figure figure

Sengebord

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - Maj 2024

Match sengebordet til sengen

Sengeborde fuldender indretningen i soveværelset, men er samtidig en praktisk løsning til opbevaring af for eksempel mobil, bøger og briller natten over. Bordene findes i mange forskellige materialer og udformninger. De fås væghængte og som borde med skuffer eller låge. De fås i teak eller marmor, og de fås i forskellige farver.

Der er derfor rig mulighed for at finde et sengebord eller to, der passer præcis ind i din indretning. Her får du et stort overblik over de mange forskellige typer af borde til soveværelset.

Væghængt sengebord

Af designmæssige eller praktiske årsager, kan du også vælge et væghængt sengebord. Det er nemt at støvsuge under, og det optager ikke gulvplads.

Største besparelse

Mavis (Falsterbo) Væghængt Sengebord – 26×48

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Det er udformet i lakeret MDF og vedligeholdes derfor nemt med en fugtig klud. NB: For at finde produktet skal du på Unoliving.dk søg på ‘Mavis – Falsterb[..]

Populært valg

Line sengebord – 50×66

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Natbordet er i et romantisk design. Det er også muligt at købe en seng i matchende design.

Sengebord i ege og teaktræ

Teaktræ og egetræ har fået et indretningsmæssigt comeback i løbet af de sidste år. Træsorterne giver en god kontrast til den minimalistiske, nordiske indretning med neddæmpede farver.

Sengebord i sort

Det må gerne være lidt mørkt og hyggeligt i soveværelset af alle hjemmets rum. Derfor kan du her tillade dig at møblere i mørke og sorte farver. De sorte sengeborde er ligeledes en god kontrast til et lyst og nordisk soveværelse.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat