figure figure

Vugge til baby

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - Maj 2024

De bedste vugger til baby

En nyfødt baby bruger i gennemsnit mellem 16 og 20 timer om dagen i sin seng. Det betyder, at det ikke er helt ligegyldigt, hvilken vugge til baby du vælger. Det skal nemlig være en vugge, der bidrager til en god og optimal søvn, så baby har de bedste forudsætninger for at udvikle sig.

Her på siden har vi været på udkig efter nogle af de bedste vugger til baby, der netop bidrager til en god og optimal søvn.

Vi fundet 2 gode vugge tilbud. Tilbud, som vi mener, er værd at se nærmere på, hvis du gerne vil have høj kvalitet for prisen. Læs mere herunder.

Roba Vugge (Adam & Uglen)

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Vuggen er udført i hvidlakeret bøgetræ, hvilket bidrager til et flot og romantisk design. Et design, der passer perfekt til det hyggelige børneværelse, hvor alt ånder[..]

Læs mere
tick Store rabatter for COOP medlemmer
tick Fri fragt over 299 kr. for COOP medlemmer
tick Hurtig levering: 1-2 dage

Leander Classic Vugge

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Leander vuggen leveres inkl. madras, himmel og loftskrog. På den måde får du en komplet vugge til baby, der med garanti vil bidrage til en god søvn.

Læs mere
tick Store rabatter for COOP medlemmer
tick Fri fragt over 299 kr. for COOP medlemmer
tick Hurtig levering: 1-2 dage

Vugge til baby er ikke en nødvendighed, men…

Det er de færreste, der ved det, men vuggen er faktisk ikke en nødvendighed for det nyfødte barn. En almindelig børneseng/tremmeseng er i langt de fleste tilfælde rigeligt i forhold til at sikre barnet en god søvn.

Hvordan kan det så være, at nogle forældre alligevel køber en vugge til baby?

Se en luksus vugge til din baby

1. Det er hyggeligt

Vuggen er et direkte symbol på babyer. Derfor er det for mange hyggeligt at have en vugge, hvori barnet kan ligge de første par måneder af sit liv. Det skaber en helt speciel stemning at have en vugge i hjemmet, hvori barnet ligger og har det godt. En stemning du vil opleve med det samme, du får dit første barn.

2. Vuggen skaber tryghed

Langt de fleste vugger på markedet er lavet med henblik på at simulere barnets tilværelse i mors mave. På den baggrund af vugger med til at skabe tryghed for barnet, da han/hun vil føle det som om at ligge inde i mor. 

3. Vuggen er nem at transportere

Mange vælger også at købe en vugge, fordi den er nem at transportere. Den er nem at have med i bilen, hvilket er en stor fordel. Derudover er det også rart at kunne flytte ”sovepladsen” fra børneværelset til stuen eller måske forældrenes soveværelse, så I er tætte på barnet hele tiden.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat