig en gennemgang af nogle af de mest populære elevationssenge 180×200. Således kan du forhåbentlig finde den bedste elevationsseng 180×200 til dig og din partner.

Når vi snakker elevationssenge, er elevationsseng 180×200 den mest solgte størrelse. Disse mål er nemlig de gængse mål for dobbeltsenge. En elevationsseng 180×200 kan både fås med to topmadrasser eller med en split-topmadras, der fylder hele sengen. På den måde undgår du revnen i midten, men kan samtidig indstille sengens to sider uafhængigt af hinanden.

Hvilken elevationsseng 180×200 skal jeg vælge?

Nu er du blevet ført igennem en stribe af elevationssenge. Det kan være, at du allerede har fundet den bedste elevationsseng 180×200. Men det kan også være, at du stadig spørger dig selv, hvilken elevationsseng 180×200 du skal vælge.

Hvis det er blevet tid til at skifte den gamle seng ud, er der naturligvis flere ting, som du bør holde for øje. For mange mennesker er det først og fremmest prisen, der er afgørende. En dobbeltseng elevationsseng ligger i et forholdsvis højt prisleje, men heldigvis har du mange muligheder for at finde et elevationsseng 180×200 tilbud.

Derudover bør du overveje, om der er visse funktioner, som du simpelthen ikke kan leve uden. Det kan eksempelvis være, at du har forelsket dig i en topmadras med latexkerne. Netop fordi du sandsynligvis skal sove i din elevationsseng 180×200 i mange år, er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med dine egne krav.

Ved at lave en liste over de elementer, som du prioriterer højt, bliver det lettere for dig at indsnævre feltet. Til sidst vil du kun stå tilbage med ganske få dobbeltseng elevationssenge, og her er det garanteret ikke svært at vælge den bedste elevationsseng 180×200.

Se den bedste elevationsseng 180x200

Hvorfor vælge en dobbelt elevationsseng?

Elevationsseng 180×200 er den mest solgte størrelse inden for elevationssenge. Dette er nemlig de gængse mål til en ganske standard dobbeltseng. De fleste mennesker foretrækker at sove sammen med deres partner.

Med en dobbeltseng elevationsseng får du ligeledes mulighed for at tilpasse sengen efter dine egne personlige ønsker. Det vil altså sige, at du får det bedste fra begge verdener; både nærvær med din partner og individuel tilpasning.

De fleste elevationssenge kan både hæves i fodenden og i hovedenden. Dermed kan den bedste elevationsseng 180×200 opfylde alle dine behov. Den hævede hovedende sikrer dels, at du kan sidde i en behagelig position, og dels at det bliver lettere at komme ud af sengen.

Den hævede fodende derimod er rigtig god, hvis du har hævede ben eller uro i benene. Det kan nemlig gøre underværker at tage en pause i sengen med benene løftet. Således kan en dobbeltseng elevationsseng hjælpe dig med at bringe en smule mere luksus og komfort ind i dagligdagen.

Find en billig elevationsseng 180×200

En dobbeltseng elevationsseng handler i bund og grund om livskvalitet. Sover du godt om natten, vil du sandsynligvis både opleve et højere niveau af energi og overskud. Dog er det ikke meningen, at du skal gå fuldstændig bankerot ved købet af din elevationsseng 180×200.

Da en dobbeltseng elevationsseng hurtigt kan snige sig op på mange tusinde kroner, er det en god ide at kigge efter elevationsseng 180×200 tilbud. Disse tilbud giver dig nemlig muligheden for at finde en billig elevationsseng 180×200.

Hvis du skal have fat i de skarpeste tilbud, bør du søge online. Her kan du nemlig hurtigt danne dig et overblik over dine muligheder og sammenligne forskellige elevationsseng 180×200 tilbud. Holder du øje med de forskellige hjemmesider, vil du med garanti kunne finde en billig elevationsseng 180×200.

Desuden er det en god idé at huske på, at der bliver tilbudt prismatch på flere forskellige hjemmesider. Det vil sige, at hvis du finder din elevationseng 180×200 billigere i en anden forretning, vil den lave pris blive matchet.

Slutteligt kan du overveje at købe din dobbeltseng elevationsseng på afbetaling. Dog er det vigtigt at læse op på alle betingelser, da du helst skal undgå at betale dyre gebyrer og renter på din elevationsseng 180×200.

Se en billig elevationsseng 180x200 hos Sengefabrikken

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat