figure figure

Hvilke sengeforhandlere holder januarudsalg?

Skrevet af: Marianne Jensen

Er du på udkig efter ny seng i januar 2023?

I så fald, er januar en oplagt måned at gøre alvor af dine overvejelser. Januarudsalg på senge giver dig rig mulighed for at gøre et godt køb. Det er ikke unormalt, at du har mulighed for at spare 70% på senge i løbet af januar måned.

Forhandlerne skal have ryddet ud i varelageret, og derfor sælger de ud til uhørte priser, og det gælder alle modeller. Du skal ikke frygte, at det kun er de “dårlige” senge, som er inkluderet i januarudsalget. Det er hele sortimentet, som de mange forhandlere skal have ryddet op i.

Januarudsalg på senge starter hos de fleste forhandlere lige efter nytår.

Bedre Nætter

Bedre Nætter sælger deres senge online. De er kendt for deres store og luksuriøse udvalg til favorable priser. De har alt fra højkvalitets elevationssenge til specialfremstillede dyner og hovedpuder. Bedre Nætter er et godt sted at starte sin jagt på en ny seng i forbindelse med januarudsalget. De har gratis sengevejledning 24 timer i døgnet.

Se januar-udsalg hos Bedre Nætter her

Sengeforhandlere der holder januarudsalg

Hos Sleepzone.dk har vi forsøgt at liste de bedste og mest populære forhandlere, som holder januar-udsalg på deres senge. Du kan finde tilbud på senge med helt op mod 70% besparelser og måske mere. Vi anbefaler, at du tager et kig hos disse forhandlere, hvis du er på udkig efter de bedste tilbud i januar måned.

Nordic Dream

Lige nu er januarudsalget startet hos NordicDream.dk, som har nogle af de absolut bedste tilbud på markedet. Gå direkte til tilbuddet her:

Se det store januar-udsalg hos NordicDream her!

 


Sengetid

Dette er en ny forhandler på markedet. Hos Sengetid finder du primært ting forbeholdt soveværelset. De har et stort og attraktivt udvalg, og er helt klart et kig værd i forbindelse med januarudsalget.

Se januar-udsalg hos Sengetid her

 


Sengefabrikken

Sengefabrikken kører året rundt nogle af de laveste priser på senge. Derfor er der også rigtig god mulighed for at spare rigtig mange penge hos Sengefabrikken i forbindelse med januarudsalget.

Se januar-udsalg hos Sengefabrikken her

Spar MANGE penge på senge til januar-udsalg

Der er tusindvis af kroner at spare i forbindelse med januarudsalget på senge. Nogle af forhandlerne kan nemt sælge ud af sortiment med 50% besparelser. Det vil eksempelvis sige, at en seng til den oprindelige pris på 20.000 kr. vil give en besparelse på 10.000 kr.

Besparelserne gennem januar måned er klart noget, som kan mærkes i pengepungen resten af året. Det overskydende kunne eksempelvis bruges til en ferie – hvem ved?

Se også: Black Friday senge

Hvilken seng skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvilken seng du skal vælge, så frygt ej! Der er hjælp at hente. Sleepzone.dk er din guide til bedre søvn. Du kan finde et hav af guides, beskrivelser og tests på alt fra elevationssenge til dyner og hovedpuder.

Læs om valg af seng her.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat