figure figure

Natbord

Et lækkert lille natbord

Det er praktisk med lidt opbevaringsplads nær sengen i soveværelset. Her har du mulighed for at opbevare læsestof, en flaske med vand og at lade din mobil henover natten.

Foretrækker du bordlamper frem for væglamper, er det også her, du kan have natlampen stående. Natborde fås i mange udformninger, farver og størrelser. Herunder finder du et stort udvalg, så du kan finde det natbord, der passer ind i lige præcis din indretning.

Natborde i træ

Møbler i forskellige sorter træ er meget populære i de nordiske og minimalistiske indretninger, hvor træet giver en god kontrast til det hvide og neutrale.

Sengebord i Egetræ og Finér – 60×50

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Møbler i egetræ og egetræsfinér har igen vundet indpas i de danske hjem. Egetræ og egetræsfinér matcher den minimalistiske og nordiske indretning, der er så oppe i tiden lige nu, men kan i princippet bruges i alle typer af indretninger.

Køb Sengebord i Egetræ og Finér – 60×50
Group 45 Moderne design
Group 45 Massivt egetræ og egetræsfinér

Bordet her er et sidebord, der kan benyttes mange forskellige steder i hjemmet, men som i særdeleshed er velegnet som natbord. Bordet har en god stor aflægsflade og en hylde under.

KARE DESIGN Alhambra natbord – 65×58

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

2 skuffer på 4 ben i stål med udskåret mønster for et industrielt og råt look. Der er masser af plads til sengelampe, bøger, telefon, og hvad der ellers er behov for nær sengen.

Køb KARE DESIGN Alhambra natbord – 65×58
Group 45 365 dages returret
Group 45 Stål med udskåret mønster

Højden er ekstraordinær for et sengebord og egner sig derved særlig godt ved siden af elevationssenge og kontinentalsenge.

Float Natbord m. skuffe – 31×43

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Til det lille soveværelse eller det lille behov for opbevaring ved siden af sengen, er dette grå natbord helt perfekt.

Køb Float Natbord m. skuffe – 31×43
Group 45 Honeycomb Panel
Group 45 Produktfarve: Hvid
Group 45 Enkelt design

Det er i alt sin enkelthed en skuffe, der enten kan sættes på gulvet eller hænges på væggen. Skuffebordet opfylder behovet for opbevaring uden at optage unødig plads. Der er mulighed for at købe sengeramme i samme design.

Comfort Natbord – 40×45

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Et hvidt højglanssengebord med en trompetformet kromfod.

Køb Comfort Natbord – 40×45
Group 45 Prismatch
Group 45 En skuffe
Group 45 Kvadratisk form

Højglans er kommet for at blive, og rigtig mange vælger denne løsning, da det ser pænt ud og er nemt at rengøre. Natbordet her har en simpel skuffe til opbevaring af det mest essentielle.

Mavis Natbord (Valencia) – 33×25

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Et lille og stilrent sengebord, der passer ind i den minimalistiske og enkle indretning. Bordet har en lille skuffe nederst, en aflægsflade over og en smal hylde øverst.

Køb Mavis Natbord (Valencia) – 33×25
Group 45 30 dages returret
Group 45 Hylde og skuffe
Group 45 Kan monteres på væg

Det enkle design og den hvide farve gør natbordet velegnet til de fleste soveværelser. Størrelsen betyder også, at der er plads til god opbevaring nær sengen i selv de mindste soveværelser.

NB: For at finde produktet skal du på Unoliving.dk søg på ‘Mavis – Valencia Sengebord – Hvid’

Normann Copenhagen (Kabino) natbord – 50×50

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Normann Copenhagen er en dansk designklassiker, og natbordet er selvfølgelig ingen undtagelse.

Køb Normann Copenhagen (Kabino) natbord – 50×50
Group 45 Eksklusivt look
Group 45 Hvid eller grå skuffe
Group 45 Prisgaranti

Rene linjer og et minimalistisk look er kendetegnene. En ramme i lys ask omkranser et hvidt rum og en grå eller hvid skuffe. Der er rigeligt med plads, og bordet vil passe perfekt ind i en nordisk, stilren indretning.

Natborde i metal

Møbler med industrielt design er en rå detalje i hjemmet. Holdbarheden er lang, og vedligeholdelsen er nem. Og så ser det bare godt ud med borde i metal.

Stilrene natborde

Med møbler – og herunder borde i forskellige udformninger – er det ofte et smart træk af tænke simpelt og stilrent. På den måde går møblerne ikke af mode, og de behøver ikke blive skiftet ud sammen med vægfarven eller det øvrige inventar.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev