figure figure

Tremmesenge

De bedste tremmesenge til barnet

Med et nyt familiemedlem kan udvalget af forskellige tremmesenge være uoverskueligt at skulle tage stilling til. Her på Sleepzone.dk har vi fundet de bedste tremmesenge for at skabe et overskueligt overblik, så du kan finde den helt rigtige tremmeseng til netop dit barn. Her er senge, der matcher alle børn og indretninger.

Nedenfor vil vi præsentere forskellige tremmesenge i form af baby tremmesenge og mere funktionelle tremmesenge, så alt efter, hvad du leder efter, kan du finde det lige her.

Flexa Play Tremmeseng

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Hvis du er på udkig efter en moderne og funktionel tremmeseng til dit ønskebarn, burde du kigge nærmere på denne. Tremmesengen kan højdejusteres, så den kan benyttes i flere år. Benene er i massiv ask, som ligeledes giver god holdbarhed.

Group 45 Højdejustering
Group 45 Tremme i grå lakeret MDF
Group 45 Fragt: 0 kr.

Tremmesengen er produceret i en neutral grå farve, så den kan passe ind i de fleste moderne hjem.

Pinolino Tremmeseng

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne tremmeseng er produceret i det stærke og holdbare fyrretræ. Tremmesengen passer til en madras på 120 cm x 60 cm, som skal tilkøbes. Sengen kan justeres i en liggehøjde på 15 cm, 13 cm eller 45 cm.

Group 45 Leveres med lamelbund
Group 45 Højdejustering
Group 45 Lakeret fyrretræ

Hvis du følger linket, kan du læse nærmere om sengen i farven børstet hvid, men tremmensengen kan også købes i to grålige farver, hvis et andet udtryk på børneværelset ønskes.

Leander Linea Tremmeseng

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne Leander tremmeseng er fremstillet i fin bøg og er i originalt træ look.

Det tilføjer et lækkert touch til barneværelset og passer godt ind i den moderne, skandinaviske indretning. Tremmesengen er smart, da den kan udvikle sig sammen med sit barn i form af, at bunden kan sættes ned, og siderne kan tages af.

Group 45 Bøgetræ
Group 45 Tre indstillinger
Group 45 Forvandles fra seng til sofa

Når dit barn er vokset ud af sengen, kan sengen stadig nemt bruges som sofa, legegård eller blot til opbevaring. I Linea-serien kan nemt tilkøbes sengehimmel til tremmeseng og sengerand til tremmeseng. Madras følger ikke med.

Baby Dan Tremmeseng

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne lækre tremmeseng er den klassiske og simple tremmeseng.

Den kommer i flot hvid og passer derfor til begge køn. Sengen er justerbar i bund og sider, så sengen kan benyttes i længere tid. Den er fremstillet i knastfri New Zelandsk fyrretræ, som er den fineste og mest holdbare kvalitet.

Group 45 3-positions lamelbund
Group 45 Smart hæve- og sænkeside

Madras til tremmeseng medfølger ikke, men det er nemt at købe med. Du kan også nemt købe vuggefødder med til tremmesengen, hvis du ønsker, at sengen skal kunne vugges. Himmel til tremmeseng kan også tilvælges.

Flexa Tremmeseng

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne utroligt flotte tremmeseng kommer i et flot naturlook i en oval form. Den er din klassiske tremmeseng med et moderne touch. Sengen er fremstillet i bøg. Sengen er en super funktionel seng, og den kan indstilles i fem niveauer, så den følger dit barn.

Group 45 Bunden kan hæves og sænkes
Group 45 Tremmerne kan fjernes

Bunden kan nemt hæves/sænkes, så sengen kan anvendes indtil junior. De lodrette tremmer kan også fjernes, så barnet får rig mulighed for at komme ind og ud af sengen. Sengen er et godt valg, hvis du ønsker at investere i en seng, der holder i mange år.

Manis-h Tremmeseng

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne lækre tremmeseng er i en rigtig fin hvid farve med træben. Den er i et vintage look og er lidt mere moderne end den traditionelle standard tremmeseng.

Group 45 Kan indstilles i 3 højder
Group 45 Flot og børnevenligt design

Tremmesengen kan indstilles efter barnet, og alt efter hvor meget barnet vokser, kan sengen både bruges som babyseng og op til børneseng. Sengen har forskellige højdeindstillinger og aftagelig side. Der kan købes sengehest til sengen. Sengen fås i et bredt udvalg af farver.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev