figure figure

Bedste sovesofa

10 af de bedste sovesofaer til prisen

Vi har hos Sleepzone.dk besluttet os for at finde frem til de bedste sovesofaer på markedet, da vi synes, der mangler en overskuelig guide/test til dig, som er på udkig efter en ”bedst til prisen”-sovesofa. Vi har i den forbindelse testet og kigget på adskillige modeller, hvor vi har udvalgt de absolut bedste ud fra pris, design, funktionalitet og komfort.

Der vil være et gennemgående kvalitetskrav til de sovesofaer, vi har inkluderet i testen. Det betyder, at alle de sovesofaer, som er beskrevet mere detaljeret herunder, alle fremstår i høj kvalitet sammenlignet med andre på markedet. Det giver dig som køber en bedre mulighed for at finde frem til den helt rigtige løsning, som tilgodeser dine personlige behov – og ikke mindst krav til kvalitet.

Supremax Deluxe E.L sovesofa – 200×155

10335.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne model er en af markedets absolut bedste.

Et stilrent design, hvor der ikke er sparet på hverken materialer eller finesse. Sovesofaens madras er udstyret med pocket-fjedre, som giver en hel unik komfort. Danske Innovation har integreret pocket-fjedre i alle deres sovesofaer, hvilket gør, at madrassen tilpasser sig enhver statur.

Ikke nok med at denne sovesofa er med til give dig en optimeret nattesøvn, så er dens minimalistiske design også med til at gøre dette møbel til noget helt særligt.

Køb Supremax Deluxe E.L sovesofa – 200×155
Group 45 Excess-pocketfjedre
Group 45 2 års garanti på ramme og fjederbrud

Danske Innovation sparrer ikke på detaljerne. Denne sovesofa er designet med en chaiselong, som gør den til et unikum. Denne detalje fører den helt op på siden af den almindelige sofa, hvor du derimod både får sofa og seng i en to-i-én-løsning med denne sovesofa.

Hvis du vælger at investere i dette møbel, så er du sikret en førsteklasses sovesofa, som vil kunne gøre sig i ethvert rum. Den er funktionel, hvilket betyder at transformeringsprocessen går som en leg. Den høje funktionalitet gør oplevelsen helt speciel med denne sovesofa. Funktionalitet og design er to betegnelser, som passer perfekt på denne sovesofa (Supremax Deluxe Excess Lounger) fra Danske Innovation.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Long Horn sovesofa – 140×210

11030.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Et meget karakteristisk design og liggekomfort i særklasse er kendetegn for denne sovesofa fra danske Innovation. Den er fremstillet med målet om at kreere et loungemøbel, som vil kunne give sit helt eget præg til ethvert rum, den placeres i.

Denne sovesofa er en af topmodellerne fra danske Innovation, hvilket også afspejles i prisen. Hvis du køber dette møbel, så er du sikret en sovesofa fra øverste hylde, der vil kunne gøre sig i ethvert hjem. Samtidig med et helt unikt design, så vil søvnoplevelsen være alle pengene værd.

Køb Long Horn sovesofa – 140×210
Group 45 Dansk kvalitet fra Innovation Living
Group 45 Unikt design

Med sine Excess Pocket Strings er den udstyret med pocket-fjedre i højeste klasse.

Liggeoplevelsen på denne sovesofa er næsten lig oplevelsen i en normal seng. Det er dog vigtigt at understrege, at en sovesofa altid vil føles en anelse hårdere end en normal seng, da de ellers vil blive slidt ned utroligt hurtigt. Selvom de føles en anelse hårdere, så vil komforten stadig være i top, da pocket-fjedrene tilpasser sig din liggeposition og krop, så du opnår den sundeste holdning, når du sover.

Læs mere
tick Gratis levering og montering
tick 150 dages komfort garanti
tick 14 dages fuld returret

Ghia sovesofa – 90×210

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne sovesofa er til dig, som ønsker et designmøbel i høj kvalitet og har mangel på plads i hjemmet.

Ghia er en sovesofa i et meget stilrent og elegant design, til dig som er på udkig efter et moderne møbel til enten dagligstuen eller ungdomsværelset. Ghia er fremstillet som en klassisk daybed, hvilket betyder, at sovesofaen gør sig godt som gæsteseng eller ungdomsmøbel.

Sovesofaen er designet og fremstillet af den danske producent Innovation, hvilket også er med til at understrege den høje kvalitet, som ligger til grund for dette møbel.

 

Køb Ghia sovesofa – 90×210
Group 45 Smart og moderne design
Group 45 Nem at omforme til en sovesofa

Sovesofaen er en perfekt kombination af et eksklusivt design og et væld af funktionelle egenskaber. Ghia er en meget populær sovesofa, som ikke bare er et møbel, som placeres i rummet, men derimod et møbel, som bidrager med noget unikt.

Hvis du er i pladsmangel, vil denne sovesofa være det helt rette valg. Et smukt komprimeret ydre, hvor der hverken er sparet på kvaliteten af materialer eller selve komforten.

Ghia leveres i 5 forskellige udgaver med hver deres unikke betræk. Sovesofaen leveres med dertilhørende puder i samme betræk, som også ses på billedet, og som er med til at give møblet et unikt look. Ghia er født med et flot og hårdfør stel i chrom, der ligeledes kan bruges som armlæn.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Oldschool sovesofa – 115×210

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

I bedste Chesterfield-stil har Danske Innovation formået at skille sig ud fra mængden med denne sovesofa.

Oldschool er til dig, som elsker det klassiske læder-look og ønsker noget unikt til din indretning. Innovation har skabt en bedst i test sovesofa, som på ingen måde går på kompromis med kvaliteten, men som samtidig har et meget markant design.

 

Køb Oldschool sovesofa – 115×210
Group 45 Designet af Innovation
Group 45 Ryg indstilling
Group 45 Unikt design

Sovesofaen er fremstillet med pocket-fjedre, som er en moderne komfortfjeder, som tilpasser sig brugeren, så du opnår den bedste komfort. Pocket-fjedre sikre dig en optimal nattesøvn, så du hver eneste morgen kan stå ud af sovesofaen med fornyet energi. Madrassen er håndsyet i Danmark, hvilket helt klart også understreger, hvilken kvalitet Innovation forsøger at tildele deres produkter.

Denne sovesofa er en af de bedste og perfekt til herreværelset med sit 50’er-inspirerede design. Det klassiske old school-look giver dig et møbel, som skiller sig ud fra mængden.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Splitback Frej sovesofa – 115×210

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne sovesofa er perfekt til dig der ønsker en sovesofa i et gennemført skandinavisk design.

Sovesofaen er fremstillet af danske Innovation Living – en producent som er helt i toppen af rangstigen, når det gælder sovesofaer. Her har de fremstillet en splitback model, som foldes ud ved at lægge ryglænet tilbage. Dette giver en funktionel og fleksibel løsning, som stadig besidder et helt enestående design.

Et meget minimalistisk udseende gør sofaen til allemandseje, da den kan integreres i enhver boligindretning.

 

Køb Splitback Frej sovesofa – 115×210
Group 45 Pocketfjedre i madrassen
Group 45 Unik splitback system

Oliver Weiss Krogh og Per Weiss er de to danske designere, som står bag denne genistreg. De to anerkendte danske designere har gennem længere tid spækket Innovation med lækre designs, som har ført dem helt til tops.

Ligesom mange af deres andre modeller, så leveres denne sovesofa ligeledes i et væld af forskellige tekstiler, hvilket gør det muligt for forbrugeren at sætte sit helt eget individuelle præg på dette møbel. Armlænene er produceret i træ, hvilket giver en super lækker finish til et meget gennemført designmøbel.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Idun sovesofa – 140×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne Idun sovesofa er ikke en helt almindelig sovesofa. Det er en af de mest eksklusive sovesofaer på markedet.

Det betyder, at vi har med en helt speciel sovesofa at gøre. Fremstillet i de bedste materialer hele vejen igennem. Innovation har igennem dette møbel fuldført deres kvalitetsbevidsthed, og der er virkelig ikke sparet på noget.

Køb Idun sovesofa – 140×200
Group 45 Funktionelt møbel
Group 45 2 år garanti på ramme og fjederbrud

Det er komfortable og fleksibel sovesofa som både kan bruges som dobbelt- og enkeltseng. Idun kan nemt slås ud og foldes sammen igen, hvilket gør soveosfaen særdeles multifunktionel.

Den fremstilles også i et hav af forskellige farver og materialer, som giver dig mulighed for at sætte dit eget præg på dette unikum af et møbel.

Dette er danske Innovations absolut topmodel, som vil give dig den bedste sovesofa på markedet. Prisen er høj, men set ud fra hvor meget, du får for pengene, så må det siges at være meget høj kvalitet for pengene. Idun Lounger er til dig, som vil have det bedste af det bedste.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

MYK Sovesofa – 80×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne MYK sovesofa er designet af de danske brand Innovation Living – en sovesofa som både er en flot sofa og komfortabel seng.

MYK sovesofaen er et minimalistisk design opdateret til den moderne bolig med mindre rum.Sovesofaen er både behagelig at sidde i, når den er sofa, og at ligge i, når du skal sove. Det sørger den hyperbløde skummadras for.

Køb MYK Sovesofa – 80×200
Group 45 Hypersoft skummadras
Group 45 Kan bruges som enkelt seng eller dobbeltseng

Det fleksible design giver dig mange muligheder. Når du fjerner podernes får du en 80×200 cm sen til én person. Folder du sengen ud bliver målene 160×200 cm. svarende til en mellemting mellem en trekvartseng og en dobbeltseng.

MYK sovesofaen er derfor ideel til dine overnattende gæster.

Dragør hjørnesofa – 140×250

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne Dragør hjørnesofa med chaiselong og open end er  en perfekt sovesofa til dig der ønsker en almindelig sofa og seng kombineret i én.

Om dagen er der plads til, at hele familien kan sidde i sofaen, der både har chaiselong og en open end. Om natten kan der komfortabelt sove to personer i sofaen, der har en længde på hele 250 centimeter.

Køb Dragør hjørnesofa – 140×250
Group 45 Bonnell fjedre og koldskum i hynderne
Group 45 Smart opbevarings- / udtræksdel

Hele sofaen er fremstillet med Bonnell fjedre og koldskum i hynderne. Det er med til at forbedre din søvn markant. Som et bonus har du også mulighed for at opbevare ekstra dyner, puder, lagner og sengetøj i sovesofaens opbevaringsmagasin.

Lucy sovesofa – 110×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Ønsker du en flot sofa, hvor det ikke er muligt at se, at det er en sovesofa? Så er denne Lucy sovesofa fra Living&more et godt bud.

Den flotte veloursofa ligner ikke ved første øjekast en sofa, du kan sove i, men kan foldes ud og blive 110 x 200 centimeter.

Køb Lucy sovesofa – 110×200
Group 45 Lækker fløjsblød velour
Group 45 3-personers
Group 45 Fås i 7 farver

Det særlige ved denne sofa er helt klart det minimalistiske design som skjuler sengens funktionalitet super godt. Dvs. det er sket ikke til at se, at det både er en sofa og en seng.

Sovesofaen udstråler klassisk design og i det smukke velour, så ligner det langt fra  en sovesofa. Når sofaen er ovenikøbet er foldet sammen, har den plads til hele tre siddende personer.

Leconi sovesofa – 89×217

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Leconi sovesofaen er en yderst smuk og klassisk sofa. Med sine klare linjer og detaljerne lige i øjet – der giver sofaen et flot finish – er denne sovesofa perfekt til det skandinaviske hjem.

Benene i mørkebrunt træ skaber en smuk kontrast til det lysegrå stof. Sengen vil passe rigtig godt ind i et moderne indrettet hjem, hvor der er fokus på lyse farver.

Køb Leconi sovesofa – 89×217
Group 45 Nozag fjedre og koldskum
Group 45 Flot lysgråt corsicastof med påsyede knapper

Sovesofaen er yderst velegnet til en mindre lejlighed eller til ungdomsværelset. Det gør den fordi, sovesofaen ikke fylder særlig meget og både kan benyttes som seng og sofa.

Som en smuk kontrast til det lysegrå stof er sovesofaen udstyret med ben i mørkebrunt træ. Stellet er lavet af fyrretræ og indeholder Nozag fjedre og koldskum. Koldskummet og fjedrene i madrassen sikrer, at du får en god søvn, når du ligger i sengen, mens de samtidig er behagelige for dig at sidde på.

Den lysegrå farve åbner samtidig op for at du kan indrette med mange andre farver: rød, gul, blå, orange, grøn osv.

Hvorfor vælge en bedst i test sovesofa?

En sovesofa er et fremragende alternativ til en almindelig seng, hvis du er i pladsmangel. Sovesofaen er et multifunktionelt møbel, som både kan fungere som sofa og seng på samme tid.

Ved hjælp af specielle funktioner kan møblet omdannes, og du har derfor ikke brug for både en seng og en sofa på værelset, i stuen eller på gæsteværelset, hvilket kan spare dig for adskillige kvadratmeter.

Se en bedst i test sovesofa

En sovesofa kan sagtens anbefales

Gennem tiden har sovesofaen været meget omdiskuteret, da den i mange tilfælde har været forbundet med dårlig liggekomfort og forringet søvnkvalitet. Dette kan også langt hen af vejen understøttes, da der er adskillige produkter på markedet, som decideret er af meget ringe kvalitet.

Men hvis du kigger ordentligt efter, så er der også produkter, som kommer helt op på siden af den almindelige seng og sofa.

Hvis du er yderligere interesseret i tests af møbler, elektronik, udstyr, hvidevarer og lignende, så anbefaler vi, at du går til Forbrugerrådet TÆNK

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev