figure figure

Sengetid

De bedste senge, til den skarpeste pris

Sengetid er en velrenommeret forhandler af senge, der bygger på en filosofi om, at den rette seng fremme livskvaliteten. De har gjort meget ud af at præsentere deres store udvalg af senge på en sådan vis, at du har nemt ved at identificere den høje kvalitet, men også så du har nemt ved at vælge den rette seng for dig.

Til trods for, at det kan lyde en kende paradoksalt, har du de bedste forudsætninger for at vælge en god seng, hvis du handler hos en onlineforhandler som Sengetid. Det er der flere årsager til, at du gør. Det gør du dog især, fordi du kan få lov til at gå i detaljer med de mange senge i ro og mag, uden at du bliver forstyrret.

Desuden er du også sikret, at du undgår at blive vildledt af at prøve at ligge i de forskellige senge. Endvidere er det også muligt at handle hos Sengetid døgnet rundt. Derfor er der ikke nogen begrænsninger for, hvornår du kan købe din nye seng. Får du lyst til at købe den kl. 04 om natten, er der ikke nogen, der stopper dig i det.

Se de bedste senge hos Sengetid.dk

Få hele 101 nats ombytningsret hos Sengetid

Hos Sengetid går de meget op i at sikre, at du får den rette seng. De ved godt, at får du ikke den rette seng, så vil du heller ikke være tilfreds med dit køb. Derfor går de også op i at sikre, at du får saglig information om, hvordan du vælger den rigtige seng. Det tæller bl.a. info om, hvad du skal tage højde for, når du skal vælge.

Det er som følge heraf, at de har brugt meget tid og mange kræfter på at lave eksakte beskrivelser og guides, der gør, at det er nemt for dig at finde frem til den helt rette seng for dig. Det er beskrivelser, der fortæller dig langt mere om de enkelte senge, end hvad du ville kunne vurdere ud fra et par minutter i dem i en butik.

Få en elevationsseng med 101 nætters prøve

Du kan ombytte din springmadras

Det er dog ikke det eneste tiltag, de har gjort brug af, for at sikre, at det er den helt rette seng, der finder vej til dit soveværelse. For at være helt sikker på, at du ikke ender med at sove i en seng, der ikke er optimal for dig, har de også en 101 nats ombytningsret på deres springmadrasser, som du helt frit kan gøre brug af.

Hvis det skulle ske, at du ved en fejl har valgt en madras, der er for blød eller for hård, kan du derfor blot få den ombyttet. Ikke nok med, at det er nemt og en rigtig god service, så er det endda også gratis. Det er kun i tilfælde af, at det er en madras efter specialmål (200 x 200 / 210 x 210), at det ikke er gratis for dig.

Hvis du har købt en madras, der har et specialmål, vil det dog kun koste 699 kr. at få den ombyttet. Det er en meget lille pris at betale, set i forhold til, hvad det ville koste dig på længere sigt at sove i en seng, der ikke er optimal for dig. Derfor er det heller ikke et tilbud, du skal tøve med at bruge, hvis det bliver aktuelt for dig.

Der er ingen fordyrende mellemled

Noget du kan læse dig til i stort set enhver Sengetid anmeldelse, der er at finde på nettet er, at du kan købe deres senge til uhyre gode priser. Det er der flere gode grunde til, at du kan. En ting er, at de ikke selv har en fysisk Sengetid DK butik, men noget helt andet er, at de også har skåret alle fordyrende mellemled væk.

Da der hverken skal sættes penge af til at betale for mellemled eller et dyrt Sengetid showroom, er du sikret, at du kan få din seng til en rigtig god pris. Faktisk er deres priser presset helt i bund, hvilket naturligvis er noget, der kommer dig til gode. Derfor er det også oplagt at købe din kommende seng hos Sengetid ApS.

Se alle Sengetids kontinentalsenge

Deres senge sælges udelukkende på nettet

Hvad det også betyder er, at de udelukkende sælger deres senge på nettet. Deres forretning er derfor 100 % online. Det er et valg, der er truffet helt og aldeles bevidst, hvorfor det fx ikke har været fordi, at de har været nødt til at lukke en butik. De har vagt at være online, for at kunne tilbyde deres kunder de bedste priser.

Dertil har de dog også valgt at være online, da det gør det muligt for dem at holde fokus på at udvikle det bedste udvalg af senge. Det er senge, der er udviklet med afsæt i de seneste teknologier og nyeste viden. Du er derfor sikret, at der er tale om nogle af de bedste senge, der kan findes på det danske marked.

Bæredygtige, danskproducerede senge

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er flere fokuspunkter hos Sengetid DK. Der skal dog heller ikke være nogen tvivl om, at alle deres fokuspunkter handler om at kunne give dig den bedste seng. De lægger vægt på at give deres kunder størst mulig værdi for deres penge, hvorfor også er grunden til at kvaliteten er helt i top.

Det er noget, de har sikret på flere måder. Det har de bl.a. gjort ved kun at have danske brands i sortimentet. Fælles for alle disse brands er, at deres senge bliver produceret på en fabrik i Jylland. Her er du sikret, at de går op i kvaliteten af deres produkter, men naturligvis også at der er gode arbejdsforhold på fabrik.

Til produktionen af disse senge bliver der udelukkende gjort brug af materialer i høj kvalitet. Det er desuden udelukkende danske, dygtige håndværker med stor teknisk snilde, der står for at lave de mange senge. Derfor er der taget højde for samtlige aspekter, der skal til, for at sikre en høj kvalitet i forhold til en seng.

Få en bæredygtig seng hos Sengtid.dk

Bæredygtig sengeproduktion med mindre CO2-udslip

Det er dertil også med til at sikre, at der er tale om en mere bæredygtig produktion, hvor der er et markant mindre udslip af CO2. Det betyder, at det også vil give mindre belastning af miljøet i forhold til de senge, der bliver produceret i Asien, for derefter at blive transporteret hele vejen derfra, for at blive solgt herhjemme.

Hos Sengetid er bæredygtighed også et aspekt, der er meget vigtigt for dem. Derfor handler det ikke blot om at sikre en høj kvalitet og komfort, når de vælger deres senge. Det handler i lige så høj grad om at værne om miljøet. Hvis miljø og bæredygtighed er vigtigt for dig, kan du fortsat roligt købe din seng hos Sengetid.

Tryg handel med e-mærket hos Sengetid

Der skal ikke være nogen tvivl om, at de hos Sengetid har haft et fokus på at skabe en webshop, hvor man kan købe senge og tilbehør, præcis som de selv ville kunne. Hvad det betyder er, at det er en webshop, hvor hele brugeroplevelsen er blevet nøje gennemtænkt og opbygget, for at sikre, at den er så god, som muligt.

Det er noget, du kan fornemme helt fra det øjeblik, hvor du klikker dig ind på deres webshop, til du får leveret dine varer. Din sikkerhed er også noget, der er i fokus hos dem. Det er det, da de ved, at det er vigtigt for de fleste, at de ved, at de med ro i sindet kan handle hos en given webshop.

Når du handler hos Sengetid, så foregår alt via en sikker og krypteret forbindelse. Det er gældende lige fra, når du klikker dig ind på siden, til du har betalt for din ordre. Dertil har de også fået gennemgået hele deres webshop af e-mærket. Det er alt fra sikkerhed til købsproces og kundeoplevelse, der er blevet gennemgået.

Finansiering til 0 kr. hos Sengetid.dk

Hvad er e-mærket?

E-mærket er en dansk certificeringsordning, der er lavet med det formål at sikre en tillidsfuld og sikker handel på nettet mellem kunder og erhvervsdrivende. Med andre ord, så er det et mærke, der viser, at du roligt kan vælge at handle hos en given webshop. Ligesom anmeldelserne på Sengetid Trustpilot også viser at du kan.

Hos Sengetid er de meget stolte af, at de har fået tildelt e-mærket. Det har de nemlig fået, da de har været i stand til at leve op til alle gældende krav til såvel sikkerhed som god brugeroplevelse. Dertil erS du også sikret som kunde, når du handler på deres side. Det kan du blive meget klogere på, på e-mærkets hjemmeside.

Kæmpe fokus på kundeservice

Du skal ikke holde dig tilbage, hvis du har spørgsmål, du ønsker at få svar på. Har du spørgsmål til en eller flere af deres senge, kan du blot tage kontakt til deres kundeservice. Her kan du let få svar på dine spørgsmål, uanset om det handler kvalitet, brug af materialer e.l. Der er ingen spørgsmål, der er for dumme.

Det er vigtigt for dem, at du er helt sikker på dit valg, før du køber en seng. Derfor hjælper de dig også gerne med at finde frem til netop den seng, der er den bedste for dig. Heldigvis har de så stort et udvalg af senge, at det er et udvalg, der byder på noget for alle. Derfor kan du også finde en seng, der er perfekt for dig.

Få rådgivning til dit valg af seng

Meget højt serviceniveau

Ovenstående betyder, at de har et meget højt serviceniveau hos Sengetid.

Siden dag et er det noget, der har været i fokus hos dem. Det har det være, da de ved, at det er glade og tilfredse kunder de lever af. Derfor er du også garanteret, at du altid kan få adgang til en hjælpsom medarbejder, der gerne vil finde dig en seng.

Det er dog ikke en hvilken som helst seng, du vil få hjælp til at finde. Du vil derimod få hjælp til at finde frem til en seng, der lever op til alle dine forventninger.

Hele deres team består af kyndigt og uddannet personale, der ved alt, hvad der er værd at vide om de senge og det tilbehør, der bliver solgt på deres webshop.

Få hjælp til at finde den perfekte seng

Du kan endda få hjælp på deres side efter lukketid. De har lavet rigtig meget indhold, der kan hjælpe dig med at finde den rette seng. Her er det vigtigt, at der er fokus på, hvad du reelt har af ønsker og behov. Det er også, hvad de vil fortælle dig hos Sengetid, uanset om du læser deres guides eller taler med kundeservice.

Hvis du har brug for råd eller sparring til at finde den helt rette seng for dig, så kan du altid få hjælp, hvis blot du tager kontakt til deres kundeservice. Her kan du få hjælp til at vælge en seng, der lever op til dine unikke behov og ønsker. Det gør sig gældende, uanset om du har mange eller få specifikke krav til din nye seng.

I og med, at hver og en af de senge, der er at finde blandt deres udvalg, er i højeste kvalitet, kan du med ro i sindet vælge en hvilken som helst seng. Hvad det dog også er med til at sikre er, at du kan være helt sikker på, at du også nok skal finde en seng, der passer til dig. Det er gældende, uanset hvilke krav du stiller til den.

Du kan næsten altid kontakte deres kundeservice

Du skal ikke være bange for, at du ikke kan få kontakt til Sengetid på et tidspunkt, der passer dig. Kundeservice har nemlig åbent fra kl. 09 til kl. 22 alle ugens syv dage. Derfor bør du også kunne finde et tidspunkt, hvor det passer dig at tage kontakt til dem. Du kan desuden komme i kontakt med kundeservice på flere måder.

Du kan enten vælge at give dem et kald på tlf. 70 60 55 53, hvis du foretrækker at tale med dem. Hvis du ser, at det foregår på tekst, kan du enten gøre brug af deres livechat eller sende dem en e-mail. Hvis du gerne vil have et svar med det samme, er det bedst, at du gør brug af enten deres livechat eller give dem et kald.

Ovenstående er dog ikke noget, der betyder, at de ikke er hurtige til at svare på deres mails. Det er de faktisk. Hvis du sender dem en mail på hej@sengetid.dk, kan du faktisk forvente, at du får svar på din mail inden for blot fire timer. Det kræver dog, at du har sendt din mail i tidsrummet fra kl. 08 til kl. 16.

De har 14 dages returret på alle ordrer

Når du handler hos Sengetid, får du intet mindre end 101 dages ombytningsret. Det kræver dog, at du har købt en springmadras eller en seng med en springmadras. Dog betyder det ikke, at du ikke kan returnere eller bytte dit køb, hvis du ikke har købt en springmadras. Det kan du godt, men det skal ske inden for 14 dage.

De har nemlig 14 dages returret på alle ordrer. Hvis du har købt en seng, som viser sig ikke at være den rette for dig, kan du blot returnere den. Du kan enten vælge at returnere den, og få penge tilbage, eller du kan i stedet få den byttet til en anden seng. Det er helt op til dig selv, hvad du vælger at disse valgmuligheder.

14 dages returret på topmadrasser

Op til 25 års garanti på nogle senge

Hvis du læser en Sengetid DK anmeldelse, finder du hurtigt ud af, at de kun sælger senge, der er i høj kvalitet. Derfor er de heller ikke specielt bange for at yde en god garanti på deres produkter. Som følge heraf, er det faktisk muligt at få hele 25 års garanti på et udvalg af de senge, der bliver solgt på deres webshop.

Det er en garanti, der kan ydes, da deres senge er blevet lavet i de bedste og mest holdbare materialer. Det er dog ikke kun deres seng, der er i høj kvalitet. Det er også noget, der er aktuelt for resten af deres udvalg. Dog er det ikke noget, der er ensbetydende med, at der gives 25 års garanti på alle produkter i udvalget.

Tilbyder rentefri finansiering

Det er ikke alle, der er så heldige, at de har råd til at betale den fulde pris, for den seng, de ønsker at købe. Er du en af dem, må du dog ikke tro, at det betyder, at du ikke kan få din seng. Det kan du nemlig sagtens, da de hos Sengetid tilbyder rentefri finansiering. Det gør de i samarbejde med deres partner SparXpres.

Det er også en af de ting, der bliver fremhævet i flere af anmeldelserne på Sengetid DK Trustpilot. At købe en seng er nemlig ikke et billigt køb. Derfor er der også mange, der har brug for en form for finansiering. Det plejer desværre at være dyrt, men her har de dog valgt at gå stik imod normen på markedet hos Sengetid.

Til trods for, at det ofte er muligt at finde en aktiv rabatkode til Sengetid, er der faktisk slet ikke behov for, at du roder hele nettet igennem efter en Sengetid rabatkode, for at få råd til din drømmeseng. Du kan blot nøjes med at gøre brug af deres finansieringsløsning. Derved skal du ikke betale det fulde beløb med det samme.

Køb din seng rentefrit

Rentefrit er ikke ensbetydende med gratis

Der er desværre mange, der tror, at rentefrit er ensbetydende med gratis. Det er vigtigt at understrege, at det ikke er tilfældet. Det betyder blot, at du ikke skal betale en rente af det lånte beløb. Til trods for, at det ikke er helt gratis at bruge denne løsning, er det dog stadig betydeligt billigere end mange andre løsninger.

Du skal kun betale et lille gebyr på mellem 49 kr. og 79 kr. pr. måned. Det er en meget lille pris at betale for at låne et stort beløb. Du kan låne mellem 2.000 kr. og 40.000 kr. til at finansiere købet af din seng. Finder du en seng, der koster mere end 40.000 kr., skal du derfor selv dække den resterende del af dit køb.

Derfor er det stadig en god løsning, hvis du skal købe en ny seng, men ikke kan betale den fulde pris. Der er ikke nogen skam ved at bruge en sådan ordning. Faktisk er der rigtig mange danskere, der hver dag gør brug af en sådan løsning. Det er ikke kun gældende for kunder hos Sengetid, men også mange andre udbydere.

Ofte mange tilbud at finde hos Sengetid

Der er mange fordele ved at handle hos Sengetid. Det skal er ikke være nogen tvivl om – også selvom du ikke kan handle fysisk hos Sengetid Rødovre. En af de klare fordele er, at de ofte har mange gode tilbud. For dig som forbruger er dette en fordel, da du derved kan spare store summer på din kommende seng.

Faktisk ses det ofte, at de har så gode tilbud, at der er mange tusinde kroner at spare. Det er ikke noget, der er normen på markedet, hvorfor det er et punkt, hvor de skiller sig ud. For dig som forbruger er det bestemt et positivt punkt, hvor de skiller sig ud. Derfor kan du også roligt vælge at købe en ny seng hos Sengetid.

Der er tilbud at finde på alle typer senge. Det betyder, at uanset hvilken type seng du er på udkig efter, kan du sandsynligvis finde et tiltalende tilbud. Det understreges blot af, at de generelt har et uhyre stort udvalg. I og med, at deres udvalg er meget bredt, er der også stor forskel på de enkelte tilbud på deres side.

Hvis du har et ønske om at sikre, at du får en seng til en god pris, skal der ikke herske tvivl om, at Sengetid er et godt sted at handle. Der skal ikke være nogen tvivl om, at du kan nyde godt af flere fordele. Det inkluderer ikke blot lave priser og gode tilbud, men også sublim kvalitet og komfort.

Se tilbud hos Sengetid.dk

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat