figure figure

Springmadras 90x200

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - Juli 2024

De bedste springmadras 90×200 tilbud

Den typiske seng byder på tre forskellige madrasser – henholdsvis boxmadras, springmadras og topmadras. Springmadrassen udgør det midterste lag og har ligesom de øvrige madrasser stor betydning for din søvnkvalitet og generelle velvære. I princippet kan en springmadras godt stå alene, hvis du f.eks. råder over en sengeramme eller ønsker at lave din egen palleseng.

Springmadrasser findes – ligesom sengene – i mange forskellige størrelser. Der findes f.eks. springmadrasser i størrelsen 90×200, som passer til enkeltsenge. Med en god springmadras er du sikret en komfortabel, fleksibel og holdbar madras, hvorfor denne madrastype er et godt valg. At finde den rigtige madras er dog ikke altid så nemt endda.

At definere den ideelle størrelse – i dette tilfælde 90×200 – er desværre ikke helt nok. For at kunne hjælpe dig selv mod den perfekte springmadras skal du også gøre dig nogle tanker omkring fasthed, komfortzoner, polstring og meget mere. Det kan også være et ønske, at madrassen er vendbar.

Største besparelse

Venus Springmadras – 90×200

2499.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Den helt store fordel ved springmadrassen er dens personaliserede komfort. Komforten kommer til udtryk ved, at madrassen har 7 forskellige komfortzoner, som sørger fo[..]

Læs mere
tick 100 dages prøve
tick 30 dages prisgaranti
tick Rente- og gebyrfrit finansiering
tick Gratis levering

Populært valg

Tromsø Springmadras – 90×200 cm.

2790 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Tromsø Springmadras fra Sengefabrikken er en luksuriøs springmadras, der kan placeres direkte i de fleste senge-konstellationer. Springmadrassen er opbygget med 220 p[..]

Læs mere
tick Sov i din nye seng i op til 50 dage - og ombyt fastheden for 1 kr.
tick Rentefri finansiering
tick 5 stjerner på Trustpilot

Valg af springmadras i størrelsen 90×200

90×200 cm. er en meget almindelig størrelse til en springmadras, hvorfor udvalget er tilsvarende stort. Netop det store udvalg kan godt sende dig på lidt af en opgave, idet du står over for at skulle vælge mellem mange hundrede springmadrasser. Madrasserne har samme mål, men de er ikke nødvendigvis ens på andre parametre.

Dit valg af springmadras kan i princippet komme til at afgøre, om du kommer til at sove godt eller dårligt om natten. Derfor er det vigtigt, at du bruger tid på at få fundet den helt rigtige. Nedenfor kommer vi med nogle bud på din ideelle springmadras i målene 90×200 cm.

Vis en behagelig 90x200 springmadras

Hvor kan man købe en 90×200 springmadras?

Du behøves ikke at rejse langt for at få fingrene i en god 90×200 springmadras. Springmadrasser med denne bredde og højde findes i rigtig mange udgaver og kan købes fra en lang række mærker. Og finder du en forhandler af springmadrasser, så kan du næsten være 100 % sikker på, at 90×200 cm. hører til blandt de mål, du kan vælge imellem.

Vi kunne næsten skrive en hel bog om, hvor man kan købe denne madrastype, hvis vi skulle nævne samtlige eksisterende forhandlere i både ind- og udland. Derfor; lad os i denne omgang nøjes med at kigge på nogle af de danske forhandlere, der opererer på nettet. Her findes der nemlig flere konkurrencedygtige forhandlere af 90×200 springmadrasser.

Se sengeforhandlere

Bedre Nætter

Bedre Nætter er et glimrende sted at handle både springmadrasser og alt andet til sengen. De har dedikeret en hel underside til deres 90×200 springmadrasser, hvilket gør det nemt at se, hvilke madrasser de har i den ønskede størrelse. I denne kategori vil du finde egenproducerede madrasser, der er både designet og produceret i Danmark.

Hos forhandleren finder du 90×200 madrasser i prisklassen 2.500-4.000 kr. De er typisk på lager og kan leveres i løbet af en uges tid. Du får i øvrigt både gratis levering og prisgaranti, når du handler hos Bedre Nætter.

Sengetid

Sengetid kan også nævnes som en anbefalelsesværdig forhandler af springmadrasser med målene 90×200 cm. De tilbyder bl.a. prisvenlige madrasser fra brands som Krone og Norland.

Her kan du købe en god springmadras for en pris på omkring 3.500-4.500 kr. Og så er der selvfølgelig både gratis fragt og prisgaranti på samtlige varer. Vil du gerne købe en 90×200 springmadras, men kniber det med budgettet, så vælg evt. rentefri finansiering.

Hvad koster en 90×200 springmadras?

Der er rigtig mange gode grunde til at investere i en god springmadras, men økonomien skal selvfølgelig også lige kunne følge med. Derfor er det hensigtsmæssigt at undersøge, hvad en springmadras i de ønskede mål (i dette eksempel 90×200) koster.

90×200 hører – sammen med 80×200 – til blandt de mindste mål til en springmadras. Og da størrelsen selvfølgelig har betydning for prisen, så er disse mindre springmadrasser ikke lige så dyre som nogle af de større af slagsen. En springmadras er om ikke andet ikke nogen helt lille investering.

Hos forhandlere som Bilka, Føtex, IKEA og Jysk kan man godt være heldig at finde en 90×200 springmadras, der ikke koster mere end 1.000-1.500 kr. I de fleste tilfælde skal man dog op i et lidt højere prisniveau, hvis man skal have en kvalitetsmadras. Budgettér derfor hellere med 3.000-4.000 kroner, hvis du er kvalitetsbevidst.

Ønsker du ikke at gå på kompromis med dine krav, men vil du samtidig ikke blive ruineret, så forsøg at finde din ideelle springmadras på tilbud. Besparelser på 20-50 % er ikke usædvanlige hos de mest populære madrasforhandlere.

Se en god springmadras til prisen

En 90×200 springmadras kan have en lang levetid

En springmadras er en investering i god nattesøvn både nu og i fremtiden. Du bør derfor sørge for, at din næste madras lever op til alle dine individuelle krav og ønsker. Og så skal kvaliteten selvfølgelig være i orden, så du slipper for at skifte madrassen ud de næste mange år. Som overskriften lyder, så kan en 90×200 springmadras have en lang levetid, men det er desværre ingen selvfølge. I et af de kommende underafsnit vil vi komme med nogle tips til at forlænge dens levetid.

Hvor længe din kommende springmadras kommer til at holde afhænger bl.a. af, om du bruger den sammen med en topmadras og en boxmadras, eller om du bruger springmadrassen alene. Skal din seng kun bestå af en sengeramme og en springmadras, så er det klart, at madrassen bliver hurtigere slidt og derfor vil have en kortere levetid end ellers. Derudover vil kvaliteten selvsagt have meget at sige i forhold til, om du skal skifte din madras ud igen om 2, 5 eller 10 år. De bedste madrasser kan holde i omkring 10 år.

Få den fulde guide om springmadrasser

Sådan forlænger du levetiden

Hvad enten du vælger at købe en dyr eller billig springmadras, så kan du selv gøre noget for at forlænge madrassens levetid.

Og mange af metoderne er så lavpraktiske, at der ikke er nogen undskyldning for ikke at handle på dem. Uden det store besvær kan du nemlig forlænge levetiden på din 90×200 springmadras med op til flere år.

Her kommer de bedste tips:

  1. Giv din springmadras luft – Din springmadras udsættes for megen sved i løbet af natten, hvorfor det er vigtigt, at du giver den luft, når du står op om morgenen. Det kan du gøre ved at fjerne dyner og puder fra sengen – og ved ikke at lægge sengetæppe på sengen. Får din springmadras luft, så hjælper det til, at sveden kan fordampe.
  2. Vend madrassen hvert kvartal – Et andet godt råd er at vende din springmadras fra tid til anden. Mere konkret går tippet på at vende madrassen én gang i kvartalet. For at benytte dig af denne mulighed skal du sørge for at købe en vendbar springmadras. Er madrassen ikke vendbar, så kan du kun bytte om på hoved- og fodenden. Det vil ikke have den samme effekt, men det er bedre end ingenting.
  3. Brug rullemadras – Ønsker du at skåne din 90×200 springmadras mest muligt, så kan du med god grund købe en rullemadras. På den måde kan du undgå, at din springmadras udsættes for sved, som grundet det høje syreindhold kan nedbryde både latex og skum. En rullemadras koster ikke meget mere end 100-250 kroner, så det er en ret lille investering.

Andre madrasser på 90×200 cm

I denne guide har vi haft fokus på 90×200 springmadrasser, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at der også findes andre madrastyper med disse mål. Disse madrasser kan du overveje at kigge nærmere på, hvis du foretrækker en enkeltseng og gerne vil have de bedste madrasser til at sikre den ultimative komfort.

Du finder bl.a. følgende madrastyper med målene 90×200:

Er du kommet frem til den konklusion, at du ikke kan nøjes med en springmadras, så vil vi anbefale dig at tage et kig på ovennævnte madrasser via de anviste links. Så kan du læse lidt mere om, hvad der adskiller de forskellige madrastyper. Madrasserne har nemlig vidt forskellige egenskaber.

Gå til alle madrasser

Brug for ny seng?

En ny springmadras er ofte nok til at sikre en bedre nattesøvn, men det gælder selvfølgelig ikke for alle. Har dine behov og præferencer ændret sig, eller har du bare en meget gammel seng, der trænger til at blive skiftet ud, så kan du med god grund købe en ny seng.

Er jagten gået ind på en ny seng, så kan du evt. kigge efter pakketilbud, hvor både seng og madrasser, herunder en springmadras, medfølger. Det er oftest billigst at købe det hele samlet i stedet for at købe delene hver for sig.

Foruden madrasser kan man overveje at kigge efter pakketilbud, hvor sengegavl medfølger. Du kan jo lige så godt købe det hele i matchende design og kvalitet. Bedre Nætter kan f.eks. tilbyde en 90×200 cm. seng og en 90×200 cm. springmadras til en yderst fordelagtig pris. Besøg forhandleren og udforsk deres aktuelle tilbud på både springmadrasser og senge.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat