figure figure

Juniorseng

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - Maj 2024

Juniorseng – Sådan finder du det bedste tilbud

Er tremmesengen blevet for lille? Nu er det tid til at finde et godt juniorseng tilbud, men hvordan gør du det? Det spørgsmål giver vi dig svaret på, hvis du læser med her på siden. Vi har nemlig lavet en guide til, hvordan du finder den bedste juniorseng til din dreng eller pige.

Som du måske allerede har opdaget, så findes der uoverskueligt mange forskellige juniorsenge. Derfor kan det naturligvis være svært at finde ud af, hvilken seng som er den bedste for lige præcis dit barn. Det handler om at være så klog på juniorsenge som overhovedet muligt, så du kan træffe det rette valg. Og det vil vi gerne hjælpe dig med.

Halvhøj juniorseng

Den første type vi kigger på, det er den halvhøje juniorseng. En halvhøj juniorseng er for mange det bedste valg, da den ekstra opbevaringsplads under sengen er meget efterspurgt på børneværelset. Derudover er den halvhøje seng også ”sej” at have for barnet, da han/hun har været vant til at sove tæt på gulvet i tremmesengen.

Største besparelse

Hoppekids BASIC Juniorseng – 70×160

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Størrelsen 70×160 cm passer glimrende til børn i voksealderen. Den er udført i FSC-certificeret træ. Certificeringen betyder, at træet kommer fra bæredygtige sko[..]

Populært valg

Hoppekids IDA-MARIE Juniorseng – 70×160

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Derudover er det nordiske, moderne design noget som kan få ethvert børneværelse til at se rart og indbydende ud. Sengen måler 65 x 76 x 166 cm. Madrasmålet er 70 x 16[..]

Juniorseng med skuffer

En anden og meget populær type, det er juniorsengen med skuffer. Denne type juniorseng er også meget efterspurgt pga. opbevaringspladserne i skufferne. En juniorseng med skuffer kan for eksempel bruges til opbevaring af ekstra sengetøj, dyner, tøj eller måske legetøj? Summa summarum er, at det altid er rart med smart opbevaringsplads på børneværelset.

Her finder du gode tilbud på juniorsenge

I vores søgen efter gode tilbud på juniorsenge stødte vi på en række forhandlere. Disse forhandlere vil vi gerne anbefale, så du selv kan få lov til at se nærmere på både udvalg og priser.

Forhandlere af juniorsenge

Se alle sengeforhandlere

Leander juniorsenge er populære

Selvom Leander senge for nogen kan synes en smule dyre, så er det vigtigt at huske på, at kvaliteten og prisen hænger godt sammen.

Derudover er det nemt at sælge en brugt Leander juniorseng sammenlignet med andre mærker, hvilket kan retfærdiggøre den lidt højere pris.

Se forhandlere der sælger senge

Juniorseng hvornår og hvor længe?

Hvornår skal du egentlig bruge en juniorseng? Et spørgsmål, der ikke findes et entydigt svar på, da svaret afhænger af flere forskellige faktorer. Dog kan der generelt siges følgende om, hvornår en juniorseng skal tages i brug:

Da børn er meget forskellige i forhold til, hvor hurtigt de vokser, deres behov osv., så kan der ikke gives et konkret svar på, hvornår en juniorseng skal bruges. Dog siges det, at børn fra 2-års alderen godt kan begynde at gå fra tremme- til juniorseng. Nogle børn er tre år, før de skifter. Og så giver det selvfølgelig sig selv, at barnet skal skifte seng, når han/hun ikke længere kan være i den gamle, fordi den er for lille.

Hvis det pågældende barn godt kan lide at sove trangt, så er det ikke sikkert, at juniorsengen er det bedste valg, når han/hun fylder to år. En juniorseng giver nemlig mere plads, hvorfor den ”trange” følelse forsvinder.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat