figure figure

Viking senge

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - April 2024

Viking senge stammer fra vores svenske naboer.

Virksomheden bag hedder Viking Beds of Sweden og har hovedbase i Ekenässjön, Sverige. Ligesom det gælder for stort set alle andre ting, så er det aldrig en dårlig idé at købe noget, der er svenskproduceret. I dette tilfælde er svenskproducerede senge i hvert fald alle pengene værd.

Siden lanceringen af Viking Beds of Sweden har der været fokus på innovative løsninger, svenske traditioner og ikke mindst moderne design. Dette fokus har ført til en lang række unikke og funktionelle senge, hvor det skinner tydeligt igennem, at der ikke er gået på kompromis med noget.

Noget af det mest særlige ved Viking sengene er, at de bliver bygget i hånden. Det sker på fabrikken i Landsbro, Vetlanda, Sverige. Fordelene ved dette er mange, hvilket vi vil komme mere ind på, når du er blevet introduceret for de udvalgte senge fra producenten.

Anbefalinger af senge fra Viking

Viking Beds of Sweden er af mange gode grunde et fornuftigt valg af mærke.

I din søgen efter en ny seng kan du dog ikke nøjes med at snævre dig ind på et mærke. Du skal også overveje, hvilken sengetype du gerne vil have, og hvilke kvaliteter du forventer dig af sengen. I sidste ende skal du selvfølgelig have fundet én seng, der både design- og funktionsmæssigt matcher din smag. Dette kan være en udfordring, men vi er selvfølgelig her for at hjælpe dig med at gøre valget bare lidt lettere.

I de kommende afsnit vil du blive mødt af nogle konkrete anbefalinger af senge fra Viking.

Største besparelse

Viking Birka FlexPlus elevationsseng

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Viking Birka FlexPlus er en eksklusiv og forholdsvis dyr elevationsseng, men før du afskriver den pga. prisen, så lad os lige præsentere dig for sengens mange egenska[..]

Populært valg

Viking Sirius kontinentalseng

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Viking Sirius er en af de mest populære senge fra den svenske producent – og med god grund. Her ser vi på en trendy kontinentalseng i meget høj kvalitet. Den findes i[..]

Viking Beds of Sweden byder på unikke fordele

Viking Beds of Sweden er en af de sengeproducenter, som vi ikke kan komme udenom, når den gamle seng skal udskiftes. Blandt de mest købte senge herhjemme vil man nemlig ofte støde på flere modeller fra denne svenske producent. Af den grund kunne man godt tænke, at producenten har noget unikt at byde på, og det er rent faktisk også tilfældet.

Vi beskriver nogle af fordelene herunder:

  1. Op til 25 års garanti – Viking senge byder på en højere kvalitet end de fleste andre senge. Det ved enhver, som har ejet en seng fra dette mærke, men hvordan overbeviser man forbrugerne om, at ens produkter er i den høje kvalitetsende? Det kan man f.eks. gøre ved at yde op til 25 års garanti, som Viking har valgt at gøre. Garantien mod fjeder- og rammebrud lyder lige netop på 25 år. Derudover får du 5 års garanti på motoren til din elevationsseng, hvis du vælger en elevationsmodel.
  2. FSC-mærket produktion – Viking Beds of Sweden går aldrig på kompromis med kvaliteten. Derfor bruger de heller ikke en hvilken som helst form for træ. Til produktionen af sengene er der anvendt FSC-mærket svensk grantræ, der stammer fra miljørigtig skovbrug. Viking Beds of Sweden er i den grad en producent, der værner om miljøet, og som langt hen ad vejen benytter sig af lokale leverandører. Dette er med til at sikre bæredygtige produkter. I dag bygger de færreste producenter deres senge i hånden, men det er altså tilfældet hos Viking.
  3. Innovativt sengedesign – Slutteligt skal vi huske at nævne det innovative sengedesign, som er en af hovedårsagerne til, at Viking er blevet et stort og anerkendt brand i flere lande. Svensk design minder på mange måder om dansk design, hvorfor du som dansk forbruger helt sikkert vil finde designet spændende.

Du kan bestille din næste seng online

På et eller andet tidspunkt vil du skulle udskifte din gamle seng, og er det blevet tid nu, så kan du overveje at købe din næste seng på nettet. Mange af de største sengebrands er repræsenteret hos flere online butikker. Vi har selvfølgelig stiftet bekendtskab med nogle af de forhandlere, der forhandler senge fra Viking Beds of Sweden. Det gælder bl.a. Time2sleep, som bl.a. har et stort sortiment af senge fra Viking.

Hos flere af sengeforhandlerne på nettet kan du ikke kun handle døgnet rundt, men kan også få glæde af fordele som gratis delbetaling. Ved at købe en seng på afbetaling / delbetaling kan du dele prisen op i f.eks. 10 rater uden at skulle betale hverken gebyrer eller renter. Dette kan være relevant, hvis man ikke kan betale 20.000 eller 40.000 kr. for en seng kontant.

Se anbefalede Viking senge

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat