figure figure

Halvhøj seng

De bedste tilbud på halvhøje senge

Her på siden har vi samlet nogle af de bedste halvhøje senge til prisen, så DU hurtigt og nemt kan finde den perfekte seng til dit barn. Du kan se de forskellige halvhøje senge herunder.

Inden vi løfter sløret for, hvilke halvhøje senge vi har fundet, så skal du vide, at du nederst på siden kan læse mere om fordelene ved denne type børneseng. En halvhøj seng har nemlig en række vigtige fordele, der er værd at se nærmere på. Især hvis du er i tvivl om en halvhøj seng, er det rigtige valg for dit barn.

SCANLIVING Junior halvhøj seng

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Her har du en solid juniorseng inkl. hule, madras og stige. Derudover medfølger tre puder. Den måler 172 cm i bredden, 82 cm i dybden og er 115 cm høj.

Group 45 Huleforhæng, stige og madras
Group 45 9 cm tyk koldskums madras

Der er sengehest ind mod væggen og selvfølgelig foran på den halvhøje seng. Madrassen er udført i 9 cm tykt koldskum, hvilket giver en fin støtte.

SCANLIVING Mojo halvhøj seng – 90×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Mojo er en halvhøj seng af ekstra høj kvalitet. Den er solid, og du kan forvente en lang levetid grundet det massive fyrretræ.

Group 45 Koldskums madras
Group 45 Massivt fyrretræ
Group 45 TÜV testet

Den måler 212 cm i bredden, 102 cm i dybden og 115 cm i højden. Derudover medfølger hule, madras, stige og stoftunnel. Der er sengehest på begge sider, hvilket sikrer en optimal sikkerhed. Madrassen er lavet i koldskum og er 9 cm tyk.

Hoppekids Premium Halvhøj seng – 90×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Hoppekids Premium er en kraftig forbedring af Basic-udgaven. Her får du en yderst smart halvhøj seng, der måler 90×200 cm.

Group 45 5 års suppleringsgaranti
Group 45 Svanemærket træ
Group 45 Delbar

Sengen har en stige op til sovepladsen og er samtidig udstyret med en sjov rutsjebane, der gør det til en leg at stå op om morgenen. Hvis du gerne vil have en eksklusiv seng, så er denne Hoppekids Premium et fornuftigt valg. Husk madrassen skal tilkøbes.

Flexa Basic halvhøj seng – 90×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Flexa har i mange år været kendt som et solidt mærke, når det kommer til børnemøbler. Kvaliteten er høj og holdbarheden lang.

Group 45 Hvidpigmenteret
Group 45 Gode anmeldelser
Group 45 Til huleleg

Sengen her er ingen undtagelse. Her har vi en anmelderrost halvhøj juniorseng 90×200, der kan justeres alt afhængig af barnets udvikling. Den er udført i massivt fyrretræ, hvorfor du kan være sikker på, at sengen kan holde i mange år.

Derfor er en halvhøj seng et godt køb til dit barn

Som lovet vil vi fortælle nærmere om, hvilke fordele, der er forbundet med halvhøje senge. Fordelene kommer her.

1. Giver ekstra plads på børneværelset

En af de helt store fordele ved at vælge en halvhøj seng er, at den giver ekstra plads på børneværelset. Det er nemlig muligt at opbevare ting og sager under sengen, hvilket giver ekstra plads at lege på. Derudover kan der selvfølgelig leges under sengen, hvis barnet har lyst til det.

2. Meget mere end en seng

En anden og stor fordel ved at vælge en halvhøj seng er, at du – eller rettere sagt dit barn – får meget mere end en seng. Under sengen er der som sagt plads til leg, opbevaring, mulighed for at lave en hule osv.

Derudover kan der tilkobles rutsjebaner på mange halvhøje senge, hvilket gør sengen til noget, der ligner en forlystelse. Det er også muligt at tilkøbe telte og andet, der kan monteres på sengen med henblik på at gøre den mere ”levende”. Sikkert og vist: Mulighederne er mange.

3. Kan bruges i mange år

En halvhøj seng er ikke ligesom en vugge, der kun kan bruges i en kort og afgrænset periode. Den halvhøje seng kan bruges i mange år frem. Dette er en kæmpe fordel, da det kan være dyrt at købe ny børneseng. Så jo længere tid én seng kan holde, jo bedre er det for økonomien.

4. Nem at sælge brugt

Sidst men ikke mindst er en halvhøj seng uhyre nem at sælge brugt. Hver eneste dag bliver der handlet halvhøje senge på sider som DBA og GulogGratis. Efterspørgslen efter denne type børneseng er stor, hvorfor du ikke behøver at frygte for, at det bliver besværligt at sælge den halvhøje seng. Tværtimod.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev