figure figure

Billig sovesofa

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - Maj 2024

6 billige sovesofaer

Her på siden har vi fundet 6 billige sovesofaer, som vi finder interessante ift. at få høj kvalitet til en billig pris.

Se oversigten med billige sovesofaer, som vi fandt bedst til prisen.

Største besparelse

Ghia (Brown) sovesofa – 90×210

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Ghia fås i et hav af forskellige materialer. Hos forhandleren Bedre Nætter kan den både fås i de traditionelle farver og materialer, hvorefter modellen også kan købes[..]

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick 30 dages prisgaranti
tick Rente- og gebyrfrit finansiering
tick Gratis levering

Populært valg

Leconi sovesofa – 89×121

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne model er velegnet til både børneværelset, ungdomsværelset eller studieboligen. Den fylder meget lidt og egner sig derfor aldeles godt til rum, hvor der er mange[..]

Vilfred sovesofa – 90×180

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Sofarammen er fremstillet i gummitræ og krydsfiner betrukket med slidstærkt polyester, hvilket gør sovesofaen utrolig nem at vedligeholde. Den har træben og store ret[..]

Læs mere
tick Store rabatter for COOP medlemmer
tick Fri fragt over 299 kr. for COOP medlemmer
tick Hurtig levering: 1-2 dage

Playa sovesofa – 80×192

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

laya er produceret til den enkelte, som ønsker en to-i-én-løsning med høj komfort og funktionalitet. Den står på træben, som giver varme og liv til rummet i sammenspi[..]

Roots sovesofa – 140×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Producenten Karup holder til i Danmark og er særdeles anerkendt i forbindelse med produktion af sovesofaer. Roots er en sovesofa til dig, som ønsker at få mest muligt[..]

Innovation Living – danske sovesofaer i verdensklasse

Danske Innovation er førende indenfor produktion af sovesofaer. De har produceret og designet sovesofaer gennem de seneste 25 år og har derfor en finger på pulsen hvad angår kvalitet og design.

Per Weiss er kreativ direktør i virksomheden og har derfor en stor del i udviklingen af virksomheden, som vi har været vidne til de sidste mange år. Oliver og Lukas WeissKrogh er to ambitiøse gutter, som har hentet deres inspiration til designs i forbindelse med deres rejser rundt i verden. De er desuden sønner af Per Weiss (kreativ direktør – Innovation Living).

Hvis du er på udkig efter en danskproduceret sovesofa i aller højeste kvalitet, så skal du uden tvivl gå efter en sovesofa fra danske Innovation Living.

Du kan se en stor del af sortimentet hos Bedre Nætter ved klikke nedenunder.

Se alle sovesofaer hos Bedre Nætter

Topmadras til sovesofa

Ligesom til senge kan det være en aldeles god ide at investere i en topmadras til din sovesofa. Det giver ekstra komfort, og du opnår derved en forbedret søvn. En topmadras kan også være med til at beskytte din sovesofa, så den forbliver ren og pæn.

Danske Innovation Living har udviklet en topmadras speciallavet til deres mange forskellige modeller af sovesofaer. Den er fremstillet i et åndbart materiale, som sikrer din krop et sundt klima gennem natten. Topmadrassen kan maskinvaskes ved 60 grader, og den er derfor nem at rengøre. Denne funktion er guld værd, da du på denne måde kan sikre et sundt og vedvarende klima for din krop, mens du sover.

Derfor skal du vælge en billig sovesofa

Sovesofaen er til dig, som ønsker en to-i-én løsning. En sovesofa indeholder seng og sofa i ét og samme møbel. Der er meget forskel på, hvorfor den enkelte investerer i en sovesofa. Det mest typiske motiv skyldes pladsmangel.

Forbrugerne er begyndt at få øjnene op for sovesofaens designudvikling gennem de seneste år. Der er nemlig kommet fart over feltet, når det kommer til sovesofaernes designs. De modeller, der kommer på markedet for tiden, er flotte og ikke mindst smagfulde, hvor de ældre modeller til tider kunne fremstå aldeles usmagelige.

Sovesofaen er til alle – om du enten er studerende, og i den forbindelse er i pladsmangel. Det kan også være en løsning til børneværelset eller gæsteværelset, hvor en almindelig seng i nogle tilfælde ikke er en optimal løsning. Det ses også tit, at sovesofaen bruges i sommerhuse og ferielejligheder, hvor der er brug for ekstra sovepladser.

Vis en billig sovesofa

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat