figure figure

Elevationsseng 160x200

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - Maj 2024

De bedste elevationssenge 160×200

Der er mange fordele ved at vælge en elevationsseng. En elevationsseng er opbygget af en sengebund, madras og en topmadras, og så har den tilmed en masse smarte funktioner, som hver især kan forbedre din nattesøvn.

Når du skal vælge din nye elevationsseng, så er det helt okay at stille krav. Der findes nemlig et stort udvalg af elevationssenge, og derfor findes der helt sikkert også en, som lever op til de krav, du måtte have. Når du skal vælge din nye seng, skal du eksempelvis tage stilling til:

  • Sengens størrelse: Er 160×200 den rette størrelse for mig?
  • Sengens højde: Benlængden på din nye elevationsseng afgør hvor høj sengen er
  • Komforten: Hvordan foretrækker du at topmadrassen skal være på din nye seng?

Der er masser af ting at tage stilling til, når du skal vælge din nye seng, derfor vil vi præsentere dig for nogle af de meste populære elevationssenge på markedet, så du lettere kan finde frem til din nye seng.

Største besparelse

Venus Elevationsseng (Lysegrå) – 160×200

31998 DKK

14498 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star golden-star

60 mm Cooltext topmadras medfølger til begge sider. En god seng til en god pris.

Læs mere (Spar 55%)
tick 100 dages prøve
tick 30 dages prisgaranti
tick Rente- og gebyrfrit finansiering
tick Gratis levering

Populært valg

Senses (Lysegrå) Elevationsseng – 160×200

31998.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Vælger du at købe Senses elevationsseng, så skal du vide, at du frit kan vælge mellem en latex eller celcius topmadras. Om du vælger det ene eller andet afhænger af d[..]

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick 30 dages prisgaranti
tick Rente- og gebyrfrit finansiering
tick Gratis levering

Stockholm Boxelevation (Sand) – 160×200

39999.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Med Stockholm Elevationsseng 160×200 får du en elevationsseng med 2 motorer, som styrer sengens praktiske funktioner. Motoren er fra det danske mærke Linark, og [..]

Læs mere
tick Sov i din nye seng i op til 50 dage - og ombyt fastheden for 1 kr.
tick Rentefri finansiering
tick 5 stjerner på Trustpilot

Derfor skal du vælge en elevationsseng 160×200

En god nattesøvn er afgørende for vores trivsel. Nattesøvnen er afgørende for både hjernen og kroppens udvikling, og så er en god og lang nattesøvn også vigtig for vores psyke, immunsystem og hukommelse. Det er altså rigtig vigtigt med en god og lang nattesøvn, men der er mange faktorer, der spiller ind, før man kan sove godt.

1. Varmen og kullen spiller en faktor

Først og fremmest er det vigtigt, at man får søvn nok. Derudover er der forskel på om man foretrækker at sove i et varmt eller køligt rum, og hvordan hårdheden af ens pude skal være. Selvom der er forskellige faktorer, der kan være afgørende for, om man får en god nattesøvn, så vil de fleste nok mene, at den vigtigste faktor er, at man har en god seng at sove i.

2. Hæve og sænk madrassen med elevation

Vi tilbringer rigtig mange timer i sengen, og derfor skal den selvfølgelig være god. Hvis du gerne vil sikre din nattesøvn, så er en elevationsseng helt sikkert det rette for dig. Med en elevationsseng har du mulighed for at hæve og sænke madrassen, så du kan indstille sengen efter dine behov. Med en elevationsseng kan du finde den sovestilling, som sikrer dig den bedste nattesøvn.

3. Undgå problemer og smerter når du sover

Med en elevationsseng 160×200 får du en populær sengetype, som rummer mange funktioner. Med en elevationsseng kan du forbedre din nattesøvn ved at indstille madrassen og variere kroppens stilling. En elevationsseng er også god til dig, som døjer med smerter i f.eks. nakke, ryg eller lænd, fordi du kan indstille sengen efter dine behov, så du skåner kroppen mest muligt.

Hvilken elevationsseng 160×200 skal jeg vælge?

Med det store udvalg af elevationssenge i 160 x 200 kan det være svært at vælge, hvilken en det skal være. Hvilken elevationsseng du skal vælge, afhænger først og fremmest af, hvilke krav du har til din nye seng. Derudover afhænger valget af din nye seng i høj grad også af dit budget. Elevationssenge fås nemlig i alle prisklasser, og derfor er det en god idé først og fremmest at gøre det op med dig selv, hvor meget din nye seng må koste.

Når du har gjort dig klart hvilke krav du har til dine nye seng, så er det en god idé at undersøge markedet for elevationssenge, som lever op til dine krav. Du kan både finde ved elevationssenge online og i fysiske butikker. Hvis du er i tvivl om hvilken seng, du skal vælge, kan det være en god idé med professionel vejledning. Det kan du få både online og i fysiske butikker. Hvis du fortrækker at prøve sengen inden du køber den, så er det en god idé at besøge de fysiske butikker, som forhandler den elevationsseng, du er interesseret i.

Se elevationsseng 160x200 hos Sengefabrikken

Skal jeg købe en elevationsseng på tilbud?

Det korte svar er nej. En god elevationsseng er oftest i den dyre prisklasse, og derfor kan det være en god idé at undersøge markedet for, om der er en elevationsseng 160×200 på tilbud. Oftest er der mange penge at spare ved at købe din nye seng på tilbud.

Både online og i de fysiske butikker er der oftest tilbud på elevationssenge 160×200, så det kan godt betale sig at vente på eller holde øje med, om din drømmeseng kommer på tilbud. De fleste butikker kører oftest tilbud eller kampagner på senge, og her kan der altså være mange penge at spare på en elevationsseng i god kvalitet.

Sengeramme til elevationsseng 160×200

Når der skal købes ny seng, er der mange, der sætter pris på at design og kvalitet går hånd i hånd. Derfor er der også mange, som efterspørger en sengeramme til deres elevationssenge. En sengeramme er både pænt og funktionelt.

Ved køb af nogle elevationssenge medfølger der er en sengeramme til din nye seng, ved andre elevationssenge er det noget, der skal tilkøbes. Hvis du gerne vil have en sengeramme til din nye elevationsseng, så har Sengetid.dk bl.a. et stort udvalg af sengerammer til elevationssenge.

Med en sengeramme til din elevationsseng 160×200 behøver du ikke at hæve madrassen, hver gang du vil sidde komfortabelt i sengen. En sengeramme er nemlig både blød og behagelig at sidde op ad.

Se en sengeramme til en elevationsseng 160x200

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat