figure figure

Stativ til vuggemotor

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - Maj 2024

Til baby vil både en vuggemotor og en slyngevugge være et must-have. Det bliver i hvert fald markant lettere og mindre slidende at vugge jeres guldklump med disse redskaber.

Til både vuggemotoren og slyngevuggen findes der en masse forskelligt tilbehør. Det omfatter bl.a. stativer, som vi sætter fokus på i denne guide, men også karmbeslag, fjedre, madrasser og dyner findes som tilbehør.

I vores guide om stativer til vuggemotorer og slyngevugger vil vi redegøre for, hvorfor et sådant stativ kan være en god investering. I samme ombæring præsenterer vi dig for et af danskernes foretrukne stativer – et stativ fra populære Moonboon (som du måske kender fra Løvens Hule).

Populært valg

Stativ til Slyngevugge

1895.00 DKK

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Derfor anbefaler vi at købe et stativ til vuggemotoren og slyngevuggen

En af de smarte ting ved vuggemotorer og slyngevugger er, at de kan monteres på forskellige måder. Det betyder, at uanset hvordan dit hus eller din lejlighed er skruet sammen, så vil du kunne montere disse redskaber i hjemmet uden det store besvær.

Førhen var det mest normalt at montere vuggerne i loftet, på en dørkarm eller på en bjælke. Lofter, dørkarme og bjælke kan selvfølgelig også bruges i dag, men der findes faktisk mindst ét smartere alternativ. Vi hentyder selvfølgelig til stativet.

Her er fordelene ved at bruge et stativ til slyngevuggen:

  1. Du kan skåne døre, lofter og bjælker – Ved at investere i et stativ til din slyngevugge og vuggemotor vil du kunne skåne dit hjem for mulige skader. Du er nemlig ikke tvunget til at bore grimme huller i loftet. På samme måde skal du heller ikke være bange for at ødelægge hverken døre eller bjælker, hvis du vælger at montere slyngevuggen her. Der skal derfor hverken bøvles med stiger eller boremaskiner, hvis valget falder på et stativ, der blot skal samles og sættes sammen med vuggemotoren og slyngevuggen. Stativer tager kun få minutter at samle.
  2. Det ser elegant og pænt ud – En anden fordel ved de moderne stativer er, at de tager sig godt ud i hjemmet. Typisk vil de byde på et let og elegant design, som blender naturligt ind i indretningen. Af samme grund er det ikke nødvendigt at gemme stativet (og dertilhørende slyngevugge og vuggemotor) væk, når der kommer gæster. Endvidere er det et plus, at stativerne optager minimal plads i hjemmet pga. det kompakte design.
  3. Det er let at tage med på farten – Lige så nemt det er at montere og sætte stativet op, ligesom nemt er det at pakke ned og tage med på farten. Skal du derfor en tur i sommerhus eller på weekend hos børnenes bedsteforældre, så kan du på få minutter skrue delene fra hinanden og pakke det ned.

Anbefaling: Stativ til slyngevugge fra Moonboon (link)

Du kender nu fordelene ved stativer til slyngevugger og vuggemotorer. Det har sandsynligvis overbevist dig om, at der er god idé i at købe et stativ. Har vi ret i den antagelse, så kan du med fordel rette din opmærksomhed mod vores anbefaling.

Moonboon, som er kendt for deres innovative og stilrene produkter har nemlig foruden en vuggemotor og en slyngevugge også udviklet et yderst elegant og funktionsdygtigt stativ. Netop dette stativ har vi kigget nærmere på, og vi er nu klar til at præsentere dig for alle de vigtigste detaljer.

Design

Moonboon har bevist, at noget så simpelt som et stativ til en slyngevugge godt kan byde på et både elegant og eksklusivt udtryk.

Designmæssigt er det tydeligt, at Moonboon har ladet sig inspireret af den skandinaviske indretningsstil med de slanke runde profiler og de nedtonede farver. Udvalgte stativ findes foreløbigt i to farver bestående af hvid og mørkegrå. Begge farver passer ind i det typiske danske hjem, hvorfor vi mener, at du er home safe, uanset hvilken farve du går med.

Helt lavpraktisk består stativet af tre ben, som udstråler ro og eksklusivitet. Toppen på stativet er fremstillet af valnøddetræ, som matcher tværpinden på Moonboons slyngevugge.

Vi kan slutteligt fortælle, at stativet måler 203 cm. i højden.

Kvalitet og sikkerhed

Moonboon er kendt for at udvikle og designe produkter i høj kvalitet, og det lever de bestemt også op til i dette tilfælde. Der er nemlig ikke en finger at sætte på nogle af stativets dele, der bl.a. tæller robuste ben og en top af valnøddetræ. Grundet den høje kvalitet vil stativet kunne bruges både indendørs og udendørs (dog med visse forbehold).

Sikkerhedsmæssigt kan man heller ikke være andet end tilfreds med produktet. Stativet står stabilt og godt på stort set alle underlag, hvorfor man ikke skal frygte, at det vælter e.l.

Moonboon har i øvrigt – sammen med en lang række specialister – fået udviklet en sikkerhedsstrop til fjederen, der sikrer, at barnet gribes, hvis fjederen mod forventning skulle knække.

Pris

Indrømmet; Moonboon stativet til vuggemotorer / slyngevugger er ikke det billigste stativ på markedet. Lige nu sælges det til omkring 1.900 kr. Det ér mange penge, når der også skal afholdes udgifter til køb af vuggemotor og slyngevugge, hvis dette ikke allerede er købt.

1.900 kr. er et højt beløb for et stativ, men kan produktet bruges til flere børn og gå i arv i generationer, så er prisen meget fair.

Montering og transport

Moonboon vil selv mene, at de har udviklet et yderst monteringsvenligt og flytbart stativ, og det er vi faktisk helt enige i.

Grundet stativets lette og kompakte design er det let at flytte fra rum til rum, ligesom der er rig mulighed for at pakke det sammen, hvis det skal med en tur i sommerhus e.l. Faktisk er monteringen så simpel, at det ikke er nødvendigt at følge en monteringsvejledning, hvilket er et plus for dig, som måske ikke er så handy.

Forhandler

Jeg vil gerne købe stativet fra Moonboon – hvor kan jeg bestille det?

Svaret er faktisk ret kort og enkelt; det kan foreløbigt kun købes hos én forhandler, nemlig moonboon.dk. Da der kun er én forhandler, i form af producenten selv, så er det ikke nødvendigt at sammenligne priser. Du får nemlig altid den bedst mulige pris hos producenten, som har skåret alle fordyrende mellemled fra.

Besøg forhandleren for at finde mere viden om stativet og dets specifikationer, lagerstatus m.v.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat