figure figure

Tindra senge

Af sengevejleder Jesper Kristiansen - Jan 2024

Tindra sengene er efterhånden at finde i rigtig mange soveværelser rundt omkring i landet. Det er nemlig en af de sengeserier, som mange danskere falder pladask for, når behovet for en ny kontinentalseng melder sig. Efterspørgslen er stor, men det er selvfølgelig ikke for sent at sikre sig et eksemplar af en af de populære senge fra serien.

Tindra senge fra Nordic Dream er moderne og kvalitetssikre kontinentalsenge i luksusklassen. Sengene er bl.a. kendt for at byde på et enkelt og skandinavisk udtryk, der vil passe ind i ethvert hjem rent stilmæssigt. Sengene kommer dog ikke kun med et moderne design, men gør sig også bemærket ved at være fremstillet af kvalitetsmaterialer fra ende til anden.

Hvorfor købe en Tindra seng? Dette spørgsmål – og mange andre – vil du få besvaret, hvis du læser hele guiden. Vi gennemgår nemlig sengeserien step-by-step, så du kan danne dig et indtryk af, om sengene matcher dine behov og ønsker.

Tindra senge byder på mange højdepunkter

Tindra – og sengene fra denne serie – byder på så mange højdepunkter, at det halve kunne være nok.

Først og fremmest er det et plus, at sengene er danskproducerede. Det betyder nemlig, at du er sikret en seng i god dansk kvalitet, ligesom det betyder, at du kan støtte dansk produktion, når du køber en seng fra denne kollektion. Danskproducerede varer er ofte rigtig dyre, men lige i dette tilfælde kan du faktisk få fingrene i en danskproduceret kontinentalseng af høj kvalitet uden at skulle spendere en formue.

Her kommer nogle udvalgte højdepunkter:

  1. Syv komfortzoner – Tindra sengene er bl.a. kendt for at byde på mange komfortzoner – faktisk hele syv af slagsen. Disse komfortzoner sikrer optimal aflastning og støtte til hele kroppen, så du kan sove som en drøm hver eneste nat. En seng fra denne serie er bl.a. som skabt for dig, der lider af problemer med f.eks. nakke, skuldre eller ryg, idet sengens syv komfortzoner forbedrer din liggeposition.
  2. Tre madraslag – Tindra sengene byder ikke kun på ét, men hele tre madraslag. De tre lag består af henholdsvis en springmadras, en topmadras og en boxmadras. Fælles for alle disse madrasser er, at de befinder sig i den helt høje kvalitetsende. Det er f.eks. værd at nævne, at såvel springmadrassen som boxmadrassen kommer med ergonomiske pocketfjedre, der er i stand til at tilpasse sig kroppens konturer. Derudover kommer topmadrassen med aktiv temperaturregulering, der er med til at sikre en god nattesøvn.
  3. Skandinavisk udtryk – Er din boligindretning meget typisk skandinavisk, så er det meget sandsynligt, at en seng fra Tindra kollektionen vil passe ind i dit soveværelse. Sengene byder nemlig på et meget klassisk skandinavisk udtryk, der er svært at stå for. Hvad angår designet, så kan du selv præge det en smule – ved at vælge din foretrukne farve og foretrukne ben. Sengene kan købes i tre grålige nuancer, ligesom der findes en sandfarvet variant. Du kan se alle farvevarianterne hos forhandleren (Nordic Dream). Her vil du også kunne danne dig et indtryk af, hvilke ben du kan vælge mellem.
  4. Solid træramme af svensk fyrretræ – Tindra kontinentalsengene består ikke kun af madrasser af høj kvalitet. Kontinentalsengene byder også på en solid træramme, der er bygget af svensk fyrretræ. Netop svensk fyrretræ er noget af det mest robuste og holdbare træ, man kan støve op, hvorfor du kan forvente at få en træramme – og i det hele taget en seng – med en lang levetid. Trærammen er hele 8 cm. tyk.
  5. Fås i mange størrelser – De omtalte kontinentalsenge fås i en række forskellige størrelser. Det gælder bl.a. 160 x 200 og 180 x 200, men også andre størrelser er tilgængelige hos forhandleren. Du har f.eks. mulighed for at købe en king size seng, hvis du ønsker det.

Er der forskel på Tindra og Snefrid?

Ja, men forskellen er meget lille. Foruden designet er der nemlig ingen forskel på sengene fra henholdsvis Tindra og Snefrid – to sengeserier fra Nordic Dream. Det er derfor mere et spørgsmål om personlig smag i design. Hvilken serie er din personlige favorit?

Køb en Tindra seng med rentefri finansiering

Tindra er ikke en decideret billig sengeserie, og det er da heller ingen skam at indse, at man ikke har midler nok på kontoen til at købe en kontinentalseng fra denne serie. Du skal dog ikke nødvendigvis opgive håbet om at kunne få fingrene i en kontinentalseng med høj ergonomi og holdbarhed, blot fordi budgettet er småt.

Har du brug for en økonomisk håndsrækning, så kan du overveje at købe din kontinentalseng på afbetaling. Nordic Dream tilbyder, til dit held, rentefri finansiering af seng. Du kan derved dele betalingen af sengen op uden at skulle betale tårnhøje renter.

Du får 25 års garanti og 100 dages prøveperiode

Du er allerede blevet præsenteret for rigtig mange gode grunde til at købe en Tindra seng, men festen er ikke helt stoppet endnu. Der er nemlig flere fordele end de allerede nævnte. Disse vil vi komme ind på nu.

Forhandleren tilbyder hele 25 års begrænset garanti på sengen. Den lange garantiperiode på 25 år gælder på henholdsvis fjedrebrud og rammebrud. Det er en markant længere garantiperiode, end man får hos de fleste andre sengeforhandlere.

Foruden 25 års garanti, så vil du få en prøveperiode på 100 dage. Du får 100 dage til at prøve sengen, og hvis den ikke er noget for dig alligevel, så kan du sende den retur.

Prøv Tindra seng i 100 dage

Valg af fasthed ved bestilling af en Tindra seng

Du skal træffe en række forskellige valg, når du skal købe en Tindra seng. I første omgang skal du finde ud af, hvor stor din kommende kontinentalseng skal være. Ved bestilling skal du også angive den ønskede fasthed. Det er i den anledning vigtigt, at du holder tungen lige i munden, da det er vigtigt, at du får valgt en passende fasthed.

Guide til valg af fasthed:

  • Medium – hvis du vejer under 65 kg.
  • Fast – hvis du vejer mellem 65 og 95 kg.
  • Ekstra fast – hvis du vejer over 95 kg.

Det er altså din vægt, der afgør, om du skal vælge medium, fast eller ekstra fast. Du skal altså blot kende din vægt for at kunne vælge den ideelle fasthed.

Tilmeldig dig vores nyhedsbrev

Chat med en sengevejleder chat