figure figure

Bedre Nætter

Danmarks største online sengeforhandler

Bedre Nætter er en dansk forhandler af senge, madrasser, sovesofaer mv. stiftet af tre partnere i 2013. Det er en forretning, der er baseret på en meget klar vision. En vision, der handler om at sælge bedre søvn og hverdagsluksus til rimelige priser. Deres sortiment spænder derfor bredt og dækker over stort set ethvert produkt, der kan garantere dig en bedre søvn. Derfor er der garanteret også noget blandt deres store udvalg, der passer til dig.

Selvom de er en velkendt forhandler i DK, så har Bedre Nætter bevidst valgt ikke at have fysiske butikker. De har valgt udelukkende at forhandle deres udvalg online for at sikre de bedste priser, så du får den bedste seng til en billigere pris.

Vis mig de bedste senge

Køb din seng online – høj kvalitet til billig pris

Bedre Nætter har valgt, at de ikke vil have nogle fysiske butikker eller showrooms. Dette betyder dog ikke, at det er et problem. Tværtimod er det faktisk noget, der fører flere fordele med sig for dig.

Det betyder nemlig, at Bedre Nætter er et sted, hvor du ikke blot kan købe senge, dyner mv. i høj kvalitet. Det er også en forhandler, hvor du kan købe disse produkter til yderst fordelagtige priser. Derfor er der faktisk et stort beløb at spare ved at handle hos denne onlinebaserede forhandler, frem for hos en fysisk sengeforhandler.

De har nemlig valgt, at det ikke kun skal komme dem til gode, at de sparer udgifterne ved ikke at have butikker og showrooms. I stedet for, at det blot er ekstra penge i deres lomme, har de valgt, at det er noget, som de kunder, der handler hos dem, skal have glæde af. Indtil nu er der mere end 50.000, der har fået glæde af det.

Køb din seng hos Bedre Nætter

Vælg den rigtige seng

Hvis du køber en seng hos Bedre Nætter, er du sikret, at du får en seng i høj kvalitet. Til trods for, at en seng er i høj kvalitet, er det ikke ensbetydende med, at den passer til dine kriterier, behov og ønsker. Kvalitet og komfort er nemlig ikke det samme. Det er naturligvis vigtigt, at du er klar over dette, når du skal vælge din seng, så du ikke ender med at vælge en seng der ikke passer dig dig.

Desværre er det ikke alle, der er klar over dette. Derfor er der også mange, der ender med at vælge en forkert seng. Har du først valgt en forkert seng, kan det have en betydning for din søvn. Derfor er det også meget vigtigt, at du tager dig god tid til at vælge en seng, der lever op til dine egne behov og krav – så du ikke får den forkerte seng i soveværelset.

Det skal derfor ikke være nogen hemmelighed, at det især kan være svært at finde den rette seng på nettet. Det er der flere årsager til, men det er dog især noget, der handler om, at du ikke kan prøve den først. Det er nemlig en af fordelene ved at handle i en fysisk butik, hvor du kan få lov til at ligge i sengen, før du beslutter dig.

Det er dog vigtigt, at det er gjort klart, at ovenstående ikke betyder, at man ikke kan finde den helt rette seng på nettet. Det kan sagtens lade sig gøre, men man skal dog gå anderledes til værks, end hvis du skulle købe en seng i en butik. Heldigvis har de hos Bedre Nætter gjort det endnu nemmere at sikre det rette valg.

I tvivl om din nye seng? Prøv den i 100 dage

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er mange fordele ved at handle hos Bedre Nætter, og det viser mange af deres anmeldelser også. Én af dem, er deres 100 dages prøveperiode.

Hos Bedre Nætter har de nemlig valgt at give dig 100 dages prøveperiode, når du køber en af deres senge. Det betyder, at du kan få lov til at sove i din nye seng i 100 dage, før du beslutter dig for, om det er den rette seng for dig. Med andre ord, kan du ombytte fasthed eller returnere sengen i denne periode.

Få 100 dages prøveperiode på din seng

100 dages prøveperiode hos Bedre Nætter

Er din madras for blød eller for fast? 

Hvis du oplever at du enten sover for blødt eller for fast, kan det have noget at gøre med madraskernen – altså den indre del af sengen, der er afgørende for sengens fasthed. Hvis dette er tilfældet har du mulighed for at gratis ombytning af madraskernen.

Det er kæmpe fordel for dig, da kernen er afgørende for sengens fasthed og derved også din liggekomfort. Hvad enten du har købt en kontinentalseng, en elevationsseng, en boxmadras eller en springmadras, er det muligt at ombytte fastheden til 0 kr. Det betyder, at du kvit og frit kan ombytte, også selvom du ikke har købet en her seng. Har du købt en ny madras, er det også muligt at ombytte den, hvis det skulle vise sig at blive aktuelt for dig.

Udover at du kan ombytte madras-kernen gratis, så skal du heller ikke selv løfte en finger for at få det fikset. Det eneste du skal gøre er at udfylde en ombytningsformular, og så sørger Bedre Nætter for at hente den gamle madraskerne på din adresse. Desuden sørger de også for levering af den nye kerne, som du har valgt at bytte til. Den bliver leveret til kantsten, medmindre du selv har betalt for andet.

Forud for afhentning og ombytning, skal du tage madraskernen ud af betrækket og pakke den ned i original emballage. Det kan du dog også lade dem om at gøre for 299 kr. Betaler du dette, vil fragtmanden stå for at tage madraskernen ud af betrækket, pakke den ned og skifte til den nye.

30 dages prisgaranti

En af de store fordele ved at handle hos Bedre Nætter er, at de altid yder prisgaranti. Det har de valgt at gøre, da de gerne vil bevise overfor deres kunder, at de er stærke på prisen.

Som følge af deres lave prisniveau, er de i stand til at kunne yde en prisgaranti på hele deres udvalg. Derfor er det ikke blot senge, madrasser, sengegavle, sovesofaer mv., der er omfattet af deres prisgaranti – det gælder på hele deres udvalg.

Se udvalget af sovesofaer hos Bedre Nætter

Hvad omfatter Bedre Nætters prisgaranti?

Hvis du har gjort brug af en prisgaranti før, ved du også at der kan være stor forskel på dem. Hos Bedre Nætter mener de, at hvis du finder et produkt, der er identisk med et produkt på deres side, men til en lavere pris (produktpris + leveringspris), så matcher de selvfølgelig den fundne pris.

Har du derfor fundet en lækker Bedre Nætter sovesofa, dyne eller pude til en lavere pris et andet sted? Så kan du bruge deres prisgaranti. Det samme gælder for hele det store udvalg af Bedre Nætter senge, der blandt andet omfatter de populære Bedre Nætter Venus og Bedre Nætter Jupiter, der har høstet fine anerkendelse.

For at deres prisgaranti skal træde i kraft, skal der være tale om en dansk butik eller webshop. Derfor tilbyder de altså ikke at matche priser fra forhandlere i udlandet. Desuden er det også et krav, at de er blevet gjort opmærksom på det inden for 14 dage efter købet. Herefter kan du ikke længere gør brug af deres prismatch.

Sådan bruger du prismatch

Hvis du at bruge deres prismatch, er det rigtig nemt. Du skal nemlig ikke gøre andet end at sende dem en mail, hvori du inkluderer et link til prisen på den side, hvor du eksempelvis har fundet en Bedre Nætter sofa, seng eller pude til en bedre pris. Når du har gjort det, kan du købe produktet til samme pris, eller få refunderet penge.

Dog skal du være opmærksom på, at prisgarantien ikke gælder for varer, som andre kun udbyder til salg som enten køtilbud, timetilbud eller ved ophørsudsalg. Dertil er det også et krav fra Bedre Nætter, at det er en vare, der faktisk er på lager hos den pågældende udbyder.

Fortrudt dit køb?

Hvis du har fortrudt dit køb hos Bedre Nætter, kan du nemt sende den retur. Bedre Nætter sørger selv for at hente din seng på din adresse. Når den er blevet tjekket og hentet, får du købsbeløbet tilbagebetalt til din konto.

Returnering og tilbagebetaling gør sig gældende, uanset hvilken af deres senge du køber. Derfor er det også irrelevant, om det er en elevationsseng, kontinentalseng eller boxmadras du køber. Hvis du har købt enten en sovesofa eller en springmadras, er det ligeledes muligt at returnere og få tilbagebetalt dine penge.

Det skal dog gøres klart, at det er et krav, at den bliver returneret i original emballage. Det skal du enten selv stå for, eller du kan lade fragtmanden gøre arbejdet for 500 kr. Det er dog en nem og billig måde at undgå at have noget med det at gøre.

Vil du være sikker på, at du får det fulde beløb retur, er det et krav, at du kun har brugt den som normalt. Du skal derfor have brugt den uden plastik, men dog skal den være beskyttet mod smuds og snavs. Derfor stilles der også et krav til, at der altid har været gjort brug af lagen – ellers kan der ikke gives en fuld refusion.

Hvilke kontinentalsenge er de bedste?

Benhård fokus på kundeservice

Det er ikke blot lave priser og høj kvalitet, der er i fokus, når du handler hos Bedre Nætter.

De har også sat et benhårdt fokus ind på at blive de bedste i sengebranchen, når det kommer til kundeservice. De har iværksat en lang række tiltag, der skal sikre, at det stor set altid er muligt at få kontakt til deres kundeservice.

Det er en fordel for dig, der har i sinde at handle hos dem. Det gør nemlig, at det er nemt at få svar på dine spørgsmål, såfremt du har nogle. Klikker du dig ind på deres side, og ind under Bedre Nætter kontakt, vil du også hurtigt kunne se, at du har et hav af muligheder for at kontakte dem – endda stort set hele døgnet.

Faktisk kan du kontakte dem på stort set alle måder. Du kan nemlig både kontakte dem via telefon, livechat og e-mail. Derfor kan du blot vælge, hvordan du ønsker at kontakte dem. Du kan dog ikke møde op på deres Bedre Nætter adresse, da de – som tidligere nævnt – ikke har et fysisk Bedre Nætter showroom at besøge.

Kundeservice er åbent alle dage fra 09 – 23

Ønsker du at komme i kontakt med kundeservice hos Bedre Nætter? I så fald kan dette lade sig gøre fra kl. 09 – 23. Der bør ikke herske tvivl om, at du ikke finder mange andre forhandlere af senge, der kan bryste sig af at have så dedikeret en kundeserviceafdeling. Det vidner om, at de netop har et stort fokus på dette.

Du kan enten vælge at skrive til dem via deres livechat. Denne kan findes i nederste højre hjørne på enhver underside på Bedre Nætter. Derfor er den nem at finde. Hvis du gerne vil i telefonisk kontakt med dem, kan du blot ringe til dem på 78 75 00 77. Det kan du selvfølgelig også gøre fra kl. 09 – 23 alle dage, året rundt.

Gratis finansiering

Har du fundet en seng, der lever op til alle dine krav? Er den nærmest skræddersyet til dine ønsker? Men har du ikke helt finanserne til at realisere dit køb? Du behøver faktisk ikke at gå på jagt efter en Bedre Nætter rabatkode eller vente på et Bedre Nætter tilbud, hvis du skal have råd til at købe din nye seng.

Det behøver du ikke, da de tilbyder gratis finansiering hos Bedre Nætter. Har du fundet en seng eller en skøn sovesofa Bedre Nætter, kan du sagtens købe den nu, uden at betale med det samme. De tilbyder nemlig, at du kan bruges deres gratis finansieringsløsning. Det er en løsning, der udbydes via Santander Consumer Bank.

Da de har en professionel partner til at stå for denne del af processen, er du sikret, at du får en både hurtig, nem og sikker handel. I sidste ende skal du endda ikke betale mere end, hvad du skulle have betalt, hvis du i stedet havde købt den kontant. Det betyder, at der både er 0 % i rente, 0 kr. i gebyr og 0 kr. i oprettelse.

Du klarer det hele fra din computer

Du kan bl.a. læse på Trustpilot, at mange af dem, der har haft en god Bedre Nætter erfaring, har været glade for denne finansieringsløsning. Ikke blot fordi det er gratis, men også fordi, at det er muligt at klare det hele fra din PC. Derfor er det ikke et krav, at du møder fysisk op i en filial, for at få styr på de mange papirer.

I og med, at det hele kan klares fra din PC, er der kort vej fra ansøgning, til du får svar, og herefter kan gøre dit køb færdigt. Du undgår endda at skulle bøvle med at printe en lånekontrakt, som du endda også er nødt til at scanne ind efterfølgende, hos andre udbydere. Hos Bedre Nætter er det hele klaret på ingen tid.

Hvis du ved, at du ikke har lyst til at besøge Hotel Bedre Nætter, for at få lov til at sove i en af deres senge, men har svært ved at finde finanserne til en ny seng, er finansiering et godt valg. Det er du sikkert godt klar over, men som du også kan læse herover, skal du ikke tro, at der er for meget bøvl forbundet med det.

Senge produceret i Danmark

Når man køber en seng, er der mange ting, der skal være i fokus. En af dem er senges kvalitet. Det kan dog være svært at bedømme, når du handler på nettet. Men der er særligt én ting du kan gå efter for at få en seng af ordentlig kvalitet.

For at finde ud af, om du har fundet en seng af høj kvalitet, når du handler på nettet, skal du blot gå efter en seng, der er fremstillet og sammensat på en dansk fabrik. Gør du det, så er du sikker på, at få en seng der er lavet i robuste materialer i den højeste kvalitet.

Netop derfor er der mange mennesker som handler hos Bedre Nætter. Her finder du nemlig et stort udvalg af senge, der er produceret i Danmark.

Vis mig en dansk produceret seng fra Bedre Nætter

Et tegn på høj kvalitet

Det er aspekter som førnævnte, der indikerer, at du ikke går på kompromis med kvaliteten af din nye seng, hvis du køber den hos Bedre Nætter. Tværtimod er du sikret, at der er tale om en seng, der kan bryste sig af at være i høj kvalitet. Hvad det betyder er, at du roligt kan vælge at købe din næste seng hos dem.

Når du køber et produkt hos Bedre Nætter er der tale om mere end bare en seng, sovesofa, dyne osv. der er robust og i høj kvalitet. Du skal ikke sove dårligt eller vågne op med ondt i ryggen eller nakken. Du skal sove godt og få en god søvn! Derfor får du en blandt andet en seng, der består af en eller flere madrasser, der er i stand til at yde en sublim komfort. Du kan endda sammensætte dine madrasser, så der er perfekte for netop dig.

Når du køber en seng hos Bedre Nætter, er du også sikker på, at den er nemt at samle, når du modtager den. Selvfølgelig får du også en nem samlevejledning, så du ikke sætter en skrue forkert.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat