figure figure

Sengegavl

Smuk sengegavl til sengen

Det kan godt være, at sengegavle ikke har den største indflydelse på, hvor godt du sover, men de kan få sengen til at se mere indbydende ud – og det er vigtigt! En indbydende seng har nemlig en positiv effekt på din søvnkomfort.

Derfor kan det anbefales at vælge en sengegavl til for eksempel dine boxmadrasser.

Sengegavle i stof

Til at starte med tager vi et kig på sengegavle i stof. Stof er et godt materiale, hvis du gerne vil skabe et autentisk og hyggeligt soveværelse, der bærer præg af komfort.

Bedst til prisen

Stribet Sengegavl

Sleepzone score:

golden-star golden-star golden-star golden-star golden-star

Denne sengegavl er det alsidige valg. Til en god pris får du her en sengegavl, som er yderst velegnet til ethvert moderne soveværelse.

Group 45 Fås i bredden: 160 & 180
Group 45 Dansk produceret

Du kan se mere om denne sengegavl samt det resterende udvalg hos Sengetid her!

Læs mere

Venus Gavl Chesterfield – 180x120x10

Sleepzone score:

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Venus Gavl Chesterfield er en enkel og stilren sengegavl i stof, der egner sig godt til det moderne soveværelse. Den har en dybde på 10 cm og en højde på 120 cm.

Group 45 Top anmeldelse
Group 45 Materiale: Fyrtræ
Group 45 Passer til Venus

En gavl til sengen i høj kvalitet, der samtidig bliver solgt til en fair pris.

Læs mere

Venus Gavl Trenset – 140 x 120

Sleepzone score:

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Her har vi endnu en polstret gavl til sengen fra Bedre Nætter. Her er der tale om en mere solid hovedgavl grundet en større tykkelse.

Group 45 Produceret i Danmark
Group 45 Prisgaranti
Group 45 Fyrtræ

Venus Gavl Trenset 120 cm vurderes samtidig til at være eksklusiv og luksuriøs end dens forgængere. Derfor er denne et glimrende valg, hvis du gerne vil have en seng, der fremstår eksklusiv og ekstra luksus. Se eksempler på luksus senge her.

Læs mere

Asymmetrisk Sengegavl

Sleepzone score:

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Her har vi med en boxmadras og sengegavl på 180 at gøre, som udelukkende er blevet produceret og designet i Danmark. Det er nordisk kvalitet, når det et bedst. Dette afspejles i samtlige materialer brugt i fremstillingen af denne gavl.

Group 45 Fås i bredden: 160 & 180
Group 45 Rentefri finansiering

Sengegavlen på 180 cm er tilpasset den tilhørende boxmadras og kan fås i forskellige farver og materialer. Der kan ligeledes vælges mellem forskellige strukturer og mønstre på gavlen, hvilket gør det muligt, for den enkelte, selv at sammensætte sengen, som det ønskes.

Læs mere

Comfort og De Lux Classic Sengegavl – 140×200

Sleepzone score:

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne grå og polstret sengegavl sælges hos COOP. Hovedgavlen er med til at give sengen et luksuriøst look takket være det monterede møbelsof.

Group 45 Mærke: Living&more
Group 45 Monteret møbelstof

Stoffet passer i øvrigt til De Lux-seringen, men også andre senge i størrelsen 140 x 200 cm. Et godt valg til den stilbevidste.

Læs mere

Væghængt sengegavl – 108×180

Sleepzone score:

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Hvis du ønsker en meget minimalistisk sengegavl, vil denne højst sandsynlig kunne leve op til forventningerne. Den har en helt glat overflade og er beklædt med ensfarvet stof i farven sort.

Group 45 Fås kun i sort
Group 45 Helt glat uden mønster
Group 45 Gratis levering

Har du en seng fra Moment-serien, matcher farven denne perfekt. Generelt til andre senge kan gavlen give en roligt udtryk.

Læs mere

Wonderland Pique Sengegavl – 130×150

Sleepzone score:

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Skal hver nat føles som at sove på 5-stjernet hotel? Det er den stemning soveværelset udtrykker, med en sengegavl som denne.

Group 45 Materiale: stofbeklædt
Group 45 Fragt for 0 kr.
Group 45 Smukt design

Sengegavlen er yderligere beklædt med stof, der er behageligt at sidde op af, når du skal have morgenmad på sengen.

Læs mere

Sengegavle i træ

Sengegavle i træ er et glimrende materialevalg, hvis du gerne vil have en seng/et soveværelse, der udtrykker eksklusivitet. Langt de fleste sengegavle i træ er nemme at vedligeholde, hvorfor det ikke bør være en faktor for IKKE at vælge træ som materiale.

Sengegavl i Egetræ og Finér – 66×180

Sleepzone score:

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne sengegavl er i det moderne teaktræ, og i et minimalistisk men rustikt design. Det meget innovative ved denne sengegavl er, at der medfølger flytbare hylder, som du kan bruge som natbord.

Group 45 Fritstående sengegavl
Group 45 Moderne design
Group 45 Massiv eg/Egetræsfinér

Sengegavlen monteres let på væggen, således et let og luftigt udtryk skabes. Vægbeslag til monteringen medfølger i prisen, som du kan se ved at følge nedenstående link.

Læs mere

Tuki Sengegavl – 58×180

Sleepzone score:

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Hvis du ønsker et nyt udtryk i soveværelset på budget, så er denne sengegavl noget for dig. Trods den faste lave pris er sengegavlens materiale yderst holdbart og designets udtryk meget moderne.

Group 45 Massiv hvidolieret eg
Group 45 Monteres på væggen

Følg nedenstående link og se den gode pris på en sengegavl.

Læs mere

Derfor er sengegavle til boxmadrasser en god ide

Boxmadrasser i sig selv er ikke just særlig spændende at kigge på. Især ikke, hvis de er placeret i soveværelse, hvor indretning og styling er til en guldmedalje. I den forbindelse er det næsten synd ikke at gøre boxmadrasserne mere smarte at se på.Til det kan du med fordel købe dig en sengegavl til boxmadrassen.

Sengegavlen (eller hovedgavlen) kan få selv den kedeligste boxmadras til at se smart og indbydende ud. Og hvis du virkelig vil have en seng, der siger spar to, så skal du have dig en sengeramme. En sengeramme og en sengegavl kan give dig den seng du altid har drømt om. Derudover vil sengen alt andet lige komme til at se ekstra indbydende ud, hvilket – som tidligere nævnt – har en positiv effekt på din nattesøvn.

 

Se alle sengerammer

DIY sengegavl – byg din egen gavl til sengen

Hvis du ikke synes, at ovenstående sengegavle er særligt flotte, hvorfor så ikke bygge din egen? Det ér faktisk muligt at lave sin egen sengegavl, som rent faktisk kommer til at se godt ud. Hos Sleepzone.dk anbefaler vi, at du ser nedenstående DIY videoguide, hvis du gerne vil lære, hvordan du laver din egen sengegavl.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev