figure figure

Elevationsseng 140×200

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - Maj 2024

Den lille trekvarte elevationsseng 140×200

En elevationsseng i størrelsen 140×200 er for mange det mest optimale valg. Denne størrelse passer til de fleste behov og fylder ikke nær så meget sammenlignet med en seng i størrelsen 180×200.

Her på siden kan du finde ud af om 140×200 elevationssengen / trekvartsengen er det bedste valg for dig. Vi guider dig om sengestørrelsens fordele og giver dig samtidig et par tips og tricks til, hvordan du får mest mulig kvalitet for pengene

Største besparelse

Atlas Wood Elevationsseng – 140×200

15999.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Elevationssengen er udstyret med den danske producent Linak – et firma som producerer lydsvage og driftstærke motorer. Du får ligeledes 5 års garanti på motoren[..]

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick 30 dages prisgaranti
tick Rente- og gebyrfrit finansiering
tick Gratis levering

Populært valg

Nordkap Elevationsseng – 140×200

18999 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der findes rigtig mange elevationssenge på det danske marked. Det er dog ikke dem alle, der er lige billige. Heldigvis kan Nordk[..]

Læs mere
tick Sov i din nye seng i op til 50 dage - og ombyt fastheden for 1 kr.
tick Rentefri finansiering
tick 5 stjerner på Trustpilot

Kompakt og komfortabel størrelse

Selvom størrelsen er kompakt, betyder det ikke, at det påvirker komforten negativt.

En seng som er 140 cm bred er ganske komfortabel – både som enkeltseng, men også som dobbeltseng. 140 cm divideret med 2 giver 70 cm. Det vil sige, at I som par kan få 70 cm hver, hvilket er rigeligt i langt de fleste tilfælde.

Vil du gerne vide, hvilke elevationssenge i størrelsen 140×200, der er værd at se nærmere på og hvor du får meget for pengene? Så se en af de bedste 140×200 elevationssenge lige nedenunder.

Se en af de bedst 140x200 elevationsenge

Ingen revne i midten 

En anden og meget stor fordel ved at vælge en elevationsseng i størrelsen 140×200 er, at du slipper for den irriterende revne i midten. Langt de fleste 140×200 luksus elevationssenge er nemlig lavet ud i ét. Det betyder, at du slet ikke bliver genereret af revnen i midten – og det kan være til stor gavn for din samlede søvnkomfort.

Det at sove på en madras, der ikke bærer præg af en revne i midten, er yderst tilfredsstillende. Det giver dig følelsen af en større seng, da du ikke kan fornemme, hvor sengens midte befinder sig. På den måde vil de føromtalte 70 cm til hver føles som mere – og det giver dig en bedre søvnkomfort.

Vi anbefaler: Køb din elevationsseng 140×200 online

Hvis du allerede nu har besluttet dig for, at du gerne vil købe en 140×200 elevationsseng, så vil vi anbefale dig at købe sengen på nettet. Der er nemlig en lang række fordele ved at købe online frem for i en fysisk forretning. Disse fordele kan du læse meget mere om herunder.

1. Du får mere for pengene

Den største fordel er, at du får mere for pengene. I 9 ud af 10 tilfælde vil du gøre et meget bedre køb på nettet, hvis du kigger på kvalitet i forhold til pris. Så hvis du godt kan lide at få mest muligt ud af dine hårdt-tjente penge, så er der ingen tvivl om, at du skal finde din næste elevationsseng på internettet/hos en online forhandler.

2. Adgang til et større udvalg

En anden fordel ved at åbne op for det store internet er, at du får adgang til et super stort udvalg. Ved hjælp af få klik kan du se flere hundrede forskellige elevationssenge i størrelsen 140×200. På den måde er du ikke begrænset til en enkelt butiks udvalg. På internettet har du i teorien adgang til hele verdens udvalg. Og jo større udvalg, jo nemmere har du alt andet lige ved at finde lige præcis dén seng, der passer bedst på dig og din krop.

Vi anbefaler denne forhandler

Hvis vi her hos Sleepzone.dk skal anbefale dig en forhandler, så bliver det den danske, online sengeforretning Bedre Nætter. Grunden til, at vi anbefaler Bedre Nætter skyldes, at de har et udvalg som giver dig maksimal kvalitet for pengene.

Derudover er de ”eksperter på senge og søvn”, hvorfor du kan vide dig sikker på at blive guidet frem til den bedst mulige seng for dig. Du kan i øvrigt få gratis vejledning af Bedre Nætters personale direkte på deres hjemmeside. Vejledning som er værd at benytte sig af, hvis du gerne vil sove så godt som muligt.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat