figure figure

Springmadras 90x200

De bedste springmadras 90×200 tilbud

Den typiske seng byder på tre forskellige madrasser – henholdsvis boxmadras, springmadras og topmadras. Springmadrassen udgør det midterste lag og har ligesom de øvrige madrasser stor betydning for din søvnkvalitet og generelle velvære. I princippet kan en springmadras godt stå alene, hvis du f.eks. råder over en sengeramme eller ønsker at lave din egen palleseng.

Springmadrasser findes – ligesom sengene – i mange forskellige størrelser. Der findes f.eks. springmadrasser i størrelsen 90×200, som passer til enkeltsenge. Med en god springmadras er du sikret en komfortabel, fleksibel og holdbar madras, hvorfor denne madrastype er et godt valg. At finde den rigtige madras er dog ikke altid så nemt endda.

At definere den ideelle størrelse – i dette tilfælde 90×200 – er desværre ikke helt nok. For at kunne hjælpe dig selv mod den perfekte springmadras skal du også gøre dig nogle tanker omkring fasthed, komfortzoner, polstring og meget mere. Det kan også være et ønske, at madrassen er vendbar.

Venus Springmadras – 90×200

2499.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Venus 90×200 kunne måske også være et bud på den perfekte springmadras for dig. Tidligere kunder har i hvert fald udtrykt stor begejstring for madrassen og dens ergonomi, så den kunne meget vel også være den rette for dig.

Bedre Nætter har endnu en gang præsteret at designe og udvikle en fantastisk springmadras til den kræsne forbruger. Foruden at lade dig vælge blandt de 4 tilgængelige farver, så kan du også frit vælge fasthed ved bestilling.

Køb Venus Springmadras – 90×200
Group 45 4 forskellige farver
Group 45 7 komfortzoner
Group 45 Åndbar hybridskum

Den helt store fordel ved springmadrassen er dens personaliserede komfort. Komforten kommer til udtryk ved, at madrassen har 7 forskellige komfortzoner, som sørger for, at din krop får den bedst tænkelige støtte.

Der er inkorporeret en række forskellige komfortzoner, idet der er forskel på, hvordan henholdsvis skuldre, ryg, ben, lænd etc. skal aflastes. Derved kan du sove godt og vågne op med en frisk og velaflastet krop.

Den omtalte 90×200 springmadras kommer også med et lag af åndbar hybridskum, der er med til at maksimere komforten.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

BN Latex Springmadras – 90×200

3999.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

BN Latex 90×200 fra Bedre Nætter er en ergonomisk og forholdsvis billig springmadras. Den findes i de traditionelle fastheder bestående af medium og fast samt xtra fast, der kan fås mod et mindre tillæg.

Der er investeret stort i både research og produktudvikling med henblik på at skabe en så god springmadras som overhovedet muligt. Det er der kommet dette fantastiske resultat ud af.

Køb BN Latex Springmadras – 90×200
Group 45 3 forskellige fastheder
Group 45 Trykaflastende støtte
Group 45 Lav pris

Denne springmadras byder – med sine 300 fjedre pr. m2 – på flere fjedre end den gennemsnitlige madras. Endvidere er det interessant, at pocketfjedrene er inddelt i hele 7 komfortzoner. Det er endnu en gang noget, som påvirker søvnen positivt.

Springmadrassen kommer også med et 4 cm. tykt komfortlag og ikke mindst et allergivenligt betræk i høj kvalitet.

Med denne 90×200 springmadras kan du bl.a. se frem til trykaflastende støtte. Du får desuden 100 nætters risikofri prøve via forhandleren.

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick Prisgaranti
tick Gratis levering

Krone Springmadras VB – 90X200

3395.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Krone – en dansk producent af bl.a. senge og madrasser – kan også byde ind med en rigtig fin springmadras i målene 90×200 cm.

Den ligner de fleste andre springmadrasser, men kommer med en masse egenskaber, som langt fra alle madrasser kan præstere.

Madrassen er først og fremmest temperaturregulerende, hvilket sikrer en god temperatur, hvad enten årstiden hedder vinter eller sommer. Den er desuden polstret i kvalitetsskum og kommer med 5 komfortzoner.

Køb Krone Springmadras VB – 90X200
Group 45 Temperaturregulerende
Group 45 Polstret i skum
Group 45 Godt valg til prisen

Det er derudover en stor fordel, at madrassen er vendbar, idet det betyder, at det er muligt at fordele slid og dermed forlænge dens levetid. Her får du med andre ord en langtidsholdbar springmadras fra en dansk producent med mange års erfaring.

Den omtalte 90×200 springmadras fra Krone er ikke den billigste madras, men sammenligner man alternativerne, så får man rigtig meget for pengene her.

Læs mere
tick Rentefri finansiering
tick Gratis levering
tick 101 dages prøve

Valg af springmadras i størrelsen 90×200

90×200 cm. er en meget almindelig størrelse til en springmadras, hvorfor udvalget er tilsvarende stort. Netop det store udvalg kan godt sende dig på lidt af en opgave, idet du står over for at skulle vælge mellem mange hundrede springmadrasser. Madrasserne har samme mål, men de er ikke nødvendigvis ens på andre parametre.

Dit valg af springmadras kan i princippet komme til at afgøre, om du kommer til at sove godt eller dårligt om natten. Derfor er det vigtigt, at du bruger tid på at få fundet den helt rigtige. Nedenfor kommer vi med nogle bud på din ideelle springmadras i målene 90×200 cm.

Vis en behagelig 90x200 springmadras

Hvor kan man købe en 90×200 springmadras?

Du behøves ikke at rejse langt for at få fingrene i en god 90×200 springmadras. Springmadrasser med denne bredde og højde findes i rigtig mange udgaver og kan købes fra en lang række mærker. Og finder du en forhandler af springmadrasser, så kan du næsten være 100 % sikker på, at 90×200 cm. hører til blandt de mål, du kan vælge imellem.

Vi kunne næsten skrive en hel bog om, hvor man kan købe denne madrastype, hvis vi skulle nævne samtlige eksisterende forhandlere i både ind- og udland. Derfor; lad os i denne omgang nøjes med at kigge på nogle af de danske forhandlere, der opererer på nettet. Her findes der nemlig flere konkurrencedygtige forhandlere af 90×200 springmadrasser.

Se sengeforhandlere

Bedre Nætter

Bedre Nætter er et glimrende sted at handle både springmadrasser og alt andet til sengen. De har dedikeret en hel underside til deres 90×200 springmadrasser, hvilket gør det nemt at se, hvilke madrasser de har i den ønskede størrelse. I denne kategori vil du finde egenproducerede madrasser, der er både designet og produceret i Danmark.

Hos forhandleren finder du 90×200 madrasser i prisklassen 2.500-4.000 kr. De er typisk på lager og kan leveres i løbet af en uges tid. Du får i øvrigt både gratis levering og prisgaranti, når du handler hos Bedre Nætter.

Sengetid

Sengetid kan også nævnes som en anbefalelsesværdig forhandler af springmadrasser med målene 90×200 cm. De tilbyder bl.a. prisvenlige madrasser fra brands som Krone og Norland.

Her kan du købe en god springmadras for en pris på omkring 3.500-4.500 kr. Og så er der selvfølgelig både gratis fragt og prisgaranti på samtlige varer. Vil du gerne købe en 90×200 springmadras, men kniber det med budgettet, så vælg evt. rentefri finansiering.

Hvad koster en 90×200 springmadras?

Der er rigtig mange gode grunde til at investere i en god springmadras, men økonomien skal selvfølgelig også lige kunne følge med. Derfor er det hensigtsmæssigt at undersøge, hvad en springmadras i de ønskede mål (i dette eksempel 90×200) koster.

90×200 hører – sammen med 80×200 – til blandt de mindste mål til en springmadras. Og da størrelsen selvfølgelig har betydning for prisen, så er disse mindre springmadrasser ikke lige så dyre som nogle af de større af slagsen. En springmadras er om ikke andet ikke nogen helt lille investering.

Hos forhandlere som Bilka, Føtex, IKEA og Jysk kan man godt være heldig at finde en 90×200 springmadras, der ikke koster mere end 1.000-1.500 kr. I de fleste tilfælde skal man dog op i et lidt højere prisniveau, hvis man skal have en kvalitetsmadras. Budgettér derfor hellere med 3.000-4.000 kroner, hvis du er kvalitetsbevidst.

Ønsker du ikke at gå på kompromis med dine krav, men vil du samtidig ikke blive ruineret, så forsøg at finde din ideelle springmadras på tilbud. Besparelser på 20-50 % er ikke usædvanlige hos de mest populære madrasforhandlere.

Se en god springmadras til prisen

En 90×200 springmadras kan have en lang levetid

En springmadras er en investering i god nattesøvn både nu og i fremtiden. Du bør derfor sørge for, at din næste madras lever op til alle dine individuelle krav og ønsker. Og så skal kvaliteten selvfølgelig være i orden, så du slipper for at skifte madrassen ud de næste mange år. Som overskriften lyder, så kan en 90×200 springmadras have en lang levetid, men det er desværre ingen selvfølge. I et af de kommende underafsnit vil vi komme med nogle tips til at forlænge dens levetid.

Hvor længe din kommende springmadras kommer til at holde afhænger bl.a. af, om du bruger den sammen med en topmadras og en boxmadras, eller om du bruger springmadrassen alene. Skal din seng kun bestå af en sengeramme og en springmadras, så er det klart, at madrassen bliver hurtigere slidt og derfor vil have en kortere levetid end ellers. Derudover vil kvaliteten selvsagt have meget at sige i forhold til, om du skal skifte din madras ud igen om 2, 5 eller 10 år. De bedste madrasser kan holde i omkring 10 år.

Få den fulde guide om springmadrasser

Sådan forlænger du levetiden

Hvad enten du vælger at købe en dyr eller billig springmadras, så kan du selv gøre noget for at forlænge madrassens levetid.

Og mange af metoderne er så lavpraktiske, at der ikke er nogen undskyldning for ikke at handle på dem. Uden det store besvær kan du nemlig forlænge levetiden på din 90×200 springmadras med op til flere år.

Her kommer de bedste tips:

  1. Giv din springmadras luft – Din springmadras udsættes for megen sved i løbet af natten, hvorfor det er vigtigt, at du giver den luft, når du står op om morgenen. Det kan du gøre ved at fjerne dyner og puder fra sengen – og ved ikke at lægge sengetæppe på sengen. Får din springmadras luft, så hjælper det til, at sveden kan fordampe.
  2. Vend madrassen hvert kvartal – Et andet godt råd er at vende din springmadras fra tid til anden. Mere konkret går tippet på at vende madrassen én gang i kvartalet. For at benytte dig af denne mulighed skal du sørge for at købe en vendbar springmadras. Er madrassen ikke vendbar, så kan du kun bytte om på hoved- og fodenden. Det vil ikke have den samme effekt, men det er bedre end ingenting.
  3. Brug rullemadras – Ønsker du at skåne din 90×200 springmadras mest muligt, så kan du med god grund købe en rullemadras. På den måde kan du undgå, at din springmadras udsættes for sved, som grundet det høje syreindhold kan nedbryde både latex og skum. En rullemadras koster ikke meget mere end 100-250 kroner, så det er en ret lille investering.

Andre madrasser på 90×200 cm

I denne guide har vi haft fokus på 90×200 springmadrasser, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at der også findes andre madrastyper med disse mål. Disse madrasser kan du overveje at kigge nærmere på, hvis du foretrækker en enkeltseng og gerne vil have de bedste madrasser til at sikre den ultimative komfort.

Du finder bl.a. følgende madrastyper med målene 90×200:

Er du kommet frem til den konklusion, at du ikke kan nøjes med en springmadras, så vil vi anbefale dig at tage et kig på ovennævnte madrasser via de anviste links. Så kan du læse lidt mere om, hvad der adskiller de forskellige madrastyper. Madrasserne har nemlig vidt forskellige egenskaber.

Gå til alle madrasser

Brug for ny seng?

En ny springmadras er ofte nok til at sikre en bedre nattesøvn, men det gælder selvfølgelig ikke for alle. Har dine behov og præferencer ændret sig, eller har du bare en meget gammel seng, der trænger til at blive skiftet ud, så kan du med god grund købe en ny seng.

Er jagten gået ind på en ny seng, så kan du evt. kigge efter pakketilbud, hvor både seng og madrasser, herunder en springmadras, medfølger. Det er oftest billigst at købe det hele samlet i stedet for at købe delene hver for sig.

Foruden madrasser kan man overveje at kigge efter pakketilbud, hvor sengegavl medfølger. Du kan jo lige så godt købe det hele i matchende design og kvalitet. Bedre Nætter kan f.eks. tilbyde en 90×200 cm. seng og en 90×200 cm. springmadras til en yderst fordelagtig pris. Besøg forhandleren og udforsk deres aktuelle tilbud på både springmadrasser og senge.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev