figure figure

bedLatex topmadrasser

3 af de bedste latex topmadrasser til prisen

Her kommer en gennemgang af de tre topmadrasser i latex, som vi har vurderet til at være nogle af de bedste køb til prisen.

I forbindelse med denne guide har vi hos Sleepzone.dk gennemgået en lang række topmadrasser i latex, som vi efterfølgende har listet med de vigtigste oplysninger herunder. Alle latex topmadrasser i listen er i høj kvalitet ift. pris. Så du kan altså gøre et godt køb!

Prestige Latex Topmadras – 90×200

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne topmadras måler 90×200 cm., hvilket vil sige, at den passer til en almindelig enkeltmandsseng, eller hvis du har to madrasser i din dobbeltseng, kan to topmadrasser udgøre en almindelig dobbeltseng på 180×200 cm.

Køb Prestige Latex Topmadras – 90×200
Group 45 Anbefales til alle vægtklasser
Group 45 Svanemærket
Group 45 Gratis levering

Madrassen besidder en høj densitet og tæthed i kernen, hvilket giver øget støtte og komfort. Materialet tilpasser sig din krops statur og støtter på udsatte støttepunkter som hofte, skuldre og nakke.

Latex single er et uhyre godt køb. Topmadrassen er til dig, som ønsker øget komfort og en bedre nattesøvn til en overkommelig pris.

Mayan Split Topmadras

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Denne topmadras i latex er fremstillet i 100% natur-materialer. Mayan er en certificering, som forsikrer forbrugeren, at topmadrassen er fremstillet i 100% organisk natur-latex.

De fleste latex topmadrasser er fremstillet med kun en del naturlatex og resten almindeligt latex, hvor Mayan forsikrer dig,  at hele topmadrassens kerne er fremstillet af naturmaterialer

Køb Mayan Split Topmadras
Group 45 OEKO TEX 100-certificeret
Group 45 Svanemærket – for din sundhed

Udover Mayan Green certificeringen, så har topmadrassen yderligere FSC, Rainforest Alliance og Oeko-tex certificeringerne, hvilket gør den til noget helt unikt. FSC certificeringen er relateret til topmadrassens betræk, hvilket er fremstillet af FSC certificerede træfibre, hvilket igen understreger madrassens naturlighed.

Dette er en latex topmadras til den kræsne køber, som ønsker at byde sin krop de bedste betingelser for en sund og god nattesøvn.

Latex Topmadras – 180×200

2695.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

En latex topmadras skal være af høj kvalitet – ellers risikerer du at kvaliteten af din nattesøvn må lide under dårlige forhold.

Netop derfor er Krone Latex Topmadras en af de absolut bedst sælgende topmadrasser hos Sengetid. Topmadrassen er dansk produceret og kommer med et vaskbart betræk.

Køb Latex Topmadras – 180×200
Group 45 OEKO-TEX 100 certificeret
Group 45 5 års garanti
Group 45 Kerne: Latex

Endvidere er det værd at nævne, at topmadrassen er OEKO-TEX 100 certificeret. Du får, med andre ord, en topmadras fra højeste kvalitetsskuffe. Med 5 års garanti og et værd af størrelser at vælge imellem, er dette et godt bud på en topmadras, der kan være med til at forbedre søvnkvaliteten.

Læs mere
tick Rentefri finansiering
tick Gratis levering
tick 101 dages prøve

Årets 3 bedste online sengeforhandlere

Valg af latex topmadras

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du får valgt den bedste latex topmadras til dig og dine behov, anbefaler vi, at du læser denne guide om topmadrasser eller se ovenstående eller nedenstående video. Guiden vil gøre dig i stand til at træffe det bedste valg – helt uden, at du behøver at få hjælp fra en sælger eller lignende.

Hvad er en latex topmadras?

En latex topmadras besidder en lang række fordele. Latexkernen yder en progressiv støtte, hvilket vil sige, at støtten opstår forskelligt ned over madrassen, alt efter hvor kroppen trykker hårdest. Derfor kan latex topmadrasser bruges uanset din vægt og statur – og det er smart!

Latex former sig efter din krop, hvor punkter som nakke, skuldre og hofte tilføres ekstra støtte. På denne måde er du sikret en optimal position for din krop i løbet af natten, og du er garanteret en optimal nattesøvn.

Hvad er latex? Læs mere om naturmaterialet her.

Se flere topmadrasser her

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev