figure figure

Skabssengen

Pladsoptimering i verdensklasse

Det er ikke alle, der har lyst eller plads til at have en stor seng stående. Til trods for dette, ønsker de dog ikke at gå på kompromis med størrelsen af sengen, da man naturligvis ikke lyster at sove i en seng, der er for lille.

I denne forbindelse er det svært at få tingene til at gå op i en højere enhed. At få en stor seng til at optage begrænse plads i et lokale er bestemt ikke nemt. At det er svært, er én ting, men det betyder dog ikke, at det er umuligt.

Det er i denne sammenhæng, at Skabssengen.dk kommer ind i billedet. Blandt deres udvalg af senge finder du nemlig kun såkaldte skabssenge eller vægsenge. Det er senge, der kan vippes op ad væggen, når den ikke er i brug, hvorved den ikke optager gulvplads.

Se hele udvalget på Skabssengen.dk

Tyskproducerede skabssenge til lave priser

Hos Skabssengen.dk kan du finde et stort udvalg af skabssenge. Fælles for hele deres udvalg er, at det er tyskproducerede senge. Derved er du garanteret, at du får leveret en seng i en fortrinlig kvalitet, hvis du beslutter dig for at slå til.

Du kan finde mange andre skabssenge på det danske marked, hvoraf mange af dem er produceret i Østen. Det er der som sådan intet i vejen med, men du skal være forberedt på, at det som regel koster noget kvalitet.

Vil du gerne være sikker på, at din kommende seng bryster sig af en uovertruffen kvalitet? Har du et krav om, at det skal være en såkaldt vægseng? I så fald bør der ingen tvivl være om, at det er hos Skabssengen.dk, at du finder din kommende seng.

Se det store udvalg af skabssenge

Handler direkte med producenterne

Ikke nok med, at du er garanteret, at hver og en af deres senge er produceret af en tysk producent med fokus på kvalitet, så handler de også direkte med producenterne. Det kan lyde irrelevante for dit vedkommende, men det er det faktisk ikke.

I og med, at de hos Skabssengen.dk handler direkte med producenterne, sparer de nemlig grossisten væk. Det er et led i processen, der er skåret fra, hvilket i sidste ende betyder, at du kan købe din seng til en bedre pris.

Derfor er du garanteret, at du både får gode priser og god kvalitet, hvis du beslutter dig for at handle hos Skabssengen.dk. Har du gjort dig overvejelser om dette, er der ingen grund til at tøve, da du er garanteret at lave et godt køb.

Det forudsætter selvfølgelig, at du rent faktisk leder efter en skabsseng. De har nemlig ikke andre senge blandt deres udvalg. De har valgt at holde fokus på netop denne niche, hvorfor de også kan præsentere et af landets absolut største udvalg af vægsenge.

Specialist i pladsbesparende sengeløsninger

Det er ikke alle, der er så heldige at bo i en bolig, hvor der ikke er behov for at spare på pladsen. Nogen bor tilmed i en bolig, hvor pladsen er meget begrænset, og man derfor er nødt til at sikre, at hver enkelt kvadratmeter bliver udnyttet på bedst mulig vis.

Hvis du hører til den gruppe, der ønsker at sikre, at du udnytter pladsen i din bolig på bedst mulig vis, er en pladsbesparende seng en god løsning. Det betyder dog ikke, at du skal gå på kompromis med selve størrelsen på sengen, da det blot vil have indflydelse på din søvnkvalitet.

Hvad der giver mest mening at investere i, i en sådan sammenhæng, er en vægseng. En sådan seng kan du nemlig folde op, så den står op ad væggen. Derved optager den ikke længere plads på gulvet, som i dagtimerne kan bruges til andre ting.

Få en seng til den manglende plads

Fra helhedsindtrykket til den mindste detalje

Der er ikke gået på kompromis med noget i forbindelse med udviklingen af deres skabssenge. Derimod er alt blevet overvejet ned til løbende detalje. Ligeledes bliver de løbende optimeret, hvorfor du er garanteret at kunne købe en tidssvarende skabs- og vægseng hos Skabssengen.dk.

Hertil er det også vigtigt at understrege, at alle deres senge er skabt med henblik på, at de i lukket tilstand ikke skal ligne en seng. Det betyder, at deres skabssenge end ikke ligner en seng, når de er lukket op ad væggen.

Det er senge, der er så funktionelle og komfortable, som det er muligt at opnå. Du skal derfor ikke bekymre dig for, hvorvidt det kommer til at se klodset ud at have sengen klappet sammen. Mange frygter dette, men der er dog ingen grund til at være bekymret for dette.

Se en seng der kan foldes sammen

Udstyret med specialudviklede kraftfulde gasfjedre

Sengen fra Skabssengen.dk er forsynet med specialudviklede kraftfulde gasfjedre. Som følge af dette, er både åbning og luk let, hurtig og lydløs. Du skal derfor ikke tro, at det er en daglig gene at skulle åbne og lukke sengen på denne måde.

Desuden sørger fjedrene også for, at det ikke er for hårdt at løfte sengen. Faktisk kræver det kun, at du hjælper den lidt på vej. Resten klarer den helt selv. Af den grund skal du ikke være i tvivl om, hvorvidt du kan løfte sengen.

Hertil bør det også nævnes, at det er en seng, der byder på rigtig mange sofistikerede komponenter. Det er detaljer, som bidrager til, at den opnår en ekstraordinær funktionalitet. Samtidig er alle anvendte materiale også i højeste kvalitet, hvilket sikrer stabilitet og komfort.

Prisgaranti – Ingen er billigere end Skabssengen.dk

Hos Skabssengen.dk kan du ikke blot finde et af landets absolut største udvalg af skabssenge. Du kan også finde sengene til landets bedste priser. Skulle det ske, at du – mod forventning – finder dem til en bedre pris hos en anden dansk butik, så har de selvfølgelig prisgaranti på hele deres udvalg.

I sidste ende er der derfor ingen, der er billigere, end Skabssengen. Hvis du har i sinde at købe dig en skabsseng, skal der derfor ikke herske nogen tvivl om, at det er det rette sted at gøre.

Ikke blot som følge af det store udvalg, der selvfølgelig også indeholder noget for dig, men også som følge af, at du er garanteret landets bedste pris.

De billigste skabssenge hos Skabssengen.dk

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat