figure figure

Latex topmadrasser

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - April 2024

3 af de bedste latex topmadrasser til prisen

Her kommer en gennemgang af de tre topmadrasser i latex, som vi har vurderet til at være nogle af de bedste køb til prisen.

I forbindelse med denne guide har vi hos Sleepzone.dk gennemgået en lang række topmadrasser i latex, som vi efterfølgende har listet med de vigtigste oplysninger herunder. Alle latex topmadrasser i listen er i høj kvalitet ift. pris. Så du kan altså gøre et godt køb!

Største besparelse

Prestige Latex Topmadras – 90×200

1499 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Madrassen besidder en høj densitet og tæthed i kernen, hvilket giver øget støtte og komfort. Materialet tilpasser sig din krops statur og støtter på udsatte støttepun[..]

Populært valg

Mayan Split Topmadras

3498 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Udover Mayan Green certificeringen, så har topmadrassen yderligere FSC, Rainforest Alliance og Oeko-tex certificeringerne, hvilket gør den til noget helt unikt. FSC c[..]

Årets 3 bedste online sengeforhandlere

Valg af latex topmadras

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du får valgt den bedste latex topmadras til dig og dine behov, anbefaler vi, at du læser denne guide om topmadrasser eller se ovenstående eller nedenstående video. Guiden vil gøre dig i stand til at træffe det bedste valg – helt uden, at du behøver at få hjælp fra en sælger eller lignende.

Hvad er en latex topmadras?

En latex topmadras besidder en lang række fordele. Latexkernen yder en progressiv støtte, hvilket vil sige, at støtten opstår forskelligt ned over madrassen, alt efter hvor kroppen trykker hårdest. Derfor kan latex topmadrasser bruges uanset din vægt og statur – og det er smart!

Latex former sig efter din krop, hvor punkter som nakke, skuldre og hofte tilføres ekstra støtte. På denne måde er du sikret en optimal position for din krop i løbet af natten, og du er garanteret en optimal nattesøvn.

Hvad er latex? Læs mere om naturmaterialet her.

Se flere topmadrasser her

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat