figure figure

Graviditetspude

Hvilken graviditetspude er bedst?

Hvis du før har prøvet at være gravid, ved du, at søvn kan være en by i Rusland. Din mave fylder mere og mere, dine fødder hæver op, måske får du kramper. Du ligger i det hele taget rigtig dårligt i din ellers komfortable seng.

Glem alt om at prøve at støtte op med sofapuderne – det er ikke en holdbar løsning. Du skal være gravid i 9 måneder, så du kan lige så godt købe en ordentlig graviditetspude med det samme.

Jo før, des bedre. Graviditetspuder er udviklet til at støtte op om den gravide mave og krop, så du får det bedste udgangspunkt for en god nats søvn. Du får brug for at være udhvilet til fødslen, og du får bestemt også brug for at være udhvilet efterfølgende, når du har et lille barn, der kræver dig 24 timer i døgnet.

Doomoo graviditetspude

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne graviditetspude anbefales af mange jordemødre både under graviditeten og senere som aflastning ved amning. Fyldet består af mikro styrofoam kugler, som ikke larmer, beholder den ønskede form, og som er behagelige at ligge på det.

Køb Doomoo graviditetspude
Group 45 OEKO-TEX®-certificeret bomuld
Group 45 Fyld: EPS-kugler

Desuden er materialet antibakterielt for den bedst mulige hygiejne. Betrækket kan tages af og vaskes.

Bbhugme graviditets- og ammepude

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Bbhugme graviditetspuden er en elsket og anbefalet graviditets- og ammepude, der er kendt for sit unikke og behagelige design.

Puden har volumen og er mulig at forme efter den ønskede hvileposition – og den holder positionen. Bbhugme er designet af tre kiropraktorer og en entreprenør og er udviklet med muskel- og bevægelsesproblemer hos gravide og småbørn i tankerne.

Køb Bbhugme graviditets- og ammepude
Group 45 4,9 baseret på kunde anmeldelser
Group 45 Vægt: 1500g

Bbhugme kan både bruges til støtte af mave og bækken, ben, samt ryg og skuldre. Efter fødslen kan den benyttes som ammepude, og så er den blød og behagelig for dit barn at ligge på som et sundt alternativ til en skråstol.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev