figure figure

Sengebord

Match sengebordet til sengen

Sengeborde fuldender indretningen i soveværelset, men er samtidig en praktisk løsning til opbevaring af for eksempel mobil, bøger og briller natten over. Bordene findes i mange forskellige materialer og udformninger. De fås væghængte og som borde med skuffer eller låge. De fås i teak eller marmor, og de fås i forskellige farver.

Der er derfor rig mulighed for at finde et sengebord eller to, der passer præcis ind i din indretning. Her får du et stort overblik over de mange forskellige typer af borde til soveværelset.

Væghængt sengebord

Af designmæssige eller praktiske årsager, kan du også vælge et væghængt sengebord. Det er nemt at støvsuge under, og det optager ikke gulvplads.

Mavis (Falsterbo) Væghængt Sengebord – 26×48

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Det væghængte natbord fra Falsterbo har et moderne design, der tillader opbevaring i en lille skuffe forenet med en boghylde. Bordet er hvidt og passer derved ind i de fleste soveværelser.

Køb Mavis (Falsterbo) Væghængt Sengebord – 26×48
Group 45 1 opbevarings-skuffe og hylde
Group 45 Møblet kan spejlvendes

Det er udformet i lakeret MDF og vedligeholdes derfor nemt med en fugtig klud.

NB: For at finde produktet skal du på Unoliving.dk søg på ‘Mavis – Falsterbo Væghængt Sengebord – Hvid’

Sengebord med skuffe i træ

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Et simpelt og massivt sengebord i egetræ med en hylde giver et rustikt look til soveværelset og mulighed for opbevaring nær sengen.

Køb Sengebord med skuffe i træ
Group 45 1 skuffe
Group 45 Materiale: Træ
Group 45 Sikker levering

Dette fine sengebord består af naturfarvet træ for et smukt naturligt look – perfekt til det minimalistiske hjem. Derudover har sengebordet 1 skuffe med plads til bøjer, briller eller din mobil. ´

Line sengebord – 50×66

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Her får du et sort sengebord udformet i metal med glasplade øverst. Under glaspladen er der en stor hylde, der giver mulighed for opbevaring af det mest essentielle.

Køb Line sengebord – 50×66
Group 45 Prismatch
Group 45 Form: Kvadratisk
Group 45 Gratis fragt

Natbordet er i et romantisk design. Det er også muligt at købe en seng i matchende design.

Sengebord i ege og teaktræ

Teaktræ og egetræ har fået et indretningsmæssigt comeback i løbet af de sidste år. Træsorterne giver en god kontrast til den minimalistiske, nordiske indretning med neddæmpede farver.

Sengebord i sort

Det må gerne være lidt mørkt og hyggeligt i soveværelset af alle hjemmets rum. Derfor kan du her tillade dig at møblere i mørke og sorte farver. De sorte sengeborde er ligeledes en god kontrast til et lyst og nordisk soveværelse.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev