figure figure

5 ‘Bedst i test’ luksussenge, du IKKE kan sige nej til

Skrevet af: Kasper Pedersen

Luksus ‘Bedst i test’ senge der giver dig overskud i hverdagen

Forestil dig, at du hver eneste morgen vågner frisk og veludhvilet. Du har ikke ondt nogle steder og din krop føles 100% klar til dagens gøremål. Lyder dette som noget for dig? Hvis ja, så er der ingen tvivl om, at du skal have dig en luksus seng.

Den helt store fordel ved at vælge en luksus seng, det er, at du får en seng, der består af nogle af de bedste materialer på markedet. Det er lig med en høj kvalitet og ikke mindst en seng, der giver dig den optimale støtte, du har brug for – gennem hele din nattesøvn.

Vi har undersøgt markedet for nogle af de bedste luksus senge til prisen. Nærmere bestemt har vi fundet 3 luksus senge, som vi vurderer ‘Bedst i test’.

Største besparelse

Nordkap Dansk Kontinentalseng – 180×200

19999.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star
Læs mere
tick Sov i din nye seng i op til 50 dage - og ombyt fastheden for 1 kr.
tick Rentefri finansiering
tick 5 stjerner på Trustpilot

Populært valg

Senses (Lysegrå) Elevationsseng – 160×200

31998.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Vælger du at købe Senses elevationsseng, så skal du vide, at du frit kan vælge mellem en latex eller celcius topmadras. Om du vælger det ene eller andet afhænger af d[..]

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick 30 dages prisgaranti
tick Rente- og gebyrfrit finansiering
tick Gratis levering

Tilføj ”et ekstra lag luksus” med en topmadras

En god og nem måde at gøre din nuværende seng mere luksuriøs på, det er ved hjælp af en topmadras. Topmadrassen er det perfekte ”redskab” til at tilføje ekstra luksus til din seng. En madras på toppen af sengen er med til at gøre søvnkomforten bedre og ikke mindst yde en mere optimal støtte til dig.

Latex eller memory topmadras?

Om du skal have en topmadras af latex eller memory skum afhænger meget af dine personlige behov. Derfor foreslår vi, at du læser vores guide til topmadrasser. I guiden kan du også læse om, hvordan du helt gratis og uforpligtende kan få ekspertrådgivning i valg af topmadras – rådgivning direkte på din computer.

Luksuriøse senge giver dig en bedre nattesøvn

Her hos Sleepzone.dk vil vi til hver en tid anbefale dig at købe en luksus seng. En luksus seng er alt andet lige med til at gøre din søvn så god som mulig. Senge, som består af luksuriøse materialer, vil med al sandsynlig støtte din krop på den mest optimale måde. Og jo bedre din krop bliver støttet, når du sover, jo mere frisk og veludhvilet vil du føle dig.

Se de bedste elevationssenge 180x200

Optimér din dyne og pude

Når du har købt din luksus seng på tilbud, så har du fundamentet for en god nattesøvn på plads. Næste skridt mod en endnu bedre søvn er at optimere på andre faktorer – for eksempel dynen og puden.

Som du med stor sandsynlighed har bemærket, så findes der et væld af forskellige dyner og puder på markedet. Derfor kan det – naturligvis – være svært at skelne skidt fra godt. Lad os hjælpe dig!

Hvis du virkelig drømmer om at sove så godt som muligt, så anbefaler vi, at du vælger en dyne med en høj bæreevne. En høj bæreevne er typisk fra 10 og op. Hvis du vil have en decideret luksus dyne, så bør du gå efter en bæreevne på 12 eller 13. Sådan en dyne vil med garanti være med til at gøre din nattesøvn et par procenter bedre.

Har du hørt om Ringsted Dun?

Står du og mangler en ny dyne og pude, så synes vi, at du bør tage et nærmere kig på Ringsted Dun. Ringsted Dun er en dansk og meget anerkendt producent af dyner og puder. Vi er ikke bange for at sige, at Ringsted Dun laver nogle af de bedste dyner og puder på markedet. Dynerne har en høj bæreevne og puderne er i en klasse for sig. Læs mere om Ringsted Dun.

En god kost og jævnlig motion vil fuldende din søvnkomfort

Spiser du sundt? Dyrker du jævnlig motion? Hvis du gør, så kan du se frem til en god nattesøvn. Kost og motion har nemlig en forholdsvis stor betydning for, hvor godt du sover om natten. Derfor anbefaler vi på det kraftigste, at du er opmærksom på din kost og dine motionsvaner.

I den forbindelse er det værd at nævne, at du bestemt ikke behøver at løbe et maraton hver eneste dag for at sove godt. En gåtur på en 30 minutters-tid er faktisk rigeligt til at gøre kroppen bedre i stand til at sove godt og optimalt.

Det samme gør sig gældende med kosten: Start med små forbedringer, hvis du har svært ved at lave radikale ændringer i din kost. Skru lidt ned for dit indtag af sukker og fedt – og du vil hurtigt opdage, at din søvn bliver mere optimal.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat