figure figure

Vægseng

Vægseng: Sengen på væggen

Hvis du er på udkig efter en ny, smart vægseng, så er du kommet til det rette sted.

Her på siden kan du få et overblik over nogle af de bedste vægsenge, og du har endvidere også mulighed for at få besvaret nogle af de spørgsmål, du måtte have. Herunder vil vi gennemgå nogle af vores favoritter og efterfølgende forsøge at guide dig i dit valg af model ved at oplyse og informere om alt, der er værd at vide vægsenge.

Nordic Vægseng – 90×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne 90×200 vægseng er fuldkommen ideel til dig, som bor alene og blot ønsker en komfortabel og praktisk enkeltmandsseng. Modellen vil også egne sig utroligt godt til at være gæsteseng eller børneseng, idet at den er nem at pakke ud og pakke sammen og stadig har en høj komfort.

Group 45 Tysk produceret
Group 45 Gasfjedre
Group 45 Vælg flere farver

Derudover er den lavet så praktisk, at der er indregnet plads til, at din dyne og pude kan blive liggende på sengen ved lukning, så du slipper for at skulle finde plads til dette andetsteds. Endvidere er der ikke en finger at sætte på sengens design, der med sine fine skandinaviske farver med garanti vil synes flatterende i ethvert hjem.

Nordic Vægseng – 120×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Er du på jagt efter en enkeltmands-vægseng med lidt ekstra god plads til at brede dig på, kan denne model meget vel være noget for dig. Her får du nemlig 30 cm ekstra helt uden at sengen behøver fylde mere i dit hjem – du hænger den blot op på væggen med dyne og pude indeni, når du har fået en god og fredfyldt nattesøvn.

Group 45 Vælg mellem 3 farver
Group 45 Prisgaranti
Group 45 Gastryksfjedre

Modellen fås i flere forskellige farver, der alle er stilrene og klassiske, så din seng kan bidrage til det æstetiske look i dit hjem, og selve materialet er holdbart og slidstærkt, så din vægseng kan lade dig nyde en god og optimal søvn i mange år fremadrettet.

Nordic Vægseng – 140×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

En stor halvandenmandsseng kan være det rette valg for dig, hvis du ønsker at kunne dele din seng med en partner, et barn eller måske en firbenet ven – eller hvis du blot ønsker at kunne nyde en dejligt stor seng selv.

Denne vægseng er en lav model, hvilket betyder at den fylde mere i længden end i højden, når den bliver slået op af væggen. Dette har den fordel, at vægsengen kan bruges som hylde, når den er lukket, hvilket kan være et dekorativt indspark.

Group 45 Komfortabel trekvartseng
Group 45 Bruges som hylde i dagstimerne

Derudover er selve fronten af den lukkede seng lavet af et nydeligt materiale, der er let at rengøre og holde fint. Sengens ben er ligeledes robuste, og modellen kan i alt klare op til 250kg.

Nordic Vægseng (Høj model) – 140×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne tysk producerede 140×200 vægseng er lavet som en høj model, således at du har mulighed for at nyde en seng, som lader dig sove behageligt men samtidig fylder mindst muligt i opslået tilstand.

Når sengen er slået ned, er der en lille hylde inde i selve skabet, som kan anvendes til både æstetiske og praktiske gøremål.

Group 45 Tysk produceret
Group 45 Stilrene og robuste ben
Group 45 Prisgaranti

Komforten er i høj grad tænkt ind i denne smarte løsning, så du kan være sikker på, at du kommer til at kunne sove tungt og godt i denne lækre model. Funktionaliteten er ligeledes i top, i og med at vægsengen er meget nem at lukke både op og i helt uden, at du behøver ligge for mange kræfter i eller anstrenge dig selv.

Nordic Vægseng – 160×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Hvis du ønsker dig en dobbelt-vægseng, hvor du kan nyde ekstra god plads, utrolig høj komfort og smart funktionalitet, er dette muligvis den helt rette model for dig. Ved køb af denne luksuriøse model, får du hele 160 cm til at dele med din partner eller nyde selv, så alle forudsætningerne for en uafbrudt nattesøvn er der.

Group 45 8 mm tykke lameller
Group 45 Specialudviklet fjederholder

Sengen kan naturligvis gemmes væk på smart og simpel vis – modellen er nemlig udstyret med kvalitetsprægede gasfjedre, der lader dig lukke sengen i og op helt gnidningsfrit og uden besvær og støjgener. På den måde kan du få plads til en skøn dobbeltseng i hjemmet uden at optage for meget plads i soveværelset, gæsteværelset eller hvor du måtte ønske, at placeringen skulle være.

Hvad er en vægseng?

For dig der ønsker en kvalitetspræget seng med høj komfort uden, at denne behøver optage alt for meget plads i dit hjem, kan en vægseng være en yderst oplagt mulighed.

Det utroligt smarte ved en vægseng er nemlig, at uanset hvilken størrelse seng du vælger, kan denne lukkes i og hænges op på væggen, således at du i dagtimerne har mulighed for at frigøre en hel del kvadratmeter til brug på anden vis. På den måde kan du samtidig også ændre en del på dit hjems visuelle facon, idet at sengen kan foldes sammen til et diskret skab, som ovenikøbet også kan anvendes som en hylde, hvor du kan lade dekorative blomster, lysestager eller andet pynte.

Du har selvfølgelig mulighed for at vælge mellem en bred vifte af forskellige størrelser, materialer og prisniveauer, hvilket vi senere vil gøre vores bedste for at guide dig i. Du må dog ikke lade dig forvirre, hvis du kender denne form for seng under navnet fold ud seng, murphy seng, skabsseng eller lignende – der er tale om det helt samme produkt.

Se alle vægsenge hos Skabssengen.dk

Fordele ved en vægseng

Som nævnt ovenstående er en af de klare fordele ved at investere i en vægseng, at du i høj grad for mulighed for at optimere udnyttelsen af din plads i hjemmet. I og med at du kan folde din vægseng sammen og hænge den op på væggen, kan de selv samme kvadratmeter anvendes til andre ting såsom kontorområde, hjemmefitness eller noget helt tredje. Du kan derved faktisk få glæde af dine kvadratmeter af to omgange. Dette ville ikke have været tilfældet, hvis du havde en boxmadras.

En anden fordel ved at købe en vægseng er, at det faktisk er muligt at købe modeller, hvor funktionaliteten er yderligere optimeret ved eksempelvis at have et indbygget bord. Herved får du altså fx en vægseng med skrivebord, så du om dagen kan ordne arbejde, lektier eller hvad end du måtte ønske.

Det er endvidere også muligt at vælge en vægseng med sofa, som i lukket format vil være en komfortabel sofa og i åbent format vil være en dejlig seng. Dette er en optimal løsning, hvis dit hjem er af beskeden størrelse, eller du blot ønsker at indrette dit hjem på en måde, så du får absolut mest ud af både pengene og pladsen.

Lækker vægseng som reol

Hvad koster en vægseng?

Når du skal finde den vægseng, der passer absolut bedst til dig, dine ønsker og dine behov, er prisen selvfølgelig ikke fuldstændig underordnet. Der kan opleves en mærkbar forskel i prisniveauet alt efter, hvilken model du går efter, samt hvor du køber din vægseng henne, men generelt er investeringer i møblementer til hjemmet ofte af større størrelse.

Dog skal der huskes på det faktum, at møbler, i dette tilfælde vægsenge, i høj grad er slidstærke produkter designet til at kunne bruges i flere år fremadrettet. Samtidig får du to produkter i ét, når du køber en vægseng, da du naturligvis både får en fuldt funktionsdygtig seng samt et stilfuldt skab. Priserne for vægsenge opfattes derfor generelt som værende yderst fair, men det er selvfølgelig altid anbefalelsesværdigt at undersøge markedet for at få et bedre indblik i udbuddet.

Er du ude efter en billig seng, så kan et kontinentalseng tilbud eller elevationsseng tilbud anbefales, da udvalget indenfor disse kategorier er større.

Se priser på vægsenge

Køb en billig vægseng online

Som det fremgår i ovenstående afsnit, er priserne på vægsenge – om end fair – typisk meget forskellige alt efter, hvor du befinder dig samt hvilken model, du har for øje. Generelt kan det dog ofte betale sig at kaste et blik på det udvalg af produkter, der findes på nettet.

Priserne her er nemlig meget konkurrencedygtige, da mange online virksomheder kan holde omkostningerne nede, hvorfor de også kan sælge deres varer til fine priser. Derudover er udvalget både stort og bredt, så du bør have gode forudsætninger for at finde en billig vægseng, der opfylder lige netop dine ønsker.

I mange tilfælde er det endvidere muligt at få lov til at prøve det valgte produkt i en given periode, således at du kan føle dig fuldstændig sikker på dit valg og klikke dette hjem med ro i maven. Et senge tilbud er ikke noget, man som forbruger siger nej tak til!

Se en billig vægseng hos Skabssengen.dk

Hvilke størrelser kan man købe en vægseng i?

Når du skal finde den perfekte vægseng for dig, er det vigtigt at tage stilling til, hvilken størrelse seng du har brug for. Hvis du er på udkig efter smart gæsteseng eller praktisk tilføjelse til børneværelset, kan den rette størrelse måske være en ganske almindelig enkeltseng. Her er fin plads til at en overnattende gæst kan sove komfortabelt, uden at investeringen bliver for stor eller sengeskabet ligeså. Skal der gerne kunne ligge to personer, eller ønsker du blot lidt ekstra rummelig i sengen, er det måske nærmere en halvandenmandsseng, der er sagen.

Disse fås både som høje og lave modeller, så du selv kan være med til at bestemme, hvilken vej sengen må optage plads, når den foldes op af væggen. Er det en dobbeltseng, der er ønsket, er dette naturligvis også muligt at få som vægseng.

Der findes både standard dobbeltsenge og dobbeltsenge med ekstra plads, hvis sengen skal føles ekstra luksuriøs og dejlig – og både designet og vejen som vægsengen vender kan personificeres efter dit ønske.

Hvilken størrelse vægseng?

Hvordan bygger man en vægseng?

Når du har valgt og lokaliseret lige præcis den vægseng, som du skal have fingrene i, er du kommet et langt stykke af vejen. Noget af det sidste, du mangler at tage stilling til, er blot, om du selv ønsker at bygge sengen, eller om du vil købe denne færdiglavet, så at sige.

Køber du et færdigt produkt hos en forhandler, vil denne typisk blive leveret til dig, og du vil, måske med lidt hjælp fra kureren, hurtigt få fixet opsætning af din spritnye vægseng.

Er du dog mere til en handyman-løsning, hvor du selv står for byggeriet af din vægseng, er dette bestemt også en mulighed. Det kræver blot, at du sætter dig godt ind i, præcis hvad det kræver, så du bliver glad og tilfreds med det endelige produkt – nedenfor vil vi guide dig yderligere i dette.

Hjemmelavet vægseng

Vælger du at kaste dig ud i et projekt med en ’gør det selv vægseng’, vil du blive den heldige ejer af en vægseng, som er helt unik, og som ingen andre ejer. Dog skal du være opmærksom på, at du får anskaffet dig de rette materialer af god kvalitet, og så er det utroligt vigtigt, at du har sikkerheden in mente under hele processen, således at den endelige vægseng både er komfortabel og sikker at anvende efterfølgende.

Er du mere tilhænger af denne løsning i stedet for at købe en færdig vægseng til salg, kan vi i høj grad anbefale, at du bruger nettet til at finde frem til en eller flere gode guides, – eventuelt video-guides – så hele processen bliver mere overskuelig og opnåelig. God vind med projektet!

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev