figure figure

Weekendseng

8 udvalgte weekendsenge tilbud

Når I skal på ferie eller aflægge venner og familie et besøg, så er weekendsengen en af de bedste opfindelser. Med en weekendseng kan I på en nem og overskuelig måde tage en god soveplads med til jeres barn.

Her på Sleepzone.dk går vi meget op i den gode søvn – det gælder også børnenes søvn. Derfor har vi naturligvis været på udkig efter nogle af de bedste weekendsenge, du kan købe lige nu. Herunder har vi fundet – hvad vi mener – er de bedste weekendsenge til prisen.

Tag et kig og find en weekendseng som både jeres barn og ikke mindst I blive glade for.

BabyTrold Travel Light Weekendseng

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

En alsidig weekendseng fra BabyTrold, som lige nu kan købes hos COOP. Denne rejseseng er ideel, hvis du skal på farten. Den dertilhørende rejsetaske gør det nemt at flytte denne rejseseng fra A til B uden problemer.

Group 45 Let rejseseng
Group 45 Madras medfølger
Group 45 Vægt: 4,5 kg.

Vægten er kun 4,5kg, hvilket er ekstremt lavt for denne type senge. Du får endvidere madrassen med inklusiv – der for er denne seng, prisen taget i betragtning, et af de bedste alternativer på markedet i dag.

BabyTrold Weekendseng med opbevaring

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Hvis du er på udkig efter en weekendseng til dit barn, der er ekstrem nem at slå op, så er denne fra BabtTrold et glimrende bud. Her får du en klassisk weekendseng, der fylder minimalt. Derudover får du en smart og lækker rejsetaske med – det bliver derfor ikke nemmere at have denne weekendseng med sig rundt omkring.

Group 45 Testvinder
Group 45 Nem at folde sammen
Group 45 Max vægt: 14 kg

BabyTrold weekendsengen bærer præg af en god rullemadras, der støtter barnet og bidrager til en optimal søvn. Materialet er kraftig nylon, hvorfor du kan forvente, at den kan holde til lidt af hvert. Alt i alt en fin seng til prisen. 

Hauck Dream N Play Plus Weekendseng

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Går turen i sommerhus? Skal vennerne besøges? Eller skal I måske en tur til udlandet? Uanset hvad I skal, så vil denne Hauck weekendseng sikre, at jeres barn sover som en drøm.

Group 45 Nem at slå ud (og pakke sammen)
Group 45 Inkl. rejsetaske

Her der tale om en uhyre praktisk weekendseng fra Dream N Play Plus, der passer til børn fra 0 til 15 kg.

BabyTrold Weekendseng

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Den sidste weekendseng her på siden er denne fra BabyTrold. Her er der også tale om en seng, der er nem at slå op og pakke sammen. Og det må siges at være en af de vigtigste parametre, når der skal købes weekendseng til barnet – det må vi erkende.

Group 45 Med transporttaske
Group 45 3 cm tyk madras
Group 45 Nem at rengøre

Den tilhørende madras på 3 cm bidrager til en god komfort. Når sengen skal rengøres, så tager du bare en fugtig klud og tørre efter. Så enkelt er det!

Weekendseng test – Findes der gode tests af weekendsenge?

Inden du beslutter dig for at købe, er det rart meget at læse, hvad andre synes om forskellige weekendsenge. På den måde kan du få en fornemmelse af, hvilke brands og senge som er de bedste – og måske endda finder ud af, hvilken weekendseng, der er bedst i test.

Dog findes der desværre ikke særligt mange af disse ”tests” og ”anmeldelser”, hvorfor du i de fleste tilfælde ender med at købe en weekendseng baseret på din mavefornemmelse. Og det er måske ikke altid den bedste løsning.

Hvad gør du så?

Det du kan gøre er at søge råd hos andre forældre. Der findes tusindvis af forældre som på et eller andet tidspunkt har været i ”berøring” med en weekendseng. Det vil altså sige, at de har noget erfaring. Erfaring du kan bruge til din fordel.

Spørg hvad de synes om deres weekendseng? Er den god? Hvorfor? Hvorfor ikke? Hvad kan de anbefale dig at købe? Der er ingen tvivl om, at du kan finde stor hjælp ved at spørge dit netværk til råds om valg af weekendseng. Det er vores anbefaling!

Bør du købe weekendsengen brugt?

Der kan være både fordele og ulemper ved at købe en brugt weekendseng. Derfor kan det være svært at give et entydigt svar på om det er noget du bør gøre – eller lade være med. For at komme et svar nærmere har vi valgt at beskrive både fordele og ulemper ved at købe brugt. På den måde kan du – forhåbentligt – få en fornemmelse af, om det er noget du bør gøre.

Fordele ved at købe brugt

Den altoverskyggende fordel ved at købe en brugt weekendseng er, at den kan være betydeligt billigere. Et brugt køb er altså en fordel, hvis du gerne vil spare penge. Dog skal du vurdere med dig selv om du er villig til at betale mindre for en weekend, der måske kan være af så dårlig en kvalitet, at det påvirker barnets søvnkvalitet.

En anden fordel ved at købe brugt er, at du i teorien gør noget godt for miljøet og samfundet som helhed. At genbruge ting betyder, at du slider mindre på miljøet, hvilket er en stor fordel, hvis du går meget op i sådanne sager.

Ulemper ved at købe brugt

I forlængelse af ovenstående kan det konkluderes, at en brugt weekendseng kan bære præg af en dårlig kvalitet. En kvalitet, der er så dårlig, at det påvirker barnets søvn negativt. Som du med garanti allerede ved, så er det ekstremt vigtigt, at dit barn for den søvn han/hun har brug for – og ikke mindst får en god søvn. Og hvis du er i det mindste i tvivl om pågældende brugte weekendseng kan give en god søvn, bør du ikke købe den. Så bør du bruge lidt ekstra penge og købe en splinterny. Du kan læse mere om, hvor meget søvn dit barn skal have i denne artikel skrevet af Danmarks Radio.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev