figure figure

Billig sovesofa

6 billige sovesofaer

Her på siden har vi fundet 6 billige sovesofaer, som vi finder interessante ift. at få høj kvalitet til en billig pris.

Se oversigten med billige sovesofaer, som vi fandt bedst til prisen.

Ghia (Brown) sovesofa – 90×210

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

I denne model fra danske Innovation får du en sovesofa i et unikt design. En klassisk ’daybed’ med ryglæn og to tilhørende puder i samme tekstil som resten af sovesofaen.

Den indeholder fleksibel regulering af armlæn, så du selv kan udforme strukturen, når den er slået op i sofa-funktionen.

Group 45 Pocket-fjedresystem
Group 45 Lækkert læder-materiale

Ghia fås i et hav af forskellige materialer. Hos forhandleren Bedre Nætter kan den både fås i de traditionelle farver og materialer, hvorefter modellen også kan købes med specialstof, som dog har en længere leveringstid. Denne sovesofa er en løsning til dig, der søger et smukt design til en skarp pris.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Recast sovesofa – 140×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

En traditionel trekvartseng (140×200 cm.) kombineret med en yderst elegant sofa er, hvad du får i sovesofaen Recast fra danske Innovation. D

enne model har været forbrugernes foretrukne i både 2015 og 2016, hvor den har fået prisen som ’årets Bestseller’ hos Bedre Nætter.

Group 45 Fast lav pris
Group 45 Mulighed for opbevaring
Group 45 Dansk produceret

Modellen fås i flere forskellige farver. Der kan vælges forskellige special-materialer, som kan give sovesofaen et mere unikt look. Disse specialstof har længere leveringstid end de traditionelle farver.

Recast er en model til dig, som er på udkig efter et traditionelt design med masser funktionalitet.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Leconi sovesofa – 89×121

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

En klassisk og smuk sovesofa at kigge på. Den er funktionel og besidder en fremragende komfort.

Leconi er fremstillet i lysegråt corsica-stof, der giver sovesofaen et helt unikt design. I både sæde og ryglæn er der påsyede knapper i samme stof som resten af sovesofaen.

Group 45 Klassisk design
Group 45 Nozag fjedre
Group 45 Slidstærkt materiale

Denne model er velegnet til både børneværelset, ungdomsværelset eller studieboligen. Den fylder meget lidt og egner sig derfor aldeles godt til rum, hvor der er mangel på plads. Det er en enkeltmandsseng og kan derfor ikke bruges af et par.

Leconi er til den unge studerende, der skal finde en to-i-én-løsning, der ikke tager for meget plads i rummet.

Vilfred sovesofa – 90×180

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Er den billigste løsning i denne oversigt over billige sovesofaer. Men frygt ej! Billig er ikke ensbetydende med dårlig kvalitet og et design, som er gået af mode for flere menneskealdre siden.

Denne grå model besidder et stilrent design, der med sit spinkle og luftige look kan gøre sig godt i ethvert dansk hjem.

Group 45 3 siddepladser
Group 45 Nem rengøring
Group 45 Enkelt design

Sofarammen er fremstillet i gummitræ og krydsfiner betrukket med slidstærkt polyester, hvilket gør sovesofaen utrolig nem at vedligeholde. Den har træben og store retro-knapper, som giver noget elegant til designet.

Denne model er til dig, som vil gøre et røverkøb!

Playa sovesofa – 80×192

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Hos forhandleren Unoliving sælger de modellen Playa. Denne model er en lysegrå sovesofa med hvide PU kanter.

Den har et meget enkelt design, som vil passe godt ind i ethvert børne- eller ungdomsværelse.

Group 45 Ben af naturfarvet gummitræ
Group 45 Slås nemt om til en seng

laya er produceret til den enkelte, som ønsker en to-i-én-løsning med høj komfort og funktionalitet. Den står på træben, som giver varme og liv til rummet i sammenspil med den lysegrå farve.

Modellen er billig og går på ingen måde på kompromis med kvaliteten. Et super godt køb!

Roots sovesofa – 140×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne model er en af de mere specielle af slagsen. Trærammen er trods dens unikke design aldeles funktionel og besidder en komfort i særklasse.

Den er let at slå ud og slå sammen igen, hvilket er en stor fordel, hvis du som forbruger både skal bruge møblet som seng og sofa.

Group 45 Rustikt look
Group 45 Uldmix og skumkerne
Group 45 Seng med ryglæn

Producenten Karup holder til i Danmark og er særdeles anerkendt i forbindelse med produktion af sovesofaer. Roots er en sovesofa til dig, som ønsker at få mest muligt ud af mindst muligt plads i dit hjem.

Innovation Living – danske sovesofaer i verdensklasse

Danske Innovation er førende indenfor produktion af sovesofaer. De har produceret og designet sovesofaer gennem de seneste 25 år og har derfor en finger på pulsen hvad angår kvalitet og design.

Per Weiss er kreativ direktør i virksomheden og har derfor en stor del i udviklingen af virksomheden, som vi har været vidne til de sidste mange år. Oliver og Lukas WeissKrogh er to ambitiøse gutter, som har hentet deres inspiration til designs i forbindelse med deres rejser rundt i verden. De er desuden sønner af Per Weiss (kreativ direktør – Innovation Living).

Hvis du er på udkig efter en danskproduceret sovesofa i aller højeste kvalitet, så skal du uden tvivl gå efter en sovesofa fra danske Innovation Living.

Du kan se en stor del af sortimentet hos Bedre Nætter ved klikke nedenunder.

Se alle sovesofaer hos Bedre Nætter

Topmadras til sovesofa

Ligesom til senge kan det være en aldeles god ide at investere i en topmadras til din sovesofa. Det giver ekstra komfort, og du opnår derved en forbedret søvn. En topmadras kan også være med til at beskytte din sovesofa, så den forbliver ren og pæn.

Danske Innovation Living har udviklet en topmadras speciallavet til deres mange forskellige modeller af sovesofaer. Den er fremstillet i et åndbart materiale, som sikrer din krop et sundt klima gennem natten. Topmadrassen kan maskinvaskes ved 60 grader, og den er derfor nem at rengøre. Denne funktion er guld værd, da du på denne måde kan sikre et sundt og vedvarende klima for din krop, mens du sover.

Derfor skal du vælge en billig sovesofa

Sovesofaen er til dig, som ønsker en to-i-én løsning. En sovesofa indeholder seng og sofa i ét og samme møbel. Der er meget forskel på, hvorfor den enkelte investerer i en sovesofa. Det mest typiske motiv skyldes pladsmangel.

Forbrugerne er begyndt at få øjnene op for sovesofaens designudvikling gennem de seneste år. Der er nemlig kommet fart over feltet, når det kommer til sovesofaernes designs. De modeller, der kommer på markedet for tiden, er flotte og ikke mindst smagfulde, hvor de ældre modeller til tider kunne fremstå aldeles usmagelige.

Sovesofaen er til alle – om du enten er studerende, og i den forbindelse er i pladsmangel. Det kan også være en løsning til børneværelset eller gæsteværelset, hvor en almindelig seng i nogle tilfælde ikke er en optimal løsning. Det ses også tit, at sovesofaen bruges i sommerhuse og ferielejligheder, hvor der er brug for ekstra sovepladser.

Vis en billig sovesofa

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev