figure figure

Temprakon dyner

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - Maj 2024

De bedste temprakon dyner

Leder du efter en rigtig god dyne, som holder i mange år, bør du kigge nærmere på dynerne fra Temprakon.

Temprakon dyner er fremstillet i Danmark, og derfor underlagt strenge regulativer for både produktion og certificering. Det betyder, at alle dyner er certificeret med Downafresh, NOmite og Okoe-Tex 100. Du er altså sikret en dyne, der er allergivenlig og ikke bliver udsat for støvmider. Fyldet er desuden altid fra europæiske ænder. Temprakons Advance serie er ekstra temperaturregulerende og med kølende effekt for en endnu bedre sovekomfort.

Største besparelse

Temprakon Advance Dyne – 135×220

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Dynen kan maskinvaskes ved 60 grader, og så kan den tørretumbles, hvilket er et plus i de kolde vintermåneder. Fælles for dynerne i Advance serien er den smarte indby[..]

Populært valg

Temprakon Zone Duvet-Medium

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Dynen er produceret med den dobbelte Space-certificering, som betyder, at den har en aktiv side, som skal vende ned mod din krop og sørger derved for konstant tempera[..]

Temprakon dyner anbefales!

Temprakon tilbyder danskproducerede dyner af høj kvalitet til rigtig gode priser, og så finder du jævnligt dynerne på tilbud. Generelt klarer dynerne sig rigtig godt i diverse tests – især Advance serien får gode anmeldelser og bliver blandt andet anbefalet i Forbrugsguiden, hvor dynernes temperaturregulerende evne og kølende effekt bliver positivt omtalt.

Advance serien skiller sig ud ved deres Space-certificering, som i praksis betyder, at dynerne har en temperaturregulerende side. Denne side skal vende ned mod kroppen, og du er sikret en perfekt kropstemperatur, uanset temperaturen i soveværelset. Du slipper derved både for at fryse og svede om natten, og er sikret det bedste grundlag for god sovekomfort og at vågne op veludhvilet.

Se flere temprakon dyner hos Drømmeland.dk

Prisværdige certificeringer

  • NOmite
  • Downafresh
  • Okoe-Tex 100
  • Downpass Feathers

Tilsammen betyder det, at du er sikret en dyne, der er allergivenlig og fri for bakterier og støvmider. Det sikres ved, at fyldet er fra europæiske ænder, at våret er syet tæt på en speciel måde, at dunene er rengjort hygiejnisk, og at materialet er uden sundhedsskadelige kemikalier.

Se også vores guides til:

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat